FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma kakva histerija, jednostavno kvalitetna zayebancija i šuk na komicno obavjestenje bagre iz Saveza 

-
- Kontakt:
e cuj losu tekmu odigrali, 3 gola dali, 2 regularna, prvi go amaterski ostao u ofsajdu na krilu vini, negdje na zapadu bi dobio opomenu jednom, drugi put kad bi mu se desilo da onako na krilu ostane u ofsajdu (s obzirom da vidis cijelu liniju ispred sebe) ne bi vise ni zaigrao + konstantno navlacenje sitnih faulova, ubijanje u pojma ponistavanjem golova, Zeljo je odigrao odlicno i igrom zasluzio da im uvali 3 komadaimekorisnicko je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:55Ovo je bezveze,uvodimo se u histeriju ko pitari. Uprava nek trazi nacine da zastiti klub, igraci nek se fokusiraju na igru jer mi smo losu utakmicu odigrali u Sirokom bez obzira na sudije. Ovakve stvari nek objavljuju navijaci
slazem se s tobom da nam histerija ne treba, ovo sam vise postavio jer mi je duhovito, ali ne mozes nikako reci da smo odigrali losu utakmicu. ne mozes zabiti 3 gola dok se silji protiv tebe ako igras losu tekmu.imekorisnicko je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:55Ovo je bezveze,uvodimo se u histeriju ko pitari. Uprava nek trazi nacine da zastiti klub, igraci nek se fokusiraju na igru jer mi smo losu utakmicu odigrali u Sirokom bez obzira na sudije. Ovakve stvari nek objavljuju navijaci
- imekorisnicko
- Kontakt:
Prvo,nije bilo vala nesto mnogo ni tih sitnih faulova.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 17:06e cuj losu tekmu odigrali, 3 gola dali, 2 regularna, prvi go amaterski ostao u ofsajdu na krilu vini, negdje na zapadu bi dobio opomenu jednom, drugi put kad bi mu se desilo da onako na krilu ostane u ofsajdu (s obzirom da vidis cijelu liniju ispred sebe) ne bi vise ni zaigrao + konstantno navlacenje sitnih faulova, ubijanje u pojma ponistavanjem golova, Zeljo je odigrao odlicno i igrom zasluzio da im uvali 3 komadaimekorisnicko je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:55Ovo je bezveze,uvodimo se u histeriju ko pitari. Uprava nek trazi nacine da zastiti klub, igraci nek se fokusiraju na igru jer mi smo losu utakmicu odigrali u Sirokom bez obzira na sudije. Ovakve stvari nek objavljuju navijaci
Drugo, Zeljo je za 90 minuta napravio upravo te tri situacije i nista vise. Prvi gol realno jeste ofsajd,drugi pravo kontraverzna situacija,treci vrlo moguce da je ofsajd mada ni ja nisam siguran.
Trece i najvaznije je da je Siroki imao nekoliko dobrih prilika,vise od nas u svakom slucaju.
Treba razdvojiti dvije stvari,jedno je da niko nije lud i da je VAR svjesno dao sve od sebe da nas osteti,a drugo je da je Zeljo odigro dosta tanko bez ikakve ideje kako donijeti loptu u zadnju trecinu terena. Ova ekipa ima potencijala ali mora znacajno napredovati,vidljiv je i nedostatak sirine.
Najporaznija cinjenica u svemu je da mi nismo nista uradili da poboljsamo svoj uticaj u savezu.Znaci kad je komitet za normalizaciju smijenio pet clanova medju kojima je bio Nijaz Brkovic,odtad mi nista uradili nismo da svoj uticaj popravimo.Odtad je proslo 13 godina i troji izbori,svi pametni,pocevsi od laznog hadzije pa naovamo.Nikad se nije pridavala tolika paznja tome,dok su drugi sutili i mutili,gradili sebi bolju poziciju mi smo gledali u nebo i plakali jer se samo nama sudijske nepravde desavaju a nista uradili nismo da se izborimo za naseg covjeka u savezu.Kolko ima krivnje do drugi,tolko ima i donas.Osim pokusaja sa Dzindom,nista drugo nije vrijedno spomena na sva tri nivoa,pa nama je Genjac bio kandidat il je bio u izvrsnom odboru kantonalnog saveza.Jedina nada da se ovo djelimicno popravi je da udje investitor i da se Nijaz imenuje za predsjednika kluba bas kako je investitor trazio.Naravno vec sad se mora pocet radit za iduce izbore.Mnogi ne svataju vaznost clana izvrsnog odbora.Ja bi sad potpiso da nas nikad vise niko ne pogura al isto tako i da nam ne odmaze.Sto je najgore ubijedjen sam da ce nas sad pogurat protiv kona da se revansiraju i kompenziraju za listicu.
