Premijer liga BiH - aktuelno

Orden43
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Orden43 » 01 avg 2023, 13:38

A kako su se qitari smijali kada sam pisao da ce ih Sloga ugasiti u prvom kolu, ne zna se ko je gluplji navijaci ili uprava realno oni trebaju dobiti orden za najgluplje navijace decenije
Crni Cerak 🐦‍⬛

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 01 avg 2023, 13:41

Orden43 je napisao/la:
01 avg 2023, 13:38
A kako su se qitari smijali kada sam pisao da ce ih Sloga ugasiti u prvom kolu, ne zna se ko je gluplji navijaci ili uprava realno oni trebaju dobiti orden za najgluplje navijace decenije
Hem ste namitomaniji navijaci, hem ste najveci prosijaci, hem eno ultra mega navijaci povalise Horde sve u muriji , aferim :bow:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 01 avg 2023, 13:47

guadalupe je napisao/la:
01 avg 2023, 13:41
Orden43 je napisao/la:
Hem ste namitomaniji navijaci, hem ste najveci prosijaci, hem eno ultra mega navijaci povalise Horde sve u muriji , aferim :bow:
gdje su ih to presluslali? :lol:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 avg 2023, 13:56

Cim Simundza dodje odmah ce proigrati i problem rijesen, kao da nikada nije ni postojao :urnebes: :urnebes:

Jel realno da oni ne razumiju da im je selekcija igraca upitna, golmani, stoperi, bekovi sumnjivi, vezni red prilicno nepokretan, dosta igraca je debelo preplaceno, atmosfera oko kluba poprilicno losa, neki igraci ocito da moraju igrati, a navijaci ocekuju titile i uspjehe u roku odmah, osim toga imas Zrinjski koji je vec postao konstanta u vrhu + Borac sa Gigsom & co. Na sve to imas Zeljeznicar, Velez, Siroki koji cekaju svoju priliku. Na sve to te Sloga dobije kuci, jer osim Zvijezde i Goska sve ekipe te hladno mogu dobiti ili uzeti bod.

Nije problem izgubiti od Sloge, nije problem promasena formacija problem je nacin na koji si izgubio i bezvoljnost vecine ekipe. Gledajuci sastav Sarajeva i kapitene :urnebes: ne vidim, al bukvalno, jednog igraca za kojeg mozes reci on je Sarajevo, o okosnici ekipe necu ni da pricam, skupina placenika, preplacenih. Rezultati su vise manje ocekivani, a tek je pocelo

Al kada dodje Simundza problem je rijesen :urnebes: do prvog kiksa, onda ce navijaci sa mreze Istoka reci svoje :mrgreen:

Sve najgore, da neko ne misli da sam dobronamjeran :mrgreen:

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 01 avg 2023, 14:04

Imaju oni dosta dobrih igraca, ali je ekipa totalno neizbalansirana. Zato su se zalili uvijek da se igra na individualni kvalitet. Pa ne govore njima treneri igrajte na individualni kvalitet, ne slusajte mene nista, vec imas 5 super igraca na jednoj poziciji, a na drugoj 2 losa, pun qrac skupih stranaca... I sta onda da ocekujes, naravno da sve izgleda haoticno. To je kad Mirvah dovodi kao na igrici. Da ne ulazim u ove ostale stvari.
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 avg 2023, 14:09

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 01 avg 2023, 14:31

Eno kod Pekare Mahir vele da je ipak Cacic. Nije odavno bio u Sarajevu, pozelio se.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 01 avg 2023, 14:33

Ima li istine u spekulacijama da Mirvah dovodi Cacica? Ako ima, predlazem da otvorimo neku kladionicu, bingo. Koliko ce se zadrzati na klupi, sta ce mu se psovati, kakav ce nadimak dobiti?

