Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Dule 078
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la Dule 078 » 05 sep 2010, 23:12

Pojma nemam,ja stanujem blizu i otisao sam malo da pogledam,ali nije mi se ostajalo do kraja. Izasao sam nakon druge cetvrtine,tad je bilo 47-39 za Igokeu. Dvorana je dupke puna,a onaj Dzavai djeluje toliko zastrasujuce da ga je strah pogledati....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 sep 2010, 23:58

83 - 78 za Partizan....

Katic i Popovic najbolji kod Partizana...Javai zastrasujuce djeluje kako sam cuo..Kod Igoke -e Pantic i Harris cini mi se...

Sve u svemu ako/kad Igokea dovede playa tada ce sve biti jasnije..Cujem da su fizicki odlicno, i da igraju "rudarsku "kosarku, bez puno kreativnosti
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 06 sep 2010, 11:54

Evo par informacija iz prve ruke, posto sam bio sinoc u Boriku.
Najprije da kazem da je generalno bolji utisak ostavila Igokea, naravno u odnosu na ono sto se ocekivalo od oba tima. Utisak je da i Partizan nije shvatio utakmicu kao rekreaciju, Jovanovic se dosta ljutio i galamio, puno rotirao, tako da se ne pomisli da je sve bilo zafrkancija.

Igokeao je stalno vodila i do 26. minute odrzavala desetak razlike, ali onda su se pojavili problemi, od kojih su dva najveca. Prvi problem je plejmejker. Mali Mirkovic je bio vrlo dobar, kako u odbrani, tako i u organizaciji. Fali mu i centimetara i kila, ali je stvarno dobro i borbeno odigrao. Medjutim, kad je on na klupi, ulazi Korac, koji defanzivno i nije los, ali u napadu steka. Kad se Mirkovic u trecem periodu nesto povrijedio, tad je Partizan poceo da okrece rezultat.

Drugi problem je centarska linija. Pantic je prvi centar i bio je vrlo dobar. Fina tehnika, vrlo mekana ruka, vidi se FMP-ova skola. Drugi centar je Rakocevic, kojeg dobro znamo. On je vise cetvorka, ali rijetko su on i Pantic zajedno na terenu, jer neke alternative nema. Krajem trece cetvrtine su i Pantic i Rakocevic imali po cetiri licne, pa je na centra morao Djurkovic, a on je jedva i cetvorka. Kad se to spojilo sa problemom pleja, Partizan je preokrenuo mec.

Od ostalih, najbolji je bio Vitkovac, pogotovo u odbrani i skoku. Dozet je imao odlicnih minuta, sut ga jos dobro sluzi i bice jedan od nosilaca. Harris nije puno divljao, stizao je u odbrani, nije los. Djerasimovic je bio neprimjetan, Djuricu da ne pominjem. Bitno je istaci i da se Nadjfeji (koji je kapiten, sto me je iznenadilo) nije ni skidao, mora da je nesto povrijedjen.

Sve u svemu, Partizan je poveo tek na 72:70, i sem izjednacenja na 75:75, iskontrolisao je rezultat do kraja. Mogao bih o Partizanu jos ovoliko napisati, ali ovo je ipak tema o Igokei.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 sep 2010, 00:54

Ovaj Haris Ljevo je bas dezinformiran, cuj Bojan Bogdanovic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mozda ali iz Istanbula.....Bojan Popovic....

Ostalo je samo ime.....

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 07 sep 2010, 08:48

Neno, ne znam na sta aludiras, ali pretpostavljam da je u pitanju zabuna oko malog Bogdanovica, koji zaista igra u Partizanu, ali to je juniorski reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanovic. Cak se i spiker u Boriku preksinoc zabunio pri predstavljanju, prvo rekavsi Bojan, ali se brzo ispravio. Navodno je mali dobar, mada nije dobio ni sekunde u Banjaluci. Uostalom, evo jednog clanka o njegovom prelasku u Partizan od prije par dana.

http://www.sportske.net/vest/kosarka/bo ... 27960.html

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 sep 2010, 12:32

vladedivac je napisao/la:Neno, ne znam na sta aludiras, ali pretpostavljam da je u pitanju zabuna oko malog Bogdanovica, koji zaista igra u Partizanu, ali to je juniorski reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanovic. Cak se i spiker u Boriku preksinoc zabunio pri predstavljanju, prvo rekavsi Bojan, ali se brzo ispravio. Navodno je mali dobar, mada nije dobio ni sekunde u Banjaluci. Uostalom, evo jednog clanka o njegovom prelasku u Partizan od prije par dana.

http://www.sportske.net/vest/kosarka/bo ... 27960.html
Na sta aludiram bolan....

