HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 mar 2012, 23:20

Rosas7 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Kakav Jackson taj vise nikad nece u prvoj zaigrat, propo ko zeton.
ma jest totalno je nepokretan,ali opet bolji od pehara

i avatar ti je drama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja sam prije zelio da dodje u Sarajevu jer je dobar bio ali sad je karna zesca :roll:

Nego sta je sa onom dvojicom iz gane, bobi i stenli gdje su oni sad? :mrgreen:

PS Znam :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 20 mar 2012, 23:23

Sarajlijc@ je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Kakav Jackson taj vise nikad nece u prvoj zaigrat, propo ko zeton.
ma jest totalno je nepokretan,ali opet bolji od pehara

i avatar ti je drama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja sam prije zelio da dodje u Sarajevu jer je dobar bio ali sad je karna zesca :roll:

Nego sta je sa onom dvojicom iz gane, bobi i stenli gdje su oni sad? :mrgreen:

PS Znam :lol: :lol: :lol:

ma nidje veze sad igrac,ne krece se nikako,ne trci,uzasan

a crnci, negdje su u drugoj belgijskoj ja mislim

http://www.transfermarkt.de/de/prince-b ... 19143.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/stanley- ... 19142.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 mar 2012, 23:25

Iz tekmi koje sam gledao Bobby je bio brz pravo, a Afedzie dobar stoper ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 21 mar 2012, 17:17

18. kolo Olimpic - Zrinjski 25.3
19. kolo Zrinjski - Željezničar 1.4.
20. kolo Zvijezda - Zrinjski 7.4.
21. kolo Zrinjski - Borac 11.4.
22. kolo Sloboda - Zrinjski 14.4.
23. kolo Zrinjski - GOŠK 21.4.
24. kolo Velež - Zrinjski 28.4.
25. kolo Zrinjski - Slavija 2.5
26. kolo Sarajevo - Zrinjski 5.5.
27. kolo Zrinjski - Kozara 9.5.
28. kolo Leotar - Zrinjski 12.5.
29. kolo Zrinjski - Široki B. 19.5.
30. kolo Rudar - Zrinjski 23.5.

koji ritam jbte... nije u Engleskoj ovako :?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 21 mar 2012, 18:44

silenT je napisao/la:18. kolo Olimpic - Zrinjski 25.3

uuuuuu bit ce tesko,al najbolji izdrze sve,ajmooo nasi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 mar 2012, 19:55

Rosas7 je napisao/la:

Hajd ako nista mozete se saliti da ste pobjedili Zelju... jer utakmica se igra na dan sale...
Dok ce reALITY BITI DRUGACIJA...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 21 mar 2012, 20:05

Dok ce reALITY BITI DRUGACIJA... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Iđi vrvi nonamo ! :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 21 mar 2012, 20:56

Arogantni je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

Hajd ako nista mozete se saliti da ste pobjedili Zelju... jer utakmica se igra na dan sale...
Dok ce reALITY BITI DRUGACIJA...
vidjet cemo kakva ce biti "reality" 01.04,pobjeda zrinje ti je sigurna

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 mar 2012, 10:30

HŠK Zrinjski: Slijedi gostovanje kod Olimpica

Nogometaši HŠK Zrinjski kiksali su u prošlom kolu na svom travnjaku odigravši sa NK Čelik 1:1 i tako propustili prigodu da se dodatno približe zadanom cilju.

Kiks sa Čelikom nije toliko bolan, jer su i direktni konkurenti Zrinjskog za vrh ljestvice imali loš dan i izgubili svoje utakmice( Sarajevo kući od Goška, Borac u Trebinju od Leotara.
Da su kojim slučajem nogometaši Zrinsjkog bili malo precizniji tijekom , ili malo više koncentrirani u završnici utakmice sa Čelikom danas ne bi bilo nezadovoljstva navijača igrom, taktikom i igračima koji su nastupili u tom susretu, a Plemići bi bili na mjestu koje vodi u Europu.

