Zar je 2011 bila prije 5 godinalet3 je napisao/la:Uvijek je njima Željo bio i ostao mjera svih stvaribarbarez je napisao/la:@ gangevil sad navijaj svim srcem za celik da dobije 0-3.
Parazite ovog foruma.
Tebi je od titule bilo koje,vaznije da zeljo ne ide u europu.
Ovaj zeljo je mozda najlosiji u zadnjih par godina,a opet je cisto svojom krivicom zavrsio 4.
Ima tu I pozitvnih I negativnih stvari,ali I'm **** sve po spisku,samo iz jednog razloga,sto takvim pacenicima omoguce I trun srece u zivotu.
Takve treba **** dok ne rode ili ne crknu.
Izvinjavam se ostalim pitarima I forumasima.
Ne mogu ovog najveceg smrada na forumu da gledam.to su inace odlike nižih i inferiornijih klubova.
Njima je sezona uspjela samo ako završe ispred Želje (kao ovaj put, nakon pet godina), pa makar to bilo jedan bod razlike, makar to bilo i u zadnjem kolu i sudijskim navlacenjem za Rudar.
Tako da ne znam cemu se cudišGang Evil sa onom slikom i slavljem od jednog boda prednosti na tabeli je samo potvrdio odavno poznate cinjenice.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
SandorClegane
- Kontakt:
De mi napisi ta pojacanja? gdje se nalazi ta akademija? i gdje se nalazi trening kamp ?bordoakapitar je napisao/la:Buuuuaaaaa.... Vlasnik miljarder, pojacanja, akademija, trening kamp....svijetla buducnost! Potpuno te razumijem i moj ti je savjet da prihvatis sve ovo, lakse ce ti biti. A uvijek ti ostaje Gangova ponuda za DOWN PIPE! Pozz...SandorClegane je napisao/la:Kad udes na njihovu temu a nisi upoznat s sitaucijom, sigurno bi pomislio da su prvaci 10 kola prije kraja prevenstva. Da nemaju poraz u sezoni, i da su samo promijenili jednog stratega u tri godine.bazdareni je napisao/la:Kiticama je i to uspjeh, njima je biti treci kao prvi.. Zeljo Zeljo sta im radis, jednostavno ih tjeras da zapnu hahaha
Morali su uloziti 3 miliona da budu samo ispred Zelje, a trebat ce im 20 miliona da uzmu titulu.
I zaboravio sam, morali su promijeniti 1034 trenara.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
ultrahell24
- Kontakt:
prvo im je bila prica Tan je ubleha nikad nece doci,pa kad su vidjeli da nije tacno poceli su Ibrakovic zlo i Dino fening,skontali da i to ne pije vode pa poceli pricu,dzaba vam pare mi cemo duplu a vi nista sa nasom djecom,i od toga kad nije bilo nista mi uzesmo kup i gledaju nam u ledja,onda ide prica gdje je akademija kad i to bude gotovo pocece nesto novo tipa ovo igraju vam cetnici
-
SandorClegane
- Kontakt:
Samo ti je trebalo 8 godina da bi ovo mogao napisati. Do sad si bio u nekoj rupici. Neka malo, drago mi je da i ti napokon dises punim plucima. Trebalo je samo 3 miliona da budete prije Zelje.ultrahell24 je napisao/la:prvo im je bila prica Tan je ubleha nikad nece doci,pa kad su vidjeli da nije tacno poceli su Ibrakovic zlo i Dino fening,skontali da i to ne pije vode pa poceli pricu,dzaba vam pare mi cemo duplu a vi nista sa nasom djecom,i od toga kad nije bilo nista mi uzesmo kup i gledaju nam u ledja,onda ide prica gdje je akademija kad i to bude gotovo pocece nesto novo tipa ovo igraju vam cetnici
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Oj Aldine jadna majka tvoja s tobom kakav si.SandorClegane je napisao/la:Samo ti je trebalo 8 godina da bi ovo mogao napisati. Do sad si bio u nekoj rupici. Neka malo, drago mi je da i ti napokon dises punim plucima. Trebalo je samo 3 miliona da budete prije Zelje.ultrahell24 je napisao/la:prvo im je bila prica Tan je ubleha nikad nece doci,pa kad su vidjeli da nije tacno poceli su Ibrakovic zlo i Dino fening,skontali da i to ne pije vode pa poceli pricu,dzaba vam pare mi cemo duplu a vi nista sa nasom djecom,i od toga kad nije bilo nista mi uzesmo kup i gledaju nam u ledja,onda ide prica gdje je akademija kad i to bude gotovo pocece nesto novo tipa ovo igraju vam cetnici
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
bordobijeli
- Kontakt:
3 na kraju nije neki rezultat al kad se uzme sve koliko promjena trtenera ,igraca na kraju nije ni loše .kup cemo uzeti zadrzati kostur ekipa i za nas nema briga .ovi sto zagadjuju temu s glupostima mani te se FKS vas klub je u puno vecim problemima tome se okrenute a ne trolanju FKS .
-
SandorClegane
- Kontakt:
E moj Muhamede, nije lahko ni tvojoj majci.Sarajlijc@ je napisao/la:Oj Aldine jadna majka tvoja s tobom kakav si.SandorClegane je napisao/la:Samo ti je trebalo 8 godina da bi ovo mogao napisati. Do sad si bio u nekoj rupici. Neka malo, drago mi je da i ti napokon dises punim plucima. Trebalo je samo 3 miliona da budete prije Zelje.ultrahell24 je napisao/la:prvo im je bila prica Tan je ubleha nikad nece doci,pa kad su vidjeli da nije tacno poceli su Ibrakovic zlo i Dino fening,skontali da i to ne pije vode pa poceli pricu,dzaba vam pare mi cemo duplu a vi nista sa nasom djecom,i od toga kad nije bilo nista mi uzesmo kup i gledaju nam u ledja,onda ide prica gdje je akademija kad i to bude gotovo pocece nesto novo tipa ovo igraju vam cetnici
-
ultrahell24
- Kontakt:
ovaj bolesnik jos visi na nasoj temi i "otvara" nam oci
kakav pacenik,neka teska bolest ili poremecenost ko ce ga znati,napravio 506 profila sa svih banovan trajno al on nikad odustati nece
Inace Fedjin brat direktor banke inace je doveo Tana u Sarajevo,i kako kaze ALDIN ja sam idiot posto kazem da je Fedja doveo Tana,nisam informisan o svom klubu 
Zadnja izmjena: ultrahell24, dana/u 11 maj 2014, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj sta im Sarajevo radi hljeba mi, ne trebaju nam trofeji da bi nekome kompleks nabili 
-
ultrahell24
- Kontakt:
polako tek ces da vidis kako ce da pjene tek je pocelo,onda ce ALDIN,TIME LINE ITD da registruje jos 101 profilSarajlijc@ je napisao/la:Joj sta im Sarajevo radi hljeba mi, ne trebaju nam trofeji da bi nekome kompleks nabili
- bordoakapitar
Tjesi se sam ili idi na temu svojih skupljaca zeljeza... Ovje ti niko ne moze pomoci, jer nismo u istoj prici... Ako si usamljen, dat cu ti broj gang evila...hahaha.SandorClegane je napisao/la:De mi napisi ta pojacanja? gdje se nalazi ta akademija? i gdje se nalazi trening kamp ?bordoakapitar je napisao/la:Buuuuaaaaa.... Vlasnik miljarder, pojacanja, akademija, trening kamp....svijetla buducnost! Potpuno te razumijem i moj ti je savjet da prihvatis sve ovo, lakse ce ti biti. A uvijek ti ostaje Gangova ponuda za DOWN PIPE! Pozz...SandorClegane je napisao/la: Kad udes na njihovu temu a nisi upoznat s sitaucijom, sigurno bi pomislio da su prvaci 10 kola prije kraja prevenstva. Da nemaju poraz u sezoni, i da su samo promijenili jednog stratega u tri godine.
Morali su uloziti 3 miliona da budu samo ispred Zelje, a trebat ce im 20 miliona da uzmu titulu.
