FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Kad lopta dodje do Perise zazmirim i cekam sljedeci napad
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako uvežemo ovo poluvrijeme sa 90 minuta protiv Leverkuzena, dobićemo 38 šuteva, 15 u okvir gola, a rezultat svega je 1 gol u mreži protivnika. Nedopustivo je u modernom fudbalu ovoliko promašaja. Posebno jer ne igraš sa amaterima, već sa ozbiljnim ekipama.
Perisic apsolutno nepotrebno doveden igrac...nit je pojacanje nit je igrac za sirine..bolje dati priliku nekom dijetu iz drugog tima
PS: najvise volim kad me igrac demantuje..odlican gol Perisica
PS: najvise volim kad me igrac demantuje..odlican gol Perisica
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 07 dec 2019, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako je.
Bilo bi suludo da su ovo promašili.
Bilo bi suludo da su ovo promašili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Koga god popljujem zabije
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vadi Perisica, vidis da donosi vise stete nego koristi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
E moje budale. 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pisi propalo, sezona je gotova.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Do trenera..ahaa. Koja smijurija od igraca bez damu
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jeli prosao medeni mjesec sa flickom, i vrijeme je da se ide po nekog normalnog trenera...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
U ovoj ekipi psiholog ima posla
treba se fokusirat na borbu za mjesta koja vode u ligu prvaka
-
thomashasler
- Kontakt:
Sta se onaj Hitlerovac Kimih buni. Isto je pickica na terenu sve igra a nista ne igra. Njegov je ovo drugi gol. Lewandowski poceo glumatat ne moze pogodit okvir gola. Coman kokoska prava operutana. A Perisic ne bi igro ni na bajramskom ili bozicnom turniru krampa
Moj Flick, vidi se da si rookie, Kovačevska partija.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:
Flick je ovim porazom sebi upropastio trenerski posao u Bayernu.
Prvo, ubacio je Perisica koji jeste dao gol ali koji je kriv za primljeni gol jer je nakon njegove izgubljene lopte Gladbach dobio korner a nakon toga je primljeb gol i gle slucajnosti, Perisic ne prati Bensebainija koji postize izjednacujuci gol.
Poslije toga a i prije je izgubio veliki broj lopti, nekoliko pogresnih dodavanja tako da je na kraju donio vise stete.
Treca izmjena je ostala neiskorištena, ganjao si pobjedu a na klupi si imao Coutinha i Gnabrya.
Jos jedna cinjenica koja mu ne ide u korist.
Na kraju, ubacivanje Martineza umjesto Boatenga a Pavard koji je mozda i ponajbolji igrac Bayerna je ostao na klupi.
Mozda je lako biti general poslije bitke ali to je moje vidjenje.
Vjerovatno bi bio heroj da je sa ovim sastavom uspio pobijediti.
Prvo, ubacio je Perisica koji jeste dao gol ali koji je kriv za primljeni gol jer je nakon njegove izgubljene lopte Gladbach dobio korner a nakon toga je primljeb gol i gle slucajnosti, Perisic ne prati Bensebainija koji postize izjednacujuci gol.
Poslije toga a i prije je izgubio veliki broj lopti, nekoliko pogresnih dodavanja tako da je na kraju donio vise stete.
Treca izmjena je ostala neiskorištena, ganjao si pobjedu a na klupi si imao Coutinha i Gnabrya.
Jos jedna cinjenica koja mu ne ide u korist.
Na kraju, ubacivanje Martineza umjesto Boatenga a Pavard koji je mozda i ponajbolji igrac Bayerna je ostao na klupi.
Mozda je lako biti general poslije bitke ali to je moje vidjenje.
Vjerovatno bi bio heroj da je sa ovim sastavom uspio pobijediti.
Ma bolje ovako nego da se radi pozitivnog šoka zalete i odrade novi slučaj Ole Gunara. Do gola je to i bilo ok. Bilo je grešaka i propuštenih prilika ali se kontrolisala igra i stvarale šanse. Poslije istog, ništa više vrijedno pomena.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Hansi Flick nije i neće biti novi slučaj Ole Gunara
Isto Jupp. 
Bayern nema namjeru da otkupi Couthina bez obzira kako on odigrao dobro ili loše ove sezone. A također sve se radi na tome da i sam Couthino na kraju sezone pobjegne iz Minhena glavom bez obzira. Kai Havertz je igrač koga njemačka javnost već vidi u Bayernu, a za njega i Couthina zajedno nema mjesta u jednoj ekipi.
A Kimich koliko god bio dobar i koristan igrač toliko je isto kao ličnost iritantan i odvratan i kao što neko upisan pravi je urnek idealnog arijevca.
A Kimich koliko god bio dobar i koristan igrač toliko je isto kao ličnost iritantan i odvratan i kao što neko upisan pravi je urnek idealnog arijevca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.