Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Evil Genius » 06 okt 2009, 19:21

ocekivano, donadoni imo jednu dobru sezonu s livornom i nakon toga nista nije napravio u karijeri . . . vjerujem da mazzari kakav god trener bio ne moze bit gori od dona tako da predvidjam uspon napolitanaca na tabeli . . . sljedeci po mom misljenju je leonardo kome bi utakmica s romom mogla odlucivat o sudbini (ako ga se berluskoni i galijani ranije ne rijese) . . . mi lagano ulazimo u formu tako da ako se mirko i totti oporave do milana ocekujem sva 3 boda, cicinho se vraca, motta bi trebo bit spreman, mexes i juan isto . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Napoli
Kontakt:

Re: S.S.C Napoli

Post Postao/la Napoli » 07 okt 2009, 15:35

Donadoni: Predsjednik Napolija nema pojma

Bivši izbornik talijanske nogometne reprezentacije Roberto Donadoni obrušio se na predsjednika Napolija Aurelija De Laurentiisa.
On je vulkan koji zna jako malo o nogometu. Mora puno toga učiti. Nije dovoljno u kontaktu s momčadi – rekao je Donadoni o filmskom producentu koji je preuzeo klub iz Napulja 2004. godine i vratio ga u elitni razred talijanskog nogometa.
Donadoniju je otkaz uručen nakon što u četiri gostujuće utakmice u novoj sezoni Serije A Napoli nije uspio osvojiti niti jedan bod. Ukupno je na klupi napuljskog kluba proveo sedam mjeseci. Njegovim je nasljednikom De Laurentiis imenovao Waltera Mazzarrija.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 okt 2009, 17:38

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Dugovi koje ima Milan,moze natjerati Berlusconia da proda AC MILANO ,700 eura je cijena.. :lol:

kupujem
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

solojuve
Kontakt:

Post Postao/la solojuve » 10 okt 2009, 02:51

Edin Džeko je buduća meta Juventusa
http://www.juvefans.info/news.php?subac ... om=&ucat=2&

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 okt 2009, 02:54

12% mogućnot u Arsenal, 6% u Juve. Tako po transfermarktu. Ali, momak navija za Milan i to je otvoreno rekao i da pređe u Juventus. Poznavajući ga ovako preko medija , mogu reči da je to malo glupo, otvoreno kaže ja hoću u Milan ako odem u Italiju pa da ode u Juve. :roll:

Izvor ovih nagađanja je tuttosport. ;)

Mont0
Kontakt:

Re: AC Fiorentina

Post Postao/la Mont0 » 11 okt 2009, 16:48

Nema ti ga ovdje nista :P
Ma vidicemo, Juve jeste favorit s kim god da igra, ali necemo se precrtavati unaprijed, samo casno, pa kako bude :)
Support Velez, It's logical! ★

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 okt 2009, 17:06

Pa zadnjih godina standardno dobro igramo u Torinu protiv Juventusa, zasto se ne nadati, mislim :mrgreen: Ne dajem Fiorentini mnogo sansi, iskreno, ali nikada se ne zna sta nosi novi dan :P

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 11 okt 2009, 17:07

$ " је $ је отворена ' о ". То " је $ ? ?.
Ја ' ' " пре $ $ " то је " $ пост, " " " " па је ' ? & ' ". $ " је $ је " & " " & $ $ се по %.
- " $...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 okt 2009, 17:14

Gdje si Obanon care :) Sjecam se kad si otvorio proslu temu i ja sam je trazio nedavno ali nije je bilo :) Samo si bio napisao onaj linkic za fanove sa Balkana i to je to .. Drago mi je da nisam jedini ovdje, evo vidim Flexa i tebe, naletite nekada i tamo, nema nas mnogo, ali eto, zato vise vrijedimo :mrgreen:

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 13 okt 2009, 07:40

Juventus - Fiorentina
Udinese - Atalanta
Catania - Cagliari
Milan - Roma
Parma - Siena
Napoli - Bologna
Livorno - Palermo
Chievo - Bari
Genoa - Inter
Lazio - Sampdoria

:arrow: X2
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 okt 2009, 15:31

Crnogorski nogometaš vrijedan 25 miliona eura

Stevan Jovetić, 19-godišnji nogometaš Fiorentine i crnogorski reprezentativac, privukao je još veću pažnju na sebe nakon dva pogotka Liverpoolu u Ligi prvaka.

Još ranije se o ovom nogometašu govorilo kao o jednom od većih talenata evropskog nogometa, a ta priča je potvrdu dobila nakon odličnih igara ove sezone u dresu toskanskog kluba.