Evo ja mislim da ce mu se za pocetak psovati sarafcigeri, baterije u daljinskim upravljacima, IPTV liste, HDMI kablovi itd. Zamisli kad krene s istoka "vadi Dala, yebem ti katodnu cijev." :ljepota: Za nadimak ne znam sta bih rekao. Ima puno kreativnih opcija, ali ja tipujem na Serviser.

Misljenja?
1921

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 avg 2023, 14:36

letsgofighter je napisao/la:
01 avg 2023, 12:32
MortemHz je napisao/la:
31 jul 2023, 22:44
miky_hz je napisao/la:
31 jul 2023, 21:17
Pišu Hrvatski mediji da Jakirovic dovodi Bilbiju u Rijeku :hmmmmm:
On je u svojoj karijeri jedino bio dobar u Zrinjskom i zato mislim da treba tu i ostati jer mu očito nešto godi tamo. Nije slučajno bio užasan u bukvalno svakom klubu u karijeri a već ima 33 godine. Hajde da kažemo da se nije mogao snaći u Sarajevu i da se onako brukao radi pritiska i slično ali šta ćemo sa Splitom, Vojvodinom i onim klubom u Južnoj Koreji. Lakše će mu biti jer ga je profa već vodio ali on čim napusti Bosnu pretvori se u drvo.

4 komada Bilbija Zrinjskom :) bio je dobar i u Borcu
Ma eto Borac je naš klub pa da ne gledamo to ali u 33. godini da ide negdje a nije mogao ništa na vrhuncu karijere.. ne znam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 avg 2023, 14:56

RatoborniMrmot je napisao/la:
01 avg 2023, 13:56
Cim Simundza dodje odmah ce proigrati i problem rijesen, kao da nikada nije ni postojao :urnebes: :urnebes:

Jel realno da oni ne razumiju da im je selekcija igraca upitna, golmani, stoperi, bekovi sumnjivi, vezni red prilicno nepokretan, dosta igraca je debelo preplaceno, atmosfera oko kluba poprilicno losa, neki igraci ocito da moraju igrati, a navijaci ocekuju titile i uspjehe u roku odmah, osim toga imas Zrinjski koji je vec postao konstanta u vrhu + Borac sa Gigsom & co. Na sve to imas Zeljeznicar, Velez, Siroki koji cekaju svoju priliku. Na sve to te Sloga dobije kuci, jer osim Zvijezde i Goska sve ekipe te hladno mogu dobiti ili uzeti bod.

Nije problem izgubiti od Sloge, nije problem promasena formacija problem je nacin na koji si izgubio i bezvoljnost vecine ekipe. Gledajuci sastav Sarajeva i kapitene :urnebes: ne vidim, al bukvalno, jednog igraca za kojeg mozes reci on je Sarajevo, o okosnici ekipe necu ni da pricam, skupina placenika, preplacenih. Rezultati su vise manje ocekivani, a tek je pocelo

Al kada dodje Simundza problem je rijesen :urnebes: do prvog kiksa, onda ce navijaci sa mreze Istoka reci svoje :mrgreen:

Čitajući Dokoljenko tvoje prije svega stručne analize, tačno me vratiš u 2020. i tvoju avatar revoluciju :rol:
Opisuje lik ekipu Sarajeva kao da su rivali u ligi troduplo bolji invidualno, a da Sarajevo troduplo lošije igrače debelo preplaćuje :tokralju:
Bekovi sumnjivi :lol: . Jest, sumnjivi su, a ostatak lige ima Cancela i Walkera po stranama, daj ba..
Golman sumnjiv, jest’, u pravu si. Vezni red nepokretan, po čemu si to zaključio svega ti hahahaha? To što niko do sad se nije sjetio da krene u 433 formaciji sa Mariom, Zeljkovićem i Buljubašićem, to je druga stvar.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 01 avg 2023, 15:13

