Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Denchi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2019, 20:40

Dokoljenko je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Sto se tice transfera Sarajevo za dva transfera uzelo vise para nego Zeljo u historiji cijeloj,tako da budite mirni
Budalo, mi smo samo od procenta uzeli koliko vi za sve posle rata. Bez transfera direktno iz kluba, Sabanadzovic, Zakaric, Lendric, Memija, Bajic, Hadziahmetovic, Zolotic, Bekric, Sehic, Visca, Cocalic, Stilic...

Bolan bolan, gdje ces sa nama se porediti, budalo jedna.
ja ali mi smo oko 5 miliona KM uzeli u zadnja 2 prelazna ;)
a vi 1,6 miliona KM ;)

mi bez duga a vi 5 +milki duga

bebo, bebo :beba:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 05 mar 2019, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 mar 2019, 20:41

Mitomani ajde raspitajte se Amar hoce da uvede u klub investitora tj da lik kupi klub kakvih ba procenti jestel vi smjesni haha to nigdje na svijetu nema

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 mar 2019, 20:49

zagor1987 je napisao/la:Mitomani ajde raspitajte se Amar hoce da uvede u klub investitora tj da lik kupi klub kakvih ba procenti jestel vi smjesni haha to nigdje na svijetu nema
Ja ne znam sto se vi raspravljate sa ovim @Dokoljenkom,tip lupa gluposti nema veze sa vezom...
Predviđao je 5:1 protiv Mladosti,glumi da je nesto u Skretnici...Frajer ili ih trola ili je bas ogranicen...
Nekako mi je ovo drugo vise prihvatljivije zbog samog naziva profila... :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2019, 20:51

Raonffa je napisao/la: Nikada, Željo je vazda bio klub raje i navijača, to se ne prodaje ;)

Pa kako bolan imate pravo vi nekome govoriti da je klub jednog lika kada pravno i formalno jedan lik vlada vašim klubom? Takav čovjek u Želi ne postoji, uvijek u periodima normalno ima čovjek koji može biti glavni u klubu, al' nikako klub ne može biti njegovo vlasništvo i da ga se ne može odstraniti iz kluba, kontaš?

Fino za upravu, svaka čast, samo kažem da niste tako mislili prije godinu dana, al' eto popravili se ljudi kroz godinu dana, sad su top :lol:

Tribina protiv tribina? Zanimljivo, neki snimak, dokaz, nešto? Ja nemam podatak da se ikada tukla tribina protiv tribina, pretpostavljam desetine navijača sa jedne i druge strane? Ova ti je Dencho jaka, mitomanska u vašem stilu :D

I tada smo imali veću posjetu od vas, nevezano za ovu sezonu, čisti dokaz navijačkog mentaliteta.
ne znam ja, samo znam da je 51-49% statut izglasan nakon našeg s namjerom da se prodate, nije uspjelo jbg ;)

pa tehnički mi smo idalje UG kao i vi, ali da li je klub vlasništvo jednog lika ili d.d. kao drugi klubovi je manje više irelevantno(ili idalje UG kao u našoj zaostaloj državi) , jedino je možda sigurnije kad nema struja da se sukobljavaju i finansije su osigurane...naš se vlasnik ne mješa, dok je vaš kim jong un direktno dogovarao, skautirao,pregovarao, držao pressice, folirao :D

ima snimak, i članak , i video, neda mi se tražit, ima ta bruka zabilježena :D

rekoh ti za posjetu , to će se regulisat do kraja prvenstva zadnjim tekmama, ne brini za divove ;) :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 mar 2019, 20:57

Denchi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Nikada, Željo je vazda bio klub raje i navijača, to se ne prodaje ;)

Pa kako bolan imate pravo vi nekome govoriti da je klub jednog lika kada pravno i formalno jedan lik vlada vašim klubom? Takav čovjek u Želi ne postoji, uvijek u periodima normalno ima čovjek koji može biti glavni u klubu, al' nikako klub ne može biti njegovo vlasništvo i da ga se ne može odstraniti iz kluba, kontaš?

