Saša Papac
- brzitesanj
- Kontakt:
Re: Saša Papac
Papac bi mogao u Birmingham na kraju sezone,a Birmingham se bori za ulazak u PL i to ce najverovatnije osvariti kroz play-off... to za Papca ne bi bilo lose ako se ovo oko Birminghama ostvari 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Klub mu ispada u nizi rang,vjerovatno cetvrta liga ili treca divizija.
Sta je Papac skontao?
Sta je Papac skontao?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Vrata Celika su mu sirom otvorena 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zatvori ih brzo da vam ne pobjegne to malo dobrih igraca sto ih imateEmir ZENICA je napisao/la:Vrata Celika su mu sirom otvorena

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma nema ko pobjeci,zato i otvaramo vrata,nadamo se da ce Papac pogledati ovu temucalcio je napisao/la: Zatvori ih brzo da vam ne pobjegne to malo dobrih igraca sto ih imate

Volim te Celik ! ! !
Papac nema ugovor sa tim klubom, tako da to nema nikakve veze s njim.harishp je napisao/la:Klub mu ispada u nizi rang,vjerovatno cetvrta liga ili treca divizija.
Sta je Papac skontao?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Znaci Celik majka,vrata su otvorena.Cartman je napisao/la:Papac nema ugovor sa tim klubom, tako da to nema nikakve veze s njim.harishp je napisao/la:Klub mu ispada u nizi rang,vjerovatno cetvrta liga ili treca divizija.
Sta je Papac skontao?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kad je papac davno imao oprostajnu tekmu za rangerse, al et, ocigledno neki i ne prate narocito neke nase igraceCartman je napisao/la:Papac nema ugovor sa tim klubom, tako da to nema nikakve veze s njim.harishp je napisao/la:Klub mu ispada u nizi rang,vjerovatno cetvrta liga ili treca divizija.
Sta je Papac skontao?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kao sto ti ocigledno ne citas sta se pise.Jer ja uopste ne napisah da li ovaj ostaje ili ne.Papastathopoulos je napisao/la:kad je papac davno imao oprostajnu tekmu za rangerse, al et, ocigledno neki i ne prate narocito neke nase igraceCartman je napisao/la:Papac nema ugovor sa tim klubom, tako da to nema nikakve veze s njim.harishp je napisao/la:Klub mu ispada u nizi rang,vjerovatno cetvrta liga ili treca divizija.
Sta je Papac skontao?
Uostalom o kontanju se misli jer su mu ovi ostali duzni lijepe svote para.Odlazak u trecu diviziju znaci da postaju totalno amaterska ekipa koja nece biti duzna isplacivati svoje igrace.Bivse ili sadasnje.Mogu oni tuziti taj klub,ali...
Moj ti @Papastathoprolopulose ili ti Cemaga

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma to sam ja 'nako napisao, znam ja da ti sve znas ba 

Ma ja ba,ti si inace 'nako.Papastathopoulos je napisao/la:ma to sam ja 'nako napisao, znam ja da ti sve znas ba
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la: Kao sto ti ocigledno ne citas sta se pise.Jer ja uopste ne napisah da li ovaj ostaje ili ne.
Uostalom o kontanju se misli jer su mu ovi ostali duzni lijepe svote para.Odlazak u trecu diviziju znaci da postaju totalno amaterska ekipa koja nece biti duzna isplacivati svoje igrace.Bivse ili sadasnje.Mogu oni tuziti taj klub,ali...

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
@malta071 i kila brasna.malta071 je napisao/la:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
zar si morao odgovorit na taj smajli ?
ako vec moras, onda napisi nesto sto je normalno nama ljudima, a ne iz cista mira spominjati brasno
nije ni cudo da imas 15 milja postova 

Evo ga jos jedan.Znas li ti uopste ko se smije na brasno?Papastathopoulos je napisao/la: brasno![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ne, prosvijetli me ?harishp je napisao/la:Evo ga jos jedan.Znas li ti uopste ko se smije na brasno?Papastathopoulos je napisao/la: brasno![]()
Nadam se da će Papac brzo pronaći angažman samo da ne završi kao Muslimović.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
izgleda da prelazi u osasunuSaurman je napisao/la:Nadam se da će Papac brzo pronaći angažman samo da ne završi kao Muslimović.

Gdje si to procito?jasmin10 je napisao/la:izgleda da prelazi u osasunuSaurman je napisao/la:Nadam se da će Papac brzo pronaći angažman samo da ne završi kao Muslimović.
repr ezentacija.netTITANIC je napisao/la:Gdje si to procito?jasmin10 je napisao/la:izgleda da prelazi u osasunuSaurman je napisao/la:Nadam se da će Papac brzo pronaći angažman samo da ne završi kao Muslimović.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.