A krivi smo mi sto smo pustili..
Sami sebi krivi realno

Drž se ti gudre i pive...u tome je spasdvopek je napisao/la:Ma Sara drugar pazi, mene iskreno libo tuki za rezultate u ovom pokusaju od "drazve" i ovom "takmicenju"! pa ovo je sve jad i smrdljiva si.sa jbt led </3
Igrali najvisi rang ili kantonalnu, opet me libo tuki jer uz obakav "Savez" ce teko bilo koji klub nekakav iskorak van obog pokusaja od takmicenja da napravi. Ali je simpaticno posmatrati kako kao neki klubovi zele da isplivaju iz obog sivila
StaraRinakicestaragarda je napisao/la:Drž se ti gudre i pive...u tome je spasdvopek je napisao/la:Ma Sara drugar pazi, mene iskreno libo tuki za rezultate u ovom pokusaju od "drazve" i ovom "takmicenju"! pa ovo je sve jad i smrdljiva si.sa jbt led </3
Igrali najvisi rang ili kantonalnu, opet me libo tuki jer uz obakav "Savez" ce teko bilo koji klub nekakav iskorak van obog pokusaja od takmicenja da napravi. Ali je simpaticno posmatrati kako kao neki klubovi zele da isplivaju iz obog sivila
Dragi moj d v o k u r č e.....ti ako do sad nisi skontao da je faraon već sve pobacao moraš pod hitno počet sa skidanjem sa tuzlanskog i prec najmanje na laškodvopek je napisao/la:StaraRinakicestaragarda je napisao/la:Drž se ti gudre i pive...u tome je spasdvopek je napisao/la:Ma Sara drugar pazi, mene iskreno libo tuki za rezultate u ovom pokusaju od "drazve" i ovom "takmicenju"! pa ovo je sve jad i smrdljiva si.sa jbt led </3
Igrali najvisi rang ili kantonalnu, opet me libo tuki jer uz obakav "Savez" ce teko bilo koji klub nekakav iskorak van obog pokusaja od takmicenja da napravi. Ali je simpaticno posmatrati kako kao neki klubovi zele da isplivaju iz obog sivila![]()
![]()
![]()
Jesi li bacio kakab sihr da se ugasimo?
Ma nebi to Fukare podrzale,ko bi im onda isplacivao dnevnice_dreamer_ je napisao/la:A ako bude fuzije?![]()
Fk Sloboda City
http://www.soidergi.com/2018/12/vector- ... eam-image/
Još gore...životarit će te još 100 godinadvopek je napisao/la:@StaraRinakica Ajde??? Gasimo se?
Odgovorit će ti ovi faraonovi slobodasi...svakako je sloboda njegova..invincible1921 je napisao/la:Jedno iskreno i cisto informativno pitanje, zasto i kako je sloboda otjerala Azmira kad u zadnjih 30 godina on ne jedina svijetla tacka ovog kluba?
Druga teorija kaže, želio da klub bude u samom vrhu i svake godine u Evropu. Međutim, ta činjenica je jako uvrijedila gradonačelnika bilo mu daleko da gleda domaće utakmice Slobode na Bilinom ili Ugljeviku, odnosno bilo ga stid da 10 milja građana ide van Tuzle i odlučio da se igra na stadionu na kojem se on igrao dok je "bio mali". Neki čak tvrde da mu nikada nije halalio što je spasio klub od gašenja i kojekakvih fuzija.invincible1921 je napisao/la:Jedno iskreno i cisto informativno pitanje, zasto i kako je sloboda otjerala Azmira kad u zadnjih 30 godina on ne jedina svijetla tacka ovog kluba?
Jesi li dao 10 ili 100KM za clansku Sloge Simin Han?tuzla1983 je napisao/la:Imal informacija jesu li igrači Gorkog još u štrajku. Ako se brzo ne vrate treninzima može ih kominterna kao i prije 100 godina ugasuti.
tuzla1983 je napisao/la:Druga teorija kaže, želio da klub bude u samom vrhu i svake godine u Evropu. Međutim, ta činjenica je jako uvrijedila gradonačelnika bilo mu daleko da gleda domaće utakmice Slobode na Bilinom ili Ugljeviku, odnosno bilo ga stid da 10 milja građana ide van Tuzle i odlučio da se igra na stadionu na kojem se on igrao dok je "bio mali". Neki čak tvrde da mu nikada nije halalio što je spasio klub od gašenja i kojekakvih fuzija.invincible1921 je napisao/la:Jedno iskreno i cisto informativno pitanje, zasto i kako je sloboda otjerala Azmira kad u zadnjih 30 godina on ne jedina svijetla tacka ovog kluba?
Ma on je došao da se čuje za njega prije nego ode u politiku. Otišao par dana prije opštinskih izbora, njemu je Sloboda bila sredstvo za politiku.invincible1921 je napisao/la:Jedno iskreno i cisto informativno pitanje, zasto i kako je sloboda otjerala Azmira kad u zadnjih 30 godina on ne jedina svijetla tacka ovog kluba?
Otjerali ga debili, nisu nista gluplje uradili u ovi 100 godina. Optuzili ga sto hoce u politiku preko Slobodeinvincible1921 je napisao/la:Jedno iskreno i cisto informativno pitanje, zasto i kako je sloboda otjerala Azmira kad u zadnjih 30 godina on ne jedina svijetla tacka ovog kluba?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Bing [Bot], Giuseppe1, Gomis99 i 32 gosta.