Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mi koji nemamo fb ne vidimo 

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Boli nas briga.Neutral je napisao/la:Mi koji nemamo fb ne vidimo

P.S Jesul ovo Prasnice ?

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Cautinho
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;DonPippo9 je napisao/la:jadna majko
pussy smoke za ovo
PS: zipa komentara,to je najjače.

Keep walking.
AgresivnoDjubre je napisao/la:Boli nas briga.Neutral je napisao/la:Mi koji nemamo fb ne vidimo![]()

I dalje ne vidim sliku

moraš bit prijatelj il nešto ako hoćeš da vidiš očigledno, jer ni ja ne mogu vidjet
.
izgleda sreća pa ne mogu

izgleda sreća pa ne mogu

Vođa zna.
Nije trebala ovako, skoro polugola

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
To dijete zivi blizu mene, sa Bara je. Neka joj je Bog na pomoci!
yebem vas više i "daj link" , zar ne znate pronać profil sami , objašnjavano zilion puta
otvoriš link (AKO je slika sa facebooka , uglavnom jeste) , budu ona tri dugačka broja koja dijeli "_" , uzmeš onaj u sredini , kopiraš , kucaš facebook.com/ , zalijepiš taj broj iza kose crte , klikneš enter , uloguješ se na svoj profil i prikazat će ti tu sliku ali preko facebooka (dole će biti i opis i komentari i ona sranja skupa sa profilom) ..
otvoriš link (AKO je slika sa facebooka , uglavnom jeste) , budu ona tri dugačka broja koja dijeli "_" , uzmeš onaj u sredini , kopiraš , kucaš facebook.com/ , zalijepiš taj broj iza kose crte , klikneš enter , uloguješ se na svoj profil i prikazat će ti tu sliku ali preko facebooka (dole će biti i opis i komentari i ona sranja skupa sa profilom) ..
A ja po ponoćiOTNYS_YNWA je napisao/la:To dijete zivi blizu mene, sa Bara je. Neka joj je Bog na pomoci!

@viKK halo rasplodni, deder smiri hormone, koji ti je vrag? šta napadaš ljude
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Vidiš ti to, dobar prijedlog 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Cautinho
- Kontakt:
Fu_ck me,it works!viKK je napisao/la:yebem vas više i "daj link" , zar ne znate pronać profil sami , objašnjavano zilion puta

Keep walking.
gori su mi ovi sto pametuju u komentarima, majke mi skoro na svakoj slici isti ljudi pametuju ne znam kako stignu pregledati svaku sliku na FB-u.iVar je napisao/la:Nije trebala ovako, skoro polugola![]()
da je bar pola ovih moralista i pametnjakovica pametno i moralno koliko se trude da to drugima nametnu bilo bi super.
danas sam bio na groblju ima ljudi svakakvih nisu svi prikladno obuceni al sumnjam i ja da bi se utoplio po ovom vremenu. bitno je sjetiti se nekoga, odati pocast ko je vjernik prouciti nesto. u ostalom ako vas neko nervira nemojte ih dodavati na fb.
You are someone else I am still right here
ako napišem "yebo vas više "daj link " ", odmah napadam ? nemoj se uzrujavat , ne mislim nikoga vrijeđati niti mi je to u cilju , ako si se pronašao uvrijeđenim onda imaš moju isprikuiVar je napisao/la: @viKK halo rasplodni, deder smiri hormone, koji ti je vrag? šta napadaš ljude

nemoj 'sovat raji
i fala za metodu
@Fera ma dobro jbg, voli i raja pametovat'. Ako je vjernica, onda zna da će joj se "pisat' grijesi"..ne treba niko vodit' računa o tome..al' naša raja odma voli bacit' koju...ja kažem nije trebala al' neka je
i neću joj ništa reć' direktno nit' napisat

i fala za metodu

@Fera ma dobro jbg, voli i raja pametovat'. Ako je vjernica, onda zna da će joj se "pisat' grijesi"..ne treba niko vodit' računa o tome..al' naša raja odma voli bacit' koju...ja kažem nije trebala al' neka je

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
POTPIS KO MUNARA !fera je napisao/la:gori su mi ovi sto pametuju u komentarima, majke mi skoro na svakoj slici isti ljudi pametuju ne znam kako stignu pregledati svaku sliku na FB-u.iVar je napisao/la:Nije trebala ovako, skoro polugola![]()
da je bar pola ovih moralista i pametnjakovica pametno i moralno koliko se trude da to drugima nametnu bilo bi super.
danas sam bio na groblju ima ljudi svakakvih nisu svi prikladno obuceni al sumnjam i ja da bi se utoplio po ovom vremenu. bitno je sjetiti se nekoga, odati pocast ko je vjernik prouciti nesto. u ostalom ako vas neko nervira nemojte ih dodavati na fb.
sad sam dosao da napisem istu stvar. Malo sam pregeldao ove profile. Loodilo ! Tako je to kod nas. Bitno je upirati prstom na druge i na tudjem jadu biti moralan

Svima po profilima golotinja, slike nekog alkohola i sl. Pa jadno i tuzno covjece

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- tyler durden
- Kontakt:
Mene samo interesuje, zasto se morala ovako slikat? Nije uopste problem sta je obukla, nego slika dok ucis fatihu preminulim.