FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NK Maribor je najbolji primjer
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 08 maj 2014, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
pa eto oni, i ja očekujem da konačno neko naš povuće i ostale timove, nije bitno ko, samo da idemo naprijed.PerryFred je napisao/la:NK Maribor je najbolji primjer.
ostvarene su sve predispozicije za uspjeh u Evropi...hoce li to biti ove sezone ili za 2-3 sezone,vrijeme ce pokazati.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Jel se zna u koliko sati ce biti revans ?
17.05.2014 u 17:00arminarsenal je napisao/la:Jel se zna u koliko sati ce biti revans ?
M.Delac 2
-
arminarsenal
- Kontakt:
Toliko godina cekam trofeje Sarajeva i Arsenala i potrefi mi se isti dan finale,samo sto Arsenal igra u 18:00FKS1946 je napisao/la: 17.05.2014 u 17:00
NEPRAVDA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bolje gledaj Sarajevo, ko zna kad ces opet docekati...
Cestitke normalnim navijacima na danasnjoj pobjedi, ipak je Sarajevo puno kvalitetnija ekipa od Celika...
Cestitke normalnim navijacima na danasnjoj pobjedi, ipak je Sarajevo puno kvalitetnija ekipa od Celika...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sta Maribor.? Znas li ti koliko su oni ulozili u infrastrukturu i omladinski pogon za vrijeme dok nisu dosli u grupnu fazu. Puno se vi dizete nakon jedne utakmice a temelja nemate.PerryFred je napisao/la:NK Maribor je najbolji primjer.
Mozemo mi prcati jedni druge, ali ovo je malo ozbiljnija tema koja ne bi trebala otici u krivom pravcu.
Krenut cemo od pocetka a to je stadion. Uslovan stadion za grupnu fazu nemate, tacka jedan nije ispunjena. Igracki kadar opet ne mora biti toliko bitan, a i mora. Jajalo ide, poznavajuci igrace iz nase lige koji se pokazu bjeze glavom bez obzira a najbolji pokazatelj je Komazac, najbolji igrac lige, dolazi Tan i milion a on pobjego glavom bez obzira. Isto to ce se desiti s Stojcevom koji ce otici sigurno sad, a vi cete dobiti 300-400KM u vrh glave. Ostatak ekipe ce vjervatno ostati jer trenutno ne mogu ici nigdje. Vule ostario, Dupovac je klimav mogao bi i on otici, uglavnom sacuvati necete kostur ekipe. Za nesto vece i grupno fazu potreban je kontinutet ekipe koja ce s sezonom promijeniti u vrh glave dva igraca, a to je kod nas nemoguca misija. Dalje necu ni pisati jer nema svrha. Sad ce se prikaciti djeca koja su zavrsila skolu da trolaju, pisu sta ti znas, kakav ti, jedes muda i ostale gluposti.
Ali onako povrsno za neke normalne koji sanjaju o grupnoj fazi..
Stannis smaraš cijeli dan
nisi mi zanimljiv
.
Momak ,drži se ti svog željAstannis je napisao/la:Sta Maribor.? Znas li ti koliko su oni ulozili u infrastrukturu i omladinski pogon za vrijeme dok nisu dosli u grupnu fazu. Puno se vi dizete nakon jedne utakmice a temelja nemate.PerryFred je napisao/la:NK Maribor je najbolji primjer.
Mozemo mi prcati jedni druge, ali ovo je malo ozbiljnija tema koja ne bi trebala otici u krivom pravcu.
