Raonffa je napisao/la:
Nikada, Željo je vazda bio klub raje i navijača, to se ne prodaje
Pa kako bolan imate pravo vi nekome govoriti da je klub jednog lika kada pravno i formalno jedan lik vlada vašim klubom? Takav čovjek u Želi ne postoji, uvijek u periodima normalno ima čovjek koji može biti glavni u klubu, al' nikako klub ne može biti njegovo vlasništvo i da ga se ne može odstraniti iz kluba, kontaš?
Fino za upravu, svaka čast, samo kažem da niste tako mislili prije godinu dana, al' eto popravili se ljudi kroz godinu dana, sad su top
Tribina protiv tribina? Zanimljivo, neki snimak, dokaz, nešto? Ja nemam podatak da se ikada tukla tribina protiv tribina, pretpostavljam desetine navijača sa jedne i druge strane? Ova ti je Dencho jaka, mitomanska u vašem stilu
I tada smo imali veću posjetu od vas, nevezano za ovu sezonu, čisti dokaz navijačkog mentaliteta.
ne znam ja, samo znam da je 51-49% statut izglasan nakon našeg s namjerom da se prodate, nije uspjelo jbg
pa tehnički mi smo idalje UG kao i vi, ali da li je klub vlasništvo jednog lika ili d.d. kao drugi klubovi je manje više irelevantno(ili idalje UG kao u našoj zaostaloj državi) , jedino je možda sigurnije kad nema struja da se sukobljavaju i finansije su osigurane...naš se vlasnik ne mješa, dok je vaš kim jong un direktno dogovarao, skautirao,pregovarao, držao pressice, folirao
ima snimak, i članak , i video, neda mi se tražit, ima ta bruka zabilježena
rekoh ti za posjetu , to će se regulisat do kraja prvenstva zadnjim tekmama, ne brini za divove

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače