Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ma dobro je on odlucio. Kao da se busenje farmera nesto cijeni. Pa i Panj je otisao iz Bauerna jer je vidio kako stvari stoje.
Normalno ,Bayern se sprdao u 1. poluvremenu, nisu ih uopste shvatili ozbiljnoFRANK RIBERY je napisao/la: ↑13 sep 2022, 23:00Bayern u nikakvoj formi je svemirski brod za Barsu i Inter!
Real Madrid je najkvalitetniji klub Evrope pa i nije parametar.Kvaliteta ima ali ne kao ranije.
Gospodin Black je bio sarkastican ovdje.
Sarkazam kralju , da udjes na temu Barce vidio bi da sam medju rijetkima koji realno gledaju na stvari i da pljujem pojedince te da spustam loptu na zemlju.Svjestan sam ja da je Barca truba , vecinom jer igraju pojedini igraci koji u Anderlechtu ne bi igrali u prvih 11.Zna se na koga aludiram i ko su okosnice silnih unistenja zadnjih X godina.
Tako je.Nail for Real je napisao/la: ↑14 sep 2022, 07:53Gospodin Black je bio sarkastican ovdje.
Obje ekipe imaju ozbiljne mane, ne vidim ih kao izrazite favorite za osvajanje trofeja, iako ce imati sanse.
Ne znam po cemu to govoris da ce ih svaka jaca ekipa dobiti. Sinoc je Barcelona bila relativno na nivou sa protivnikom. Primljena su 2 gola na greske jer odbrana nije uigrana. Prvo poluvrijeme Barca je ubila Bayerna. Nismo definitivno na nivou Bayerna i Citya ali nismo ni toliko ispod, pogotovo kad se uigra ekipa. Real je na tom nivou kao i oni ali Barca protiv Reala kada je i najlosija bila je znala pobijediti jer je to drukciji rivalitet.JoeBleck je napisao/la: ↑14 sep 2022, 09:15Tako je.Nail for Real je napisao/la: ↑14 sep 2022, 07:53Gospodin Black je bio sarkastican ovdje.
Obje ekipe imaju ozbiljne mane, ne vidim ih kao izrazite favorite za osvajanje trofeja, iako ce imati sanse.
Bayo nije unazad nekoliko godina losiji bio.Spic im fali bukvalno u svakom napadu , evidentno.
Barca ko Barca , trpat ce buraniju, iole jaca ekipa ce ih dobiti.Grupna faza je pod upitnikom , Inter jeste van forme ali nisu bez sansi.
Po cemu ?TheWeekndXO je napisao/la: ↑14 sep 2022, 11:05Ne znam po cemu to govoris da ce ih svaka jaca ekipa dobiti. Sinoc je Barcelona bila relativno na nivou sa protivnikom. Primljena su 2 gola na greske jer odbrana nije uigrana. Prvo poluvrijeme Barca je ubila Bayerna. Nismo definitivno na nivou Bayerna i Citya ali nismo ni toliko ispod, pogotovo kad se uigra ekipa. Real je na tom nivou kao i oni ali Barca protiv Reala kada je i najlosija bila je znala pobijediti jer je to drukciji rivalitet.JoeBleck je napisao/la: ↑14 sep 2022, 09:15Tako je.Nail for Real je napisao/la: ↑14 sep 2022, 07:53
Gospodin Black je bio sarkastican ovdje.
Bayo nije unazad nekoliko godina losiji bio.Spic im fali bukvalno u svakom napadu , evidentno.
Barca ko Barca , trpat ce buraniju, iole jaca ekipa ce ih dobiti.Grupna faza je pod upitnikom , Inter jeste van forme ali nisu bez sansi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.