Neka ti se odmori guza malo do sutrastaragarda je napisao/la:Uffff, sad se pravo zakuhalo...pite vs strumfete. ....tacno da mi malo odmorimo od naleta vrapcicana
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvini sto moram ovako reci ali zasto si izrazito glup veceras? ili i dalje namjerno lazes? ne znam sta je u pitanju nisi prije bio ovakav.Hajmo i po peti put ponoviti..evo da ti je lakse : SJEVERNA STRANA JE URADILA TO STO JE URADILA,REKAO SAM DA SU MANIJACI TJ. JUG ISPOSTOVALI MAXIMALNO I OVAJ PUT.Kontas li evo po peti put? to za korteo ne znam,nisam za to nista rekao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oplakah je*o ti sebe! Hahaha!juskowiak je napisao/la:Neka ti se odmori guza malo do sutrastaragarda je napisao/la:Uffff, sad se pravo zakuhalo...pite vs strumfete. ....tacno da mi malo odmorimo od naleta vrapcicana![]()
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ti od uzbudzenja ne mozes recenice kako treba sastavitjuskowiak je napisao/la:Neka ti se odmori guza malo do sutrastaragarda je napisao/la:Uffff, sad se pravo zakuhalo...pite vs strumfete. ....tacno da mi malo odmorimo od naleta vrapcicana![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
HvalaMortemHz je napisao/la:Izvini sto moram ovako reci ali zasto si izrazito glup veceras? ili i dalje namjerno lazes? ne znam sta je u pitanju nisi prije bio ovakav.Hajmo i po peti put ponoviti..evo da ti je lakse : SJEVERNA STRANA JE URADILA TO STO JE URADILA,REKAO SAM DA SU MANIJACI TJ. JUG ISPOSTOVALI MAXIMALNO I OVAJ PUT.Kontas li evo po peti put? to za korteo ne znam,nisam za to nista rekao
Mene nisi nigdje spomenuo nego si rekao Ajzei, pročitao sam da spominješ nekakvo slovo al' hajde reko ko će ti budali znati šta priča
Uglavnom dobio si PP, shvatio si ti, shvatio sam ja.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jao prepucavanja nisam se nasmijao ni jednom. Dajte bola malo inspiracije hordaši i manijaci isto ko da sam na nekom ročištu yebote

Rule
Šošon uzbuđenja a ne uzbudženja yebem te nepismena

Rule
Šošon uzbuđenja a ne uzbudženja yebem te nepismena
Ovaj derbi sam bio na dijelu sjevera gdje su navijaci zeljeznicara, znaci svojim usima slusao, nije mi niko pricao. Pjevaju nasi VEDRAN PULJIC, a kreteni se deru njihovi jaaaavi seee.. I onda gojerovci pocnu pricati o nekom korektnom odnosu, ma goni se u 3 pm!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne vozimo mi svi romsku klijentelujuskowiak je napisao/la:Jao prepucavanja nisam se nasmijao ni jednom. Dajte bola malo inspiracije hordaši i manijaci isto ko da sam na nekom ročištu yebote![]()
Rule![]()
Šošon uzbuđenja a ne uzbudženja yebem te nepismena![]()
Pa i ja sam čuo isto tako za Anera i za Mirzu od nekih pojedinaca pa jel' to znači da je to stav svih navijača Sarajeva?joker90 je napisao/la:Ovaj derbi sam bio na dijelu sjevera gdje su navijaci zeljeznicara, znaci svojim usima slusao, nije mi niko pricao. Pjevaju nasi VEDRAN PULJIC, a kreteni se deru njihovi jaaaavi seee.. I onda gojerovci pocnu pricati o nekom korektnom odnosu, ma goni se u 3 pm!