Orden43 je napisao/la:
Zaista je smiješno kada čovjek koji ovo pomisli, a kamoli napiše, kaže nekome da je glup.
Orden43 je napisao/la:
05 jul 2023, 23:04
Da li postoji mogucnost da se ujedine manijaci i horde zla, realno gledajuci pored delija,bbb i torcide, manijaci i horde zla su smijesne grupe a kod nas su najvece, zasto ne bi navijaci pristali da se ujedini zeljeznicar i sarajevo i da i mi u bosni imamo zagrebacki dinamo ili crvenu zvezdu ?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 01 avg 2023, 15:54

Sada sam ubjedjen da ih bar 95% ne zna sta znaci rijec mitoman. :urnebes:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 01 avg 2023, 16:05

Bilbija je nesto poput Livaje u Hajduku... gdje god da ode ne moze nista osim u Zrinjskom... Znači sad po stare dane ako ode u Rijeku neće zabit ni 10 golova u sezoni.. za 10 godina nije zabio golova koliko je zabio u 2 godine igranja u Zrinjskom.. Ako se nije mogao u Splitu progurat sa 20 i neku godinu,nece ni sad...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 01 avg 2023, 16:11

Evo na portalu vijest, kaze Sulenta da postoje ponude. Malo me cudi to. Svaka njemu cast za golove, moze on jos ovdje trpati, ali ipak je u godinama i potrosen je igrac.
1921

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 avg 2023, 16:48

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
01 avg 2023, 14:56

Čitajući Dokoljenko tvoje prije svega stručne analize, tačno me vratiš u 2020. i tvoju avatar revoluciju :rol:
Opisuje lik ekipu Sarajeva kao da su rivali u ligi troduplo bolji invidualno, a da Sarajevo troduplo lošije igrače debelo preplaćuje :tokralju:
Bekovi sumnjivi :lol: . Jest, sumnjivi su, a ostatak lige ima Cancela i Walkera po stranama, daj ba..
Golman sumnjiv, jest’, u pravu si. Vezni red nepokretan, po čemu si to zaključio svega ti hahahaha? To što niko do sad se nije sjetio da krene u 433 formaciji sa Mariom, Zeljkovićem i Buljubašićem, to je druga stvar.
Po n-ti put, nisam dokoljenko, pitaj ljude sa teme FKZ -a jesam li, odgovor: nisam :mrgreen: On je branio Amara zivotom, ja to ne radim, gluho bilo.

Toliko ste kenjali da sam morao da se registrujem iako mi je bas mrsko bilo, lakse citati.

Za pocetak, ne kaze se troduplo nego trostruko :mrgreen: Sarajevo debelo preplaćuje igrace, Durakovic je primjer, momak ima jednu kvalitetnu sezonu u ekipi koja je jedva izborila opstanak i hop 12k plata. Martinovic imao 10-11k € ?

Uporedi bekove Sarajeva sa bekovima Zrinjskog, naime tu ekipu ganjate ? I dje ste tu, imal vas na mapi, koliko vidim nema. Durakovic, Radovic, Beganovic i Mulalic su lakrdija u odnosu na bekove Zrinjskog, a ulozili vise ili isto kao oni. Sumarum, sumnjivi bekovi. Stoperi takodjer, ista prica, poredi Serbecica, Traku, Soldu i Anicica koji je opet sjebo sa Jakovljevicem, Barisicem. Jasta nego sumnjivi stoperi.

Vezni red, moj omiljeni dio price :mrgreen: Balta, krakat, prgav, dobar defanzivac sa loptom na vi, da je brz, nije. Vrancic, duel igra 0, lagano trckarai uzima kes, preplacen, nije ga Jakirevic tek tako otpisao u Rijeci. Dal, moja, moja, njegova je, dobar ofanzivno, drama sebican, grozan defanzivno i mora da igra :mrgreen: Mustafic :urnebes: Avramovski, ista prica, dobar ofanzivno, ostalo 0 bodova os trke do duela.

Da, Buljubasic je rjesenje za vezu, dijete od koliko godina :urnebes: :urnebes: Zeljkovic je dobar, nemam primjedbe. Koliko ste para skrsili veza vam je dramaticno losa.

