HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ForzaZrinja
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ForzaZrinja » 23 mar 2012, 14:39

Markić je i u Širokom igrao desnog beka a gdje ga god staviš bolji je od Lamešića.
Oće li bit ikakav stream sa te moja web tv

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 mar 2012, 17:44

ForzaZrinja je napisao/la:Markić je i u Širokom igrao desnog beka a gdje ga god staviš bolji je od Lamešića.
Oće li bit ikakav stream sa te moja web tv
kako sada stvari stoje trebao bi biti prijenos,pa cemo vidit,na dan utakmice ako ja nadjem stream,ja cu ga zalijepiti na nasu temu,i ti isto
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 23 mar 2012, 19:17

Uz svo poštovanje ovaj vaš ili je lud ili se pravi lud. Kaže ovako:

"Olimpic igra otvoreno i napadački, a najveća opasnost po naš gol dolazi od Đurića", kazao je trener Zrinjskog.

Pa Đurić ima 0 golova i 0 asistencija ove sezone.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 mar 2012, 19:26

arbitraža je napisao/la:Uz svo poštovanje ovaj vaš ili je lud ili se pravi lud. Kaže ovako:

"Olimpic igra otvoreno i napadački, a najveća opasnost po naš gol dolazi od Đurića", kazao je trener Zrinjskog.

Pa Đurić ima 0 golova i 0 asistencija ove sezone.
vise lud,nego sto se pravi :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 23 mar 2012, 19:30

Neozbiljno paša. Ova izjava govori da se ne sprema za protivnika. Kakav Đurić.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 mar 2012, 19:51

arbitraža je napisao/la:Neozbiljno paša. Ova izjava govori da se ne sprema za protivnika. Kakav Đurić.
dobro djuric je igro u zrinji i bio je glavni igrac jedno vrijeme,pa musa poznavajuci odatle njegove vjestine ,misli da ce od njega biti najveca prijetnja,a cinjenica je djuric nije u formi uopce

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 24 mar 2012, 01:37

Rosas7 je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:Neozbiljno paša. Ova izjava govori da se ne sprema za protivnika. Kakav Đurić.
dobro djuric je igro u zrinji i bio je glavni igrac jedno vrijeme,pa musa poznavajuci odatle njegove vjestine ,misli da ce od njega biti najveca prijetnja,a cinjenica je djuric nije u formi uopce
I ja, a vjerujem i većina navijača strepi od Đurića, jer sjetimo se samo kakve je utakmice pružao u dresu Zrinjskog, pa možda i zato, na kraj pameti mi njegova trenutna statistika ccc :D Inače evo odmah da vam napišem ovdje postavu za sutra koja je uigravana na zadnjem treningu :) Dakle sutra nastupamo sa onim sastavom kojeg sam napisao u prije par postova, osim jedne korekcije... na mjestu Mare Aničića igrat će Krišto, sve ostalo isto :) Znači... Melher - Lamešić, Markić, Džidić, Stojkić - Miličević, Krišto - Muminović, Ivešić, Marjanović - Bekić 8-) ... sretno nam i ako išta bude od tog prijenosa, stavljajte linkove svi ;)

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 24 mar 2012, 09:22

Zrinjevci može li mi ko reči kako se financirate i koliki buđžet otprilike imate.Pitam pošto vidim da tavorite (prvi put nakon dugo vremena Velež stoji bolje od vas), nekada ste važili za bogat klub a sad jedva sastavljate kraj s krajem.

P.S.Može li mi neko od vas reči ime like koji uređuju HŠK Zrinjski info (potpisuje se SALALA) i šta je on u klubu. Lik umire od mržnje.Bio bih zahvalan. :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 24 mar 2012, 09:39

lenta crvena je napisao/la:Mi smo Želju pobjedili i na Grbavici 3:2 samo što nas pokradoše sudije za treći Željin gol.
" onclick="window.open(this.href);return false;
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 mar 2012, 17:20

