Portland Trail Blazers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

alemsa
Kontakt:

Re: Portland Trail Blazers

Post Postao/la alemsa » 27 jun 2015, 16:23

IlCapitano je napisao/la:Zao mi Blazersa Boga mi, jedna od najdrazih igraca, sa velikim brojem meni vrlo dragih igraca. Ne bih volio da se razvali sve, ali upucuje na to.:(
Pa 9 godina je momak tu, prosao prvu rundu jednom, ono sta ce vise, imal smisla?

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 jun 2015, 12:39

nije da nisi u pravu, ali poenta je da je u tih 9 godina ispisano par what if scenarija tako da fanovima blazersa, kao i onim neutralnim ne moze a da ne bude zao sto ekipa nikada nije mogla dozivjeti svoj vrhunac.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 jul 2015, 02:15

Portland Trail Blazers have elected to keep center Chris Kaman under contract for the 2015-16 season. Kaman, 33, will make the full $5 million in the final of a two-year deal he signed with the team after the Trail Blazers elected not to waive the veteran center by the 5PM ET (2PM Pacific) deadline.
nelosa stvar. ako LMA ostane mozemo ga trejdati, ako LMA ode kaman ce ponovo biti dobar uticaj s klupe i mentor mladim igracima (plumlee, vonleh i naravno meyers).

joel freeland :salut: thanks for the memories.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 jul 2015, 10:44

Adrian Wojnarowski ✔@WojYahooNBA
Free agent Aminu Al-Farouq has agreed to a four year, $30 million deal with Portland, league **** tells Yahoo Sports.
jedna od najranijih glasina se obistinila.
The reason they loved Aminu was the way he could play positionless defense. He could check a point guard as well as he could a power forward and switch onto almost anyone. His offense came and went but it was at its best against the Rockets in the first round playoff loss, where he finally nailed three-pointers with consistency from the corners and even showed his handles once or twice on the break.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 01 jul 2015, 19:35

slika

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Portland Trail Blazers

Post Postao/la Lillard » 01 jul 2015, 19:50

Ako nekim cudo ode u Lakerse yebat cu mu... :D
Ajde vise aaa...

EDIT: Citam forum Blazersa i ljudi fakat vjeruju u ostanak, sto sastanak duze traje sanse rastu :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 jul 2015, 08:47

Everyone wants to count out Portland w/ Aldridge -- don't do it yet. Blazers still make a compelling basketball case, still pay most money
Damian Lillard ✔@Dame_Lillard
We've built something great in #RipCity... Would love to continue that playing along side @aldridge_12 ... Sure our team feels the same!
danas ce razgovarati sa knicksima i onda donosi odluku. olsheyev cilj je jasan - spariti monroea i lamarcusa :hmmmmm:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 jul 2015, 15:39

Ostaje li Wes kod vas? Ako ostaje onda ste se fino potrudili da zadržite LaMarcusa. I neovisno o njegovom ostanku svaki potez vam je bio dobar ovog ljeta.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 jul 2015, 09:58

wes je potpisao za dallas. srce i dusa ekipe koja je svaku utakmicu mogla napustiti parket uzdignute glave jer je dala sve od sebe. hvala ti na svemu, majstore :salut:

sto se tice trejdova, sklapanja i rasklapanja ekipe o tome cu nakon sto kompletiramo roster jer trenutno je poprilicno kaoticna situacija.

vrijeme je za novi avatar.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 jul 2015, 18:27

Ode LA.
Vidim da su fanovi prilicno bijesni iako i prije znalo, ali uvijek ostaje neka nada. Ne mozes mu zamjerit puno toga, ali striktno gledano, zaebao je fransizu za par sezona. I toga mi je zao, i onih obecanja da ce sigurno uzet max... A yebat ga.

Dame, ti preuzimas :cool:

EDIT:

Dobri stari Nic..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 jul 2015, 19:50

Evil Genius II je napisao/la:mocna fotka

slika

ko zna da li cemo ih opet vidjeti zajedno :hmmmmm:
:plac:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 04 jul 2015, 20:05

Ispade niko ne želi igrati sa Lillardom, hahahaha

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 jul 2015, 20:06

tuga, prijatelju. tuga.

slika

no, nije sve tako sivo.
Blazers are well-positioned to reboot franchise post-Aldridge, w/ 12 players under contract, average age under-25 and $26M in cap space.

— Adrian Wojnarowski (@WojYahooNBA) July 4, 2015
poslozice to olshey :thumbup:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 05 jul 2015, 02:30

Ne znam jel mi ikad 5 dražih igrača bilo u petorci a da nije moja ekipa. I fakat sam vjerovao da ove godine mogu bar do finala zapada, al **** povrede. Nadam se da će Dameu brzo napraviti konkurentnu ekipu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 jul 2015, 20:37

Joj Lillarda sto prca LaMarcusa indirektno po drustvenim mrezama :D

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 07 jul 2015, 20:38

dok se jos uvijek vodi rasprava po drustvenim mrezama o lamarcusu i egzodusu startera iz portlanda izasao je nas roster za ljetnu ligu:

slika

leonard ce vjerovatno samo trenirati ili odigrati eventualno jednu tekmu s njima. wes je odradio jedno slicno ljeto, mada mozda i grijesim. od crabbea i fraziera ocekujem da odigraju fino i dokazu da zasluzuju svoja mjesta u rosteru, a connaughton ce se poblize pratiti jer mi je bas zanimljiv igrac.

prva tekma je u nedjelju protiv bostona.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 07 jul 2015, 21:24

Lillard je napisao/la:Joj Lillarda sto prca LaMarcusa indirektno po drustvenim mrezama :D
izgleda da smo postali u isto vrijeme pa mi je ovo promaklo. lillard je car, neki fan san antonia mu napisa nesto u fazonu 'we're waiting for you here in san antonio', a dame mu odgovara sa 'nah, I'm good in rip city' sto nije nikakvo cudo ali je rijetkost da komentarise na fejsbuku tj barem ja nisam upratio. izgleda da ovo nije mogao presutiti :D

"If you're going to lead the orchestra... You have to turn your back to the crowd"

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 09 jul 2015, 09:57

slika

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 09 jul 2015, 10:01

Sta je sa Vonlehom odjednom, od potencijalne prve kradje drafta postaje neko koga se Hornetsi rjesavaju olako? Ja se nadam da ce on iskoristiti taj silni potencijal koji ima, sad je tu i zaista mnogo prostora.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 09 jul 2015, 10:16

povreda ga je zeznula, propustio je cijelo ljeto tako da se nije imao kad nametnuti i pokazati puni potencijal jer dok se u potpunosti oporavio tempo je vec bio nabijen tj vec su igrali skoro svaku, svaku drugu noc sto znaci da nije bilo treninga niti je imao vremena i prostora nauciti sve defanzivne i ofanzivne seme, uigrati se sa saigracima i slicno, a to je za svakog igraca problem kamoli za ovako mladog covjeka. eh sad, sto se tice ove sezone i trejda hornetsima je jednostavno trebao igrac kao sto je batum tako da nisu htjeli propustiti tu priliku, a olshey je inace veliki fan vonleha pa ga je ukljucio u deal jer vjeruje da se moze razviti u korisnog igraca.

no, nesrece s povredama se nastavljaju jer izvrnuo je clanak na jednom od treninga i sad je upitan za ljetnu ligu :thumbdown:

Odgovori

Natrag na “Portland Trail Blazers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.