Znam ja za Bogdana Bogdanovica, mali je iz Zitko Basketa, imao je dil sa Cajasolom, pa onda da je Pesic preuzeo Lotomatiku doveo bi ga gore...Pa onda ga je Obradovic trazio u Panathu...Inace decko je u Parizu igrao za FMP na juniorskom F4...Bio je MVP zavrsnice juniorskog prvenstva u Srbiji....

Ima veliki potencijal...

Ostalo je samo ime.....

Serpico
Kontakt:

Post Postao/la Serpico » 07 sep 2010, 13:35

Et' ne bih da se pravim pametan, ali vidjelo se da Igokei fali još jedan klasični centar. Prvi test protiv ozbiljnije ekipe, koja forsira igru pod košem, odmah je pokazao koliko tu može biti manjkavosti. Čudi me da Klipa to nije ranije primjetio, ako je imao neku viziju tima i ako su igrači dovođeni u konsultacijama sa njim. Pantić je solidan centar, ali teško da može da sam iznese igru na petici, protiv ekipa koje na toj poziciji imaju po 3-4 igrača u rotaciji.

Sve u svemu, treba Klipa još da radi, a i uprava će morati da dovuče još pokojeg igrača, ako misle da budu konkurentni. Ne treba ni propustiti podatak da je Partizan igrao bez dvojice, vjerovatno budućih startera na bekovskim pozicijama, Rašića i Klobučara, a da čekaju i pojačanje na poziciji četvorke.
Rezime - uprava Igokee, moraće da radi na dovođenju još ponekog pojačanja, a Klipa će morati da zavrne rukave da uigra tim. Srećom po njega, on ima na raspolaganju još mjesec dana... Sasvim dovoljno, ali moraće da se prestane sa otezanjem oko dovođenja novih igrača, ako su išta naučili iz prethodnih sezona. Tim mora uigran dočekati start NLB lige, jer to nije takmičenje ranga bh prvenstva, gdje se na suv kvalitet 3-4 igrača, bez ozbiljnije koncepcije tima, može dobiti 80 odsto utakmica.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 sep 2010, 13:50

Serpico je napisao/la:Et' ne bih da se pravim pametan, ali vidjelo se da Igokei fali još jedan klasični centar. Prvi test protiv ozbiljnije ekipe, koja forsira igru pod košem, odmah je pokazao koliko tu može biti manjkavosti. Čudi me da Klipa to nije ranije primjetio, ako je imao neku viziju tima i ako su igrači dovođeni u konsultacijama sa njim. Pantić je solidan centar, ali teško da može da sam iznese igru na petici, protiv ekipa koje na toj poziciji imaju po 3-4 igrača u rotaciji.

Sve u svemu, treba Klipa još da radi, a i uprava će morati da dovuče još pokojeg igrača, ako misle da budu konkurentni. Ne treba ni propustiti podatak da je Partizan igrao bez dvojice, vjerovatno budućih startera na bekovskim pozicijama, Rašića i Klobučara, a da čekaju i pojačanje na poziciji četvorke.
Rezime - uprava Igokee, moraće da radi na dovođenju još ponekog pojačanja, a Klipa će morati da zavrne rukave da uigra tim. Srećom po njega, on ima na raspolaganju još mjesec dana... Sasvim dovoljno, ali moraće da se prestane sa otezanjem oko dovođenja novih igrača, ako su išta naučili iz prethodnih sezona. Tim mora uigran dočekati start NLB lige, jer to nije takmičenje ranga bh prvenstva, gdje se na suv kvalitet 3-4 igrača, bez ozbiljnije koncepcije tima, može dobiti 80 odsto utakmica.
Nijedna ekipa ti nece imati dva ozbiljna centra...Cibona ima Lalica i Radosevica, o Zvezdi da ne pricamo, Radnicki takodjer, Krka ti ima jednog Pavica, Siroki ima Grgata i Planinica, Cedevita Petwaya i to je to, mada su doveli Shauna Pruita sada, ali i on je igrao NBDL....Da ostale ne nabrajamo...Ali slazem se da Rakocevic nije tu trebao, njega je samo Dule znao da iskoristi...

