Možda ljudi koji plaćaju da mogu čitati članke o Bayernu na Bildu objavljuju, evo npr.članak od večeras. A ovaj twitter nalog je poprilično pouzdan kada su te stvari u pitanju.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nemam inace twitter, niti fb, niti instagram, zato mi nije jasno bilo, bas sam old school čoban kad to nisam povezao, al sad znam eto.
I ja imam twitter zbog Baye, Dallasa i NBA općenito.SWOT je napisao/la: ↑09 jan 2020, 01:24Nemam inace twitter, niti fb, niti instagram, zato mi nije jasno bilo, bas sam old school čoban kad to nisam povezao, al sad znam eto.![]()
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
schickeria
- Kontakt:
Ziyech bi došao oko 50 miliona. Za takvog igrača to je sasvim pristojna cifra. Ako želiš biti najjači preko krila onda moraš biti svjestan da će se ona najviše trošiti pa moras imati alternative, u našem slučaju zbog brojnih ozljeda al pari prvom dvojcu izbora za krilnog napadaca. Npr Ziyech i sane plus Coman i gnabry
Real u alternativi ima viniciusa i asensia a barcelona dembelea, ciy mahreza i sanea tako da je to očito standard koji moraš pratiti
Real u alternativi ima viniciusa i asensia a barcelona dembelea, ciy mahreza i sanea tako da je to očito standard koji moraš pratiti
Thomas Müller: "Kakav je Niko Kovač trener? Kao žena koja vas pošalje u market bez uputa."
Više ga nema nego što ga ima.schickeria je napisao/la: ↑09 jan 2020, 06:49Ziyech bi došao oko 50 miliona. Za takvog igrača to je sasvim pristojna cifra. Ako želiš biti najjači preko krila onda moraš biti svjestan da će se ona najviše trošiti pa moras imati alternative, u našem slučaju zbog brojnih ozljeda al pari prvom dvojcu izbora za krilnog napadaca. Npr Ziyech i sane plus Coman i gnabry
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Igrači napuštaju kamp da bi bili doma sa ženama koje se drugi put porađaju pa jbt...

Martinez, Lewa, Coman, Sule nisu ni isli na kamp, Gnabry se povrijedio, Thiago otišo bebu da dočeka, a Hernandez polovične pripreme radio zbog povrede.
To je 7 prvotimaca. Od ostalih iz prvog tima Neuer, Pavard, Coutinho, Muller, Alaba, Davies, Kimmich, Tolisso uspjeli izdržat čitav kamp.
Nije baš za pohvalu.
To je 7 prvotimaca. Od ostalih iz prvog tima Neuer, Pavard, Coutinho, Muller, Alaba, Davies, Kimmich, Tolisso uspjeli izdržat čitav kamp.
Nije baš za pohvalu.
ja stavrno gubim nadu u vezi nase uprave, ovo sa nedovodjenjem kvalitetih igraca me izludjuje. sta vise cigance i cekaju. definitvno da ispadnemo iz elite klubova nego da budemo u rangu tamo neke Rome ili Lyona? jer sa ovim stavom cemo tamo i zvrsiti
Volim te Zeljo!!!
A gle, dovoditi trećeg RB je ludilo pored očiglednih rupa koje treba zakrpati (trener, krila, veza, obrana,) pored Kimmicha i Pavarda dovoditi trećeg je zadnje na tapeti.
-
schickeria
- Kontakt:
u tom slucaju bi kimmich isao u vezu a pavard na stopera
Stvar je jasna,bez dva nova igraca nemamo sanse za uspjesnu sezonu,bit cemo 4ti i ispast cemo odmah u lp .Dovedemo li kvalitetna dva igraca plus oporavak ozljeđenih i njihov ulazak u formu do najkasnije 20.2 mozemo dosta.
Jako je važno da se atmosfera unutar i okolo kluba dolaskom Flicka primirila te nema vise konstantnih sukoba koji su nas obilježavali prakticki kad god nije Jupp bio trener.Dolazak Kahna kao da je malo podignuo elektricitet i motivaciju nesto kao kad je sammer tek dosao svojedobno.
German Power
Sukoba nema jer je zatišje, daljnim porazima u ligi i odvajanjem protivnika na nedostižnu razliku + brzinsko ispadanje u LP, opet će krenuti klasična sranja, realno pošto se nalaze u takvoj situaciji da je previše ozlijeđenih i spremaju se na veća ulaganja na ljeto, IMO puštaju ovu sezonu niz vodu i čekaju raspet da vide tko čemu vrijedi i tko ostaje a tko ide i gdje treba prvo krpati na ljeto.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Logično, nemaš šta sada dovoditi igrače, o tome se trebalo razmišljati prošli prelazni rok. Očigledno je da su ovu sezonu odlučili halaliti ako propadne, a ako se šta više uradi dobro i jest.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kaze Brazzo nista od Sanea sad na zimu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Barbarossa
- Kontakt:
Nubel je najbolji mladi golman u Europi bez premca , ne znam sta sad ne stima , jedino u Borussiji u kategorijama ima extra dobar Unbenhaun, vidjet ce te godinama takmicenje izmedju njih dvojice bas kao danas MATS vs Neuer
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Nubel izgleda ima u ugovoru garanciju određenog broja utakmica tako da Neuer neće moći prodavati ona sranja koja prodaje u repki (igram ja stalno, ozlijeđen ili ne...)
Neuer i MATS nisu ista kategorija nikad bili i tu nema takmičenja.Barbarossa je napisao/la: ↑10 jan 2020, 14:33Nubel je najbolji mladi golman u Europi bez premca , ne znam sta sad ne stima , jedino u Borussiji u kategorijama ima extra dobar Unbenhaun, vidjet ce te godinama takmicenje izmedju njih dvojice bas kao danas MATS vs Neuer
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Pogledajte highlightse od Nubela na yt, pa lik je original Oliver Kahn, po pokretima, paradama, jako jako slice, jos je Nubel takodje poprilicno agresivan, ne u onolikoj dozi kao kahn, al jeste poprilicno, s toga jako me Nubel podsjeca na Kahna.
Bude li sjedio na klupi, a ne vidim da u većini tekmi neće, onda će početi ličiti na Tomislava Piplicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.