FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Široki je skont'o šablon pa odust'o, bolje da se čuvaju za lige ipak. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ma bjezi ba... I Husref i Azmir seru... Mogli su ih pustit da nas dobiju na Tušnju, ovako su nam tanke šanse za osvajanje Kupa! AZMIRE ****! HUSREFE ****! HOĆEMO OSTAVKE!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta cemo sad za Radnik, nisu nas jos dobiliSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Yebem ti Lendricu plemeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dobit čemo Želju 3-0![]()
Čelik- Sloboda 1-0, prošli ih u Kupu
Sarajevo- Sloboda 1-0, prošli ih u Kupu
Sloboda- Željezničar 0-1![]()
Sloboda- Sarajevo 2-1, sudio Zoran Grbić
Sarajevo- Sloboda 0-3, sudio Ognjen Valjić
Željezničar- Sloboda 1-2, sudio Zoran Grbić
Sloboda- Željezničar, sudi Ognjen Valjić
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Tek sada vidimo od koga smo mi izgubili na Tusnju
Nad tobom sunce najljepše sja
MIslim stvarno, zar još neko ima komentar nakon večerašnje utakmice, predstave na tribini, itd.
No comment!
No comment!
- sagitarius
- Kontakt:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ajde sad' prva u Bijeljini, da dižemo pehar u Tuzli. 
svakako dizemo pehar u TuzliNKMramor je napisao/la:Ajde sad' prva u Bijeljini, da dižemo pehar u Tuzli.
Sve 5+ nema govora
Ono protiv Širokog je bio samo nervozan i loš dan.
PS: kad još Suljaga zapali
Ono protiv Širokog je bio samo nervozan i loš dan.
PS: kad još Suljaga zapali
ja mislim da je samo Veselipinoglavi je napisao/la:Saric i Veseli propustaju prvu utakmicu finala?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
[youtube][/youtube]
Šta je pisac mislio da kaže, dodjela pehara, slavlje na samom stadionu nakon utakmice. Al' da ne letimo prerano, da momci odigraju to finale, a mi ćemo znat' proslavit' sigurno.Chinaglia je napisao/la:svakako dizemo pehar u TuzliNKMramor je napisao/la:Ajde sad' prva u Bijeljini, da dižemo pehar u Tuzli.
Kakva bakljada večeras.
[youtube][/youtube]
ma biti ce nas bruku u Bijeljini, mora, ipak je osma sreca u pitanjuNKMramor je napisao/la:Šta je pisac mislio da kaže, dodjela pehara, slavlje na samom stadionu nakon utakmice. Al' da ne letimo prerano, da momci odigraju to finale, a mi ćemo znat' proslavit' sigurno.Chinaglia je napisao/la:svakako dizemo pehar u TuzliNKMramor je napisao/la:Ajde sad' prva u Bijeljini, da dižemo pehar u Tuzli.![]()
Kakva bakljada večeras.
-
fukara1919
- Kontakt:
Imal gdje repriza tekme ?
Maloprije sjedim na stanici sa jaranom, čekamo njegovog starog da dođe po nas, dođe Zeba, baci flašicu u kantu, ja i jaran blenuli jedan u drugog, on onu flašicu i lagano pod jaknu... hahaha
promuk'o i ovaj voditeljkrmpotich je napisao/la:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Evo na Face TV, al' je već pred kraj... davno počelo, još je 2-0.fukara1919 je napisao/la:Imal gdje repriza tekme ?
"Igrači Slobode će za plasman u finale najmasovnijeg klupskog takmičenja u BiH biti i novčano nagrađeni. Azmir Husić je uoči duela sa Željom obećao prvotimcima Slobode premije u iznosu od 20.000 KM."
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.