Fino za upravu, svaka čast, samo kažem da niste tako mislili prije godinu dana, al' eto popravili se ljudi kroz godinu dana, sad su top :lol:

Tribina protiv tribina? Zanimljivo, neki snimak, dokaz, nešto? Ja nemam podatak da se ikada tukla tribina protiv tribina, pretpostavljam desetine navijača sa jedne i druge strane? Ova ti je Dencho jaka, mitomanska u vašem stilu :D

I tada smo imali veću posjetu od vas, nevezano za ovu sezonu, čisti dokaz navijačkog mentaliteta.
ne znam ja, samo znam da je 51-49% statut izglasan nakon našeg s namjerom da se prodate, nije uspjelo jbg ;)

pa tehnički mi smo idalje UG kao i vi, ali da li je klub vlasništvo jednog lika ili d.d. kao drugi klubovi je manje više irelevantno(ili idalje UG kao u našoj zaostaloj državi) , jedino je možda sigurnije kad nema struja da se sukobljavaju i finansije su osigurane...naš se vlasnik ne mješa, dok je vaš kim jong un direktno dogovarao, skautirao,pregovarao, držao pressice, folirao :D

ima snimak, i članak , i video, neda mi se tražit, ima ta bruka zabilježena :D

rekoh ti za posjetu , to će se regulisat do kraja prvenstva zadnjim tekmama, ne brini za divove ;) :D
Pa vi rekoste da smo se prodali Misimoviću? Šta bi od te spike?

Opet ponavljaš istu grešku, mi nemamo vlasnika, vi ste ti koji imaju vlasnika. Objasnio sam ti fino u prethodnih par postova.

Da ti ja odmah kažem, nema ni članka ni videa, čuj tuča između tribina :lol:

Regulisat će se kada dođu kunto i panto da budu viđeni na proslavi, isto kao i na Euro tekmama, yebo te to, bitno je da na Krupu dođe 2,5 milje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2019, 21:02

Raonffa je napisao/la:

Opet ponavljaš istu grešku, mi nemamo vlasnika, vi ste ti koji imaju vlasnika. Objasnio sam ti fino u prethodnih par postova.

Regulisat će se kada dođu kunto i panto da budu viđeni na proslavi, isto kao i na Euro tekmama, yebo te to, bitno je da na Krupu dođe 2,5 milje.
PODALI Misketu, džabe, kontaš? kod vas je Miske upravljao klubom bez marke uložene
kod nas je čovjek dao cifru da bi to mogao ;) i dalje su oba kluba UG

pa ti kontaj...

ima, ima :D
https://www.radio.sarajevo.ba/sport/nog ... ine/318134

ja samo znam da će nam i posjeta bit u redu ;) :D a ti šalji protestne note Incku ako hoćeš :tralala: :bih:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 mar 2019, 21:09

Denchi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

PODALI Misketu, džabe, kontaš? kod vas je Miske upravljao klubom bez marke uložene
kod nas je čovjek dao cifru da bi to mogao ;) i dalje su oba kluba UG

pa ti kontaj...

ima, ima :D
https://www.radio.sarajevo.ba/sport/nog ... ine/318134

ja samo znam da će nam i posjeta bit u redu ;) :D a ti šalji protestne note Incku ako hoćeš :tralala: :bih:
Misimović nikada nije bio vlasnik Želje, Tan je vlasnik Sarajeva, ende Dencho, ende.

Bježi tamo, tuču između pet likova na tribina nazivaš tučom "između dvije tribine", pusti mitomaniju treći put ti govorim :)

Rekoh ti već to u vezi posjete, odnosno sam si ti toga svjestan samo nećeš da pišeš o tome, nejse. A i to da ćete nas prestići do kraja je vrlo vrlo upitno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 mar 2019, 21:16

Dobar ovaj Predcjednik Skretnice,Sparsi tri mjeseca nisu platu primili...
Uzeo lovu od kosarkasa da podijeli Štrumfovima... :urnebes: :urnebes:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2019, 21:16

Raonffa je napisao/la:
Misimović nikada nije bio vlasnik Želje, Tan je vlasnik Sarajeva, ende Dencho, ende.

Bježi tamo, tuču između pet likova na tribina nazivaš tučom "između dvije tribine", pusti mitomaniju treći put ti govorim :)

Rekoh ti već to u vezi posjete, odnosno sam si ti toga svjestan samo nećeš da pišeš o tome, nejse. A i to da ćete nas prestići do kraja je vrlo vrlo upitno.
pa provjeri onda, oba kluba su udruženje građana idalje(šta će biti poslije vidjet ćemo), to što je Tan platio upravljačka prava a Miske i Amar nisu je do vas i vaše sposobnosti...

