FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo ko da citam neku bajku hehehe... krenulo je krenulo, pa sta. 
-
meme pitar
- Kontakt:
Sarajevu se nudi Emir Hadžić ali mislim da neće ništa biti od toga. Postoji i šansa da se zadrži i Mate Jajalo, što bi za nas značilo mnoooogo. Uprava traži da popuni desnu stranu i mislim da je može začepiti sa Hebibovićem. Ipak prvo da završimo ovu sezonu i da uzmemo kup ABD! A onda razmišljamo o protivniku u euru!
Puno srece u euro kupovima Sarajevu, da dogurate abd do evropske lige, ali Hebibovica zaboravite. ;)On ce otici samo negdje van ove taraba lige da igra il mozda ako imate 350 tisuca hiljada eura?meme pitar je napisao/la:Sarajevu se nudi Emir Hadžić ali mislim da neće ništa biti od toga. Postoji i šansa da se zadrži i Mate Jajalo, što bi za nas značilo mnoooogo. Uprava traži da popuni desnu stranu i mislim da je može začepiti sa Hebibovićem. Ipak prvo da završimo ovu sezonu i da uzmemo kup ABD! A onda razmišljamo o protivniku u euru!
Forza Velez!
- franklampard8
- Kontakt:
A znas i sam da imamoKadet91 je napisao/la:Puno srece u euro kupovima Sarajevu, da dogurate abd do evropske lige, ali Hebibovica zaboravite. ;)On ce otici samo negdje van ove taraba lige da igra il mozda ako imate 350 tisuca hiljada eura?meme pitar je napisao/la:Sarajevu se nudi Emir Hadžić ali mislim da neće ništa biti od toga. Postoji i šansa da se zadrži i Mate Jajalo, što bi za nas značilo mnoooogo. Uprava traži da popuni desnu stranu i mislim da je može začepiti sa Hebibovićem. Ipak prvo da završimo ovu sezonu i da uzmemo kup ABD! A onda razmišljamo o protivniku u euru!
Forza Velez!
1946
-
fcsforever
- Kontakt:
@Kadet 91
znas li ti da mi imamo te pare i da ga mozemo kupiti ????
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Imamo ali ne vrijedi toliko.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Imamo ali ne vrijedi toliko.
nasih vrijedi,ali eura ne.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Lafmomane, buraz ti si stvarno prenaporan frajer. Ti blage veze nemas o zivotu. Sarajevo ima 700.000KM da kupi jednog igraca iz Premijer ligefcsforever je napisao/la:@Kadet 91
Dobro ako imate. Vidicemo jos ovo ljeto sta ce da bude. 
Puno vam srece pitari u evro kupovima!
Forza Velez!
Forza Velez!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Necemo ga kupovati.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- franklampard8
- Kontakt:
Hvala šefeKadet91 je napisao/la:Dobro ako imate. Vidicemo jos ovo ljeto sta ce da bude.
Forza Velez!
1946
Tan ima da na to dodas jos dvije nule i ako mu se digne kupit ce Hebibovica.stannis je napisao/la:Lafmomane, buraz ti si stvarno prenaporan frajer. Ti blage veze nemas o zivotu. Sarajevo ima 700.000KM da kupi jednog igraca iz Premijer ligefcsforever je napisao/la:@Kadet 91
znas li ti da mi imamo te pare i da ga mozemo kupiti ????![]()
Uzet ce Velez i to ako im se bude moglo toliko ponuditi.PerryFred je napisao/la:100 hiljada € max.Kadet91 je napisao/la:Puno srece u euro kupovima Sarajevu, da dogurate abd do evropske lige, ali Hebibovica zaboravite. ;)On ce otici samo negdje van ove taraba lige da igra il mozda ako imate 350 tisuca hiljada eura?meme pitar je napisao/la:Sarajevu se nudi Emir Hadžić ali mislim da neće ništa biti od toga. Postoji i šansa da se zadrži i Mate Jajalo, što bi za nas značilo mnoooogo. Uprava traži da popuni desnu stranu i mislim da je može začepiti sa Hebibovićem. Ipak prvo da završimo ovu sezonu i da uzmemo kup ABD! A onda razmišljamo o protivniku u euru!
Forza Velez!
neke stvari se nemogu kupiti novcem ani u bih moze i hoce igrati samo u svetom crvenom dresu fk velez a sarajevu sretno u pohodu na evropu jedino vama zelimo da docekate iducu godinu u evropi
- franklampard8
- Kontakt:
Ti vise postova imas na nasoj temi nego na "svojoj"...stannis je napisao/la:Lafmomane, buraz ti si stvarno prenaporan frajer. Ti blage veze nemas o zivotu. Sarajevo ima 700.000KM da kupi jednog igraca iz Premijer ligefcsforever je napisao/la:@Kadet 91
znas li ti da mi imamo te pare i da ga mozemo kupiti ????![]()
Navodno za Zelju navijas, tako kazu barem.
1946
ja tog hebibovica nikak da podgledam da vidimkakav je to on igrac cak neznam ni koju poziciju igra al cim su ovi nasi navalili izgleda da momak vrijedi....a ovi sto pricaju o 350 hiljada eura smijesni su kad bi dobili 100 milja neka se uderaju nogom u guzicu i znam da bi objerucke prihvatili taj iznos
Samo Sarajevo
- franklampard8
- Kontakt:
Hvala i tebibrkic1970 je napisao/la:neke stvari se nemogu kupiti novcem ani u bih moze i hoce igrati samo u svetom crvenom dresu fk velez a sarajevu sretno u pohodu na evropu jedino vama zelimo da docekate iducu godinu u evropi
1946
Sto bi kupovali Hebibovica, jeste dobar igrac, ali nije toliko da kosta 350 hiljada ili vise, ako hoce mozemo im dati 100 hiljada i 15% od naredne prodaje i to je puno. Klubovi iz nase lige od kojih budemo trazili igrace ce biti veoma bezobrazni i pokusati uzeti sto vise mogu.Bice dosta kvalitetnih igraca koji ce imati slobodne papire, ide nam u prilog da mozemo ispuniti njihove uslove sto se tice plate, vezati ih dvije godine i to je to. Bice zanimljivo, vidjecemo kako ce se uprava snaci u svemu ovome, ovo im je pravi zadatak. Ne treba zuriti i srljati sa parama i davati sakom i kapom, pokusati dovesti dva tri igraca iz Cardiffa ako je ikako moguce, ali sumnjam. Ne trebamo gomilati igrace, trebalo bi da nam je dosta 24+3, nogirati one na koje vise ne racunaju, a ima ih i to je to.
M.Delac 2
Hebibovic da ode iz Veleza za 350 hiljada eura? Pusti snovi. Niko za njega nece dati toliko, pa nije niko lud.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk