Ljetovanje/Putovanja

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Vaša destinacija ovog ljeta 2020: ?

Neum
28
16%
Blagaj
3
2%
Zapadna Hercegovina
17
9%
Planine u BiH
19
11%
Turska
32
18%
Ništa, sjedim kući čuvam se od korone
28
16%
nešto drugo ?
52
29%

Ukupno glasova: 179

LegendKiller
Kontakt:

Re: Ljetovanje/Putovanja

Post Postao/la LegendKiller » 16 jun 2022, 11:09

zona072 je napisao/la:
16 jun 2022, 09:18
Necu nikad zaboravit Sutomore, spustimo se uvečer na tu jednu javnu plažu koja je bila krcata, stvarno puno omladine, nama plan da napadnemo nesto i tako kupili piće spustili se dole, sjeli na plažu uzeli po pivu, ustade neki momak krenu da pjeva glasno "ko ne skače taj je šiptar oooo" čitava plaža skače osim nas haha, divno iskustvo. To je bilo prije nekih 7-8 godina možda se sad nešto promjenilo.
jedno od rijetkih mjesta našeg podneblja gdje na metar razmaka možeš vidjeti tato čiča draže i ljiljane ili privjesak ogronomg krsta te mjeseca i zvijezde koji se vidi sa 100 metara (samo neko iz Sandžaka to može biti :D ). Na plaži se okupe na pjevaju o Kosovu onda neki lik sa gitarom zasvira Grbavicu pa se plažom ori "hej grbavice rano ljuta". Ludilo!

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 16 jun 2022, 11:37

donDondon je napisao/la:
16 jun 2022, 09:41
zona072 je napisao/la:
Necu nikad zaboravit Sutomore, spustimo se uvečer na tu jednu javnu plažu koja je bila krcata, stvarno puno omladine, nama plan da napadnemo nesto i tako kupili piće spustili se dole, sjeli na plažu uzeli po pivu, ustade neki momak krenu da pjeva glasno "ko ne skače taj je šiptar oooo" čitava plaža skače osim nas haha, divno iskustvo. To je bilo prije nekih 7-8 godina možda se sad nešto promjenilo.
a ima li siptarki
To treba bit glavno pitanje. Najjace trebe sa ovih prostora. Vatra. :kafa:

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 16 jun 2022, 14:18

donDondon je napisao/la:
zona072 je napisao/la:
a ima li siptarki
Ulqinj ;)

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 jun 2022, 18:56

Koliko putarine se moze ocekivati do trogira iz sa
Jel neko isao u skorije vrijeme, i kojim putem je najlakse?

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 20 jun 2022, 00:50

AshburtonG je napisao/la:
16 jun 2022, 11:37
donDondon je napisao/la:
zona072 je napisao/la:
a ima li siptarki
To treba bit glavno pitanje. Najjace trebe sa ovih prostora. Vatra. :kafa:
Jes dok joj ne dodju braca Blerim i Agip pa te rastave u dijelove.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 20 jun 2022, 02:12

Sve zavisi kakav si lik. Ja nikad nisam imao problema.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 jun 2022, 07:31

Kako je uopste nocu u Budvi kako srusise one skalamerije od diskoteka kraj plaze ??

Budvu zbog Mr Stefan Brauna i blizine Ploca treba uvijek ozbiljno racunati
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jun 2022, 10:42

Ni u Turskoj ne treba nikakav test ili dokaz o vakcinaciji, javise mi neki dan iz agencije. Ocekivano, s obzirom na turisticku sezonu.

Bas me zanima kako li ce biti s rusima tamo, s obzirom da su glavne musterije i vlasnici mnogih hotela i cega sve ne. Vidicemo naredne sedmice. 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 20 jun 2022, 11:35

Sarajlijica1946 je napisao/la:
18 jun 2022, 18:56
Ja zadnjih godina kada sam isao cijena je bila oko 60 Kuna, kuna gore dole. Čini mi se oko 130 kilometra. Ulazim preko Bijače na Nova Sela i onda naplatna Čarapine, a izlazim na Prgomet. Doduse ja idem u Donji Seget ,ali to ti je to. Izlaz Prgomet je najbolji i prošle godine je stavljen novi asfalt sve do magistrale za Trogir. Na toj dionici kada izađeš sa autoputa i kreneš se obarati ka Trogiru pripazi se na radar. Ponese nov asfalt i pravac ;). Sretno!