Prvenstvo je tek počelo i ima puno prilika za popravak. Prva je u subotu kada Zrinjski gostuje kod Olimpica koji još uvijek gaji nade za viskoki plasman. Olimpic je u neku ruku dužnik Zrinsjkom jer je u prvom dijelu prvenstva odnio bodove iz Mostara, i subotnja utakmica je idealna za revanš, ali i za izbacivanje direktnog konkurenta iz borbe za vrh ljestvice.

Slaven Musa na ovoj utakmici neće moći računati na Igora Žuržinova koji ima tri žuta kartona i Marka Popovića koji se ozlijedio na utakmici sa Čelikom, dok će ostali nogometaši biti na dispoziciji stručnom stožeru.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 22 mar 2012, 13:38

Očekujem ovu postavu Zrinje protiv Olimpika, bez kartoniranog Žuržinova i ozlijeđenog Popovića i nadam se da će Bekić igrat ovu umjesto Mile :D. Idemo hrabro odigrat, meni se čini da nam bolje idu ova gostovanja...

slika

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 22 mar 2012, 15:27

Mi smo Želju pobjedili i na Grbavici 3:2 samo što nas pokradoše sudije za treći Željin gol.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 mar 2012, 15:56

Mandrake je napisao/la:Očekujem ovu postavu Zrinje protiv Olimpika, bez kartoniranog Žuržinova i ozlijeđenog Popovića i nadam se da će Bekić igrat ovu umjesto Mile :D. Idemo hrabro odigrat, meni se čini da nam bolje idu ova gostovanja...

slika
nadam se da ce muminovic biti u prvih 11,jer zasluzuje,bekic takodje umjesto nesposobnog pehara,samo mi se ovaj lamesic nikako ne svidja,lik je rupa,to se dobro vidjelo protiv celika,pretrcaju ga kao da ga nema,ostalo sve dobro :D
ma mozemo tamo do pobjede sigurno,gostovanja nam puno bolje idu,jos imamo 11 utakmica bez poraza

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 22 mar 2012, 17:13

Rosas7 je napisao/la: nadam se da ce muminovic biti u prvih 11,jer zasluzuje,bekic takodje umjesto nesposobnog pehara,samo mi se ovaj lamesic nikako ne svidja,lik je rupa,to se dobro vidjelo protiv celika,pretrcaju ga kao da ga nema,ostalo sve dobro :D
ma mozemo tamo do pobjede sigurno,gostovanja nam puno bolje idu,jos imamo 11 utakmica bez poraza
Sve potpisujem što si rekao :) A šta ćeš kad nemamo boljeg od Lamešića da zamjeni Popovića... sreća Pop će samo jednu utakmicu pauzirat :D Ma baš to, 11 utakmica bez poraza... sad nastavljamo niz sa jednom pobjedom :D Recimo 1-2 evo, strijelci Lazar i Bekić i drama :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 mar 2012, 19:15

Mandrake je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la: nadam se da ce muminovic biti u prvih 11,jer zasluzuje,bekic takodje umjesto nesposobnog pehara,samo mi se ovaj lamesic nikako ne svidja,lik je rupa,to se dobro vidjelo protiv celika,pretrcaju ga kao da ga nema,ostalo sve dobro :D
Sve potpisujem što si rekao :) A šta ćeš kad nemamo boljeg od Lamešića da zamjeni Popovića... sreća Pop će samo jednu utakmicu pauzirat :D Ma baš to, 11 utakmica bez poraza... sad nastavljamo niz sa jednom pobjedom :D Recimo 1-2 evo, strijelci Lazar i Bekić i drama :D
jasta,lazo ce da poludi,i bekicu je vrijeme vise da gol da,sreca njegova pa je konkurencija ovako losa ,pa moze bit u prvoj :D ...jesu nas nabili u mostaru,ali otislo je i njima igraca,mislim da imamo fine sanse

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 22 mar 2012, 19:44

lenta crvena je napisao/la:Mi smo Želju pobjedili i na Grbavici 3:2 samo što nas pokradoše sudije za treći Željin gol.
Šta ćeš brate, bilo prošlo, tako je kako je, ne možemo se vratit unazad... ali možemo se okrenut budućnosti pa ih uz dobru igru i drama navijanje pobjedit pod BB i tako se osvetit 8-)
Rosas7 je napisao/la: jasta,lazo ce da poludi,i bekicu je vrijeme vise da gol da,sreca njegova pa je konkurencija ovako losa ,pa moze bit u prvoj :D ...jesu nas nabili u mostaru,ali otislo je i njima igraca,mislim da imamo fine sanse
Lazo dobro radi, samo je pitanje vremena kad će opet bit najjače krilo lige i naš glavni igrač :) Ma ima Bekić potencijala, dosad je skupio i solidnog nekog iskustva igrajući Premier ligu, stvarno je vrijeme da počne opet zabijat... zašto ne protiv Olimpika :) Ma jesu, baš su nas nabili u Mostaru, ali evo kao što si napisao dosta im se ekipa promjenila, nisu bili uvjerljivi ova dva kola... šanse imamo, samo trebamo bolje igrat :D

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 22 mar 2012, 21:52

Rosas7 je napisao/la:
Mandrake je napisao/la:Očekujem ovu postavu Zrinje protiv Olimpika, bez kartoniranog Žuržinova i ozlijeđenog Popovića i nadam se da će Bekić igrat ovu umjesto Mile :D. Idemo hrabro odigrat, meni se čini da nam bolje idu ova gostovanja...

slika
nadam se da ce muminovic biti u prvih 11,jer zasluzuje,bekic takodje umjesto nesposobnog pehara,samo mi se ovaj lamesic nikako ne svidja,lik je rupa,to se dobro vidjelo protiv celika,pretrcaju ga kao da ga nema,ostalo sve dobro :D
Ima i opcija da Markic umjesto lamesica ode a anicic na stopera,tko ce onome znati...kakav lamesic,katastrofa igrac.....samo da Mumke zaigra......

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 22 mar 2012, 23:52

benfica1923 je napisao/la: Ima i opcija da Markic umjesto lamesica ode a anicic na stopera,tko ce onome znati...kakav lamesic,katastrofa igrac.....samo da Mumke zaigra......
Može i ta opcija, al žao mi Markića micat sa mjesta stopera jer igra odlično... ma i Mara Aničić mi je na stoperu extra igrač, usudim se reći čak i bolji od kapetana, mada je Dame isto dobar :D A šta ćeš, taj Lamešić je doveden da bi popunio rupu za desnog beka i zadnjeg veznog, ne vjerujem da će ga izostavit Musa, ali ni meni se ne sviđa, nije ništa pokazao dosad... ako ovako nastavi, na kraju sezone mu se fino zahvalit :D Ma Mumke dobro radi, sve je bolji i bolji i spremniji, ja mislim da će zaigrat... logično bi bilo :D Uglavnm tko god zaigra, mora dat 150% od sebe, ako želimo po pobjedu u Sarajevu :)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 mar 2012, 11:37

Lazar Marjanović: Problem je bila glava, ali opet ću biti pravi

Nema nikakve sumnje da je Lazar Marjanović bio prvo ime Zrinjskog u prvom dijelu sezone.

Igraču koji je Pod Bijeli brijeg stigao prošlog ljeta iz trebinjskog Leotara nije trebalo dugo da se nametne kao jedan od ključnih igrača momčadi Slavena Muse, tako da je jesen zaključio s respektabilnih šest pogodaka (sedam s Kupom), što ga i danas čini prvim strijelcem Zrinjskog, no nisu golovi bili jedini razlog zbog čega su se njegove igre karakterizirale pozitivnim tonovima.
Ipak, negdje u stanci prvenstva Marjanović je izgubio formu koja ga je krasila jesenas, budući da pravi nije bio ni u pripremama, ali ni u prva dva proljetna kola, pogotovo u nedjelju protiv Čelika (1:1). - Svjestan sam i ja toga, govori samokritično 22-godišnji veznjak.

- Ne želim ulaziti u razloge, ali mislim da je najveći problem bio u glavi. Namjerno govorim bio, jer mi je razgovor s trenerom, suigračima i svima kojima je stalo do mene pomogao shvatiti da to moram ostaviti iza sebe i koncentrirati se isključivo na treninge i utakmice, kako zbog sebe, tako i zbog momčadi, odnosno Zrinjskog, dodao je Marjanović.