Nije samo Jovetić praktički sam pobijedio Liverpool, već je i ranije pogocima osigurao plasman Fiorentine u Ligu prvaka, dok zapaženo nastupa i u Seriji A.

- Manchester United i Real su željeli potpisati Jovetića i prije nego što je došao u Fiorentinu - rekao je agent Crnogorca, koji je iz Partizana prešao u talijansku ekipu za osam miliona eura.

- Sada je njegova vrijednost 25 miliona eura i ispod toga ne prodajemo Jovetića. Znam, Manchester United i Real su i dalje prvi interesanti. Ako se Edin Džeko prodaje za 25 miliona, onda Jovetićeva cijena može biti samo ista ili veća.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 13 okt 2009, 15:49

Moj prvi post, iduća tekma sa Bolognom, tim koji nije nešto ali s obzirom da je Napoli zahvatila neka ni mala ni velika kriza, to bi trebala biti napeta tekma. Nadam se punom stadionu, odprilike kao i uvjek. Napoli je 14 mjesto sa sedam osvojenih bodova, dok je Bologna na 16-tom mjestu sa šest osvojenih bodova. Ovo bi trebao biti kec, domaća pobjeda, al eto, kako ono kažu, ostaje da vidimo!

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 13 okt 2009, 15:53

Jakne za navijače, u prodaji (naravno u Italiji :mrgreen: )
slika
slika
slika

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 okt 2009, 16:14

rob do bagro je napisao/la:Crnogorski nogometaš vrijedan 25 miliona eura

Stevan Jovetić, 19-godišnji nogometaš Fiorentine i crnogorski reprezentativac, privukao je još veću pažnju na sebe nakon dva pogotka Liverpoolu u Ligi prvaka.

Još ranije se o ovom nogometašu govorilo kao o jednom od većih talenata evropskog nogometa, a ta priča je potvrdu dobila nakon odličnih igara ove sezone u dresu toskanskog kluba.

Nije samo Jovetić praktički sam pobijedio Liverpool, već je i ranije pogocima osigurao plasman Fiorentine u Ligu prvaka, dok zapaženo nastupa i u Seriji A.

- Manchester United i Real su željeli potpisati Jovetića i prije nego što je došao u Fiorentinu - rekao je agent Crnogorca, koji je iz Partizana prešao u talijansku ekipu za osam miliona eura.

- Sada je njegova vrijednost 25 miliona eura i ispod toga ne prodajemo Jovetića. Znam, Manchester United i Real su i dalje prvi interesanti. Ako se Edin Džeko prodaje za 25 miliona, onda Jovetićeva cijena može biti samo ista ili veća.
Jao izjave. :lol:

Jovetić će biti igračina ali daleko od toga da mu je cijena slična Džekinoj a kamoli veća.

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 13 okt 2009, 16:15

Kao što sam već napisao u postu iznad, sljedeća tekma je protiv Bologne, s obzirom da smo do sada imali poraze protiv Rome, Palerma, Intera i poslije debakla protiv Genoe, mislim da je vrijeme da osvojimo tri boda, a evo vam i highlights iz tekme protiv Rome, u kojoj smo i poveli!
[youtube][/youtube]

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 okt 2009, 16:19

Jovetić će biti igračina ali daleko od toga da mu je cijena slična Džekinoj a kamoli veća.
ja bolan jesil vidio ti to...cuj on poredi Jovetica sa Dzekom,to ti je isto kad poredis Torresa i Darku Spalevica i fakat pametni bi skontali koji je bolji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 13 okt 2009, 16:21

ala su ove jakne dobreeeeee :D zaljubio sam se u ovu prvu :D
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 okt 2009, 21:30

rob do bagro je napisao/la:

ja bolan jesil vidio ti to...cuj on poredi Jovetica sa Dzekom,to ti je isto kad poredis Torresa i Darku Spalevica i fakat pametni bi skontali koji je bolji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ti se na ovom profilu baš ono ispušeš ?

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 13 okt 2009, 21:33

LFC_LAVOV je napisao/la:ala su ove jakne dobreeeeee :D zaljubio sam se u ovu prvu :D
Ma prva je po meni najludja, najljepsa, baš mi je ono nekako beton! Prava ona i ultra i casual, ma strašna jaknica :mrgreen:

Napoli SSC
Kontakt:

Post Postao/la Napoli SSC » 14 okt 2009, 06:41

Evil Genius je napisao/la:Juventus - Fiorentina
Udinese - Atalanta
Catania - Cagliari
Milan - Roma
Parma - Siena
Napoli - Bologna
Livorno - Palermo
Chievo - Bari
Genoa - Inter
Lazio - Sampdoria

:arrow: X2
Roma cadvi, Chievo dobija, Napoli takodje, Udineze Atalanta mogao bi biti iks!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.