U Partizanu ti ne ostaje Rasic, Klobucar je doveden kao njegova zamjena...Starteri ce ti biti Kecman, Popovic i Veseli, svi koji su igrali to vece....

Ono sto sam pisao prije, a to je da kljuc sezone lezi u playu..Ako se dovede pravi, ozbiljan play Igokea moze daleko i pored toga sto nisu Klipu trebali da postave...

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2010, 14:33

neno#4 je napisao/la:
Serpico je napisao/la:Et' ne bih da se pravim pametan, ali vidjelo se da Igokei fali još jedan klasični centar. Prvi test protiv ozbiljnije ekipe, koja forsira igru pod košem, odmah je pokazao koliko tu može biti manjkavosti. Čudi me da Klipa to nije ranije primjetio, ako je imao neku viziju tima i ako su igrači dovođeni u konsultacijama sa njim. Pantić je solidan centar, ali teško da može da sam iznese igru na petici, protiv ekipa koje na toj poziciji imaju po 3-4 igrača u rotaciji.

Nijedna ekipa ti nece imati dva ozbiljna centra...Cibona ima Lalica i Radosevica, o Zvezdi da ne pricamo, Radnicki takodjer, Krka ti ima jednog Pavica, Siroki ima Grgata i Planinica, Cedevita Petwaya i to je to, mada su doveli Shauna Pruita sada, ali i on je igrao NBDL....Da ostale ne nabrajamo...Ali slazem se da Rakocevic nije tu trebao, njega je samo Dule znao da iskoristi...

U Partizanu ti ne ostaje Rasic, Klobucar je doveden kao njegova zamjena...Starteri ce ti biti Kecman, Popovic i Veseli, svi koji su igrali to vece....

Ono sto sam pisao prije, a to je da kljuc sezone lezi u playu..Ako se dovede pravi, ozbiljan play Igokea moze daleko i pored toga sto nisu Klipu trebali da postave...
@Neno pa mi i nemamo 2 prava centra,a ne 2 kvalitetna. :D :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 sep 2010, 15:22

Devil je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Cuti ti tamo....Ima Uros Nikolic sto je dosao iz Krke, i ima Darko Balaban, sta hocete vise, dosta vam :D :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

Serpico
Kontakt:

Post Postao/la Serpico » 07 sep 2010, 15:57

Nijedna ekipa ti nece imati dva ozbiljna centra...
Nisam ni mislio na dvojicu podjednakih kvaliteta, već na dvije prave petice. Uz svo dužno poštovanje Rakočevićevih solidnih kvaliteta, on ipak nije klasični centar. Dakle manjka neko ko bi u težoj utakmici, odmorio Pantića ili ga rasteretio u slučaju opterećenja ličnim greškama. Lično sumnjam da jedan igrač na poziciji može da iznese kompletnu sezonu, ali možda Klipa zna da iskoristi i Rakočevića na petici.
Da se ne pravim prepametan sad...
Ovo nisam znao, pošto nisam najupućeniji u dešavanja u Partizanu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2010, 16:23

neno#4 je napisao/la:
Devil je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Cuti ti tamo....Ima Uros Nikolic sto je dosao iz Krke, i ima Darko Balaban, sta hocete vise, dosta vam :D :D :D :D
Zar Nikolic nije 4,nesta slicno kao i Stevic,a po potrebi igra centra.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 sep 2010, 16:37

Zar Nikolic nije 4,nesta slicno kao i Stevic,a po potrebi igra centra.
On je cini mi se visok 206 cm....KC/C...Ali mislim da ce ga vise koristiti na petici....

