Ovo što je napisao za Srbiju je 100% tačno, kad budu kompletni mi šanse nemamo (sa ovim igračkim kadrom, ali nadam se da griješim), Srbija će biti jedan od glavnih kandidata za medalju, dok za Italiju i Finsku nisam siguran, mislim da ih možemo uzeti, posebno Fince.Željooooo je napisao/la:Jeste smiješno pravo,evo pupak mi se odvezao od smijeha, samo pogledaj grupu koja nas ocekuje na EP i vidjet ceš koliko je smiješno ovo što sam ja napisao. Srbija bez 4-5 najjacih igrača i (još jednog malog iz Amerike, koji je među najboljim u svom uzrastu u Americi) došla na ovaj turnir i jedva smo ih dobili, na EP-u ce biti 50-60 % jaci. Nisam pratio ovu generaciju Italijanskih košarkaša ali su prošlo EP, završili kao peti, i sa nama je u grupi još i Finska koja zadnjih godina jako puno ulaže u sport općenito. Mi imao Musu, Sikirasa i Camparu od kvalitetnih igrača, i to je to, ako ostanemo sa ovim kadrom ne piše nam se dobro, a ja zato što sad ukazujem na ovu cinjenicu sam pljuvacbaglama je napisao/la:Željooooo je napisao/la:Ma ovi rezultati na ovom turniru ce nas zavarati i mislit cemo da i sa ovim kadrom možemo opstati u A diviziji, a realnost je sasvim drugačija.![]()
![]()
ovo samo kod nas ima
btw. 4000 postova