nema "masovne tuče" između 5 likova ;) ja ne pišem naslove ja samo citiram , dok ti nemaš još argumenta nego samo ponavljaš te jedno te isto :rol:

pa eto "upitujte" se vi, i titulu ste najavljivali na početku ove sezone :D sve je upitno, naš opstanak je bio upitan a vi nikad jači, neko se prevario :?: :tralala:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 mar 2019, 21:22

Sto se s njima svadjate, trenutno nisu nas level. Neka se svadjaju, sa navijacima Slobode u istom su rangu.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 05 mar 2019, 21:27

Uvijek bili i ostali mahalski klub, to njih najviše i hebe.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 mar 2019, 21:27

fks74 je napisao/la:Sto se s njima svadjate, trenutno nisu nas level. Neka se svadjaju, sa navijacima Slobode u istom su rangu.
:urnebes: :urnebes: :clap:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 mar 2019, 21:33

fks74 je napisao/la:Sto se s njima svadjate, trenutno nisu nas level. Neka se svadjaju, sa navijacima Slobode u istom su rangu.
ma nije loš momak samo ko i ostali tamo malo su nesvjesni svoje situacije i finansijske dubioze, pogotovo glede budućnosti....sad samo vide brkove :D

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 mar 2019, 22:20

Denchi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

pa provjeri onda, oba kluba su udruženje građana idalje(šta će biti poslije vidjet ćemo), to što je Tan platio upravljačka prava a Miske i Amar nisu je do vas i vaše sposobnosti...

nema "masovne tuče" između 5 likova ;) ja ne pišem naslove ja samo citiram , dok ti nemaš još argumenta nego samo ponavljaš te jedno te isto :rol:

pa eto "upitujte" se vi, i titulu ste najavljivali na početku ove sezone :D sve je upitno, naš opstanak je bio upitan a vi nikad jači, neko se prevario :?: :tralala:
Pa fol je brate što Miske i Amar nemaju prava kao što ih ima Tan razumiješ?

U samom tekstu ti piše da je u pitanju nekoliko osoba, niti je masovna, a pogotovo tribina protiv tribine kako si prvobitno pisao :lol:

A jok eto, najtrofejniji klub će najavljivati borbu za opstanak, nemoj zajebavat sad :D

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 05 mar 2019, 22:32

Jedina razlika je sto Tan ulaze pare u FKS a misimovic i morz su zelji uzeli dusu i jos im nabili kamate i tuzbe.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 mar 2019, 22:39

TamniVilajet je napisao/la:Jedina razlika je sto Tan ulaze pare u FKS a misimovic i morz su zelji uzeli dusu i jos im nabili kamate i tuzbe.
Miske je uložio.
Savez je uložio.
Amaw je birvaktile uložio.
Generalni sponzor je uložio.

Sad ih svi ovi drže za muda i stišću kolko im paše.

Tačno, nemaju prava koliko ih Tan ima.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 mar 2019, 00:20

Raonffa je napisao/la:

U samom tekstu ti piše da je u pitanju nekoliko osoba, niti je masovna, a pogotovo tribina protiv tribine kako si prvobitno pisao :lol:

A jok eto, najtrofejniji klub će najavljivati borbu za opstanak, nemoj zajebavat sad :D
Koja prava nemaju koja Tan ima? Stavili svoje ljude u upravu? Sva 3, finansije? Ne znam sto se koprcas, kad znas da je ovako kako kazem...slamke trazis ja nista slagao nisam... :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 mar 2019, 01:26

Denchi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Koja prava nemaju koja Tan ima? Stavili svoje ljude u upravu? Sva 3, finansije? Ne znam sto se koprcas, kad znas da je ovako kako kazem...slamke trazis ja nista slagao nisam... :kafa:
Al' to sve ide preko delegata u skupštini, što znači da mora "kontrolisati" nekoliko desetina ljudi da se to usvoji.

Ili da preformulišemo u najjednostavnije pitanje, ko može smijeniti/otjerati/odstraniti Tana iz FKS?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 06 mar 2019, 07:29

Raonffa je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Al' to sve ide preko delegata u skupštini, što znači da mora "kontrolisati" nekoliko desetina ljudi da se to usvoji.

Ili da preformulišemo u najjednostavnije pitanje, ko može smijeniti/otjerati/odstraniti Tana iz FKS?
Isto ko moze otjerat Amara? Ko moze reci hej nije ok sto ti ode na godisnji hahahahha

Bordo1946
Kontakt:

Post Postao/la Bordo1946 » 06 mar 2019, 07:34

Raonffa je napisao/la:

Sud

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.