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 sep 2010, 23:52

Serpico je napisao/la:
Nijedna ekipa ti nece imati dva ozbiljna centra...
Nisam ni mislio na dvojicu podjednakih kvaliteta, već na dvije prave petice. Uz svo dužno poštovanje Rakočevićevih solidnih kvaliteta, on ipak nije klasični centar. Dakle manjka neko ko bi u težoj utakmici, odmorio Pantića ili ga rasteretio u slučaju opterećenja ličnim greškama. Lično sumnjam da jedan igrač na poziciji može da iznese kompletnu sezonu, ali možda Klipa zna da iskoristi i Rakočevića na petici.
Da se ne pravim prepametan sad...
Ti si totalno upravu, Zare je jedan undersized igrac sa osobinama petice, a visinom cetvorke. Nema pokretljivost niti sut za cetvorku. Sada je samo bitno da li je tu radio tal Misko - Beobasket....

Ostalo je samo ime.....

igos
Kontakt:

Post Postao/la igos » 10 sep 2010, 20:29

stize novi igrac u igokeu...nasli smo play-a..

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 10 sep 2010, 20:31

brian chase novi pley igokee.proslu sezonu igrao u valjadolidu.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 sep 2010, 21:04

Vidim da je ovaj i u NBA ligi bio,cak i neke ugovore potpisivao.Ma borba za vrh Igokeje ove godine,dogodine tri predstavnika u NLB :D :D :D

Serpico
Kontakt:

Post Postao/la Serpico » 10 sep 2010, 22:32

Sada je samo bitno da li je tu radio tal Misko - Beobasket....
Vjerovatno...
Ne znam da li je tu malo radio i nažalost tipični oblik sakutinga za ove prostore -
"Evo ovaj je dobar, dade nam 15 poena i zakuca tri puta iz pik en rola. Pitaj koliko košta da ga uzmemo za narednu sezonu."

Iskreno, nije on toliko neupotrebljiv, ali u pravoj petorci, sa izbalansiranom igrom, gdje neće biti prva opcija u napadu. Ovako, biće muke za Klipu, da sve te silne lažne i prave četvorke, uklopi u tim.

Plej je znači stigao. Statistike mu ne izgledaju loše za prošlu sezonu - 10.5 poena, ali nekako mi malo 1.2 asistencije po meču. No valjda znaju šta rade. 'oće li biti pojačanja na petici?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 sep 2010, 01:32

Serpico je napisao/la:
Sada je samo bitno da li je tu radio tal Misko - Beobasket....
Vjerovatno...
Ne znam da li je tu malo radio i nažalost tipični oblik sakutinga za ove prostore -
"Evo ovaj je dobar, dade nam 15 poena i zakuca tri puta iz pik en rola. Pitaj koliko košta da ga uzmemo za narednu sezonu."

Iskreno, nije on toliko neupotrebljiv, ali u pravoj petorci, sa izbalansiranom igrom, gdje neće biti prva opcija u napadu. Ovako, biće muke za Klipu, da sve te silne lažne i prave četvorke, uklopi u tim.

Plej je znači stigao. Statistike mu ne izgledaju loše za prošlu sezonu - 10.5 poena, ali nekako mi malo 1.2 asistencije po meču. No valjda znaju šta rade. 'oće li biti pojačanja na petici?

Tesko je ocekivati sistem neki, ali kako cujem da bas igraju lose...Ne u smislu da su losi, nego da jos uopste ni u najavi nemaju igru...Ali mislim da je ipak Zarko spreman za jedno 15 - tak solidnih minuta i jedno 7 - 8 poena u prosjeku...Ja mislim da Klipa ovdje brzo leti....Sezona ce da zavisi od ovog playa, ako su uboli s njim mislim da je to to....

Isto tako mislim da ce dosta da bude turbulencija ovdje....Bice otkaza i haosa....

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 sep 2010, 01:43

Ovaj novi play mi ne ulijeva neko povjerenje, mada i Milos da je dosao on je vise trenutno suter nego play....

Nije neiskusan, ali cini mi se da je divlji....

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.