Oprostit ce nam acocollector je napisao/la:@aco ma zezamo se terabajt i ja malonismo djeca jbt, valjda mozemo malo oduska dati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
bordobijeli
- Kontakt:
zna li se ko ce dobiti trofej Ismir Pintol ,po meni Dupovac ili Tatomirovic
hajd ti meni objasni kako je prije svega u to vrijeme United mogao igrati LP ako je bio drugi ili treci kad se u kup sampiona moglo izaci ako si prvak !!! i na kraju krajeva Manchester je te godine bio prvak europe, i dodajmo tome naravno taamicenje u kojem smo mi igrali a u kojem vi !! sam sebe pobijas u par recenica !!
da sumiramo igrali protiv najjace ekipe u europi u tom trenutku i protiv prvaka engleske od mene dovoljno !!!
da sumiramo igrali protiv najjace ekipe u europi u tom trenutku i protiv prvaka engleske od mene dovoljno !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
moja greska, igrali ste sa Unitedom i on je tad bio prvak Engleske, isto kao kad smo mi igrali sa Derbyem, izvinjavam secollector je napisao/la:hajd ti meni objasni kako je prije svega u to vrijeme United mogao igrati LP ako je bio drugi ili treci kad se u kup sampiona moglo izaci ako si prvak !!! i na kraju krajeva Manchester je te godine bio prvak europe, i dodajmo tome naravno taamicenje u kojem smo mi igrali a u kojem vi !! sam sebe pobijas u par recenica !!
I nemoj mislit da je tad bila velika razlika izmedju Manchester Uniteda i Derbya, kad smo mi igrali protiv Derbya, on j ebio jaci od Uniteda, isto kao sto je United bio jaci od Derbya kad ste vi igrali protiv ovog prvog.
Ali kao sto rekoh, ne gleda se atraktivnost protivnika nego uspjeh u europi, a znamo svi ko prednjaci u tome.
Tebi hvala na normalnoj diskusiji, da je barem vise ovako normalnih forumasa...Pozdrav
FKŽ !
E moje komsije kako vi zijaniste titulu ,Izgubiste hrpu bodova reklo bi se onako na guzove te Olimpik,pa Rudar ,siroki u zadnjoj minuti pa onaj go protiv Celika.Ja kao posten navijac mislim da imate najacu ekipu i poceli ste igrat i fin fudbal.Puno srece u evropi od komsije.
ma nemas se ti meni sta zahvaljivati, odrasli smo nismo djeca, svako svog konja hvali, ja sam zagovornik teze LP i to 2 puta u ono vrijeme i za mene je to najveci uspjehaTeaM87 je napisao/la:moja greska, igrali ste sa Unitedom i on je tad bio prvak Engleske, isto kao kad smo mi igrali sa Derbyem, izvinjavam secollector je napisao/la:hajd ti meni objasni kako je prije svega u to vrijeme United mogao igrati LP ako je bio drugi ili treci kad se u kup sampiona moglo izaci ako si prvak !!! i na kraju krajeva Manchester je te godine bio prvak europe, i dodajmo tome naravno taamicenje u kojem smo mi igrali a u kojem vi !! sam sebe pobijas u par recenica !!
I nemoj mislit da je tad bila velika razlika izmedju Manchester Uniteda i Derbya, kad smo mi igrali protiv Derbya, on j ebio jaci od Uniteda, isto kao sto je United bio jaci od Derbya kad ste vi igrali protiv ovog prvog.
Ali kao sto rekoh, ne gleda se atraktivnost protivnika nego uspjeh u europi, a znamo svi ko prednjaci u tome.
Tebi hvala na normalnoj diskusiji, da je barem vise ovako normalnih forumasa...Pozdrav
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pogledao sam ovu prvu finalnu tekmu te iako sam navijao za likce,sarajevo je bas prejako...bilo je bas razbijanje na bilinom....mislim da imate sad tolko uigranu i jaku ekipu koja ako se ne ospe ce se prosetat iduce sezone kroz PL...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma nije Sarajevo uopste toliko jako, koliko je Celik slabo odigrao.staragarda je napisao/la:pogledao sam ovu prvu finalnu tekmu te iako sam navijao za likce,sarajevo je bas prejako...bilo je bas razbijanje na bilinom....mislim da imate sad tolko uigranu i jaku ekipu koja ako se ne ospe ce se prosetat iduce sezone kroz PL...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
kad ovako napisu komsin'ce, od muke bih glavom u zid udar'o... kako nismo bolan jaki, ljudi imali 0 suteva u okvir, posjed manji, kornera cini mi se manje... i nismo toliko jaki, kad nismo jaki sto ih vi niste satrali ovako??Capt_Billy je napisao/la:Ma nije Sarajevo uopste toliko jako, koliko je Celik slabo odigrao.staragarda je napisao/la:pogledao sam ovu prvu finalnu tekmu te iako sam navijao za likce,sarajevo je bas prejako...bilo je bas razbijanje na bilinom....mislim da imate sad tolko uigranu i jaku ekipu koja ako se ne ospe ce se prosetat iduce sezone kroz PL...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Steph je napisao/la:Jao rasprava ovdje, kol'ko godina imate vi?