Vi k'o da ste na drogama svega mi, niko ovdje nije dobar.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
MortemHz je napisao/la:Ne vozimo mi svi romsku klijentelujuskowiak je napisao/la:Jao prepucavanja nisam se nasmijao ni jednom. Dajte bola malo inspiracije hordaši i manijaci isto ko da sam na nekom ročištu yebote![]()
Rule![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]FaraonTM je napisao/la:Pa i ja sam čuo isto tako za Anera i za Mirzu od nekih pojedinaca pa jel' to znači da je to stav svih navijača Sarajeva?joker90 je napisao/la:Ovaj derbi sam bio na dijelu sjevera gdje su navijaci zeljeznicara, znaci svojim usima slusao, nije mi niko pricao. Pjevaju nasi VEDRAN PULJIC, a kreteni se deru njihovi jaaaavi seee.. I onda gojerovci pocnu pricati o nekom korektnom odnosu, ma goni se u 3 pm!
Vi k'o da ste na drogama svega mi, niko ovdje nije dobar.
I ne karamo oronule južnoameričke babe, te naravno ne radimo treću kao ovaj gardista 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Beduin
- Kontakt:
I ti se trebas pomiriti sa zarezom (,).juskowiak je napisao/la:Jao prepucavanja nisam se nasmijao ni jednom. Dajte bola malo inspiracije hordaši i manijaci isto ko da sam na nekom ročištu yebote![]()
Rule![]()
Ovo me podsjeca na onog malo cigancica kad pjeva na ulici, a prolaze cura i momak, kad on kaze prolazniku: daj marku, ne budi cigan. Tako i Pastrmka zbori o pismenosti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma kakva zajebancija i prepucavanja uz zajebanciju sa budalama koji mole Boga da se igrac iz suprotnog tabora povrijedi i da ga mi vodamo u kolicima.juskowiak je napisao/la:Jao prepucavanja nisam se nasmijao ni jednom. Dajte bola malo inspiracije hordaši i manijaci isto ko da sam na nekom ročištu yebote![]()
Rule![]()
A vidis da se i ono **** od Ajzee usutilo kad sam ga upitao jel ga stid sta im prosvjetitelj uma akka pilence88 pise o Delacu. Nema tu zdrave zajebancije prijatelju.
Neka, ipak vise volim gledati kako ga vi i Tuzlaci medjusobno "mecete" sto se kaze jel. Pa da vidimo ko ce kuci poderanih gaca ici kako kaze spiker iz Gabele jelde ono?
Kakav navijacjoker90 je napisao/la:Ovaj derbi sam bio na dijelu sjevera gdje su navijaci zeljeznicara, znaci svojim usima slusao, nije mi niko pricao. Pjevaju nasi VEDRAN PULJIC, a kreteni se deru njihovi jaaaavi seee.. I onda gojerovci pocnu pricati o nekom korektnom odnosu, ma goni se u 3 pm!
došao na derbi, pogriješio stranu i otišao među željovce
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozda nije bilo vise zelenih
fakat je policija vracala ako nemas
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 12 okt 2015, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
A sta ako je sa dijetetom dosao i htio da sjedne i pogleda utakmicu bez da skace sa Hordama.let3 je napisao/la:Kakav navijacjoker90 je napisao/la:Ovaj derbi sam bio na dijelu sjevera gdje su navijaci zeljeznicara, znaci svojim usima slusao, nije mi niko pricao. Pjevaju nasi VEDRAN PULJIC, a kreteni se deru njihovi jaaaavi seee.. I onda gojerovci pocnu pricati o nekom korektnom odnosu, ma goni se u 3 pm!![]()
![]()
došao na derbi, pogriješio stranu i otišao među željovceklanjam ti se Izete
I kaze Mostarac da se zajebajemo. Pa gdje se mozes zajebavati sa poltronima poput ovog Bileckog magarca.
Haj krenite u rat Tuzla vs Mostar molim vas. Dosta ovog Sarajevskog papanluka ste vidjeli za veceras!
Strašno da neko ko ima dijete razmišlja na ovaj način, da par pojedinaca stavlja u isti koš sa ostalim navijačima Želje. Ja bih se zabrinuo da tolike godine ništa o životu naučio nisam.RuleHz je napisao/la:A sta ako je sa dijetetom dosao i htio da sjedne i pogleda utakmicu bez da skace sa Hordama.let3 je napisao/la:Kakav navijacjoker90 je napisao/la:Ovaj derbi sam bio na dijelu sjevera gdje su navijaci zeljeznicara, znaci svojim usima slusao, nije mi niko pricao. Pjevaju nasi VEDRAN PULJIC, a kreteni se deru njihovi jaaaavi seee.. I onda gojerovci pocnu pricati o nekom korektnom odnosu, ma goni se u 3 pm!![]()
![]()
I kaze Mostarac da se zajebajemo. Pa gdje se mozes zajebavati sa poltronima poput ovog Bileckog magarca.