Krenut cemo od pocetka a to je stadion. Uslovan stadion za grupnu fazu nemate, tacka jedan nije ispunjena. Igracki kadar opet ne mora biti toliko bitan, a i mora. Jajalo ide, poznavajuci igrace iz nase lige koji se pokazu bjeze glavom bez obzira a najbolji pokazatelj je Komazac, najbolji igrac lige, dolazi Tan i milion a on pobjego glavom bez obzira. Isto to ce se desiti s Stojcevom koji ce otici sigurno sad, a vi cete dobiti 300-400KM u vrh glave. Ostatak ekipe ce vjervatno ostati jer trenutno ne mogu ici nigdje. Vule ostario, Dupovac je klimav mogao bi i on otici, uglavnom sacuvati necete kostur ekipe. Za nesto vece i grupno fazu potreban je kontinutet ekipe koja ce s sezonom promijeniti u vrh glave dva igraca, a to je kod nas nemoguca misija. Dalje necu ni pisati jer nema svrha. Sad ce se prikaciti djeca koja su zavrsila skolu da trolaju, pisu sta ti znas, kakav ti, jedes muda i ostale gluposti.
Ali onako povrsno za neke normalne koji sanjaju o grupnoj fazi..
Nemas ti nista od Arsenala, vjerovatno neces nikada otici da im gledas utakmicu ili da ih redovno pratis, zato na Kosevo si uvijek dobrodosao da podrzis svoj klub, yebo Arsenal, postujem to sto navijas za njih, ali klub iz tvog grada je tvoj klub pozzzarminarsenal je napisao/la:Toliko godina cekam trofeje Sarajeva i Arsenala i potrefi mi se isti dan finale,samo sto Arsenal igra u 18:00FKS1946 je napisao/la: 17.05.2014 u 17:00
NEPRAVDA
M.Delac 2
Mozda je covjek iz ArsenalaFKS1946 je napisao/la:Nemas ti nista od Arsenala, vjerovatno neces nikada otici da im gledas utakmicu ili da ih redovno pratis, zato na Kosevo si uvijek dobrodosao da podrzis svoj klub, yebo Arsenal, postujem to sto navijas za njih, ali klub iz tvog grada je tvoj klub pozzzarminarsenal je napisao/la:Toliko godina cekam trofeje Sarajeva i Arsenala i potrefi mi se isti dan finale,samo sto Arsenal igra u 18:00FKS1946 je napisao/la: 17.05.2014 u 17:00
NEPRAVDA
Bravo bordo-bijeli
konacno trofej, sve cestitke od srca.
Vedo, svaka čast majstore 
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Haj pametnjakovicu reci koliko je Rijela ulozila miliona i koliko su cekali grupnu fazu?stannis je napisao/la:Ja ti samo predlazem da vidis jedno, a to je Dinamov put do grupne faze i to prvi put. Prvo izracunaj koliko su ulozili miliona, miliona i koliko se cekali tu grupnu fazu, pa ces skontati da svi koji sanjate od grupnoj fazi ili puno igrate menadera ili nemate blage veze o zivotu.samosarajvo je napisao/la:ne znam sjecas li se 2009 gdje nas je jedna stativaa koju je pogodio Hadzica (a isao je sam na golmana) kostala plasmana u grupu EL
Uz malo srece( i u zrijebu i na terenu) te dosta jaku ekipu za nase uslove nije nemoguca misija
Ispadat od Kukešija i Zete iz Golubovaca sezonu i ranije, i da vec sljedece udete u grupnu fazu s Barice, Todorovicem, Trivunovicem itd.
STFU
-
fcsforever
- Kontakt:
proljece , +5, ..dupla , pa onda zavrnuta voda
, nema plata
, igraci nece na trening
..a na kraju "kup sljive 2014"
jesam li sta slago ili izmislio ????
jesam li sta slago ili izmislio ????
Trebamo se mi malo spustiti na zemlju. Prvo, kup jest blizu al nije osvojen. Drugo, treba pričekati početak Liga Europe pa da vidimo ko će da igra i kako ćemo se ponašati na terenu. Govoriti sada o nekim titulama, grupnim fazama a ni ova sezona nije završila je djetinjasto malo. Polahko, utakmicu po utakmicu...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Haksss, Travnik1921 i 10 gostiju.