Ovo će biti dobro i pozitivno ako se mogne vaučer iskoristiti samo kod ljudi koji su prijavljeni i plaćaju porez/taksu. Pa da se ta sredstva stalno obrću i ponovo se dio vrati u budžet.
Ja u maju bio u Ajdinovićima, odmah ti kažu koja je cijena +
boravišna taksa, normala platiš karticom, dobijes račun...
Bio prije 15-ak dana u Neumu. Žena ima 10+ apartmana (nešto ko mini hotel), niti možeš platiti karticom, niti dobiješ račun, sve na crno.
I sad ako se mogne preko Bookinga ili slične stranice rezervisati kod ove što sve radi na crno i kod nje mogne iskoristiti vaučer, onda je to bezveze i država na taj način sponzorise lopove...
bombaysaphire je napisao/la: ↑21 jun 2022, 00:10
Ja sam svakako kontao suprugu iznenaditi na godišnjicu da odemo negdje na vikend , ovo je bome top .
Vidio sam na E-kuponu za Grad Sunca 320 KM košta , znači po ovome bih platio 120 KM
Ja i žena se odavno kanimo da idemo dole sa djecom. Posebno smo kontali zimus, jer imaju unutrašnji bazen, pa bi se mogli kupati par dana. Ali mi nešto daleko, ruzan mi onaj put od Stoca, preko Ljubinja, nikako mi se ne da zaputiti dole...
Jesi li bio u Ajdinovićima?
Pravo dobra stvar, posebno za ove što imaju djecu.
Svaki dan imaju radionice i igraonice za djecu, svako vece u 9 je sinhronizivani crtani u mini kinu, bazen unutrašnji i vanjski, mini zoo vrt, tobogani i ljuljačke, tereni za fudbal i košarku. Sve ljudi imaju, zabave se djeca, imaju šta raditi čitav dan...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.