Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Dobro, ukusi su različiti, meni recimo Efes igra ljepšu košarku od CSKA, a iskreno ova gore četvorka mi je individualno bolja od Jamesa, Hiliarda, Hacketta i Strelnieksa, al' kako rekoh ukusi su različiti i činjenica je da i CSKA ima jaku vanjsku linijuinvincible1921 je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:13Ipak mislim da CSKA ima jacu al nebitnoRaonffa je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:04Dobar je Ataman, dobar je i Efes, ali kao što je raja već gore pisala Efes ima pa bar jedno tri skorera na visokim pozicijama koji mogu isporučiti 15+ poena (Larkin, Vasa Micić i Beaubois + još Kruno Simon koji nema ulogu velikog skorera, al' je strašan igrač) na svakom meču što je za Euroligu strašan roster, vjerovatno imaju najbolju vanjsku liniju u Europi.
Doduše ja sam negdje čitao da Micić kao treba ići u NBA i da je to gotovo, al' on još u Efesu
Edit: E jedino ako ga možda ne budu gurali na tricu, tu je nešto slabija konkurencija, samo mi onaj Anderson pada na pamet a on je ok konkurencija.![]()
Teško, pored Micica, malo realnosti da ne bi bilo bolno razočaranje. On prvo mora uzeti Simonu minute koji igra u zivotnoj formi.
Dobar je Micic, ali Musa je ipak nivo vise. Ne sumnjam da ce postati glavni vrlo brzo.BIHpatriota je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:23Teško, pored Micica, malo realnosti da ne bi bilo bolno razočaranje. On prvo mora uzeti Simonu minute koji igra u zivotnoj formi.
Nema jer je prvim pickom izabran Admiral Schofield koji nema nikakvu budućnost u ligi.
Micic je u TOP 5 lige na spoljnim pozicijama, ima najvise loptu u rukama i motor je kompletnog napada. Larkin je glavni skorer a ovaj drugi skorer i mozak napada. Musa mu nije ni blizu trenutno.Justin je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:39Dobar je Micic, ali Musa je ipak nivo vise. Ne sumnjam da ce postati glavni vrlo brzo.BIHpatriota je napisao/la: ↑13 jan 2021, 15:23Teško, pored Micica, malo realnosti da ne bi bilo bolno razočaranje. On prvo mora uzeti Simonu minute koji igra u zivotnoj formi.![]()
A Turski, Grčki i Ruski klubovi su znali puštati domaće igrače, za strance vala teško. Mada i to tipa odigra Efes utakmicu u četvrtak i ide Larkin igrati u petak za repku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.