Usput, jel trebaju testovi i potvrde za Hrvasku ove godine?

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 jun 2022, 11:39

edoox je napisao/la:
20 jun 2022, 11:35
Sarajlijica1946 je napisao/la:
18 jun 2022, 18:56
Ja zadnjih godina kada sam isao cijena je bila oko 60 Kuna, kuna gore dole. Čini mi se oko 130 kilometra. Ulazim preko Bijače na Nova Sela i onda naplatna Čarapine, a izlazim na Prgomet. Doduse ja idem u Donji Seget ,ali to ti je to. Izlaz Prgomet je najbolji i prošle godine je stavljen novi asfalt sve do magistrale za Trogir.

Usput, jel trebaju testovi i potvrde za Hrvasku ove godine?
Ne treba ništa.
Btw ja sam išao u Seget Vranjicu ali sam išao preko Bugojna, Livna i na GP Kamensko.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 20 jun 2022, 11:40

Ne trebaju.

Ići nekom drugom cestom, osim ove standardne sarajevo mostar ploče pa makarska rivijera je blasfemija.
1921

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 jun 2022, 14:05

Beduin je napisao/la:
20 jun 2022, 10:42
Ni u Turskoj ne treba nikakav test ili dokaz o vakcinaciji, javise mi neki dan iz agencije. Ocekivano, s obzirom na turisticku sezonu.

Bas me zanima kako li ce biti s rusima tamo, s obzirom da su glavne musterije i vlasnici mnogih hotela i cega sve ne. Vidicemo naredne sedmice. 😁
I ja bas o tome kontam neki dan. :mrgreen:
Rusi i Poljaci im drama para ostave.

U koje ces mjesto, i ja putujem sljedece sedmice? :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jun 2022, 14:22

gaston je napisao/la:
20 jun 2022, 14:05
Beduin je napisao/la:
20 jun 2022, 10:42

I ja bas o tome kontam neki dan. :mrgreen:
Rusi i Poljaci im drama para ostave.

U koje ces mjesto, i ja putujem sljedece sedmice? :mrgreen:
U Alanya idem, Long Beach Resort Hotel.
Samo jos reci da si u istom 😂

A Rusi su jaki, nema sta. Zato me bas zanima kako ce biti nakon ove invazije na Ukr, da li ce ih manje doci. A narocito oni i Poljaci se ne mirisu pa ce biti zanimljivo kad se popije. 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 20 jun 2022, 17:36

Ukoliko neko nije ispratio ovaj plan vlade za vaucere od 200KM, evo mu ovdje:

https://www.klix.ba/biznis/privreda/vau ... /220618067

Planirate li iskoristiti ovu pogodnost i odmor provesti u BiH, i bar dio odmora?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 21 jun 2022, 00:10

redbull93 je napisao/la:
20 jun 2022, 17:36

Planirate li iskoristiti ovu pogodnost i odmor provesti u BiH, i bar dio odmora?
Ja sam svakako kontao suprugu iznenaditi na godišnjicu da odemo negdje na vikend , ovo je bome top .
Vidio sam na E-kuponu za Grad Sunca 320 KM košta , znači po ovome bih platio 120 KM :bih:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 21 jun 2022, 00:10

Ko iskoristi to i uzme pare od uhljupa je beskičmenjak.
1921

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 21 jun 2022, 00:51

GeriOldman je napisao/la:
21 jun 2022, 00:10
Ko iskoristi to i uzme pare od uhljupa je beskičmenjak.
Problem što mogu koristiti svoje pare ? Haj da i to čujem .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 21 jun 2022, 01:01

redbull93 je napisao/la:

Ovo će biti dobro i pozitivno ako se mogne vaučer iskoristiti samo kod ljudi koji su prijavljeni i plaćaju porez/taksu. Pa da se ta sredstva stalno obrću i ponovo se dio vrati u budžet.

Ja u maju bio u Ajdinovićima, odmah ti kažu koja je cijena + boravišna taksa, normala platiš karticom, dobijes račun...

Bio prije 15-ak dana u Neumu. Žena ima 10+ apartmana (nešto ko mini hotel), niti možeš platiti karticom, niti dobiješ račun, sve na crno.

I sad ako se mogne preko Bookinga ili slične stranice rezervisati kod ove što sve radi na crno i kod nje mogne iskoristiti vaučer, onda je to bezveze i država na taj način sponzorise lopove...

bombaysaphire je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:

Ja sam svakako kontao suprugu iznenaditi na godišnjicu da odemo negdje na vikend , ovo je bome top .
Vidio sam na E-kuponu za Grad Sunca 320 KM košta , znači po ovome bih platio 120 KM :bih:
Ja i žena se odavno kanimo da idemo dole sa djecom. Posebno smo kontali zimus, jer imaju unutrašnji bazen, pa bi se mogli kupati par dana. Ali mi nešto daleko, ruzan mi onaj put od Stoca, preko Ljubinja, nikako mi se ne da zaputiti dole...

Jesi li bio u Ajdinovićima?
Pravo dobra stvar, posebno za ove što imaju djecu.
Svaki dan imaju radionice i igraonice za djecu, svako vece u 9 je sinhronizivani crtani u mini kinu, bazen unutrašnji i vanjski, mini zoo vrt, tobogani i ljuljačke, tereni za fudbal i košarku. Sve ljudi imaju, zabave se djeca, imaju šta raditi čitav dan...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 21 jun 2022, 01:12

kraljttbvb je napisao/la:
21 jun 2022, 01:01
redbull93 je napisao/la:

Ovo će biti dobro i pozitivno ako se mogne vaučer iskoristiti samo kod ljudi koji su prijavljeni i plaćaju porez/taksu. Pa da se ta sredstva stalno obrću i ponovo se dio vrati u budžet.

Ja u maju bio u Ajdinovićima, odmah ti kažu koja je cijena + boravišna taksa, normala platiš karticom, dobijes račun...

Bio prije 15-ak dana u Neumu. Žena ima 10+ apartmana (nešto ko mini hotel), niti možeš platiti karticom, niti dobiješ račun, sve na crno.

I sad ako se mogne preko Bookinga ili slične stranice rezervisati kod ove što sve radi na crno i kod nje mogne iskoristiti vaučer, onda je to bezveze i država na taj način sponzorise lopove...

bombaysaphire je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:

Ja i žena se odavno kanimo da idemo dole sa djecom. Posebno smo kontali zimus, jer imaju unutrašnji bazen, pa bi se mogli kupati par dana. Ali mi nešto daleko, ruzan mi onaj put od Stoca, preko Ljubinja, nikako mi se ne da zaputiti dole...

Jesi li bio u Ajdinovićima?
Pravo dobra stvar, posebno za ove što imaju djecu.
Svaki dan imaju radionice i igraonice za djecu, svako vece u 9 je sinhronizivani crtani u mini kinu, bazen unutrašnji i vanjski, mini zoo vrt, tobogani i ljuljačke, tereni za fudbal i košarku. Sve ljudi imaju, zabave se djeca, imaju šta raditi čitav dan...
Vjerovatno neće to moći , trebaće fiskalni račun .

Jesam brate bio sam u Ajdinovićima , doduše u januaru 2017 godine i top mi je bilo . 5 dana platio oko 220 KM , sve bilo uključeno realno prejeftino .Tada sam rekao da ćemo se vratiti opet , ali nikako da nafatam .. Kaže mi drug vikendom bude popis stanovništva , neka mašala :bih: Ja sam čuo da je vlasnik Drvosječa , i još nešto mi se svidjelo a to je da od svih ljudi tamo koji žive kupuje prozivode , pogotovo mliječne proizvode i meso :salut:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 21 jun 2022, 01:51

Ne mogu vjerovat da imaju ljudi koji idu u Neum :D

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, BaiMai, Bing [Bot] i 7 gostiju.