Rodjeni su pitarske picke!
Jesil ti gledo utakmicu?Pa iz jednog bezazlenog faula je Lagumdzija dobio karton a samim tim i suzpenziju za derbi.Zabio si tri gola stari moj,to nije sansa jel?Odma mi Amar naumpade kad je glumio Zgembu Adislica i cuvena ma je*o 4 sanse i spominjanje Maletica.Odigrali smo prosjecno.Ni lose ni dobro,al si zakinut,tri gola su tri gola.Uostalom,dovoljno je samo treci go pogledat,bocne linije se ne vide,linijski sudac stoji pola metra ukoso od igraca,znaci nije u prilici da prosudi direktno,crtac linija ne radi i sudije povlace linije.Kod jednog ofsajda linija uopste nije paralelna sa linijom sesnesterca.Kod drugog je ekipa Sirokog imala posjed,kako god,izbili su loptu,to je posjed.Pravilo je klimavo.Nije jasno naznaceno al su ga imali.Kako god,ne uzmemo da je jedna ispravna odluka,opet si za dva gola ostecen.Bilo je jasno da ce Siroki dobit,ko prvi zabije taj je pobijedio.imekorisnicko je napisao/la: ↑22 sep 2025, 17:27Prvo,nije bilo vala nesto mnogo ni tih sitnih faulova.
Drugo, Zeljo je za 90 minuta napravio upravo te tri situacije i nista vise. Prvi gol realno jeste ofsajd,drugi pravo kontraverzna situacija,treci vrlo moguce da je ofsajd mada ni ja nisam siguran.
Trece i najvaznije je da je Siroki imao nekoliko dobrih prilika,vise od nas u svakom slucaju.
Treba razdvojiti dvije stvari,jedno je da niko nije lud i da je VAR svjesno dao sve od sebe da nas osteti,a drugo je da je Zeljo odigro dosta tanko bez ikakve ideje kako donijeti loptu u zadnju trecinu terena. Ova ekipa ima potencijala ali mora znacajno napredovati,vidljiv je i nedostatak sirine.
Rodjeni su pitarske picke!
- imekorisnicko
- Kontakt:
Lagumdzija je napravio prije toga 3-4 faula od cega bar jedan pravo glup. Ne moras me ubjedjivat da je bila kradja, bila ili ne tendencija je ocita,ali niko nece da vidi da je i Siroki imao dobre prilike i da smo se pravo patili da sa loptom predjemo centar. Igrom mi pobjedu nismo zasluzili,druga je stvar da bi vjerojatno i pobjedili da nas nisu pokrali.1921boy je napisao/la: ↑22 sep 2025, 17:42Jesil ti gledo utakmicu?Pa iz jednog bezazlenog faula je Lagumdzija dobio karton a samim tim i suzpenziju za derbi.Zabio si tri gola stari moj,to nije sansa jel?Odma mi Amar naumpade kad je glumio Zgembu Adislica i cuvena ma je*o 4 sanse i spominjanje Maletica.Odigrali smo prosjecno.Ni lose ni dobro,al si zakinut,tri gola su tri gola.Uostalom,dovoljno je samo treci go pogledat,bocne linije se ne vide,linijski sudac stoji pola metra ukoso od igraca,znaci nije u prilici da prosudi direktno,crtac linija ne radi i sudije povlace linije.Kod jednog ofsajda linija uopste nije paralelna sa linijom sesnesterca.Kod drugog je ekipa Sirokog imala posjed,kako god,izbili su loptu,to je posjed.Pravilo je klimavo.Nije jasno naznaceno al su ga imali.Kako god,ne uzmemo da je jedna ispravna odluka,opet si za dva gola ostecen.Bilo je jasno da ce Siroki dobit,ko prvi zabije taj je pobijedio.imekorisnicko je napisao/la: ↑22 sep 2025, 17:27Prvo,nije bilo vala nesto mnogo ni tih sitnih faulova.
Pa spusta se ,cim se sa osmijehom svakom pozivu odazove i suti na sve i svasta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.