Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)
Hadziahmetovic se pretvorio u nasu najjacu kariku u timu. Momak otkad igra protivnici nista ne prave kroz sredinu. Jako zahvalan igrac i mnogo potcjenjen.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
nisam skonto ovo edinovo "ko je babo" poslije gola. 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kakva partija kapitena 

- Juventinisimo
- Kontakt:
Sta ti je reci mentalitet male repke...i sutra ako nam bude trebalo dva boda za prvo/drugo mjesto...sjeticemo se ove utakmice...i dobro poznate, nismo imali srece, malo nam je trebalo...
Ako ih danas nismo mogli dobiti, necemo nikad...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Moraš trčati a ne hodati po terenu i vraćati lopte nazad.Kad smo trebali dotući Francuze mi se dodajemo nekih 10 min na centru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Za pocetak:
Da je umjesto nas bila Italija, Engleska...nebitno koja velika reprezentacija, igrali bi identično kao i mi s igračem više!!!
A mi toliko limitirani i kao hajmo napasti
Da je umjesto nas bila Italija, Engleska...nebitno koja velika reprezentacija, igrali bi identično kao i mi s igračem više!!!
A mi toliko limitirani i kao hajmo napasti
- Shategabri
- Kontakt:
Oni nas nikad kući nisu uzeli 
Svjetski prvaci
Doduše nismo ni mi njih

Svjetski prvaci

Doduše nismo ni mi njih

Koševo Zapad
- NerminFatic
- Kontakt:
Kako Demirovic nista a grizao i napadao francusku zadnju liniju stalno. On je oteo loptu i dao je Dzeki kod gola, to je odlika velikih igraca a on taj pitbul mentalitet ima. Vrlo solidno odigrao radeci za Dzeku, prije svega. Sad Kazase dobiti i zasjesti na drugo mjesto i onda sami o sebi odlucivati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:51Odlican bod
Naravno da nam se ovo ponudilo prije utakmice svi bi prihvatili
Sad protiv Kazahstana upisati 3 boda i mirno spavati
Sehic kao i uvijek na nivou,Susica bi isto pohvalio po meni odlicno odigrao.Hadziahmetovic isto jako kvalitetno odradio.Demirovic nista specijalno realno...Pjanic i Kolasinac odlicni(btw brz oporavak Seadu)
A ovo sve ostalo sto je uslo sa klupe skroz tanko,pogotovo Cipetic
Dzeko jedna od bolji utakmica zadnje 2-3 godine.Osim gola,koliko je samo faulova izborio i koliko je samo puta stao na loptu,u nekoliko navrata i prosao pored par igraca Francuske
Nigdje veze pa nismo se povukli, napadali smo u skladu nasih mogucnosti.Juventinisimo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:57Sta ti je reci mentalitet male repke...i sutra ako nam bude trebalo dva boda za prvo/drugo mjesto...sjeticemo se ove utakmice...i dobro poznate, nismo imali srece, malo nam je trebalo...
Cipetic vise ne moze biti zamjena bilo kome, treba traziti novu krv, ovo sto je pokazao nije ni pola levela Susica.
Meni je nevjerovatno da postoje ljudi koji gledaju fudbal više godina a ne razumiju zbog čega se danas nije svim silama išlo na 3 boda.Juventinisimo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:57Sta ti je reci mentalitet male repke...i sutra ako nam bude trebalo dva boda za prvo/drugo mjesto...sjeticemo se ove utakmice...i dobro poznate, nismo imali srece, malo nam je trebalo...
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Da je ova utakmica igrana utakmicu ili dvije do kraja kvalifikacija nasi bi krenuli na pobjedu,al ovako su po prvi put odigrali pametno,ako se ukaze sansa probat zabit a ako ne opet imas bod...
Da su krenuli odmah u napad ljudi bi nam zabili iz kontre,igra bi nam se raspala a ovdje bi se kakilo na veliko... kako smo ovakvi ili onakvi... Nikad nismo zadovoljni...
Da su krenuli odmah u napad ljudi bi nam zabili iz kontre,igra bi nam se raspala a ovdje bi se kakilo na veliko... kako smo ovakvi ili onakvi... Nikad nismo zadovoljni...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Mi da smo krenuli naprijed u drugom samo bi zube polomili vjeruj mi... Cipetić u dva metra nije mogao nikoga uštopati, a ne da ga lik u trku probija...Saurman je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:57Moraš trčati a ne hodati po terenu i vraćati lopte nazad.Kad smo trebali dotući Francuze mi se dodajemo nekih 10 min na centru.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nije to mentalitet nikakav, to je taktika. U ovom trenutku bod ti je kao tri. Ukrajinci su kiksali kod Kazahstanaca, ti si uzeo bod Francuzima, Fincima si uzeo bod u Finskoj i jasno je da si u prednosti. Ostalo je da se rutinski privede kraju i ode u baraz.Juventinisimo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:57Sta ti je reci mentalitet male repke...i sutra ako nam bude trebalo dva boda za prvo/drugo mjesto...sjeticemo se ove utakmice...i dobro poznate, nismo imali srece, malo nam je trebalo...
Uzas, hoce 3 boda, a mbappe u tri koraka ostavi cipetica 9 metara iza sebeMadal je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:59Meni je nevjerovatno da postoje ljudi koji gledaju fudbal više godina a ne razumiju zbog čega se danas nije svim silama išlo na 3 boda.Juventinisimo je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:57Sta ti je reci mentalitet male repke...i sutra ako nam bude trebalo dva boda za prvo/drugo mjesto...sjeticemo se ove utakmice...i dobro poznate, nismo imali srece, malo nam je trebalo...
NEMA NAZAD
I ono sto nam je plus za Kazahstan,oni i za vikend igraju kvalifikacije,futuju u Finsku.Protiv nas ce im biti 3 utakmica u 7 dana,a gledam im sastav ima tu 6 igraca iz prvih 11 koji imaju 30+ godina.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa vidjelo se bukvalno cijelu utakmicu koliko Dzeko ima vise prostora kad ima nekoga pored sebe, da nije igrao pored njega opet bi bila prica Dzeko se ne trudi, a lik sam medju 4 igraca.NerminFatic je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:59Kako Demirovic nista a grizao i napadao francusku zadnju liniju stalno. On je oteo loptu i dao je Dzeki kod gola, to je odlika velikih igraca a on taj pitbul mentalitet ima. Vrlo solidno odigrao radeci za Dzeku, prije svega. Sad Kazase dobiti i zasjesti na drugo mjesto i onda sami o sebi odlucivati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 sep 2021, 22:51Odlican bod
Naravno da nam se ovo ponudilo prije utakmice svi bi prihvatili
Sad protiv Kazahstana upisati 3 boda i mirno spavati
Sehic kao i uvijek na nivou,Susica bi isto pohvalio po meni odlicno odigrao.Hadziahmetovic isto jako kvalitetno odradio.Demirovic nista specijalno realno...Pjanic i Kolasinac odlicni(btw brz oporavak Seadu)
A ovo sve ostalo sto je uslo sa klupe skroz tanko,pogotovo Cipetic
Dzeko jedna od bolji utakmica zadnje 2-3 godine.Osim gola,koliko je samo faulova izborio i koliko je samo puta stao na loptu,u nekoliko navrata i prosao pored par igraca Francuske
Ljudi bi nas na kontre satrali taman da imaju dva igraca manje.
Odlican bod, bravo selektore.
Odlican bod, bravo selektore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.