Stojim iza svega napisanog osim nespretne izjave da je veza troma, prije losa defanzivno ili ako je dobra defanzivno sa loptom su na vi.

Al Simundza kada dodje svi problemi ce biti rijeseni :urnebes: :urnebes: To sto mu je neko drugi selektovao ekipu je nebitno i sto navijaci hoce titulu koja sa ovakvom selekcijom nije bas realna

Opet ga glabate ove sezone to je vec sada vidljivo.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 avg 2023, 17:02

01 avg 2023, 16:48

Po n-ti put, nisam dokoljenko, pitaj ljude sa teme FKZ -a jesam li, odgovor: nisam :mrgreen: On je branio Amara zivotom, ja to ne radim, gluho bilo.

Toliko ste kenjali da sam morao da se registrujem iako mi je bas mrsko bilo, lakse citati.

Za pocetak, ne kaze se troduplo nego trostruko :mrgreen: Sarajevo debelo preplaćuje igrace, Durakovic je primjer, momak ima jednu kvalitetnu sezonu u ekipi koja je jedva izborila opstanak i hop 12k plata. Martinovic imao 10-11k € ?

Uporedi bekove Sarajeva sa bekovima Zrinjskog, naime tu ekipu ganjate ? I dje ste tu, imal vas na mapi, koliko vidim nema. Durakovic, Radovic, Beganovic i Mulalic su lakrdija u odnosu na bekove Zrinjskog, a ulozili vise ili isto kao oni. Sumarum, sumnjivi bekovi. Stoperi takodjer, ista prica, poredi Serbecica, Traku, Soldu i Anicica koji je opet sjebo sa Jakovljevicem, Barisicem. Jasta nego sumnjivi stoperi.

Vezni red, moj omiljeni dio price :mrgreen: Balta, krakat, prgav, dobar defanzivac sa loptom na vi, da je brz, nije. Vrancic, duel igra 0, lagano trckarai uzima kes, preplacen, nije ga Jakirevic tek tako otpisao u Rijeci. Dal, moja, moja, njegova je, dobar ofanzivno, drama sebican, grozan defanzivno i mora da igra :mrgreen: Mustafic :urnebes: Avramovski, ista prica, dobar ofanzivno, ostalo 0 bodova os trke do duela.

Da, Buljubasic je rjesenje za vezu, dijete od koliko godina :urnebes: :urnebes: Zeljkovic je dobar, nemam primjedbe. Koliko ste para skrsili veza vam je dramaticno losa.

Stojim iza svega napisanog osim nespretne izjave da je veza troma, prije losa defanzivno ili ako je dobra defanzivno sa loptom su na vi.

Al Simundza kada dodje svi problemi ce biti rijeseni :urnebes: :urnebes: To sto mu je neko drugi selektovao ekipu je nebitno i sto navijaci hoce titulu koja sa ovakvom selekcijom nije bas realna

Tako je, trostruko, moja greška.
Plate koje spominješ, rekla - kazala. Duraković solidan bek, Radović također. Marin nije nikakav svemirski brod za navedene, tu je to negdje. Da smo uložili ko oni za bekove, nije tačno! Ismajlgeci je 150.000€ plaćen.
Za stopere se slažem, treba nam jedan kvalitetan stoper da imamo dovoljno opcija za tu poziciju.
Balta je rezerva u FKS, prošle sezone bio prvotimac, više ne. Vrančić je odličan igrač, samo što je nerealno tražiti da kreira igru sam od sebe, treba neki sistem biti i oko njega, pa će biti još bolji. Pokazao je svojim igrama u polusezoni iza nas da je odličan igrač. Dal, prepričana priča, ko kaže drugačije, ili je slijep, ili ga brani iz njima poznatog razloga. Zeljković odličan. Mirza je solidan rotacijski igrač. Avramovski, ima nedostataka, ali dobar igrač. Opet kažem, treba i tu nekog sistema biti pa da konkretno vidimo, ali mislim da bi se lijepo snašao u nekom sistemu sa smislenom igrom. Buljubašić je veliki talenat, i nadam se da ćemo ga forsirati. Tehniku koju ima za svoje godine je odlična, mogao bi momak itekako hljeba da se najede od fudbala. Šimundža ako dođe, vjerujem da će igru popraviti za 15-20% u roku od mjesec u odnosu na Mirzu. Ma da, vidim da se potencira spominjanje Šimundže da bi se moglo kasnije ismijavati ako ne dođe, nije da nisam navikao na takve stvari.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 01 avg 2023, 17:06

