Hm,mozda i ne ja mislim da ce i oni biti dobriEmir_BIH je napisao/la:Ma izvuce ovo Siroki, mislim da ce veceras samo Zrinjski pasti nazalost.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
SLOBODA NAVIJAČIMA
Imaju ekipu, ali mislim da ce Botev slaviti na kraju.ennis je napisao/la:Hm,mozda i ne ja mislim da ce i oni biti dobriEmir_BIH je napisao/la:Ma izvuce ovo Siroki, mislim da ce veceras samo Zrinjski pasti nazalost.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
da ne ureknem ovaj je sudija odlican ni u jednom trenutku nisam primjetio da je na strani domacina sudi posteno 
Moze mi neko reci jeli ovaj Wagner ima nase drzljanstvo? negdje sam procito.
Ne znam ima li ali ga može lako dobiti jer je igrao i više od potrebnih pet sezona...Emir_BIH je napisao/la:Moze mi neko reci jeli ovaj Wagner ima nase drzljanstvo? negdje sam procito.
Dobro je ovo, u dvije utakmice naši klubovi dali 5 golova i to u gostima
Jest. Hvala ti.Bertone7 je napisao/la:Ne znam ima li ali ga može lako dobiti jer je igrao i više od potrebnih pet sezona...Emir_BIH je napisao/la:Moze mi neko reci jeli ovaj Wagner ima nase drzljanstvo? negdje sam procito.
eto vase 2:3 ccc
e jbg 
Jbg ovaj go nije trebao nikako 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Samo da ne primimo jos jedan
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
samozeljo1987
- Kontakt:
E jbg, dobro je, dali ste 2 gola u gostima, kod kuce se nabrijat maximalno i uništit ih
jbm mu sikiru
E jbg, odbrana ne zna izbit, beze gol primiše!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Nema veze, i ovo je dobar rezultat 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Solidan rezultat ako i ovako ostane, s obzirom na to da je bilo 2:0 na poluvremenu.
Samo rutinski ovo riješit kod kuće.
Samo rutinski ovo riješit kod kuće.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Combattente87, Marokanci58, TETRAPAK, Vanja8, Zigazaga i 29 gostiju.