KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Na pripremama su zaista djelivali obecavajuce. Ali od kad Halilovic igra,ovo djeluje poprilicno lose. Jos uvijek cu vjerovati da covjek nije u formi,jer stalno je u dobrim situacijama,ali realizacija mu je ocajna. Za Atica se zna,on igra od od sjaja do ocaja. Generalno jako slaba podrska sa klupe. West,Delalic,Zubac nisu igraci za Bosne. Sto je najgore ovog Delalica se nesta forsira,ali on je tanak poprilicno.
Kovacevic i Salic mogu biti korisni. Ovog Estonca jos nismo kako treba ni vidjeli.
Ja sam se bas ponadao poslije onih pripremnih,pokazivali su zavidan kvalitet i karakter.
Kovacevic i Salic mogu biti korisni. Ovog Estonca jos nismo kako treba ni vidjeli.
Ja sam se bas ponadao poslije onih pripremnih,pokazivali su zavidan kvalitet i karakter.
Miloš Isakov-Kovačević...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Tanko je ovo skroz. Maltene sastala se 2 losa i takmice se ko ce bit gori.
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Kako ce biti greska igranje fibinog kupa, ako su bez toga bili primorani igrati domace prvenstvo? Ovako mogu izgubiti tih 6 utakmica u grupi i poslije su slobodni od polovine novembra. U suprotnom, morali bi igrati domacu ligu i uporedo igrati 2 utakmice sedmicno do kraja sezone.DirkNowitzki je napisao/la: ↑14 okt 2025, 22:41Iako nisam imao insajderske informacije, jucer mi je receno da je Young totalno nemotivisan na treninzima. Moja procjena da ce tesko docekati decembar u Bosni, ce se na kraju obistiniti. Audige samo gleda kos, napucava svoju statistiku, sto je itekako vidljivo. Parsons je provalio Acu, da uopste ne moze da se nametne.
Kolika je greska bila igrati ovaj nebitni FIBA cup pokazuje cinjenica da ce igrati u srijedu u Poljskoj, a onda cini mi se da ide Lublin-Bergamo-Sarajevo, tako da bi trebali doci u cetvrtak oko 6/7 u Sarajevo, a u petak da igraju od 18:30 protiv Buducnosti, a u srijedu onda Murcia. Onda na sve to ide Cedevita.
Pokusaj da se podvali da su karte jeftinije, a karte od 35,00 KM ostaju iste ustvari samo pokazuje kolika je pogubljenost na djelu.
Audige je sve samo ne sebican. Ako se dobro sjecam, nije uzeo nijedan los sut protiv Mege, sto se ne moze reci za Westa i Delalica, koji se uzive na parketu kao da su glavne zvijezde tima. Audige zasad isporucuje najvise od novajlija stranaca (na obje strane parketa), za razliku od preostale trojice. Young ne igra odbranu uopste (ako i odigra kvalitetno u napadu), a Persons jos uvijek nije pokazao ni 5% od onoga sto je prosle sezone u Krki radio (do veceras ga nigdje nije bilo). Joesaar zasad nije dobio pravu priliku. Veceras ga evo nikako nije uvodio u igru u prvom poluvremenu, sto nema veze sa zdravim mozgom (izuzev ako i dalje nije rovit). Bojim se da bi on mogao zavrsiti kao Finac lani...
Damjanovic nije dorastao ovom nivou i strah me da ce vec biti prekasno kad se Barbaric odluci da ga zamijeni. Najjace mi bude kad u petorku stavi Delalica, Zubca i Kovacevica - 3 igraca koji pokrivaju istu poziciju, a on ih rasporedi na 3 razlicite.

Biću sarkastičan;
Imam osjećaj da se u ratu u Sarajevu igrala bolja košarka. Bosna, Česko, Carli Hrasnica, Cenex, Novi grad, Breka, Koševo, Podhrastovi.
Imam osjećaj da se u ratu u Sarajevu igrala bolja košarka. Bosna, Česko, Carli Hrasnica, Cenex, Novi grad, Breka, Koševo, Podhrastovi.
Ala je i ovaj Start Lublin loša ekipa...
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Basketaski odnos prema igri.
I strucni stab, a ocito i uprava, nisu dorasli iskoraku koj je neophodan.
I strucni stab, a ocito i uprava, nisu dorasli iskoraku koj je neophodan.
- FKS -
Halilovic...
Joj Halilovica
Pa raja, nije baš Šalić TOLIKO loš 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- PeppermintSA
- Kontakt:
Negledljivo
Ma vala sa ovakvom igrom će nas konkurenti Ilirija i Vienna riješiti sa lakoćom.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Stvar koja najvise boli je da nas par forumasa koji pratimo kosarku mozemo identifikovati sve probleme ekipe a ljudi koji to rade ne znaju
Žali para koje su dobili od poreskih obveznika 

-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem koliko je Halilovic uzasan....
Bože sačuvaj, nadam se da će se Miralem dozvati, za ovakvog Miralema je Sejfić Mutombo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kada pomisliš da ne može gore, ovi te razuvjere.
Basket na Breci 96 godine je ozbiljniji od ovoga večeras. Kakav pristup igrača, bruka i sramota.
-
- Kontakt:
Atic ko da nmra volje za zivotom na parketu…..
Svaki nam kos ili trica slucajna ili ugurivanje neko
Svaki nam kos ili trica slucajna ili ugurivanje neko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.