Po meni je Simundza nerealna opcija, i ne znam zasto se njemu nadate. Mirvah ako ga premunta nekako da dodje, svaka mu cast, ali tesko ce covjek sa takvim CV-om ovdje.
1921

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 01 avg 2023, 17:12

01 avg 2023, 17:02
01 avg 2023, 16:48

Tako je, trostruko, moja greška.
Plate koje spominješ, rekla - kazala. Duraković solidan bek, Radović također. Marin nije nikakav svemirski brod za navedene, tu je to negdje. Da smo uložili ko oni za bekove, nije tačno! Ismajlgeci je 150.000€ plaćen.
Za stopere se slažem, treba nam jedan kvalitetan stoper da imamo dovoljno opcija za tu poziciju.
Balta je rezerva u FKS, prošle sezone bio prvotimac, više ne. Vrančić je odličan igrač, samo što je nerealno tražiti da kreira igru sam od sebe, treba neki sistem biti i oko njega, pa će biti još bolji. Pokazao je svojim igrama u polusezoni iza nas da je odličan igrač. Dal, prepričana priča, ko kaže drugačije, ili je slijep, ili ga brani iz njima poznatog razloga. Zeljković odličan. Mirza je solidan rotacijski igrač. Avramovski, ima nedostataka, ali dobar igrač. Opet kažem, treba i tu nekog sistema biti pa da konkretno vidimo, ali mislim da bi se lijepo snašao u nekom sistemu sa smislenom igrom. Buljubašić je veliki talenat, i nadam se da ćemo ga forsirati. Tehniku koju ima za svoje godine je odlična, mogao bi momak itekako hljeba da se najede od fudbala. Šimundža ako dođe, vjerujem da će igru popraviti za 15-20% u roku od mjesec u odnosu na Mirzu. Ma da, vidim da se potencira spominjanje Šimundže da bi se moglo kasnije ismijavati ako ne dođe, nije da nisam navikao na takve stvari.
Da skratim i da se vise ne ponavljam. U odnosu na cinjenicu koliko ste para skrsili golman(i), bekovi, stoperi i veza su dramaticno losi i preplaceni. Sezona ce pokazati ko je u pravu, moja tvrdnja kaze da je max domet ove ekipe grcevita borba za Europu.

Koji god trener da dodje imace problem sa ekipom koju nije selektovao, sa kojom nije prosao pripreme, ulagaca, vlasnika, sta li je vec, koji se ocito mijesa u trenerov posao, nerealnim navijacima koji nemaju strpljenja i ligom u kojoj imena, dokazano, ne znace nista + na sve to sudijama.

Ne kazem da sam realan i objektivan, jer to, evidentno, nisam :mrgreen: ali fakat mislim da nisam daleko od istine. Vidjecemo sta buducnost donosi.

Zivio

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 avg 2023, 17:26

Ja mislim da 95 % navijaca Sarajeva nije culo za ime Ante Simundza,do prije 10-tak dana....A sad ga prizivaju kao da je neki Mesija ili Ajatolah..mediji su cudo..

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 01 avg 2023, 17:34

Mirva trguje ko da je stocna pijaca u Texasu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, nedimmmm1337 i 49 gostiju.