NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

SheldonCooper
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la SheldonCooper » 11 feb 2013, 02:06

Kakav početak utakimce u MSG, odmah gol na početku, Hagelin ga zapucao. nadam se da će bit još golova, Rangersi su jedna od naj neefikasniji ekipa ove sezone i pravo ih *ebe napad, pogotovo PP koji je užasan jedan od najgorih u ligi.
Morat će dobro zapet i proigrat da se dočepaju PO

edit: evo i drugog gola Callahan solo action :lol: moglo je biti i više, TB su stisnuti u svoju trećinu
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 11 feb 2013, 02:52

Ovackin je prnu u sisu gotov brate
svatko ima svoje mišlenje i tu se ne bi složio sa tobom.Ovečkin je dobro igrao u KHL-u...možda još nije preklopio na NHL!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 feb 2013, 03:17

Hawksi su ludi totalno :).. 2:0 vodimo ludilo .. kako je nama falio golman od odlaska Niemia to je cudo ove godine se vidi kad je golman nesto bolji koliko to sve bolje izgleda... samo ja jos uvje nevjerujem nasim golmanima..kad prodje pola sezone i ako buu ovakvi da ih ne ureknem ja mogu mozd ai imat pouzdanje u njih
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 11 feb 2013, 04:01

0-3 sa igracem manje. Kaneeeeeeeee
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 feb 2013, 04:22

kad_kako je napisao/la:0-3 sa igracem manje. Kaneeeeeeeee
jarane isti gol kao u finalu kad smo uzeli Cup :)... brate evo Crawford bi mogao imati Shootout brate nismo ovo imali odkad pratim Hawkse nesto se nesjecam majkemi ahahahahha.. mislim salim se malo ali fakat mislim da preko 90 utakmica nismo imali tako sam nesto procitao neku noc

EDIT:

kraj 3:0 .. i dalje smo bez poraza uhhhhh kakav pocetak sezone ocami pa 10 gostovanja smo imali ovo nije normalno sta smo sve uradili..nisam ocekivao ovakav pocetak iskreno posebno zbog rasporeda kakav smo imali

EDIT:
Znaci negdje u martu 2011 smo imali zadnji Shootout sad rece covjek.. nisam cuo tacan datum cini mi se 30 marta nisam siguran.. bilo kako bilo eto haman pa 2 godine ebote ludnica
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 feb 2013, 13:33

Sinoć smo se osvetili Sabresima za jedini dosadašnji poraz ove sezone :D (a pomoglo je i to što smo imali odmora od srijede jer je u subotu odgođena tekma protiv Stamkosa i njegoviih iz TB ;) )

Bergeron zabio odlučujući gol u 3/3, i to iz PP situacije, za divno čudo napokon iz PP-a, u kome smo zadnji u čitavoj ligi, dok smo prvi u PK-u 8-)
Khudubin imao drugi start ove szone i odradio odličan posao, ali je Sabrese Miller držao u igri i na kraju je završio sa 38 odbrana ;)

Inače ovo je najbolji start Bruinsa u prvih 10 tekmi u sezoni u njihovoj historiji 8-)
Veliki TT 8-) je u toku sedmice tradeovan u Islanderse (iako neće igrati ni tamo), čime smo smanjili cap hitza 5 mil ;)

Pored derbija u Buffalu, sinoć pravi triler u Joe Louis arenislika, gdje su Wingsi preko Ericssona u zadnjim sekundama zabili gol za pobjedu protiv Kingsa, koji su nekih pola minute prije toga preko Martineza zabili za izjednačenje ;)

[youtube][/youtube]

Howard je imao čak 45 odbrana u toj tekmislika

Na kraju moram spomenuti u Teemua, koji nastavlja da briljira i u 5 deceniji slika

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 feb 2013, 17:51

St Louis i Sharski porazeni ubjedljivo :)..mislim ovo je odlicno za Hawkse jer mislim da su oni u ovj kratkoj sezoni najopasni ..neka su vala i Kingsi proigrali i to bas onda kad je meni odgovaralo :)...sad smo se bas ono izdvojili ...sad imamo 7 utakmica kuci, ali jako jako teskih utakmica ...sve su utakmice sa ekipama koje su trenutno najace u koferenciji..imamo cak dva puta Sharkse ,Duckse ,Kingse i td ..da je kuci izvuci 5-2 ja zadovoljan :)..mada mi nekako ti domaci porazi tesko padaju znajuci da u gostima smo odigrali strasno dobro zadnjih nekoliko godina, dok smo kuci nekako igrlai toplo hladno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 13 feb 2013, 02:32

Hagelin se razigrao, nakon 2 gola TB evo zabio je i Bruinsima za 1:0 ;)

