Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ne treba zaboraviti ni gol Burnleyu u 90+ za onu jako bitnu pobjedu. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ja se uopšte nisam zajebavao. Lik doveden za 4 miliona funti, bio igrač meča protiv Evertona kad smo dobili 1:0, zabio Burnleyu za tri boda. Za uloženi novac je svoj posao odradio sjajno. Ja bih sad volio da imamo nekog ko Klavan na klupi, da znas da nece napraviti nikakvu kriminalnu gresku, dodat će prvom do sebe, ali ga niko neće izlevatiti u odbranu, neće mu se mozak ugasiti na par minuta i sl.mirgerr je napisao/la: ↑28 nov 2020, 10:40Na stranu ova zajebancija Otela i sto se mi znamo sprdati s najboljim Estoncem ikad, ali ako pogledamo realno...
Za ono za sta i za koliko je on doveden, Ragnar u Liverpoolu nije bio uopste kriminalan, niti je bio greska. Jos on nije imao tu privilegiju da igra sa Alissonom iza sebe te dvije sezone.
To su bile one godine dok je Klopp jos vjerovao da predanim radom, trudom i treningom, sa Dejom, Matipom, Gomezom, te Ragnarom kao prvom rezervom, moze ostvariti velike uspjehe. A onda je dosao samar Spursa na Wembleyu...
Sve u svemu, licno, ne bih Klavana nazvao greskom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ybt, evo decembar haman, Thiago jedva dvije utakmice skupio. Dobro reče Novaković, vrhunski igrač, ali dobit ćeš trećinu sezone od njega.

Matip opet out
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kapiten se vraca. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ulazi nakon povreda Fabinha na poziciju štopera
Ma nista negativno pod zajebancije, mislio sam na ovaj video.Otelo je napisao/la: ↑28 nov 2020, 11:16Ja se uopšte nisam zajebavao. Lik doveden za 4 miliona funti, bio igrač meča protiv Evertona kad smo dobili 1:0, zabio Burnleyu za tri boda. Za uloženi novac je svoj posao odradio sjajno. Ja bih sad volio da imamo nekog ko Klavan na klupi, da znas da nece napraviti nikakvu kriminalnu gresku, dodat će prvom do sebe, ali ga niko neće izlevatiti u odbranu, neće mu se mozak ugasiti na par minuta i sl.mirgerr je napisao/la: ↑28 nov 2020, 10:40Na stranu ova zajebancija Otela i sto se mi znamo sprdati s najboljim Estoncem ikad, ali ako pogledamo realno...
Za ono za sta i za koliko je on doveden, Ragnar u Liverpoolu nije bio uopste kriminalan, niti je bio greska. Jos on nije imao tu privilegiju da igra sa Alissonom iza sebe te dvije sezone.
To su bile one godine dok je Klopp jos vjerovao da predanim radom, trudom i treningom, sa Dejom, Matipom, Gomezom, te Ragnarom kao prvom rezervom, moze ostvariti velike uspjehe. A onda je dosao samar Spursa na Wembleyu...
Sve u svemu, licno, ne bih Klavana nazvao greskom.
S ovim ostalim dijelim misljenje u potpunosti.
A sto se tice Matipa, Pearce javlja da nije u pitanju povreda vec da mu se dozira minutaza, obzirom na njegove generalne probleme sa povredama i da je vec igrao dvije tekme ove sedmice.
@Finn, yebiga, prvo korona, pa onda i onaj mesarski start Richarlisona koji bi i na znatno "cvrsce" igrace ostavio posljedice, a kamoli na Thiaga. Dobro je i prosao, on se vratio treninzima prosle sedmice, al izgleda da Klopp ne zeli pozurivati taj njegov povratak.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ojj postave sta je ovo
Wijnaldumu orden dati koliko je fizicki izdrzljiv.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Znači Bože šta sve izvodimo na teren. Valjda dobijemo pa kako god.
Koliko sreće 
500 penala ce napravit ove sezone, ovaj neco je qarina na kubni
Jbo te vezni red milner,gio i japanac
Jbo te vezni red milner,gio i japanac
Jbt mi svake sezone moramo imati nekog ko igrom vraca duhove Alberta Morena.
Taki MIA
Taki MIA
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
jeboga bog allah isus krist sve jeboga i ofsajd i linija i lopta
Mrtve linije, kako uvijek na nasu stetu odu
Dajte ba, čist ofsajd. Iz prve se vidjelo.
Koja glupost 
Mane i Henderson unutra, Neco i Minamino vani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.