Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja mislim da juventus uzima lagano..
juventus-benfica 1/1
valencia-sevilla X/X
na 10km,117 markica
juventus-benfica 1/1
valencia-sevilla X/X
na 10km,117 markica
Ovo mi se svidja, pratim!SoloUltra je napisao/la:

Nisam igrala na ovaj par,ali sam pratila rezultate.dr.van nostrand je napisao/la:Slovan Bratisalva-Kosice 1 1,47
Slovnaft Cup finale (Myjava)
Veliki je uspjeh igrati finale, obezbijedili smo europa ligu, nas glavni cilj ove sezone, rijeci su trenera Kosica, Radoslava Latala.
Kosice na strani prlicno lose, za njih slaba sezona, a nisu dobili Slovana vani jos od 2009. godine, a u zadnjih 18 ut. samo su jednom slavili protiv Slovana, i to je bilo kuci minimalno (1:0).
Slovan do finala stigao pobjedjujuci protivnike u hendikepu, sve redom.
Inace Slovan je osvajac Corgon lige za ovu sezonu, nije jos sluzbeno jer imaju se igrat jos 5 kola, ali trenutno 2. plasiranom bjeze 11 bodova 5 kola prije kraja.
Danas na ovoj utakmici nije igralo par igrača koji su stranci (izmedju ostalog jedan iz Srbije) ,koje su izmene bile tačno ne znam,ali se nisam usudila da igram na njih i ako su bili favorit .
Svakako,puno srece,al sam na kornete oplakoramos4 je napisao/la:neka da ja dobijem pare a za gramaticke greske me i nije brigaberardi25 je napisao/la:vise od 9 korneTaramos4 je napisao/la:Dva para za veceras
Juventus - Benfica - vise od 9 korneta 1.70
Valencia - Sevilla - vise od 4 zuta kartona 1.70
Juventus daje gol (radi uslova trazilo 3 kombinacije)
Kladionica Millenium

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
-
- Kontakt:
Od sad i ja dajem prognoze kao neki ovdje.
Znaci ovako.
Vise od 2,5 gola, vise od 3,5, oba daju i tri plus, oba daju i sest plus, manje kornera, vise kornera, a mozda bude i 9+.
utakmica Cuiaba - Internacional
Znaci ovako.
Vise od 2,5 gola, vise od 3,5, oba daju i tri plus, oba daju i sest plus, manje kornera, vise kornera, a mozda bude i 9+.
Budes li makar upola uspjesan, kao kolega kojeg si pokusao prozvati, blago se tebi.SandorClegane je napisao/la:Od sad i ja dajem prognoze kao neki ovdje.
Znaci ovako.
Ovakvim postovima nije mjesto na temi i trebalo bi ih sankcionisati.
ramos4 je napisao/la:Dva para za veceras
Juventus - Benfica - vise od 9 korneta 1.70
Valencia - Sevilla - vise od 4 zuta kartona 1.70
Juventus daje gol (radi uslova trazilo 3 kombinacije)
Kladionica Millenium
11 - KORNERA
5 - ZUTIH
i PADAM NA JUVENTUS DAJE GOL

SandorClegane je napisao/la:Od sad i ja dajem prognoze kao neki ovdje.
Znaci ovako.
a nisi stavio za kolki ulog da te ispratimo??

Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
SandorClegane je napisao/la:Ubice Juve Boga u njima s hendikepom...zgmiky je napisao/la:Juventus-Benfica x2 2.55, oba daju i 3+ 2.35, over 3.5 3.10 HL
Iako se finale igra na njihovom stadionu mislim da ga igrači Juventusa vidjeti neće, barem neće biti akteri na terenu a kao gledatelji možda i budu, Benfica je lani previše toga izgubila i vrijeme je da joj se vrati tako da nakon što su postali novi prvaci Portugala očekujem da i u ovom natjecanju odu do kraja
EL je jedno od najglupljih natjecanja i ne volim ih igrati ali kako je prošli puta upalilo sa strijelcima da vidimo može li se ponoviti
Valencia-Sevilla
Jonas daje 2.50
Juve-Benfica
Tevez daje 2.00
premier
vjerojatno je ovaj tvoj intelektualni post mene išao pa vidim kako ti dobro gađaš, potrga juventus benficu nema šta, a što se golova tiče da nisi došao prekjučer na forum onda bi vidio da se takve stvari daju pogoditi a ne bi omalažavao nekoga, očito si ljubomoran jer sam ja bio u pravu a ti ne ili si fan juvea onda te donekle razumijem, živio ti meniSandorClegane je napisao/la:Od sad i ja dajem prognoze kao neki ovdje.
Znaci ovako.

