Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

fera
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la fera » 21 mar 2013, 15:18

bhsport je napisao/la:@fera, naravno da hocete, sve je to krenulo od ex KK Bosna foruma, gdje su pojedini strucnjaci okrakterisali Muhu kao djecaka koji guzicom prenosi loptu i od kojeg nikad nece biti igrac.
Bilo je par ljudi koji su Neni Markovicu dali podrsku kada ga je uveo u Zagrebu protiv Zagreba, gdje je Muha odigrao odlicnu tekmu.
Na moju radost a njihovu zalost to se nije ostvarilo i Muha je danas solidan igrac, sa solidnom karijerom koji ce aBd dogurati i do repke.
Ti isti pojedinci su uzdizali Batine i ostale prangije do nebesa, a danas znamo gdje je i kako zavrsio Marko Batina, ex cro reprezentativac.

Pretpostavka je da su to tada pisali uvlaceci se nekim politicarima i najpozeljnijim nezenjama, dok danas nemaju toliku moc, kakvu su im pojedinci tada dali.

;)
ja ne spadam u tu grupu, jesam bio protiv njega al bi mi bilo drago da napravi dobru karijeru a sto se politicara i nezenja tice uvijek sam bio protiv njih
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 21 mar 2013, 15:55

Ufff Šutalo će biti veliko pojačanje za ovu reprezentaciju ,uz Jorovića možda i najbolji igrač trenutno u BiH klubovima ,ako ništa najkorisniji
Kad jedan Srbin(iako je i Hrvat iz Stoca,zato i ima BH putovnicu) je ljubimac publike u Širokom Brijegu trebam li pričati dalje :D
Nema veze što ima 30 godina ,Marko je profil igrača kao Štemberger znači igrat će po meni bar još 3-4 godine
U obrani odličan ,dobar osjećaj za ukrast loptu, ima muda poregnut kad je najvažnije ,profil igrača kojeg svaki trener bi želio vidjeti u momčadi, meni iskreno nije jasno kako nije napravio neku inozemnu karijeru
Prošlu utakmicu dobro je branio Rakočevića i još važnije zabio 21 ,a da Rakočević iako ima 34 godine i danas je jedan od boljih 2-ojki u Europi

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 mar 2013, 16:06

Slazem se sa felixom, Sutalo je veliko pojacanje. Nisam ga mnogo gledao, ali ono sto sam vidio je odlicno da popuni te neke sitne rupe u ekipi.
Sport je lijek za tijelo i duh.

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 21 mar 2013, 16:18

Raul_64 je napisao/la:Koji cemo mi igrati run and gun u deželi jbt :lol:
haha, biće pucania s parkinga bledskog jezera :D

sviđa mi se šutalo, zahvalan igrač, nemam niš protiv da bude opcija na dvici. u ovom momentu može više dati od mitrovića, kapelana...

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 21 mar 2013, 16:19

lumani je napisao/la:Znaci,opet smo stali sa podmladjivanjem ekipe :!: :oops:
Neće ni biti podmlađivanja. Ja recimo znam da jedan član reprezentacije se neće odazvati Aci, ali neću o imenu, čisto da ga ispoštujem...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 21 mar 2013, 16:19

Šutalo je veliko pojačanje,prekaljen igrač i meni je čudno da nije završio negdje u Njemačkoj ligi da pokupi sto vise novca prije penzije.On može jos 2 ciklusa nakon ovoga biti reprezentetivac.Sa njim cemo dobiti mnogo jer je Đedović na poziciji 2 bolji na ulazu,dok je Šutalo posjeduje bolji šut.
Neki spore Gordića ove sezone kao da je bolji Pašalić ja se sa tim ne bih složio.Iako nisam gledao Pašalića kako je napustio Bosnu,Gordić je ipak član Partizana a da je loš sigurno ne bi mogao igrati u takvom klubu.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 mar 2013, 16:20

CashMan je napisao/la:
Neće ni biti podmlađivanja. Ja recimo znam da jedan član reprezentacije se neće odazvati Aci, ali neću o imenu, čisto da ga ispoštujem...
.
Sport je lijek za tijelo i duh.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 mar 2013, 16:59

odlican potez Saveza i selektora,svaka cast..Sutalo ce nam biti od velike koristi jer je dobar igrac!

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 21 mar 2013, 17:22

CashMan je napisao/la:
Kuzmic

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 mar 2013, 17:24

Skoro na svim forumima piše kakvo je ovo podmlađivanje 30g igraču itd nije mogao nigdje pa sad kod nas da igra međutim vidim ovdje da vlada optimizam,a znam da imate dosta tačnije informacije kada su u pitanju kosarkasi..
Ja recimo znam da jedan član reprezentacije se neće odazvati Aci, ali neću o imenu, čisto da ga ispoštujem...
Ognjen Kuzmić 99%

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 mar 2013, 18:09

bhsport je napisao/la:@fera, naravno da hocete, sve je to krenulo od ex KK Bosna foruma, gdje su pojedini strucnjaci okrakterisali Muhu kao djecaka koji guzicom prenosi loptu i od kojeg nikad nece biti igrac.
Bilo je par ljudi koji su Neni Markovicu dali podrsku kada ga je uveo u Zagrebu protiv Zagreba, gdje je Muha odigrao odlicnu tekmu.
Na moju radost a njihovu zalost to se nije ostvarilo i Muha je danas solidan igrac, sa solidnom karijerom koji ce aBd dogurati i do repke.
Ti isti pojedinci su uzdizali Batine i ostale prangije do nebesa, a danas znamo gdje je i kako zavrsio Marko Batina, ex cro reprezentativac.