tlines
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- Capt_Billy
- Kontakt:
Vidi nesto, ja sam objektivan covjek.BeSha1992 je napisao/la:kad ovako napisu komsin'ce, od muke bih glavom u zid udar'o... kako nismo bolan jaki, ljudi imali 0 suteva u okvir, posjed manji, kornera cini mi se manje... i nismo toliko jaki, kad nismo jaki sto ih vi niste satrali ovako??Capt_Billy je napisao/la:Ma nije Sarajevo uopste toliko jako, koliko je Celik slabo odigrao.staragarda je napisao/la:pogledao sam ovu prvu finalnu tekmu te iako sam navijao za likce,sarajevo je bas prejako...bilo je bas razbijanje na bilinom....mislim da imate sad tolko uigranu i jaku ekipu koja ako se ne ospe ce se prosetat iduce sezone kroz PL...
Da je Sarajevo odigralo nesto perketkno, iskreno nije, ali je odigralo onoliko koliko je Celik pustao, a pustao je dosta, pa zbog toga ti si cini tolika razlika. Da su pogodili u onoj zicer sansi, vjerujem da bi se povukli pa to razvaljivanje kojim se hvalis uopste ne bi do izrazaja doslo.
Ja iskreno, nikad gori Celik nisam vidio od onog jucer. ALi to uopste ne umanjuje vasu pobjedu. Odigrali ste koliko je trebalo, sto opet treba cestitati.
U pravu je Billy. Čelik je odigrao ispod očekivanja, a i ruku na srce nemaju neki kvalitet, osim par pojedinaca, ostalo sve ispodprosječni igrači. Nije Čelik ni Veleža trebao proći, ljudi su ih rasturili u Zenici, ali provukoše se s 0-0, poslije i protiv Širokog na borbenost prošli. Pokušali su i protiv Sarajeva na 0-0, ali eto srećom zabismo im gol/ove.
Isto tako, da smo mi nešto pretjerano jaki, ne bi u derbiju 1-1 odigrali (ne podcjenjujem ekipu Željezničara), ali realno u derbiju smo po šansama i igri tu negdje bili. Da smo drastično jači od ostatka lige, očito nismo još, ali već iduće god. kada ostane bar 8 igrača iz sadašnje prve postave, te dovedemo adekvatne zamjene i još par pojačanja na pozicijama koja škripe (desni bek npr.), mislim da ćemo biti za koplje iznad ostalih.
Isto tako, da smo mi nešto pretjerano jaki, ne bi u derbiju 1-1 odigrali (ne podcjenjujem ekipu Željezničara), ali realno u derbiju smo po šansama i igri tu negdje bili. Da smo drastično jači od ostatka lige, očito nismo još, ali već iduće god. kada ostane bar 8 igrača iz sadašnje prve postave, te dovedemo adekvatne zamjene i još par pojačanja na pozicijama koja škripe (desni bek npr.), mislim da ćemo biti za koplje iznad ostalih.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ja cu ti nesto konkretno reci, bar ono sto sam ja zapazio kod vas.Alen1987 je napisao/la:U pravu je Billy. Čelik je odigrao ispod očekivanja, a i ruku na srce nemaju neki kvalitet, osim par pojedinaca, ostalo sve ispodprosječni igrači. Nije Čelik ni Veleža trebao proći, ljudi su ih rasturili u Zenici, ali provukoše se s 0-0, poslije i protiv Širokog na borbenost prošli. Pokušali su i protiv Sarajeva na 0-0, ali eto srećom zabismo im gol/ove.
Vama treba ono sto bi se u mahali reklo da Vas nesto naljuti pa da pocnete igrati. Imate trentuno sve sto je potrebno, za ove nase lige, (jbg, bilo je tu sikaniranje trenera na pocetku i pada discipline, ali sami ste krivi sto dovodite takve tipove igraca koji misle da su veci od trenera. Znate kad bi takvi zaigrali kod Amara vise. Pa Amar je jednog Zebu zbog nediscipline i dizanje iznad trenera sutnuo na stranu.) ali kako je Uscuplic sjeo, vjerovatno je on svatio na vrijeme gdje je problem i otklonio ga, sto je kasnije evo dalo rezultatom.
Tako, da ste se ranije probudili, iskreno vjerujem da bi prvi bili. Ali ajde pustimo sve to po strani.
Sta je nas najveci problem? Mislim konkretno na Zelju i Sarajevo, tj nas derbi.
Ne znamo dokrajciti protivnika i to ce nas kostati i kostati dok ne naucimo. Naravno, mislim na protivnika sa kojim smo bare, bare. Zeljo je ove sezone tako titulu izgubio, a vi ste imali promasaja dosta takoder.
E zbog ovoga, nam treba jaca liga i vise jacih tekmih. Mislim da konacno celnici klubova moraju sjesti zajedno da o ovome popricaju.
Iskren da budem, kako je spletom okolnosti odigrano vise derbija neko uobicajno, derbi je sam po sebi izgledao bolje, ali moramo teziti da bude jos bolje i zanimljivije.
Nego, ne bih sada da kvarim temu, ali reci mi jedan vas igrac da Dzeno jednostavno ne zeli da vodi dalje, kaze, nezahvalan posao, sada si gore, sada si gore, i vise bih volio da se vrati na svoju staru poziciju. Vidite, sve je ovo prica, nije nista tacno, ali iskreno, ja bih volio da Dzeno ostane. Neka proba covjek. Jbg, ako ne riskiras ujedno i ne profitiras. Zasto da ne? Evo pokazao se vise nego dobar za vaditi iz govana, tj za kraci period, zasto ne pokusati nesto i na dugi...
-
bordobijeli
- Kontakt:
dzeno je pametan momak ,zna on sta radi .relativno je još mlad za trenera nema ni licence ,pa bolje mu je da se vrati u rad s mladjim tu ce sad biti veliki autoritet ,evo vidim bice i pomocni u U 19 reprezentacije .a on poslije ovog vjerovatno opet ce nekad dobiti priliku da bude trener prve ekipe ,ovo onako pisem posto vidim da je neko napisao da on ne zeli vise da vodi prvu ekipu ,ovo je moj rezon zbog cega eventualno nece biti prvi trener iduce sezone .
Dulja je lijevo, a Deni je desno kriloBosniacum Lilium je napisao/la:dajte ba nemojte ih navlaciti na ovu temu![]()
ne znam vala ni sto se tice Mesanovica i Bekica, ali Simeunovic bi bilo dobro pojacanje. Taman i Dulji konkurencija da se ne oslobodi momcina
M.Delac 2
Nas nijedan derbi do sad nije pokazao ono sto treba da pokaze. A to je da se igra za prestiz, a ne za mir u gradu i to da ne bude belaja. Pa se klubovima svasta naredi i od policije i svega ostalog sto ide.
Dok sve bude tako na derbiju ce biti par hiljada ljudi, sa poznatim ishodom meca.
Dok sve bude tako na derbiju ce biti par hiljada ljudi, sa poznatim ishodom meca.
a neki dan plisek bio u fan klubu 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ludiloo

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Rezime sezone.
Kako god mozemo biti zadovoljni. Prvenstveno radom nase uprave i ja ne mogu da vjerujem da se na stadionu vise ne pjeva UPRAVA NAPOLJE i slicno. Mi smo postali toliko jaki da kad negdje dolazimo, kao da dolazi Real. I hvala upravi na tome.
Igracki kadar je jako dobar, moze bolje ali je dobar. Volio bi da zadrzimo Jajala i Stojceva, jer je Jajalo vanserijski talenat, ali bice tesko, mada to Dulja moze nadoknadit, slicno igraju.
Ocekujem bar cetvrto pretkolo, a mozda i sa dobrim pojacanjima i pripremama da budemo u grupnoj fazi.
Hvala ti Sarajevo na svemu. 17-og ocekujem minimalno 20000 i da zagrmimo kao nikada do sada.
Pozz braco po boji...
Kako god mozemo biti zadovoljni. Prvenstveno radom nase uprave i ja ne mogu da vjerujem da se na stadionu vise ne pjeva UPRAVA NAPOLJE i slicno. Mi smo postali toliko jaki da kad negdje dolazimo, kao da dolazi Real. I hvala upravi na tome.
Igracki kadar je jako dobar, moze bolje ali je dobar. Volio bi da zadrzimo Jajala i Stojceva, jer je Jajalo vanserijski talenat, ali bice tesko, mada to Dulja moze nadoknadit, slicno igraju.
Ocekujem bar cetvrto pretkolo, a mozda i sa dobrim pojacanjima i pripremama da budemo u grupnoj fazi.
Hvala ti Sarajevo na svemu. 17-og ocekujem minimalno 20000 i da zagrmimo kao nikada do sada.
Pozz braco po boji...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
prvo pa musko, previse gledas naucnu fantastikuAmca007 je napisao/la:Rezime sezone.
Pozz braco po boji...
FKŽ !