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 feb 2013, 05:08

kako Ducksima poklonismo bod 3 minute do kraja cccccc...opet izgubimo pack dole i ljudi nas kazne..vazda na isit kalup primamo golove.. umjesto da ovo zavrsimo mi to upropastimo..i sad ako ode na SO mi tu nemamo sanse

edit;

u OT imamo dva puta igraca vise i nismo to iskoristili i kako to biva naravno protivnik te poslije rani.. naravno mi smo izgubili u SO to je ono sto mi nismo u stanju da branimo.. mi dobijemo u SO jednu od 20 utakmica..tu smo sigurno medju losim ekipama u ligi zadnjih 5-6 godina sigurno...kako poklonismo ljudima 2 boda u pm :(
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 14 feb 2013, 01:45

Nakon greške Senatorsa u svojoj trećini Penguinsi zabiše, Dupuis strijelac na odličnu asistenciju Crosbya. Senatorsi su inače ekipa koja prima najmanje golova u ligi, 1.6 i nešto po utakmici čini mi se.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 15 feb 2013, 02:47

Kako loša 2ga trećina Rangersa, nakon 2:0 preokret Islandersa 3:2 pa Hegelin pogodi za 3:3. Biron je na golu .
Odlična utakmica u MSG.
Kako bi Rangersima sjela ova četvrta uzastopna pobjeda :D

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 feb 2013, 03:00

Tampa Bay odlicno igra protiv Washingtona medutim njihove greske dovele su Washington do vodstva od 2-1 na kraju 2 trecine nadam se preokretu zbog kladionice :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 15 feb 2013, 23:32

Ovo je malo off-topic ali zanima me da li tko prati KHL ligu?Još malo pa počinje završnica.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 16 feb 2013, 00:15

nocas kingsi igraju protiv columbusa. pobjeda je imperativ da se prikljuce u borbi za playoffse. trenutno su kingsi samo 5 bodova iza 8. mjesta u conferenceu, al' zato imaju 3 utakmice manje usporedeno s starsima..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 feb 2013, 05:52

Hawksi prekucali historiju nocas :).. inace najbolji start sezone veceras se desio u United Centru :)..ranije najbolji start sezone je bio 10-0-4 , ali Hawksi su nocas to prekucali pobjedom nad Sharsima rezultatom 4-1... Emery na golu odlican svaa cast, dok je Crawford imao potres mozga u prosloj utakmici nakon onoga kad je protivnici igrac naletio na njega i sudija mu nije svirao penal njihovom greskom ccccc..

Steta sto smo ispustili 2p Ducksima, ali penali su kocka, a za nas nesto najgore sto postoji..nikako nevolim da idemo na penale nemamo sanse protiv nikog ebote
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 16 feb 2013, 13:27

kingsi dobili columbus s 2-1. vazna pobjeda za samopouzdanje i naravno blize su sada 8. mjestu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 16 feb 2013, 17:53

za kingse sad slijedi pravi test, idu kod chicaga.
Gledao sam snimku Detroit-Anaheim...duksi su u zagonu a što se tiče red wingsa,stvarno nemaju sreče ove godine sa ozljedama.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 feb 2013, 23:27

Odličan Florida derby, Panthersi preokrenuli dva puta i sa 3 uzastopna gola stigli na 5-3, da bi fantastični Stamkos slika svojim 2 golom večeras smanjio na jedan gol zaostatka za Tampu ;)

Edit: Kakva završnicaslika

Purcell izjednačio 10 sek prije kraja i onda u OT Tampa došla do potpunog preokreta i pobjede preko Pouliota ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 feb 2013, 20:51

Još jedna odlična i izjednačena tekma u Hockey Day in America između Pensa i Sabresa :D

Sabresi su loše otvorili tekmui i na početku 1/3 imali zaostatak od 2-0 na svom ledu, ali su nakon 2/3 i 5 na 3 situacije došli do izjednačenja, a u 3/3 i do potpunog preokreta preko Otta ;)

Vanek se naravno upisao u strijelce, kao i Crosby, a zadnjih 10 min se očekuje prava triler završnica 8-)

Edit: Triler završnica, očekivano 8-)

Pensi nakon preokreta domaćina, izjednačuju na 3-3 i onda 2 min prije kraja, nakon par nevjerovatnih odbrana na obje strane i Fleurya i Millera, Pensi preko Martina postižu gol za pobjedu i preuzimaju prvo mjesto na Istoku ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 feb 2013, 22:09

ta ce Kingsi :) vec je 2-0 idemo jos jos jos :).. Seabrook nam je napustio igru jer ga pack opuca haman u "jaja: :).. valjda se vrati ali bogami ebeno je ono uhhh
da jis nije Qucka na golu Kingsa moglo je ovo viti i vise .. ali dobro je valjda ovo odrzimo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.