Samo ti kazem da je sve moguce....
RK Bosna
Re: RK Bosna
Pa nisam ja rekao da oni nece ispasti...

Bivše desno krilo sarajevske Bosne, Adnan Jaškić i zvanično je predstavljen kao pojačanje Rukometnog kluba Borac m:tel u narednoj polusezoni. Jaškić je s "crveno-plavima" potpisao šestomjesečni ugovor, a trenažnom procesu priključio se juče kada su vicešampioni BiH i zvanično startovali s pripremama pred drugi dio šampionata BiH. U međuvremenu redove je napustio Alen Kulenović, koji će u proljećnom dijelu sezone nastupiti za tim Gradačca kao pozajmica.
- Proljećni dio Prvenstva započećemo u korigovanom igračkom sastavu. U minuloj polusezoni imali smo poteškoća kada je u pitanju pozicija desnog beka. Taj problem smo riješili s Jaškićem koji je univerzalan igrač jer pokriva pozicije krila i beka. Cilj u nastavku takmičenja jeste isti. Nastojaćemo odigrati što bolje možemo, a ukoliko nam se ukaže prilika da ugrozimo Bosnu iskoristićemo je. Siguran sam da će se dolaskom Jaškića igra podići na viši nivo, a kada je u pitanju Kulenović njemu će biti bolje u Gradačcu. U proteklom periodu nije ispunio naša očekivanja, a sigurno je da ga u Gradačcu očekuje veća minutaža. Imaće priliku da stasa kao igrač što je dobro za njegov razvoj - rekao je trener rukometaša Borca, Draško Budiša.
Bivši igrač Krivaje, dobojske Sloge, Izviđača i sarajevske Bosne, Adnan Jaškić zahvalio se Upravi Borca na ukazanom povjerenju.
- Čast mi je i zadovoljstvo što sam postigao dogovor s ovako velikim klubom kao što je Borac. Nadam se da ću svojim zalaganjem i igrom opravdati ukazano mi povjerenje i da ćemo u nastavku šampionata ozbiljnije zaprijetiti rivalima iz Sarajeva - rekao je reprezentativac BiH, Adnan Jaškić.
Izjava Budiše potvrđuje ono što je Trigger ranije pisao.Zajeba se Jaškić izgleda

- Proljećni dio Prvenstva započećemo u korigovanom igračkom sastavu. U minuloj polusezoni imali smo poteškoća kada je u pitanju pozicija desnog beka. Taj problem smo riješili s Jaškićem koji je univerzalan igrač jer pokriva pozicije krila i beka. Cilj u nastavku takmičenja jeste isti. Nastojaćemo odigrati što bolje možemo, a ukoliko nam se ukaže prilika da ugrozimo Bosnu iskoristićemo je. Siguran sam da će se dolaskom Jaškića igra podići na viši nivo, a kada je u pitanju Kulenović njemu će biti bolje u Gradačcu. U proteklom periodu nije ispunio naša očekivanja, a sigurno je da ga u Gradačcu očekuje veća minutaža. Imaće priliku da stasa kao igrač što je dobro za njegov razvoj - rekao je trener rukometaša Borca, Draško Budiša.
Bivši igrač Krivaje, dobojske Sloge, Izviđača i sarajevske Bosne, Adnan Jaškić zahvalio se Upravi Borca na ukazanom povjerenju.
- Čast mi je i zadovoljstvo što sam postigao dogovor s ovako velikim klubom kao što je Borac. Nadam se da ću svojim zalaganjem i igrom opravdati ukazano mi povjerenje i da ćemo u nastavku šampionata ozbiljnije zaprijetiti rivalima iz Sarajeva - rekao je reprezentativac BiH, Adnan Jaškić.
Izjava Budiše potvrđuje ono što je Trigger ranije pisao.Zajeba se Jaškić izgleda
Nije vrijedan da ga se spominje uopste
Nego ko je iduci na odstrijelu od strane imperatora Irfana
Hoćemo li 'pogadjati' - da krene "kviz"?Janez je napisao/la:Nije vrijedan da ga se spominje uopste![]()
kakva je situacija s Veselinovim...izgleda da su 'prvi na spisku' Radjini reprezentativci (osim Doborca), naravno
Bosno moja poharana....