Iako nije želio otkriti što mu se motalo po glavi, nije teško shvatiti da je u pitanju bio mogući transfer, jer njegove igre u prvom dijelu sezone sigurno nisu ostale nezapažene. Jesenas je, iako veznjak, jedno vrijeme predvodio i strijelce u PL-u, o njemu su, s obzirom da se radi o Nišaninu s beogradskom adresom, zbog toga pisali i srbijanski mediji, a onda ne čudi što se zimus počelo spekulirati i mogućim transferom. Jasno da je i on bio upoznat sa svime pa možda i ne treba čuditi što mislima nije bio sto posto unutra.

- Trenirao sam odlično, tako da u tome ne treba tražiti razloge pada forme, baš kao ni u činjenici da sam u pripremama igrao na desnoj strani, jer sam na tom mjestu uglavnom igrao i u drugom dijelu jeseni. Opet ponavljam da je problem bila glava, ali uvjeren sam da ću opet biti na razini kao u prvom dijelu sezone. Nadam se da ću to potvrditi već protiv Olimpica.
Proljetni dio sezone Zrinjski je otvorio očekivanim trijumfom protiv Travnika (2:0), ali je nakon toga uslijedio kiks protiv Čelika (1:1), koji je navijačima teško pao, kako zbog činjenice da je Zrinjski bez pobjede ostao u posljednjim minutama, a onda još više jer je pobjedom mogao preskočiti konkurente i probiti se na treću poziciju.

- Bili smo uvjereni da ćemo osvojiti svih šest bodova u prva dva kola, ali u nogometu se stvari uvijek ne odvijaju prema planovima. Svjesni smo da smo propustili priliku za preskakanje konkurenata, ali ne vidim zašto bismo više razmišljali o tome. U subotu igramo protiv Olimpica i nadam se da ćemo se već u toj utakmici vratiti na pobjednički kolosijek. Naravno da neće biti lako, ali dokazali smo kako smo sposobni osvajati bodove u gostima, štoviše mislim da nam je u gostima lakše igrati. Imamo mladu momčad kojoj se s pritiskom puno lakše nositi kada igra u gostima, nego kada igra na domaćem terenu.

Iako je Zrinjski u nedjelju rezultatski podbacio, Mostarci su protiv Čelika ipak ostavili bolji dojam nego konkurenti, koji su također razočarali svoje navijače, sigurno još više nego Zrinjski, budući da su Sarajevo i Borac ostavili vrlo loš dojam protiv GOŠK-a i Leotara, a poraz je upisao i Olimpic, koji je odavno prvi pratitelj Zrinjskog.

- Uvijek trebamo krenuti od sebe, tako da smo svjesni da smo priliku za pobjedu propustili u prvom poluvremenu, kada smo imali nekoliko dobrih prilika drugim pogotkom riješiti utakmicu. Ipak, činjenica je da opet nismo bili miljenici sreće, jer nam je ona još jednom ove sezone okrenula leđa. No, važno je da nastavimo skupljati bodove, jer ja čvrsto vjerujem da na kraju možemo izboriti plasman u Europu, zaključio je Marjanović.

Lijeva strana mi više odgovara

Na startu sezone Slaven Musa je Lazara Marjanovića koristio isključivo na lijevoj strani veznog reda, ali dolaskom Igora Žuržinova i njegovom standardizacijom u sastavu, Marjanović je ipak premješten na desnu stranu.

- Na lijevoj strani sam proveo najveći dio karijere, tako da mogu reći da mi pozicija uz lijevu aut-liniju više odgovara, ali nisu mi strane ni ostale pozicije. Mislim da sam jesenas, zapravo, najmanje igrao na lijevoj strani, tako da u tome ne treba tražiti problem moje slabije forme, izjavio je Marjanović.

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 23 mar 2012, 11:39

http://www.facebook.com/pages/Lazar-Mar ... 1725426583" onclick="window.open(this.href);return false;

ForzaZrinja
Kontakt:

Post Postao/la ForzaZrinja » 23 mar 2012, 14:35

da se mene pita ...

Melher - Markić,Aničić,Džidić,Stojkić-Marjanović,Miličević,Krišto,Muminović-Ivešić-Bekić

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.