I zaboravio sam, morali su promijeniti 1034 trenara.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zamislite kolika je njihova bol kada dolaze na nasu temu da nam govore o Tanu, akademiji, pojacanjima... zar to nije predivno 
-
ultrahell24
- Kontakt:
cuti dobro je ovo,sjeti se kad su bili ispred nas i kad nas je lose islo smarali su danima,sad su se smirili nemaju o cemu da pocnu pricu,bilo je prvo Arkanov covjek Petrovic,ubleha Tan,laz o akademiji,Dino lazov,cetnici igraju itd cekamo novi motiv da se sjate ovdjeSarajlijc@ je napisao/la:Zamislite kolika je njihova bol kada dolaze na nasu temu da nam govore o Tanu, akademiji, pojacanjima... zar to nije predivno
-
SandorClegane
- Kontakt:
Muhamede, Muki nemoj biti tako okrutan. Joj muki se pohasioSarajlijc@ je napisao/la:Zamislite kolika je njihova bol kada dolaze na nasu temu da nam govore o Tanu, akademiji, pojacanjima... zar to nije predivno
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jesi mi ga sukno, ali malo je sa jednog profila da mi napises de jos jedan napravi.SandorClegane je napisao/la:Muhamede, Muki nemoj biti tako okrutan. Joj muki se pohasioSarajlijc@ je napisao/la:Zamislite kolika je njihova bol kada dolaze na nasu temu da nam govore o Tanu, akademiji, pojacanjima... zar to nije predivno
-
ultrahell24
- Kontakt:
Pitaj ga ko je doveo TanaSarajlijc@ je napisao/la:Jesi mi ga sukno, ali malo je sa jednog profila da mi napises de jos jedan napravi.SandorClegane je napisao/la:Muhamede, Muki nemoj biti tako okrutan. Joj muki se pohasioSarajlijc@ je napisao/la:Zamislite kolika je njihova bol kada dolaze na nasu temu da nam govore o Tanu, akademiji, pojacanjima... zar to nije predivno
-
wienultras
- Kontakt:
a vala i jeste,koda ste beogradski klub,a ne sarajevski,bosanski..al et,svakom svacije.ultrahell24 je napisao/la:cuti dobro je ovo,sjeti se kad su bili ispred nas i kad nas je lose islo smarali su danima,sad su se smirili nemaju o cemu da pocnu pricu,bilo je prvo Arkanov covjek Petrovic,ubleha Tan,laz o akademiji,Dino lazov,cetnici igraju itd cekamo novi motiv da se sjate ovdjeSarajlijc@ je napisao/la:Zamislite kolika je njihova bol kada dolaze na nasu temu da nam govore o Tanu, akademiji, pojacanjima... zar to nije predivno
procenat srba i hrvata vam je 80 posto..procenat igraca u sirokom i borcu koji nisu hrvati,ili srbi,2 posto...toliko o seher patriotizmu..izvinjavam se na off-u al moro sam..toliko o seher patriotizmu..i kompleksima,bas me zanima kada ce u borcu 80 posto igraca biti nesrbi..
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahahahahaha vidi ovog padobranca, kakve veze ima patriotizam i fudbal? Ako bas hoces da znas jedini stranci u nasem klubu su Tatomirovic, Velkoski, Tadejevic, Vusljanin i onaj crnac. Svi ostali su rodjeni u BiH 
-
bordobijeli
- Kontakt:
i šta si htio reci s ovimwienultras je napisao/la:a vala i jeste,koda ste beogradski klub,a ne sarajevski,bosanski..al et,svakom svacije.ultrahell24 je napisao/la:cuti dobro je ovo,sjeti se kad su bili ispred nas i kad nas je lose islo smarali su danima,sad su se smirili nemaju o cemu da pocnu pricu,bilo je prvo Arkanov covjek Petrovic,ubleha Tan,laz o akademiji,Dino lazov,cetnici igraju itd cekamo novi motiv da se sjate ovdjeSarajlijc@ je napisao/la:Zamislite kolika je njihova bol kada dolaze na nasu temu da nam govore o Tanu, akademiji, pojacanjima... zar to nije predivno
procenat srba i hrvata vam je 80 posto..procenat igraca u sirokom i borcu koji nisu hrvati,ili srbi,2 posto...toliko o seher patriotizmu..izvinjavam se na off-u al moro sam..toliko o seher patriotizmu..i kompleksima,bas me zanima kada ce u borcu 80 posto igraca biti nesrbi..
-
ultrahell24
- Kontakt:
mi smo fudbalski klub a ne politicka stranaka i boli nas uvo sta vi mislite! Uostalom u svakom normalnom evropskom timu boli ih briga jel crnac igrac il kinez mozda,il ateist,il se zove Djordje,Jovan,Ivan,Muhamed! Kod nas igraju ljudi koji imaju kvalitet,a tvom klubu zelim samo da igraju muslimani!Kod nas na tribini imas pravoslavaca,katolika tako i na terenu uvijek bilo kroz historiju i bice i dalje zato pali sa svojom usljivom politikom! Tvoj klubic i ti nebi volio da ti igra Jajalo il Stojcev umjesto nekakvog Redjepija ili Brzog hahawienultras je napisao/la:a vala i jeste,koda ste beogradski klub,a ne sarajevski,bosanski..al et,svakom svacije.ultrahell24 je napisao/la:cuti dobro je ovo,sjeti se kad su bili ispred nas i kad nas je lose islo smarali su danima,sad su se smirili nemaju o cemu da pocnu pricu,bilo je prvo Arkanov covjek Petrovic,ubleha Tan,laz o akademiji,Dino lazov,cetnici igraju itd cekamo novi motiv da se sjate ovdjeSarajlijc@ je napisao/la:Zamislite kolika je njihova bol kada dolaze na nasu temu da nam govore o Tanu, akademiji, pojacanjima... zar to nije predivno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.