Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Steta za crveni Hendersona, mora se priznati da je cist.
Kakva utakmica, kakva pobjeda!
Steven Gerrard!
Kakva utakmica, kakva pobjeda!

Steven Gerrard!

Ma vise se hajkamo jer dosta njegovih suteva ide 5 metara od gola.xaves je napisao/la:Donedavno je bilo "zabraniti coutinhu sutiranje" kako ste mi opali u ocima kao navijaci sramota
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Jooooj ljudi kako smo blizu. 10! POBJEDA ZAREDOM! ZASLUZUJEMO ovu yebenu titulu najvise. Sljedeca je Norwich i vrijeme da se Sule iskupi za sve simulacije. Jooooj ne mogu da vjerujem. Kad je Stevie zaplakao na kraju i ja sam sa njim.
Imaju ljudi sve u svojim rukama, jbg. A i volio bih da je osvoje, najviše su istu i zaslužili, realno.franklampard8 je napisao/la: Kad prije ?
Znam sry malo me stislo i ja sam navijao za vas srcem kako sam se najezio na kraju svi su uz vas sviiLiverpool. YNWA je napisao/la:nemoj brate tako znaš i sam kako je teško kad ne idexaves je napisao/la:Donedavno je bilo "zabraniti coutinhu sutiranje" kako ste mi opali u ocima kao navijaci sramota
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk![]()
još samo maloooooooo
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Henderson je napravio ogromnu glupost s crvenim kartonom u samom finišu.
Siguran sam da će ga FA odgovarajuće kazniti, iako će to odmoći Redsima. Bilo kako bilo, pobjeda se piše a titula je sve bliže dolasku na Anfield. Neće biti nezasluženo, kako god da se okrene.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Ma too! Jos samo 4 utakmice do titule, bit ce divno slusati sljedece godine himnu Lige Prvaka na stadionu engleskog prvaka Liverpoola!

Ova legenda to zasluzuje!

Ova legenda to zasluzuje!

Don't believe the hype.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ovo je bila najteza utakmica za gledati,pogotovo zadnjih par minuta iscekivanje da sudija odsvira kraj

Gerrard kaze da je ovo bilo najduzih 90 minuta za njega

Gerrard kaze da je ovo bilo najduzih 90 minuta za njega

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 13 apr 2014, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Koje je ovo pitanje ovaj novinar postavio Gerrardu, kad mu je Stevie odgovorio "It's not your business"? 

-
- Kontakt:
Cestitke crvenom dijelu liverpula.
Ajde do kraja da navijamo da se više Lige Prvaka igra u Liverpulu nego u Mančesteru 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pitao ga šta im je rekao na kraju (njegovim suigračima), kad je sudija svirao krajmandraX je napisao/la:Koje je ovo pitanje ovaj novinar postavio Gerrardu, kad mu je Stevie odgovorio "It's not your business"?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Čestitke na pobjedi.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: Odg: Liverpool FC
Na svijetu a i sire Emire mladicu.soxx je napisao/la:sta ocekujes od najboljeg beka na svijetu.fera je napisao/la:ocekivano drugo poluvrijeme. i opet taj glen johnson.... ne samo ovaj gol nego ubijaju nas sa njegove strane. prodati ga ili pustiti đaba da ide i vratiti robinsona u tim bolje nego na ovog bacati 90k sedmicno a ne bi bili puno losiji.
evo sad jos dzeko izlazi... sad smo gotovi.
Nije mi jasno o cemu govorite,pa lopta se od 3.nasa igraca odbila i usla u gol,vecu frljoku nisu ni zamislit mogli.
U 2.poluvremenu su svi pali,vise fizicki ali smo zasluzeno slavili.Dominacija se nastavlja.
Steta za Henda,ali ako nista,sreca pa je Suarez prezivio,bio je blizu.
Zadnja izmjena: elninho_resTO, dana/u 13 apr 2014, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
I ovo prezivjeh
Svaka cast igracima mada se ovo moglo rijest puno lakse, da ne trosim zivce
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Svaka cast igracima mada se ovo moglo rijest puno lakse, da ne trosim zivce
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
" onclick="window.open(this.href);return false;
pa ti probaj ne zaplakat
pa ti probaj ne zaplakat
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Strasna utakmica, skratili su mi 10 godina zivota. Nesto mi izgleda nerealno da pobjedimo sve utakmice do kraja sezone, al nadam se da ce me momci demantovati!
Ubili su nas igrom u drugom poluvremenu, al ko te pita 77 bodova na kontu

Ubili su nas igrom u drugom poluvremenu, al ko te pita 77 bodova na kontu

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
jako teska utakmica i pobjeda uz dosta srece posebno jer sudija nije vidio onu ruku skrtela na kraju. mi nismo imali srece u prvoj oni u drugoj utakmici i eto ga
posebno mi je drago da je kompany igrao i ako se juce nagađalo da nece biti spreman, da nije njega bilo sumnjam da bi dosli do sva 3 boda.
svaka cast sterlingu i sktelu ne znam koji je bio bolji danas. coutinhu cestitke za mozda i najvazniji pogodak u karijeri, nadam se da ce igrati nakon ovoga jos bolje jer njemu je falilo samopouzdanje. naravno i dalje mislim da treba raditi na sutevima sa distance.
treba spomenuti i flanagan jos jednog naseg mladog momka koji je u ovako teskoj utakmici dosta dobro odigrao i bez vecih gresaka. vjerovatno i najvece iznenađenje u timu liverpoola ove sezone, mada su vjerovatno nekim i igre sterlinga iznenađenje al ja sam uvijek vjerovao da on moze biti jako vazan igrac za liverpool.
svaka cast rodgersu sta god bude do kraja sezone

svaka cast sterlingu i sktelu ne znam koji je bio bolji danas. coutinhu cestitke za mozda i najvazniji pogodak u karijeri, nadam se da ce igrati nakon ovoga jos bolje jer njemu je falilo samopouzdanje. naravno i dalje mislim da treba raditi na sutevima sa distance.
treba spomenuti i flanagan jos jednog naseg mladog momka koji je u ovako teskoj utakmici dosta dobro odigrao i bez vecih gresaka. vjerovatno i najvece iznenađenje u timu liverpoola ove sezone, mada su vjerovatno nekim i igre sterlinga iznenađenje al ja sam uvijek vjerovao da on moze biti jako vazan igrac za liverpool.
svaka cast rodgersu sta god bude do kraja sezone
You are someone else I am still right here
Coutinho s golom protiv City ali bgm pnaj protiv Fulhama , mislim donio titulu nadomak Anfielda. Mozda Staridz i ostali su danas nekad mogli proigrati Suareza koji je to danas radio. Uglavom hvala vam na velikoj pobjedo.Stivi G je zasluzio to
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.