Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- AlmmeCules
- Kontakt:
Re: Davis Cup
još malo pa sad će :'D a'e Rafa oderi Del Potra 

Sempre Fi - Cules Forever ! <3
Željo 1921 <3
Visca Barca - Visca Catalunya ! (:
Željo 1921 <3
Visca Barca - Visca Catalunya ! (:
Nije izdrzao Delpo.
Rafi 4. DC, impresivno.
Isto tako Spanija treci put osvaja u posljednjih pet godina.
Rafi 4. DC, impresivno.
Isto tako Spanija treci put osvaja u posljednjih pet godina.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Odlican mec u odlicnoj atmosferi koju su napravili navijaci oba tima.
DelPo u pojedinim momentima perverzno dobar ali na duze staze nije mogao protiv Nadala...mislim ipak da Spanija sasvim zasluzeno uzima ovo jer i da je doslo do 5. meca Ferrer bi to zavrsio bez problema
Je l' sad jasnije?

DelPo u pojedinim momentima perverzno dobar ali na duze staze nije mogao protiv Nadala...mislim ipak da Spanija sasvim zasluzeno uzima ovo jer i da je doslo do 5. meca Ferrer bi to zavrsio bez problema
karameldar je napisao/la:Koji je od ove dvojice kralj šljake?
Je l' sad jasnije?

A neka se i jedni i drugi "zahvale" povredi "br:1",inače bi španci qrac slavili a ovi drugi bi u polufinalu ispali
"Indija,Pakistan..."
4-ti DC Rafi?! Jesi siguran? Nije igrao proslo finale sa Argentincima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ali je igrao polufinale, to ti je isto kao da npr. igraču koji je propustio finale SP u fudbalu ne računa titula.DANTES je napisao/la:4-ti DC Rafi?! Jesi siguran? Nije igrao proslo finale sa Argentincima
Tobejarabi.soba 39 je napisao/la:A neka se i jedni i drugi "zahvale" povredi "br:1",inače bi španci qrac slavili a ovi drugi bi u polufinalu ispali
@DANTES
Racuna se iako nije igrao, jer je participirao u ostalim kolima.
Ma spanci su prejaki, pogotovo na svom terenu, nebi tu arane ni Nole imao sansi ni 10%.
Prevediretro je napisao/la:Tobejarabi.soba 39 je napisao/la:A neka se i jedni i drugi "zahvale" povredi "br:1",inače bi španci qrac slavili a ovi drugi bi u polufinalu ispali
@DANTES
Racuna se iako nije igrao, jer je participirao u ostalim kolima.
"Indija,Pakistan..."
Jarane, treba tebi godina da shvatis neke stvari!soba 39 je napisao/la:A neka se i jedni i drugi "zahvale" povredi "br:1",inače bi španci qrac slavili a ovi drugi bi u polufinalu ispali
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Objasni mi ti da ne čekam .kobe24 je napisao/la:Jarane, treba tebi godina da shvatis neke stvari!soba 39 je napisao/la:A neka se i jedni i drugi "zahvale" povredi "br:1",inače bi španci qrac slavili a ovi drugi bi u polufinalu ispali
"Indija,Pakistan..."
Sta se ima objasnjavati upotrebi mozak ako znas, ako ne znas ili ako ne mozes onda se sjeti da ima poremecenih ljudi i mentalno nezdravih.Samo pokusaj da ne upadnes u jednu od navedenih skupina.
Spanija fantasticno igrala na krilima Nadala koji zaista pokazuje koliko je patriota i koliko mu je bitna ova titula
Spanija fantasticno igrala na krilima Nadala koji zaista pokazuje koliko je patriota i koliko mu je bitna ova titula

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Kako sam i mislio,nigdje argumenata samo vrijeđanje.Reuf je napisao/la:Sta se ima objasnjavati upotrebi mozak ako znas, ako ne znas ili ako ne mozes onda se sjeti da ima poremecenih ljudi i mentalno nezdravih.Samo pokusaj da ne upadnes u jednu od navedenih skupina.
Da ponovim,da se br:1 nije povrijedio protiv Argentine u polufinalu qrac bi ga španci slavili
"Indija,Pakistan..."
Da sam 1992. godine pobjegao u Frankfurt, sad bi bio gospodin čovjek.soba 39 je napisao/la:Kako sam i mislio,nigdje argumenata samo vrijeđanje.Reuf je napisao/la:Sta se ima objasnjavati upotrebi mozak ako znas, ako ne znas ili ako ne mozes onda se sjeti da ima poremecenih ljudi i mentalno nezdravih.Samo pokusaj da ne upadnes u jednu od navedenih skupina.
Da ponovim,da se br:1 nije povrijedio protiv Argentine u polufinalu qrac bi ga španci slavili
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Davis Cup @DavisCup
Alex Corretja, one of the players that won the first #DavisCup for Spain in 2000, has been appointed Spain's new captain for the next 2 yrs
Opet nema Basica protiv Turske, mada i da Ilhan dobije obje, mislim da ne bi trebali imat' problema da uzmemo 3:2, a pitanje je hocel' Ilhan dobit obje, izgubio je od Delica u kvalama za AO... 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Zasto OPET nema Mirze Basica, moze li neko staviti zbog kojeg razloga i izgleda da zbog gledanja sitnih interesa gubimo znacajnog igraca.Edin TM87 je napisao/la:Opet nema Basica protiv Turske, mada i da Ilhan dobije obje, mislim da ne bi trebali imat' problema da uzmemo 3:2, a pitanje je hocel' Ilhan dobit obje, izgubio je od Delica u kvalama za AO...
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.