Veselin q. 2
Bozeljac q. 2,5
Ima li jos kakvih prognoza
Bitno je vidjeti da Imperator Irfan od nase Bosne pravi mini repku za Hrvatsku narednih godina,pazite sta sam vam rekao
Bozeljac q. 2,5
Ima li jos kakvih prognoza
Bitno je vidjeti da Imperator Irfan od nase Bosne pravi mini repku za Hrvatsku narednih godina,pazite sta sam vam rekao
E, ovo, prema mom misljenju, i nije tako lose, čak ako je i istina. Kamo srece da Pipe od RK Bosna napravi 2mini repku Hrvatske - barem bi bili u vrhu europskog rukometa.... A ako su konotacije u vezi reprezentacije Bosne i Hercegovine...onda se ne bi slozio da Pipe (ili kako ga sve vec ne oslovljavateJanez je napisao/la:.....Bitno je vidjeti da Imperator Irfan od nase Bosne pravi mini repku za Hrvatsku narednih godina,pazite sta sam vam rekao
Ako i jesi u pravu - mene bi tad bilo strah da RK Bosna ne bude neka 'varijanta' (inačica) onog hudog Izviđača..ali nema šanse
Nego da nastavimo 'kviz'
Bosno moja poharana....
moguce....moguceJanez je napisao/la:Veselin q. 2
Bozeljac q. 2,5
Opet sve zavisi od eventualnih pojacanja.
ajd veseli jos i nekako, totalno je van forme, al bozoljac je perspektiva i treba ga isforsirati ove pola godine u domacem prvenstvu, pa onda vidjeti.H1N1 je napisao/la:moguce....moguceJanez je napisao/la:Veselin q. 2
Bozeljac q. 2,5![]()
![]()
![]()
Opet sve zavisi od eventualnih pojacanja.
imperator, prodavac magle
- majestic24
- Kontakt:
U BiH nemaju konkurenciju, i to im je glavni problem sto imaju lose rezultate u evropi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ma ne izmisljajte. Kakvu to ima Zagreb konkurenciju u Hrvatskoj, Vezsprem u madjarskoj, Medvedi u Rusiji...majestic24 je napisao/la:U BiH nemaju konkurenciju, i to im je glavni problem sto imaju lose rezultate u evropi.
Jedan od razloga losijih igara Bosne u Evropi jeste sigurno i nekvalitetna domaca liga.Ali to nije jedini razlog, ima ih vise.Kemo je napisao/la:ma ne izmisljajte. Kakvu to ima Zagreb konkurenciju u Hrvatskoj, Vezsprem u madjarskoj, Medvedi u Rusiji...majestic24 je napisao/la:U BiH nemaju konkurenciju, i to im je glavni problem sto imaju lose rezultate u evropi.
A mislim da je nemoguce u ovom kontekstu porediti Bosnu sa Zagrebom, Vespremom i Medvedima koje su dosta finansijski ali i igrački jače ekipe.Jest da lige u kojima oni igraju nisu bas nesto jake(BiH liga mozda čak jača od Hrvatske), ali pogledajte samo igrače koji igraju u tim klubovima.Mnogi od njih imaju preveliko iskustvo sa evropskih i svijetskih prvenstava, ali i lige šampiona dok to slabo ko u Bosni ima.
Ma naravno da je nerealno porediti Bosnu sa ovim klubovim, ali eto kad se vec doticemo snage nase lige, morao sam spomenuti ove klubove. Mislim da jeste krajnje vrijeme da se nesto i u LP napravi, ali ipak mi i nismo tako losi da sad nesto placemo i jadamo se. Pa ipak nema bas tako puno ekipa koje imaju ovakav kontinuitet kao mi u LP.
-
crohb fanatic
- Kontakt:
čiji je Izviđač(kineski) valjda je omaška bila u tvom tex-uTrigger je napisao/la:E, ovo, prema mom misljenju, i nije tako lose, čak ako je i istina. Kamo srece da Pipe od RK Bosna napravi 2mini repku Hrvatske - barem bi bili u vrhu europskog rukometa.... A ako su konotacije u vezi reprezentacije Bosne i Hercegovine...onda se ne bi slozio da Pipe (ili kako ga sve vec ne oslovljavateJanez je napisao/la:.....Bitno je vidjeti da Imperator Irfan od nase Bosne pravi mini repku za Hrvatsku narednih godina,pazite sta sam vam rekao) šteti našoj repki - zna se ko 'vodi i upravlja' s bh. reprezentacijom.
Ako i jesi u pravu - mene bi tad bilo strah da RK Bosna ne bude neka 'varijanta' (inačica) onog hudog Izviđača..ali nema šanse- RK Bosna je bh. klub i ima velike ambicije, a da li će ih i kad ostvariti, o tom-potom
![]()
Nego da nastavimo 'kviz'
Izviđač!?crohb fanatic je napisao/la:čiji je Izviđač(kineski) valjda je omaška bila u tvom tex-uTrigger je napisao/la:E, ovo, prema mom misljenju, i nije tako lose, čak ako je i istina. Kamo srece da Pipe od RK Bosna napravi 2mini repku Hrvatske - barem bi bili u vrhu europskog rukometa.... A ako su konotacije u vezi reprezentacije Bosne i Hercegovine...onda se ne bi slozio da Pipe (ili kako ga sve vec ne oslovljavateJanez je napisao/la:.....Bitno je vidjeti da Imperator Irfan od nase Bosne pravi mini repku za Hrvatsku narednih godina,pazite sta sam vam rekao) šteti našoj repki - zna se ko 'vodi i upravlja' s bh. reprezentacijom.
