Denchi je napisao/la:Raonffa je napisao/la:
Normalno da ste se prodali, al' zato nemate pravo nekome govoriti da je "zamijenio una za due" itd, aludirajući na neko jednoumlje, vlast jednog čovjeka. Naravno da su Senad i Amar u svojim mandatima imali najveći uticaj u klubu, al' daleko od toga da su nedodirljivi kako vi predstavljate. A vi upravo imate jednog takvog na čelu kluba.
Ko se tukao?

Sporadičnih tuča je uvijek bilo i biti će.
Samo zbog problema na tribini bojkotovali? Zapravo zanemari sjever, šta je sa običnim navijačima? Oni išli na utakmice i normala podržavali upravu i trenera? Mani me šuplje Denchi svega ti
Trenutno jeste bolji, to niko i ne osporava, samo ti pokušavam podvući šta je razlika između vas i nas, nekada rezultati nisu presudni kada je u pitanju ljubav prema klubu, zato ti i pričam o posjeti, a znaš gdje ste vi a gdje smo mi ove sezone.
normalno je i da ste i vi promjenili statut da se prodate jel tako? samo malo vas stalo jbg
kako misliš nemamo pravo uno za due? šta se promjenilo? struktura? domar novi? nije Amar glavni? čeka on odluku nečiju?
mi imamo upravu na čelu kluba koja se brine o interesima kluba bez mogućnosti za uvaljivanje ikad više u dubioze finansijske...navedi bolje rješenje?
tukla se tribina protiv tribine vaša, plaćenici misketovi protiv navijača, na TV-u
mi smo pokazali jedinstvo i ispoštovali sjever....nezadovoljstvo se iskazalo za rezultate....sad su bolji
pričaj o posjeti ali sam znaš da je i vaša bila kurko kad ste uzimali trofeje...a u ovom kontekstu to je baš ono zadnja slamka, nakon zadnje tekme za titulu i kupu prešišaćemo i taj segment po prosjeku i adio đaci

Nikada, Željo je vazda bio klub raje i navijača, to se ne prodaje
Pa kako bolan imate pravo vi nekome govoriti da je klub jednog lika kada pravno i formalno jedan lik vlada vašim klubom? Takav čovjek u Želi ne postoji, uvijek u periodima normalno ima čovjek koji može biti glavni u klubu, al' nikako klub ne može biti njegovo vlasništvo i da ga se ne može odstraniti iz kluba, kontaš?
Fino za upravu, svaka čast, samo kažem da niste tako mislili prije godinu dana, al' eto popravili se ljudi kroz godinu dana, sad su top
Tribina protiv tribina? Zanimljivo, neki snimak, dokaz, nešto? Ja nemam podatak da se ikada tukla tribina protiv tribina, pretpostavljam desetine navijača sa jedne i druge strane? Ova ti je Dencho jaka, mitomanska u vašem stilu
I tada smo imali veću posjetu od vas, nevezano za ovu sezonu, čisti dokaz navijačkog mentaliteta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"