Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
No sikrirkrirkriki. Dzekina prva cura se poznaje sa mojom skolskom prijateljicom a ta prijateljica poznaje moju bivsu curu,a moja bivsa je dobro sprijateljita sa Dzekinom sestrom,pa je kad su kafendisale u kahvicu jedan moj jaran konobar slucajno nacuo od njih da dijamant rado hoce u Manu,ali se nada kakvom pozivu iz Italije.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma jok, šesta kašika mi pokazuje da te prijateljica iz škole lagala, a sedma da Džeko hoće da igra u Engleskoj 
ja sam iz jako pouzdanih izvora cuo da je dzeko jos uvijek clan Wolfsburga imal u tome istine procjenite sami xD
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
kakav juventus pa oni kupuju sve supljake cuj pepe , candreva i motta za preko 25 mila u napadu jos uvijek imaju amauri del piero igunta trezegol plus sto ovaj novi direktor voli talijanske igrace prvi su mu na spisku pazzini i gilardino , mislim da je za dzeku najbolje u milan , ako malo bolje pogledamo bio bi prvi napadac a dzeki odgovara ta igra isto kao zlatanu jer ibra niti moze igrati u spaniji (vidi se) niti u engleskoj , tako da mislim da dzeko treba da ispuni svoj san i da igra za milan , ja jesam navijac man utd ali vise volim nase igrace i volio bih da dzeko pokaze svoje umijece u nekom svejskom klubu ali strah me da se ne bih uklopio u man utd .ovo je samo moje misljenje
HEHE
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
-
Necromacer
- Kontakt:
I gdje je Dzeko otisao? Vidim samo juce su se ponovo aktrivirali Juve i Manchester United...sutra ce novinrai izmisliti novi klub da kliknemo i procitamo clanak..pa ljudi dragi Torres kosta 50 miliona eura...i sad neko navodno treba da ponudi za Dzeku 45 miliona eura...uozbiljite se molim vas 
- majestic24
- Kontakt:
Sutra ce vjerovatno Barcelona ponuditi Ibrahimovica i 25 mill za Edina,a Wolfsburg ce to glatko odbiti.Necromacer je napisao/la:I gdje je Dzeko otisao? Vidim samo juce su se ponovo aktrivirali Juve i Manchester United...sutra ce novinrai izmisliti novi klub da kliknemo i procitamo clanak..pa ljudi dragi Torres kosta 50 miliona eura...i sad neko navodno treba da ponudi za Dzeku 45 miliona eura...uozbiljite se molim vas
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
To hoces reci da je Torres bolji od Dzeke ?Necromacer je napisao/la:I gdje je Dzeko otisao? Vidim samo juce su se ponovo aktrivirali Juve i Manchester United...sutra ce novinrai izmisliti novi klub da kliknemo i procitamo clanak..pa ljudi dragi Torres kosta 50 miliona eura...i sad neko navodno treba da ponudi za Dzeku 45 miliona eura...uozbiljite se molim vas
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
naravno da je bolji.
Jel' Boga ti? Slabo nesto taj Torres u posljednje vrijeme. Ono, bljesn'o i to i bi. Navodno mu sad liga ne pase, cesto se povrijedjuje, igra sam u napadu jednog prosjecnog L'poola....Wolverine je napisao/la:naravno da je bolji.
Nas Dzeko je veliki potencijal, mozda i veci od El Ninha. Samo moramo malo pricekati da ode u veci klub i (mozda) jacu ligu pa da to sve potvrdi.
Vom Jäger zum Gejagten
Ma Fernando je igracina. Po meni najbolji napadac danasnjice. Malo su ga povrede ove sezone zezale i lose stanje u Liverpoolu ali se nadam da ce ga iduce sezone mimoici povrede. Ne smijem ni zamisliti tandem Rooney-Torres.
Dzeko je predobar ali jos nije u rangu sa pomenutim dvojcem
Dzeko je predobar ali jos nije u rangu sa pomenutim dvojcem
E svasta se moze procitati na forumu.geronimo je napisao/la:Jel' Boga ti? Slabo nesto taj Torres u posljednje vrijeme. Ono, bljesn'o i to i bi. Navodno mu sad liga ne pase, cesto se povrijedjuje, igra sam u napadu jednog prosjecnog L'poola....Wolverine je napisao/la:naravno da je bolji.
Nas Dzeko je veliki potencijal, mozda i veci od El Ninha. Samo moramo malo pricekati da ode u veci klub i (mozda) jacu ligu pa da to sve potvrdi.
Cuj Nando bljesno i to bi!!!
Ja sam fakat patriota, navijac LFC i Zelje, tako da fakat gotivim Dzeku, ali ovakve izjave su smijesne.
Koliko god mrzio SCUm, volio bih da Dzeko predje kod SAFa, da jos napreduje.
Zelim mu veliki transfer i jos puno, puno golova( pa makar i u MANU).