Haj krenite u rat Tuzla vs Mostar molim vas. Dosta ovog Sarajevskog papanluka ste vidjeli za veceras!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
"Bolje treci uz Allaha, nego prvi uz ljubav i pomoc vlaha"RuleHz je napisao/la:Vjeruj mi da nije lahko sa njima grad dijeliti. Drugi mentalitet, drugaciji nacin zivota, drugaciji pogled na zivot. Jedina stvar u kojoj su dobri je mrznja. Nakon psovanja Haseta i Vedrana, sada se ide do te mjere da se moli Isus, Allah itd da vozamo Delaca u kolicima narednih 6 mjeseci.Beduin je napisao/la:Smrdo jedan, stidi se rijeci poganih. Umjesto da se zahvalis, npr. mome ocu sto je medju prvima otisao u Sarajevo i nosio zastavu ljiljana, onako u civilu, a da nije javio ni zeni ni djetetu, da bi spasavao i tvoju usranu guzicu mogao sam ja da ga nikad vise ne vidim niti zapamtim lik oca.zeljeznicar1 je napisao/la:Gledaj ovi ceto ljubitelja sto su se prokurcili
E koji pajseri sve imaju pristup internetu. A sinoc "cetnik" nas dade sansu da idemo na EP, nedavno nam "cetnik" donese titulu sampiona u kosarci za mladje uzraste, pitaj oca i mater jesul se radovali ovim uspjesima. Ili onom cetniku Misketu sto nas je masu puta ucinio ponosnima. Pitaj ih jesu li, ili su kao i ti.
Pogan mentalitet brate. Pogani ljudi!
"Mama ti je kur.va, tata šlagiran, brkovi ti ružni, ti retardiran" - upuceno sa sjevera Amaru Osimu i Ivici Osimu
Poslije ovoga svaka prica je suvišna. Ali neka ljude vide s kim dijelimo grad
To pogrijesio covjek sto je rekao da su kreteni?FaraonTM je napisao/la:Strašno da neko ko ima dijete razmišlja na ovaj način, da par pojedinaca stavlja u isti koš sa ostalim navijačima Želje. Ja bih se zabrinuo da tolike godine ništa o životu naučio nisam.RuleHz je napisao/la:A sta ako je sa dijetetom dosao i htio da sjedne i pogleda utakmicu bez da skace sa Hordama.let3 je napisao/la:
Kakav navijac![]()
![]()
Tacno bih se zabrinuo da sam na tvom mjestu. Hajde odluci cije ces principe branite i sta su ti prioriteti. Kakvi pojedinci.
Je*o te zivot cuj pojedinci. Podsjeti me ova tvoja glupost na onu nasu glupost kad se uletilo protiv Borca. Na poluvremenu utakmice se govori raji da ce se ulijetati poslije bakljade i skoro ciitava tribina se nalozila da ulete. Kad poslije bakljada uletila 3 djeteta, ovi stariji se isparili kao sto se iscekivalo. I onda sledeci dan saopstenje Hordi u fazonu nemojte generalizovati sve navijace i da radi par individua se okrivljuje grupa. A mi na zapadu skontali sta debili hoce.
Sve u svemu, razmisli ubuduce malo.
Malo branis tezu da niko nije psovao, pa malo da se psovalo pa malo nismo svi takvi.
Zapamti sine sta ti Chiko kaze, skim si takav si!
EDIT: E vidi ti ovog avlijanera @let3. On poredi ovo sa pjesmama poput "Je*emo vam kosti mrtvog Vedrana".
Makar stila imamo i kad prozivamo gospodara familije. Vama je najveci uspjeh kada uspijete na vrijeme kad golman ispucaje onu famoznu "Jeb*mo ti mater u picku".
Ojj majkoo ko udise Sarajevski zrak!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.