Ako i jesi u pravu - mene bi tad bilo strah da RK Bosna ne bude neka 'varijanta' (inačica) onog hudog Izviđača..ali nema šanse- RK Bosna je bh. klub i ima velike ambicije, a da li će ih i kad ostvariti, o tom-potom
![]()
Nego da nastavimo 'kviz'
Je li iz Ljubuškog?
Taj je iz Bosne i Hercegovine ali (već sam pisao o njihovom "izboru") 'poligon' za trenažu, uigravanje i sticanje iskustva igrača za klubove iz Hrvatske i hrvatske selekcije.
Do prije neku godinu, dok su imali klupsku 'politiku' ala RK Bosna, Borac... bili su u vrhu bh.rukometa i već stjecali 'ime' u EU. A, onda je krenulo 'drugim smjerom' i sad tavore i 'kale' (zato i imaju 'najmladju ekipu u PL BiH) igrače za zna se koga....Pogledaj mlade selekcije Hrvatske i koliko je igrača Izviđača u njima.... samo će ti se kazati, al' Ti to već znaš
Nadam se da Ti je sad odgovor precizan i jasan.
Pozz
Sretna Nova 2010. godina svim forumašima i posjetiocima
Bosno moja poharana....
-
crohb fanatic
- Kontakt:
znaš koja je razlika između Izviđača i Bosne, što Izviđač nije na državnim jaslama a Bosna je, što Izviđač i tada pravi neke igrače i neke afirmira, a Bosan iz sezone u sezonu kupuje tuđe, što Izviđač ima novac od Mucića i ima viziju što će Bosna osjetiti u narednim sezonama, a ako sam nešto ispustio pitaj objasniti ću ti. Sretni blagdani!!!
crohb fanatic je napisao/la:znaš koja je razlika između Izviđača i Bosne, što Izviđač nije na državnim jaslama a Bosna je, što Izviđač i tada pravi neke igrače i neke afirmira, a Bosan iz sezone u sezonu kupuje tuđe, što Izviđač ima novac od Mucića i ima viziju što će Bosna osjetiti u narednim sezonama, a ako sam nešto ispustio pitaj objasniti ću ti. Sretni blagdani!!!
Hvala, takodjer.
Za eventualna pitanja i objašnjenja...obratiću se g. Muciću, G.Glavašu....
Bosno moja poharana....
SRETNA NOVA 2010. GODINA
SVIM FORUMAŠIMA, A POSEBNO
RK BOSNA - SARAJEVO.
Šampioni i narednih 100 godina....
SVIM FORUMAŠIMA, A POSEBNO
RK BOSNA - SARAJEVO.
Šampioni i narednih 100 godina....
Bosno moja poharana....
Jel nas Imperator jos koga otjerao,poslao na odmor radi suspenzije ili je neko izgubio formu radi puno kolaca za NG
Cudno mi da vec nije jos nekog otjerao iz kluba,dobro mu ide,kod Irfana vlada izgleda "Najslabija karika" a ne rukomet
Zatisje pred buru,da nam mozda nece Sirco se vratiti

Cudno mi da vec nije jos nekog otjerao iz kluba,dobro mu ide,kod Irfana vlada izgleda "Najslabija karika" a ne rukomet
Zatisje pred buru,da nam mozda nece Sirco se vratiti
Pa valda još nije nikog oterao ,nisu svi na okupuJanez je napisao/la:Jel nas Imperator jos koga otjerao,poslao na odmor radi suspenzije ili je neko izgubio formu radi puno kolaca za NG![]()
![]()
![]()
Cudno mi da vec nije jos nekog otjerao iz kluba,dobro mu ide,kod Irfana vlada izgleda "Najslabija karika" a ne rukomet![]()
![]()
Zatisje pred buru,da nam mozda nece Sirco se vratiti![]()
a majstore ko te pitao za misljenje...ja nisam niti cu....niti sam se ikada raspravljao s tobom niti znam ko si......veze ti nemas, cuj ja pametujem na temi kkbosna......sta imam pametovat kad tu sve realno znam....i ja sam raspravljao sa gospodinom Triggerom kojeg iznimno cijenim, a tebi taj nik JANEZ i prilici kako ja vidim.....cuj jednom, hahahahahahaha, dobar dobar................Janez je napisao/la:E moj Jaskicu
Pored svih klubova iz PL ti odes kod najveceg konkurenta za titulu
c c c c
Jedva cekam zadnje kolo da ti prvi zvizdim
@Neno4
Nemoj nam pametovati ko na temi KK Bosna
Mozda si jednom otisao na utakmicu RK Bosne kad je bila furka za Ligu prvaka da se malo uslikas,a dvorani na Mojmilu nisi ni primirisao
A tu mi solis pamet,tisina!
P.S. zimske pripreme PULA
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.