BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
nakon uzbuđenja koja donosi liga prvaka,vracamo se bundeski i gostovanju mainzu . . .moja očekivanja ogledaju se u tome da momci sutra odigraju na nož da u prvom poluvremenu riješe utakmicu,da se upišu nova 3 boda i da se konačno malo popravi go razlika
Bice izuzetno gutavo u Mainzu. Preopasni su na domacem terenu, a uz ta nas svaki put momacki napate. Protiv Tuchela i njegovih momaka jednostavno nema lahke tekme.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
SOOOOOOO WHAAAAAT ?gerdmuller je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news
- gerdmuller
- Kontakt:
nisam znao,ne pratim toliko Dortmund,ugl.kako god igrali s vama mi cemo na kraju bit prvacischwarcgelbfantom je napisao/la:SOOOOOOO WHAAAAAT ?gerdmuller je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa to se znalo još od momenta kad je završio na travi poslije udarca,no ništa se vi ne sikirajte,ne gine vam svenovo najbolje izdanje u vašem gnijezdu
![]()
![]()
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
ne mora značiti stari,doduše,nas žute toliko ne sikira hoćemol biti prvaci ili ne,i hoće li bayern biti prvak i ispred nas,borussia je pokazala kako bayern i nije klub koji moooora svaki put osvojiti titulu i nabila je svojevrstan kompleks bayernu jer igraju bolje od njih,i da ja se toplo nadam da će borussia ako ne ove onda sigurno iduće godine ponovo biti prvak jer imaju jasan cilj ispred sebe,dok ga bayo nema,oni se uzdaju u djedove koji su više na štakama nego što trče na terenugerdmuller je napisao/la:nisam znao,ne pratim toliko Dortmund,ugl.kako god igrali s vama mi cemo na kraju bit prvacischwarcgelbfantom je napisao/la:SOOOOOOO WHAAAAAT ?gerdmuller je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa to se znalo još od momenta kad je završio na travi poslije udarca,no ništa se vi ne sikirajte,ne gine vam svenovo najbolje izdanje u vašem gnijezdu
![]()
![]()
- gerdmuller
- Kontakt:
schwarcgelbfantom-odgovor tebi
Meni je iskreno drago sto se Dortmund vratio na stare staze slave,prvenstveno naravno zbog Bayerna,a onda zbog same Bundeslige i na kraju krajeva zbog samog kluba kojem je i mjesto u samom vrhu s obzirom na tradiciju i navijace.Slazem se da Dortmund ima jasan cilj ispred sebe,da imate buducnost ali vjeruj ima ga i Bayern.Neuer 26,Boateng 24,Alaba 20,Martinez 24,Gustavo 24,Can 18,Kroos 22,Shaqiri 21,Weiser 18,Muller 23.Po meni nas najveci problem je trener i ako nam na ljeto dođe neki mlađi moderniji trener onda ce vam biti sve teze i teze.Ali,moje misljenje je da ce Heynckes produzit ugovor na zalost.A sto se tice igre,da,igrate bolji i ljepsi nogomet od nas.
Meni je iskreno drago sto se Dortmund vratio na stare staze slave,prvenstveno naravno zbog Bayerna,a onda zbog same Bundeslige i na kraju krajeva zbog samog kluba kojem je i mjesto u samom vrhu s obzirom na tradiciju i navijace.Slazem se da Dortmund ima jasan cilj ispred sebe,da imate buducnost ali vjeruj ima ga i Bayern.Neuer 26,Boateng 24,Alaba 20,Martinez 24,Gustavo 24,Can 18,Kroos 22,Shaqiri 21,Weiser 18,Muller 23.Po meni nas najveci problem je trener i ako nam na ljeto dođe neki mlađi moderniji trener onda ce vam biti sve teze i teze.Ali,moje misljenje je da ce Heynckes produzit ugovor na zalost.A sto se tice igre,da,igrate bolji i ljepsi nogomet od nas.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- pasha_the_one
- Kontakt:
Ovo sam napisao 18 sep 2012, 22:58pasha_the_one je napisao/la:Cestitke na probijanju leda ove sezone u Ligi prvaka. Dobro je sto je druga utakmica u gostima protiv Citya, koji ce imati imperativ pobjede provit BvB sto BvB itekako moze iskoristiti i odigrati opusteno s obzirom na rezultate prvog kola.
Tu BvB ima sansu da odradi posao, po meni ne bi bilo iznenadjenje pobjeda BvB-a u Manchesteru jer nisu bez razloga prvak Njemacke. Vidjela se nervoza u ovoj utakmici, ali smatram da ce BvB u narednim utakmicama igrati sve bolje.
Sretno u nastavku i da BvB prodje ovu grupu, kao i ostala 2 predstavnika iz BL.
Ispostavilo se tacnim
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Mainz jeste nezgodan protivnik za svakoga pa i za nas,znali su nas dobro namuciti...ne znam zasto ali imam osjecaj da cemo danas slaviti s 2 gola razlike!
Idemo uzeti 3 boda!
NUR DER BVB
NUR DER BVB
Weidi-Schmelle,Hummy,Subota,Pisonja-Gundo,Benda-Reus,Kuronja,Kuba-Lewa
Najjaci moguci sastav i sad sam jos vise uvjeren u pobjedu
http://www.thefirstrow.eu/watch/155091/ ... tmund.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Najjaci moguci sastav i sad sam jos vise uvjeren u pobjedu
http://www.thefirstrow.eu/watch/155091/ ... tmund.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakva golcina Caligiuria!
Djelujemo bezvoljno i pasivno, valjda ne primimo jos koji do poluvremena.
Bravo, Reus ili Lewat uz dosta srece.
Djelujemo bezvoljno i pasivno, valjda ne primimo jos koji do poluvremena.
Bravo, Reus ili Lewat uz dosta srece.
Lewat se snalazi u sesnest fantasticno !
Klocina debilna !
Klocina debilna !
Ma Schmelzer je ondje trebao pucati.
Jao, Gundo se povrijedio.
Leitner IN.
Jao, Gundo se povrijedio.
Čudno mišljenje za navijača Dortmunda.HzBvB je napisao/la:Lewat se snalazi u sesnest fantasticno !
Klocina debilna !
Gundo.
VELEMAJSTOR LEWA!!!
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Kakva golčina Lewandowskog.
Koji majstor...
@HzBvB
Vrijeme je da priznaš da je čovjek majstor
. Dosta je i tebe bilo. 
@HzBvB
Vrijeme je da priznaš da je čovjek majstor
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Opet taj trio...Goetzeus i Lewa!
Rojsonja i Lewa golcine,Goetzinho asistejsn,ajmo dalje,ovo uzimamo budite sigurni!
Rojsonja i Lewa golcine,Goetzinho asistejsn,ajmo dalje,ovo uzimamo budite sigurni!
ljudi dajte link je.bem ti dan i zivot J**+ me jedva odgleda prvo poluvrijeme dajte sta dobro
evo snaso sam se . Molimo boga da nam Lewy samo produzi .
evo snaso sam se . Molimo boga da nam Lewy samo produzi .
Zadnja izmjena: Damir_BvB, dana/u 24 nov 2012, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
BvB Echte Liebe !!!
Link http://www.****sports.eu/football/997 ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Sta je bilo sa Günde???
Vidim da je zamijenjen u prvom poluvremenu...
Vidim da je zamijenjen u prvom poluvremenu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.