Sutra opet Austrija druga liga. Šta mislite hoće opet biti pokušaja nekih prelaza
Razmišljam neki sistem odigrati na te prelaze 1/2 i 2/1 pa šta bude 

Tako blizu, a tako daleko.
-
- Kontakt:
I corava koka zrno ubode. Da ne idemo previse u off.
Brasilia - Sport Recife ---- 1 Kvota: 4.00
- dr.van nostrand
- Kontakt:
St Polten igra 1/2 finale kupa u srijedu, mogli bi igrat u kombinovanom sastavu, dok Mattersburgu trebaju bodoviCiva je napisao/la:Sutra opet Austrija druga liga. Šta mislite hoće opet biti pokušaja nekih prelazaRazmišljam neki sistem odigrati na te prelaze 1/2 i 2/1 pa šta bude
ima smisla itekako, njihova pravila u kupu su luda ili smijesna, ekipe namjerno gube susrete kako izborile sto bolje takmicenje, ako Sport prodje veceras, sljedecu rundu gube pa rec je 100%.SandorClegane je napisao/la:I corava koka zrno ubode. Da ne idemo previse u off.
Da je jos samo znat sastave za veceras, jel dolaze sigurno sa rezervama

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Nesto sam kopao i pise da ce biti nekih izmjena, pa da probamo...dr.van nostrand je napisao/la:St Polten igra 1/2 finale kupa u srijedu, mogli bi igrat u kombinovanom sastavu, dok Mattersburgu trebaju bodoviCiva je napisao/la:Sutra opet Austrija druga liga. Šta mislite hoće opet biti pokušaja nekih prelazaRazmišljam neki sistem odigrati na te prelaze 1/2 i 2/1 pa šta bude
ima smisla itekako, njihova pravila u kupu su luda ili smijesna, ekipe namjerno gube susrete kako izborile sto bolje takmicenje, ako Sport prodje veceras, sljedecu rundu gube pa rec je 100%.SandorClegane je napisao/la:I corava koka zrno ubode. Da ne idemo previse u off.
Da je jos samo znat sastave za veceras, jel dolaze sigurno sa rezervama

Haj ti Pseto idi fino nazad kralju JoffreyuSandorClegane je napisao/la:I corava koka zrno ubode. Da ne idemo previse u off.

Oh da, ne možeš, mrtav si

eto da znaš da si pod reflektorima, da vidimo tvoju "sposobnost" predviđanja. Amater

samo da nesto prijavim igrao sam juventus over 5.5 kartona u bet365 i za one koji ne znaju bet365 crveni racuna kao zuti tako da znate da e bet365 najbolja kladionica za kartone overe

Semper Fidelis
-
- Kontakt:
Pa i bez crvenih, bilo je šest zutih kartona.fixator je napisao/la:samo da nesto prijavim igrao sam juventus over 5.5 kartona u bet365 i za one koji ne znaju bet365 crveni racuna kao zuti tako da znate da e bet365 najbolja kladionica za kartone overe
nekima treba nacrtati ovdjeSandorClegane je napisao/la:Pa i bez crvenih, bilo je šest zutih kartona.fixator je napisao/la:samo da nesto prijavim igrao sam juventus over 5.5 kartona u bet365 i za one koji ne znaju bet365 crveni racuna kao zuti tako da znate da e bet365 najbolja kladionica za kartone overe
svaki direktni crveni se racuna kao zuti
ne znam kako drukcije da objasnim
da su bila 3 zuta i 3 direktna crvena prosao bih opet
Semper Fidelis
23:55 Atletico Mg. - Atl.Nacional 1 @ 1.65
laku noc
laku noc
Semper Fidelis
-
- Kontakt:
Tobe jarabifixator je napisao/la:nekima treba nacrtati ovdjeSandorClegane je napisao/la:Pa i bez crvenih, bilo je šest zutih kartona.fixator je napisao/la:samo da nesto prijavim igrao sam juventus over 5.5 kartona u bet365 i za one koji ne znaju bet365 crveni racuna kao zuti tako da znate da e bet365 najbolja kladionica za kartone overe
svaki direktni crveni se racuna kao zuti
ne znam kako drukcije da objasnim
da su bila 3 zuta i 3 direktna crvena prosao bih opet

btw: jonny nije te pitao niko nista.
Zadnja izmjena: SandorClegane, dana/u 02 maj 2014, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.