FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
schickeria
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Negledljivo... Drugi komentar nemam, zirkzee će opet morat ulazit i spašavati
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fino prema nazad ali isuvise lose prema naprijed.
Nema ko da preuzme odgovornost, nema igraca koji ce sa jednim potezom napraviti visak, odnosno, ima ali trenutno nedovoljno kvalitetno.
Mozda su Gnabry i Zirkzee rjesenje?
Nema ko da preuzme odgovornost, nema igraca koji ce sa jednim potezom napraviti visak, odnosno, ima ali trenutno nedovoljno kvalitetno.
Mozda su Gnabry i Zirkzee rjesenje?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lose ofanzivno skroz, daj samo centarsut... nema krila ybg. Ne znam koliko je Gnarby spreman
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta je Goretzka? Sta taj lik igra? Koju poziciju? Katastrofa jedna od igraca? Nigdje ga nema a igra šatro veznjaka, imam osjecaj kao da se sakriva cijelu utakmicu i da moli boga da ne mora preuzet loptu... pasivnijeg veznog igraca u zivotu nisam vidio... fuj, nema muda ni grama, vezni red nam je nepostojec, fale nam muda u sredini i igrac koji ce preuzet dgovornost i pvezat malo igru...
To je kad uzimas sve veznjake istog profila. Ne daj boze da je prava sestica dosla, treba dovesti Goretzku jer je dzabe.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
KAKAV DRIBLING PERIŠIĆA 
Davies i Coutinho ogroman broj prilika na lijevoj strani stvaraju, ali Perišić jednostavno nepotentan. Očekujem Bayern dusel pobjedu 0-1.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako je.
Igraj sada i ne popustaj.
Igraj sada i ne popustaj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Muller opet liči na fudbalera, niko se ne žali na njega otkako je došao Flick, znači da samo worldclass treneri znaju iskoristiti Mullera: Guardiola, Heynckess, Van Gaal i Flick.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel ono fakat prekrsaj bio nad golmanom?
-
Bundesliga
- Kontakt:
Dva gola nam poništiše. Čke sudijske.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo Lewy. 
kako ih Lewandowski valja prilikom izvođenja penala, mislim da mu Ronaldo nije do koljena
- Omerbavarac
- Kontakt:
Thiago je strasan cijeli mec, ovaj gol je apsolutno zasluzio. 
Odlican je danas, pokretac svakog napada.Omerbavarac je napisao/la: ↑19 jan 2020, 17:06Thiago je strasan cijeli mec, ovaj gol je apsolutno zasluzio.![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dade ga Jovan, nekako na silu.
Strasnih drugih 45 minuta.
Strasnih drugih 45 minuta.
mi smo najjača ekipa na svijetu pri rezultati 1-0 za nas, većinom to učinimo pobjedom od 3-4 razlike
- Omerbavarac
- Kontakt:
Herr Flick.
Kapa do poda za ubacivanje ovih mladih momaka, iako je to bilo nakon sto je utakmica rijesena.
Cuisance itekako moze biti koristan u ovoj sezoni.
Kapa do poda za ubacivanje ovih mladih momaka, iako je to bilo nakon sto je utakmica rijesena.
Cuisance itekako moze biti koristan u ovoj sezoni.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Pošto nisam stigao da gledam utakmicu vidim da je drugo poluvrijeme po highlightsima odlično, prvo teška katastrofa.
Thiago nakon šest sedam mjeseci konačno proigrao
l da još nešto fali nam jedno krilo nešto mora se desti do kraja ovog mjeseca
Thiago nakon šest sedam mjeseci konačno proigrao
l da još nešto fali nam jedno krilo nešto mora se desti do kraja ovog mjeseca
Samo deri Hansi ne okreći se iza sebe. Jedva čekam osminu finala LP, imam osjećaj da ćemo rasut ovaj Chelsea ko Tottenham.
Newcastle - Chelsea 1:0
Hertha - Bayern 0:4
55.4% — Kepa Arrizabalaga has the worst save percentage of any keeper in the Premier League.
127th — Out of 132 keepers from Europe's top seven leagues Kepa ranks 127th in save percentage.
Newcastle - Chelsea 1:0
Hertha - Bayern 0:4
55.4% — Kepa Arrizabalaga has the worst save percentage of any keeper in the Premier League.
127th — Out of 132 keepers from Europe's top seven leagues Kepa ranks 127th in save percentage.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.