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- NoName
- Kontakt:
Bio sam malo na odmoru pa nisam u toku. Pokušam danas tokom dana da saznam malo novih detalja...Trasimaco je napisao/la:NoName, deder plasiraj koju provjerenu vijest na ovu temu.Sutis vec neko vrijeme.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
i gdje nam danas ide Edin po sportsport.ba ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Engleski mediji pišu da je Alex Ferguson, menadžer Manchester Uniteda, spreman ponuditi 25 miliona funti za otkup ugovora našeg reprezentativca Edina Džeke (24).
O tome pišu britanski Metro i web-stranica Caughtoffside.com, navodeći da se United za vrsnog centarfora bori s gradskim rivalom Cityjem i italijanskim Milanom.
Navodi se da Ferguson cijenu od 40 miliona eura (34 miliona funti), koliko po ugovoru traži Bundesligaš, smatra prenapuhanom, ali da bi 30 miliona eura (25 miliona funti) izdvojio uprkos finansijskim problemima u kojima se nalazi klub s Old Trafforda.
Isti izvor također navodi da bi Džeko radije u United nego u City, te da škotski trener vidi našeg Džeku kao idealnu nadopunu u napadu za Waynea Rooneyja.
(Izvor: Totalsport)
Semper fidelis
Kad je Torres dao zadnji gol? On jest igračina, al' se ipak ne može tako lako zaključiti da je bolji od Džeke.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ojj jbt reis, cuj ne moze se tako lako zakljuciti da je Torres bolji od Dzeke. Torres je za bar 2 klase ispred Dzeke u svakom segmentu, pa ovaj je zabijao za Spaniju i Atletico dok je Dzeko bio u Zelji...Elddar je napisao/la:Kad je Torres dao zadnji gol? On jest igračina, al' se ipak ne može tako lako zaključiti da je bolji od Džeke.
Rey de la furia española...
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Da hoće više da se završi sva ta priča oko Edina, ovo sa Mančesterom bi bilo idealno i sigurno bi se snašao bolje nego Berbatov u MU.Jajcani je napisao/la:![]()
Engleski mediji pišu da je Alex Ferguson, menadžer Manchester Uniteda, spreman ponuditi 25 miliona funti za otkup ugovora našeg reprezentativca Edina Džeke (24).
O tome pišu britanski Metro i web-stranica Caughtoffside.com, navodeći da se United za vrsnog centarfora bori s gradskim rivalom Cityjem i italijanskim Milanom.
Navodi se da Ferguson cijenu od 40 miliona eura (34 miliona funti), koliko po ugovoru traži Bundesligaš, smatra prenapuhanom, ali da bi 30 miliona eura (25 miliona funti) izdvojio uprkos finansijskim problemima u kojima se nalazi klub s Old Trafforda.
Isti izvor također navodi da bi Džeko radije u United nego u City, te da škotski trener vidi našeg Džeku kao idealnu nadopunu u napadu za Waynea Rooneyja.
(Izvor: Totalsport)
Za Atletico Madrid:geronimo je napisao/la: Jel' Boga ti? Slabo nesto taj Torres u posljednje vrijeme. Ono, bljesn'o i to i bi. Navodno mu sad liga ne pase, cesto se povrijedjuje, igra sam u napadu jednog prosjecnog L'poola....
Ukupno:214 nastupa-82 gola
1.sezona Torresa u Premiershipu:
33 tekme od čega 4 sa klupe-24 gola
2.sezona:
24 tekme od čega 2 sa klupe-14 golova
3.sezona
22 tekme od čega 2 sa klupe-18 golova
Ukupno:
79 tekmi od čega 10 sa klupe-56 golova
itd... evo ti pa pogledaj :
http://www.soccerway.com/players/fernan ... -sanz/334/
Meni je draži Džeko ali daleko od toga da je bolji igrač od Torresa bar trenutno.
FK Pjetlovi
Gdje Liverpool a gdje je Wolfsburg kao klub.reds je napisao/la:Za Atletico Madrid:geronimo je napisao/la: Jel' Boga ti? Slabo nesto taj Torres u posljednje vrijeme. Ono, bljesn'o i to i bi. Navodno mu sad liga ne pase, cesto se povrijedjuje, igra sam u napadu jednog prosjecnog L'poola....
Ukupno:214 nastupa-82 gola
1.sezona Torresa u Premiershipu:
33 tekme od čega 4 sa klupe-24 gola
2.sezona:
24 tekme od čega 2 sa klupe-14 golova
3.sezona
22 tekme od čega 2 sa klupe-18 golova
Ukupno:
79 tekmi od čega 10 sa klupe-56 golova
itd... evo ti pa pogledaj :
http://www.soccerway.com/players/fernan ... -sanz/334/
Meni je draži Džeko ali daleko od toga da je bolji igrač od Torresa bar trenutno.
Zamjeni ih.Pa mi se javi za ucinak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 36 gostiju.