Pretpostavka je da su to tada pisali uvlaceci se nekim politicarima i najpozeljnijim nezenjama, dok danas nemaju toliku moc, kakvu su im pojedinci tada dali.

;)
igrao je u sarajevu i dao je 3 trojke iz tri pokusaja, ali je izasao iz igre poslje 19 minuta igre jer nije mogao vise izdrzati

ja sam ga dugo veoma podrzavao, ali mi je isto tako pa barem 2 godine masirao zivce jer je bio prespor i radi zbog toga sto je neko vrjeme jedino znao sutati sa distance pa je bio veoma predvidljiv
zbog toga je igra padala kada bi on ulazio

ali prekretnica je bila prije 2 sezone kada je bio prvi plej Bosne u BiH ligi i tada je pokazao da zna i ulaz i sut sa poludistance, a i igru je ubrzao
polje Bosne je zaigrao u kavali gdje je kapitalizirao tu sezonu u BiH ligi i sada vec postaje rutiner u arisu
uglavnom drago mi je sto je uspio

Kevin
uopste se ne slazem sa tobom sa gordica, on sada ne igra bas najbolje jer njemu u osnovi ne godi vujosevicev sistem usporene i pozicione igre + 3-4 opcija je u napadu tako da nemoze koristiti svoje napadacke opcije tj. sut sa distance, ulaz i igra u tranziciji ne izlaze do izrazaja
a vec zadnje 2-3 utakmice svi vide da partizan bolje igra sa gordicem na terenu nego sa vestermanom
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 21 mar 2013, 18:25

zgembo89 je napisao/la:Skoro na svim forumima piše kakvo je ovo podmlađivanje 30g igraču itd nije mogao nigdje pa sad kod nas da igra međutim vidim ovdje da vlada optimizam,a znam da imate dosta tačnije informacije kada su u pitanju kosarkasi..
Ja recimo znam da jedan član reprezentacije se neće odazvati Aci, ali neću o imenu, čisto da ga ispoštujem...
Ognjen Kuzmić 99%
Nije Kuzmić, nebitno rekoh, vidjećete za tri mjeseca, a mislim da će i on uskoro istupiti u medijima. Uglavnom, neće igrati u Sloveniji, ali hoće u budućnosti ;)
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 21 mar 2013, 19:20

CashMan je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Skoro na svim forumima piše kakvo je ovo podmlađivanje 30g igraču itd nije mogao nigdje pa sad kod nas da igra međutim vidim ovdje da vlada optimizam,a znam da imate dosta tačnije informacije kada su u pitanju kosarkasi..
Ognjen Kuzmić 99%
Nije Kuzmić, nebitno rekoh, vidjećete za tri mjeseca, a mislim da će i on uskoro istupiti u medijima. Uglavnom, neće igrati u Sloveniji, ali hoće u budućnosti ;)
Ako imamo istu informaciju igrac je koji moze igrat poziciju 2-3 ii kako sam ja cuo razlog je sto on navodno ne moze igrat sa mirzom u istom rosteru.Zalosno. . ..

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 21 mar 2013, 19:30

Mumi aj mi posalji u pp o kome se radi,jer me stvarno interesuje.

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 21 mar 2013, 19:32

A
ko imamo istu informaciju igrac je koji moze igrat poziciju 2-3 ii kako sam ja cuo razlog je sto on navodno ne moze igrat sa mirzom u istom rosteru.Zalosno. . ..
[/quote][/quote]

joj sto ne volim sto covjeka drzite u neizvjesnosti, recite brate o kome je rijec ili ne iznosite takve informacije pa pola raje vucete za nos.....
P.S. da nije mozda Djedovic

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 mar 2013, 19:58

Ah, sto ne volim kada se pokrene ovakva tema, a onda nastavi kako cemo cuti za tamo neka tri mjeseca. Ili ne pocinjite ili recite ko i zasto. Ovako mi se cini kako samo zelite pokazati kako nesto znate ili nekoga poznajete pa da i nama ostalim na znanje udarite ...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 21 mar 2013, 20:04

Ma dajte molim vas , taj CashMan je i prije onog sastanka , imao insiderske informacije , od kojih nijedna nije prošla :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 mar 2013, 20:10

Tako je..
insajderi , il napiste ime il nemojte nista ni pisati bolje..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 21 mar 2013, 20:14

Jusuf Nurkić je u pitanju nazalost.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []