Upravo tako, na turnirima se svašta može desiti, jedna greška te može koštati eliminacije.
Svi igraju konzervativno. Još dodaj tome ovu glupost sa domaćinima i za rezultat dobiješ cirkus EURO 2020.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Upravo tako, na turnirima se svašta može desiti, jedna greška te može koštati eliminacije.
Aha. Pa sto se onda nama nikad ne desi te okolnosti, ta frljoka, te ovo, te ono. Pa zato sto nismo zasluzili, moras srecu da zasluzis. Ne mozes nesto na guzove dobiti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 jun 2021, 11:02Upravo tako, na turnirima se svašta može desiti, jedna greška te može koštati eliminacije.
Svi igraju konzervativno.
U kvalifikacijama je dovoljna organizacija i ozbiljan pristup za kvalifikovanje.Tristan10 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 11:04Aha. Pa sto se onda nama nikad ne desi te okolnosti, ta frljoka, te ovo, te ono. Pa zato sto nismo zasluzili, moras srecu da zasluzis. Ne mozes nesto na guzove dobiti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 jun 2021, 11:02Upravo tako, na turnirima se svašta može desiti, jedna greška te može koštati eliminacije.
Finska nije dopustila Danskoj sto bi mi dopustili. Isto tako Danska nije pustila Pukkia i jednom da dodje blizu gola. Kjær odma blokira, ili neki igrac na sredini terena. Mi na Grbavici nismo prosli Sjeverno Irsku, Slovacka pobjedi Sjevernu Irsku. Ista Slovacka pobjedi Poljsku na Evropskom. A mi nismo nista ozbiljno napravili protiv Poljske. Sad znam da smo mi rotirali protiv Poljske, fair argument. Ali u konacnici, sve ukazuje da nismo na tom nivou. Mora se sreca i zasluziti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 jun 2021, 11:07U kvalifikacijama je dovoljna organizacija i ozbiljan pristup za kvalifikovanje.Tristan10 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 11:04Aha. Pa sto se onda nama nikad ne desi te okolnosti, ta frljoka, te ovo, te ono. Pa zato sto nismo zasluzili, moras srecu da zasluzis. Ne mozes nesto na guzove dobiti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 jun 2021, 11:02
Naravno da se koristi izgovor da nema kvaliteta da mogu pokriti svoj nerad.DrFilgud je napisao/la: ↑15 jun 2021, 11:15Kad prioritet u kvalifikacijama budu kvalifikacije, a ne prodaja polovnjaka, talovi, razonoda, kolači...onda ćemo ponovo ići na veliko takmičenje.
Imali smo igrački kadar dovoljno kvalitetan da se plasiramo na zadnja dva EP, a što nismo trebalo bi analizirat ozbiljno. Takvog ambijenta nema i neće izgleda bit još dugo.
Opet će savez, selektor, novinari i domaća javnost, za neuspjeh optužit igrače i nedostatak kvaliteta, dok Makedonija, Finska, Mađarska, Albanija, Island, S. Irska...igraju EP.
Ja kad kazem da se sreca mora zasluziti. Ovde vise mislim na savez organizaciju, ambijent oko reprezentacije, mediji itd, a manje na izbor igraca.Maestro je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:26Naravno da se koristi izgovor da nema kvaliteta da mogu pokriti svoj nerad.DrFilgud je napisao/la: ↑15 jun 2021, 11:15Kad prioritet u kvalifikacijama budu kvalifikacije, a ne prodaja polovnjaka, talovi, razonoda, kolači...onda ćemo ponovo ići na veliko takmičenje.
Imali smo igrački kadar dovoljno kvalitetan da se plasiramo na zadnja dva EP, a što nismo trebalo bi analizirat ozbiljno. Takvog ambijenta nema i neće izgleda bit još dugo.
Opet će savez, selektor, novinari i domaća javnost, za neuspjeh optužit igrače i nedostatak kvaliteta, dok Makedonija, Finska, Mađarska, Albanija, Island, S. Irska...igraju EP.
A upravo spomenuti sve svaljuju na igrače. Ovaj nije opravdo, onaj nije zadovoljio, onaj se ne zalaže, a okupljanja cirkus nad cirkusima.Tristan10 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:29Ja kad kazem da se sreca mora zasluziti. Ovde vise mislim na savez organizaciju, ambijent oko reprezentacije, mediji itd, a manje na izbor igraca.Maestro je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:26Naravno da se koristi izgovor da nema kvaliteta da mogu pokriti svoj nerad.DrFilgud je napisao/la: ↑15 jun 2021, 11:15Kad prioritet u kvalifikacijama budu kvalifikacije, a ne prodaja polovnjaka, talovi, razonoda, kolači...onda ćemo ponovo ići na veliko takmičenje.
Od njih Hajrovic i Besic jedni od novijih u ekipi, ostali igrali dosta zajedno. E to je taj "kult" reprezentacije.
Za šta ozbiljne ekipe, Lige nacija D.
Sektaši i rituali, morali bi se dobro prodati ali barem bi otišli na prvenstvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.