Nije tema Zrinjski Info portal vec HSK Zrinjski mostar kao nogometni klub.
Salala je covjek koji najvise prati,pise i izvjestava o navijacima i klubovima u gradu koji nose ime Zrinjski.
Bogatstvo kluba je naglo stalo odlaskom Aluminijuma i Dzidica poduzetnika(navijaci ga nisu voljeli jer ih je podsjecao na Mamica)onako lud i opicen lik ,ali je znao donijeti rezultat klubu i sponzore ,dok sadasnja uprava jos uvijek se trazi pokusava nekim planovima dionickog drustva i mladim igracima za prodaju ,vidis i sam da u timu se forsiraju samo mladi i provjereni igraci samo sto tim igracima treba trener sa iskustvom i karizmom sto mi trenutno nemamo na kormilu.Klub pomalo napreduje i vise se ulaze u omladinske pogone,samo sto kad igraci nam stasaju odlaze u Siroki Brijeg za malo veci novac jer je tamo centar "kapitala" sto se tice sporta.
Danas smo odigrali grozno sto samo potvrdjuje da Musa nema igru prema naprijed a i odbrana mu se raspada cim fali jedan igrac iz prvih 11.
U dosadasnja 3. kola veoma lose utakmice i katastrofalni rezultati protiv Celika(danas ga SLavija pobjedi) i Olimpica koji je promjenio prvih 11. komplet skoro!
Iduca utakmica protiv Zeljeznicara ,steta za lose utakmice prije derbija!

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 24 mar 2012, 18:54

Evo da vam se javim i da odmah naglasim kako nisam tu da vas provociram. Bio sam na tekmi i stvarno ste izgledali tako nemoćni. Mislim da nešto morate mijenjati iz temelja, ako je to sada moguće. Spreman sam i dati neke objektivne info sa utakmice, ako vas nešto zanima. Pozdrav

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 24 mar 2012, 19:02

ivan.balic je napisao/la:Evo da vam se javim i da odmah naglasim kako nisam tu da vas provociram. Bio sam na tekmi i stvarno ste izgledali tako nemoćni. Mislim da nešto morate mijenjati iz temelja, ako je to sada moguće. Spreman sam i dati neke objektivne info sa utakmice, ako vas nešto zanima. Pozdrav
Jel ijedan igrac bio na nekom nivou??

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 mar 2012, 19:07

Naravno da nas zanima izvjestaj iako ga vec vidim u "tvojoj" glavi ,jer ovu ekipu Zrinjskog sa Musinom taktikom veoma dobro poznajem.
Golman nam je bio solidan i odradio svoj dio posla,naravno da njega nije bilo ,desila bi se jos veca razlika .
Desni bok lamesic nam je djelovao kao muha bez glave i stalno su ga pretrcavali po njegovoj strani.
Stoperski par Markic i Dzidic je djelovao solidno prvo poluvrijema ali cim padne prvi gol odbrana puca po savovima zbog Dzidicevih zivaca i jeb... majke ostalim igracima(inace to nam je kapetan)ponos kluba!
Lijevi bek Stojkic je pokusava nesto prema naprijed ali bi igubio loptu u vrhu napada i ostavio bi svoju stranu lijevu praznom za protivnicke kontre.
Sredina Milicevic,Muminovic,Ivesic ,Kristo i Marijanovic je djelovala kao da se nikada prije nije srela?!Od toga tu su 2 defanzivca i Marijanovic koji ima problem" sa glavom" pa zato nije na zeljenom nivou...na... mu se majke!
Naprijed je bio Bekic koji je vise padao nego sto je imao loptu u nogama i neprestalno je dizao ruke trazeci sucev pogled u daljini da mu nesto svira?!Stara Slobodina skola.

Jesam blizu tvog izvjestaja sa utakmice barem sto se Zrinjskog tice?! :lol:

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 24 mar 2012, 19:14

bekicamir je napisao/la:Naravno da nas zanima izvjestaj iako ga vec vidim u "tvojoj" glavi ,jer ovu ekipu Zrinjskog sa Musinom taktikom veoma dobro poznajem.
Golman nam je bio solidan i odradio svoj dio posla,naravno da njega nije bilo ,desila bi se jos veca razlika .
Desni bok lamesic nam je djelovao kao muha bez glave i stalno su ga pretrcavali po njegovoj strani.
Stoperski par Markic i Dzidic je djelovao solidno prvo poluvrijema ali cim padne prvi gol odbrana puca po savovima zbog Dzidicevih zivaca i jeb... majke ostalim igracima(inace to nam je kapetan)ponos kluba!
Lijevi bek Stojkic je pokusava nesto prema naprijed ali bi igubio loptu u vrhu napada i ostavio bi svoju stranu lijevu praznom za protivnicke kontre.
Sredina Milicevic,Muminovic,Ivesic ,Kristo i Marijanovic je djelovala kao da se nikada prije nije srela?!Od toga tu su 2 defanzivca i Marijanovic koji ima problem" sa glavom" pa zato nije na zeljenom nivou...na... mu se majke!
Naprijed je bio Bekic koji je vise padao nego sto je imao loptu u nogama i neprestalno je dizao ruke trazeci sucev pogled u daljini da mu nesto svira?!Stara Slobodina skola.

Kako te nije stid,lajes ovuda......cuj....mu se majke....covjek se trudi,najjjaci igrac u zrinji.....procitao si jedan clanak na int.i ti znas ima problem s glavom....stvarno......

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 24 mar 2012, 19:16

bekicamir je napisao/la:Naravno da nas zanima izvjestaj iako ga vec vidim u "tvojoj" glavi ,jer ovu ekipu Zrinjskog sa Musinom taktikom veoma dobro poznajem.

Da, mada ne znam baš imena svim igračima Zrinjskog. Taj broj 17, mislim Lamešić kao da je pao s grane. Ubijali su ga ovim brzim Kapićem. Nisam znao ni ime tog lijevog beka, ali na njegovoj strani je bio pravi propuh cijelo vrijeme. Bilo je smijeha, jer je ovaj Harba prodao i pokoju foru. Golman vam je bio ok do gola, mada je možda malo bolje mogao regovati na prvi gol. Kažem možda. Broj 7 isto tako jako loš, skoro svi ostali neprimjetni. Pričali smo na tribinama i došli do zaključka da je najbolji i jedini vrijedan pomena u Zrinjskom bio igrač broj 8, Marjanović ili slično prezime.

Još samo napomena, Đurić je bio rezerva, a Musa se njega najviše bojao. Baš je upučen u igre protivnika!!!

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 24 mar 2012, 19:24

ivan.balic je napisao/la:

A naravno tko se jedini trudi i vjeruje u Europu......Marjanovic

Da, mada ne znam baš imena svim igračima Zrinjskog. Taj broj 17, mislim Lamešić kao da je pao s grane. Ubijali su ga ovim brzim Kapićem. Nisam znao ni ime tog lijevog beka, ali na njegovoj strani je bio pravi propuh cijelo vrijeme. Bilo je smijeha, jer je ovaj Harba prodao i pokoju foru. Golman vam je bio ok do gola, mada je možda malo bolje mogao regovati na prvi gol. Kažem možda. Broj 7 isto tako jako loš, skoro svi ostali neprimjetni. Pričali smo na tribinama i došli do zaključka da je najbolji i jedini vrijedan pomena u Zrinjskom bio igrač broj 8, Marjanović ili slično prezime.

Još samo napomena, Đurić je bio rezerva, a Musa se njega najviše bojao. Baš je upučen u igre protivnika!!!

anonym0us
Kontakt:

Post Postao/la anonym0us » 24 mar 2012, 19:58

Bio sam na utakmici. Jedini sto je nesto odigro bio je milicevic ovo ostalo 0 bodova. Musino eksperimentiranje katastrofa. Koga on uvodi u igru sramota

ForzaZrinja
Kontakt:

Post Postao/la ForzaZrinja » 24 mar 2012, 20:18

sad željo i muke :oops: daj nam baku da se izdere barem na ove igračine...
pa gostujuća,pa onda kući borac najvažnija utakmica u sezoni..

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 mar 2012, 20:57

slika
slika
slika
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0627_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

OVA JE SLIKA ZA ONE STO NAS USPOREĐUJU SA OLIMPICOM ...GODINA OSNUTKA 1905 NETKO 1922!

slika
slika

valjda ce se i ova vremena vratiti opet na nas stadion!

ForzaZrinja
Kontakt:

Post Postao/la ForzaZrinja » 24 mar 2012, 21:20

AJDE ZRINJSKI ŠTO SI STAO , ZAŠTO SI NAS ODJE*AO !? 8-) SAMO JAKO ! idemo u europu pa će nas tamo neko uništit :lol: tko kaže da je gotovo , loši su i sarajevo i borac skroz , a i široki pa prije će olimpic upast šta vam je ?

Sutra Velež mora dobit ili barem ne izgubit i zaostajemo 2 boda . pa željo , prijedor i borac - 6 bodova i gori

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.