FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Produžen je ugovor sa Audijem do 2029 vrijednosti 500 mil što oko 50 mil godišnje, stari ugovor je važio do 2025 dok novi stupa na snagu odmah.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Koliko je bio stari na godisnjem nivou? Ili je cifra ista ostala.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ovaj novi je veci za mislim 15 milona godisnje
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Stvarno smo jedna od najjacih marketinških firmi u njemackoj, nema bas mnogo jacih kompanija za marketing od FC Bayern München AG.
A ta atraktivnost da se odrzi, treba investirat u osoblje... sad je na FC Bayern AG red da ulozi novce u obnovu igrackog kadra. Nadolazece ljeto je od krucijalne vaznosti za FCB.
A ta atraktivnost da se odrzi, treba investirat u osoblje... sad je na FC Bayern AG red da ulozi novce u obnovu igrackog kadra. Nadolazece ljeto je od krucijalne vaznosti za FCB.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Gnabry odradio trening danas 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Za vikend Perišić i Muller na krilima, jedva čekaam
Stari je bio 35 mil.
A ovaj novi ugovor od Audija je došao nakon pokušaja ulaska BMW-a, e sad da li je ovo odigrano od strane naše uprave ne znam ali duboko u sebi mislim da jest kako bi dobili jači ugovor.Jednostavno su u igru uvukli BMW.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rafinha se vraca. 
Hasan je fakat lud lik.
Hasan je fakat lud lik.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trebali bi ga uzeti da baci koju partiju i dostojno se oprosti (ono što mu Kovač oduzeo kad ga nije stavio ni minutu na kraju sezone.) Zato se nadam da će sljedeće trenirati nekog trećeligaša.
Pa mogli su i Robbena vratiti, ionako imamo problema sa krilnim igracima.
I pojedini mediji prenose da bi Neuer mogao odbiti produzenje ugovora i da bi na ljeto mogao napustiti Bayern. To ako urade onda su stvarno najveci idioti na svijetu. Neuer ce bit jos najmanje 3-4 sezone jedan od najboljih golmana na svijetu i da dopuste sebi da im ode kapiten zbog jednog nedokazanog golmana, nevjerovatno debilna uprava. Stvarno ako otjeraju Neuera zbog Nübela, to ce bit najveca glupost kluba ikad.
-
schickeria
- Kontakt:
Strasno koliko pasivnu upravu imamo, ne bih bio iznenađen da nitko ne dodje
Vala i Neuer ko.zadnja ckapi cim je dobio bilo kakav vid konkurencije odmah cmizdri.SWOT je napisao/la: ↑15 jan 2020, 18:47Pa mogli su i Robbena vratiti, ionako imamo problema sa krilnim igracima.![]()
I pojedini mediji prenose da bi Neuer mogao odbiti produzenje ugovora i da bi na ljeto mogao napustiti Bayern. To ako urade onda su stvarno najveci idioti na svijetu. Neuer ce bit jos najmanje 3-4 sezone jedan od najboljih golmana na svijetu i da dopuste sebi da im ode kapiten zbog jednog nedokazanog golmana, nevjerovatno debilna uprava. Stvarno ako otjeraju Neuera zbog Nübela, to ce bit najveca glupost kluba ikad.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Al je ovaj Falk postao dosadan, samo true/ not true govori, nije frajer nista pogodio u zadnje vrijeme. Ovako mogu i ja na srecu ubosti nesto.
-
schickeria
- Kontakt:
Di marzio je 5 klasa ispred falka
Da, i Fabrizio Romano, al oni bas rijetko sta pisu za Bundesligu i Bayern.
Cou umjesto da dadne igracu loptu u prostor on uzima bespotreban dribling na CENTRU
kakav iq Boze
kakav iq Boze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.