S razlogom najgora fan baza na internetu, lokalno i globalno isti pattern ponašanja.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑09 feb 2026, 11:54nevjerovatna mi je njihova fan baza, everton im prisao na 2 boda, zona ispadanja bliza nego prvo mjesto, oni se bave arsenalom i slave sto ih je city dobio. Citypool retardacija je stvarno uzela maha i ostavila im neizbrisive posljedicecoelho41 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 11:47City i Dortmunda na 6b zaostatka u svojim ligama, imaju šanse za titulu ko Wirtz za Ballon d'OrFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑09 feb 2026, 10:49City prisao sa 6 bodova zaostatka na 6 bodova zaostatka, odnijeli pobjedu sa Anfielda nakon hiljadu godina a navijacima Liverpoola ovdje drago zbog toga, unbelievable must say![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- wadethegreat
- Kontakt:
Polira ga Coelho topnicima od pocetka sezone.
Koliko je poliranje brate radis li dubinsko?
Koliko je poliranje brate radis li dubinsko?
Coelho je samo prepoznao kvalitet ekipe Arsenala, navikao da nas Bajo preispitava pa skonto da to više ne ide tako lako, čovjek realan za razliku od navijača Chelsea koji se ni sami ne sjećaju kad je njihov klub dobio Arsenal ali tu su da pljunu kad stignu.
Kako god, fino je vidjeti da je forumski čopor podigao hejt na Arsenal, znaš da je za njih alarmantna situacija, usitnilo.
Kako god, fino je vidjeti da je forumski čopor podigao hejt na Arsenal, znaš da je za njih alarmantna situacija, usitnilo.
Nije to prva sezona....Shategabri je napisao/la: ↑09 feb 2026, 15:32Ja bih ipak sačekao kraj sezone.
Sasvim dobro mu ide, možda skine prokletstvo slona.
Pa generalno, City je dosta prosuo bodova ove sezone. Nadam se da će se to naplatiti u nastavku. Za razliku od Arsenala. Plus što su oni ti koji su pod pritiskom, dok Pep namiguje kamermanima ležerno nakon prosutih bodova. Trudi se Argeta, sve je tip top u Arsenalu, ali...bad luck.
Zanemariti to što Rodrigo pljulje po sudijama na presu, nije navikao da im se pošteno sudi.dzemil je napisao/la: ↑09 feb 2026, 18:26Pa generalno, City je dosta prosuo bodova ove sezone. Nadam se da će se to naplatiti u nastavku. Za razliku od Arsenala. Plus što su oni ti koji su pod pritiskom, dok Pep namiguje kamermanima ležerno nakon prosutih bodova. Trudi se Argeta, sve je tip top u Arsenalu, ali...bad luck.
Nikad losiji prvak, a i sezona 
Nego, ako City kojim slucajem uzme naslov, hoce li i tad biti najlosiji prvak ili?
Nego, ako City kojim slucajem uzme naslov, hoce li i tad biti najlosiji prvak ili?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovdje su ljudi alergični na objektivnost, a objektivno Arsenal, za sad, igra jednu od najdominantnijih sezona engleskog nogometa ikad i imaju šansu da postanu prva ekipa van Manchestera sa tripletom, ako ne i više.
Međutim, ako osvoje samo jednu od dvije "major" titule, a to je ili LP ili EPL, ostaće upamćeni kao jedna od najprepoznatljivijih šampionskih ekipa sa svojim stilom igre, kao što su bili Liverpool pod Kloppom ili City pod Guardiolom...e sad Arsenal nije iz moje bašče i ja nemam razloga osporavat nečiji stil igre, posebno ako je uspješan, a nisam napaćen dovoljno da želim nekome produžetak agonije bez trofeja, nego bih nasuprot tome volio da Papa Wenger zapamti još jednu EPL ili LP za svog života, zaslužio je makar s tribina. Tako bi svaki neutralan posmatrač trebao gledati na fudbal.
Međutim, ako osvoje samo jednu od dvije "major" titule, a to je ili LP ili EPL, ostaće upamćeni kao jedna od najprepoznatljivijih šampionskih ekipa sa svojim stilom igre, kao što su bili Liverpool pod Kloppom ili City pod Guardiolom...e sad Arsenal nije iz moje bašče i ja nemam razloga osporavat nečiji stil igre, posebno ako je uspješan, a nisam napaćen dovoljno da želim nekome produžetak agonije bez trofeja, nego bih nasuprot tome volio da Papa Wenger zapamti još jednu EPL ili LP za svog života, zaslužio je makar s tribina. Tako bi svaki neutralan posmatrač trebao gledati na fudbal.
- Wilshere10
- Kontakt:
Send him 2,3 years to Emirates and forget
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.