Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- Evil Genius
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Uhapšen Ivan Bogdanov, kolovođa nereda na stadionu
Vođa huligana na stadionu u Đenovi, koji je za vrijeme sinoćnje utakmice Italija - Srbija sjedio na ogradi koja dijeli tribine od terena, uhapšen je i prebačen je u zatvor Marasi u tom gradu, nakon što je proveo noć u bezbjednosnoj ćeliji policijske stanice, saopštila je italijanska policija, navodeći da je pronađen dok se krio u prtljažniku jednog od autobusa parkiranim ispred stadiona Luiđi Feraris i da je kod sebe imao ručnu bombu, koju je držao na grudima prilikom hapšenja.

Kako prenosi B92, riječ je o Ivanu Bogdanovu, zvanom Coi. Prema saznanjima ekipe emisije „Insider“, Bogdanov je jedan od vođa navijača Crvene Zvezde i pripada grupi „Ultra boys“'. Ima 29 godina, završenu srednju školu i nezaposlen je. Protiv njega su podignute četiri krivične prijave – za učestvovanje u tuči, nanošenje lakih telesnih povreda i napad na službeno lice u vršenju dužnosti, za nasilničko ponašanje i neovlaštenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pošto su u pojedinim autobusima pronađeni „topovski udari“, italijanska policija zabranila je polazak navijača i naredila detaljan pretres, kako gledalaca iz Srbije, tako i svih autobusa.

Policija je privela ukupno 138 Srba, od kojih je 17 zadržano u pritvoru, 35 je pušteno na slobodu, a ostali se još ispituju, javila je italijanska agencija ANSA, dodajući da je povrijeđeno desetak ljudi.
Vođa huligana na stadionu u Đenovi, koji je za vrijeme sinoćnje utakmice Italija - Srbija sjedio na ogradi koja dijeli tribine od terena, uhapšen je i prebačen je u zatvor Marasi u tom gradu, nakon što je proveo noć u bezbjednosnoj ćeliji policijske stanice, saopštila je italijanska policija, navodeći da je pronađen dok se krio u prtljažniku jednog od autobusa parkiranim ispred stadiona Luiđi Feraris i da je kod sebe imao ručnu bombu, koju je držao na grudima prilikom hapšenja.

Kako prenosi B92, riječ je o Ivanu Bogdanovu, zvanom Coi. Prema saznanjima ekipe emisije „Insider“, Bogdanov je jedan od vođa navijača Crvene Zvezde i pripada grupi „Ultra boys“'. Ima 29 godina, završenu srednju školu i nezaposlen je. Protiv njega su podignute četiri krivične prijave – za učestvovanje u tuči, nanošenje lakih telesnih povreda i napad na službeno lice u vršenju dužnosti, za nasilničko ponašanje i neovlaštenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pošto su u pojedinim autobusima pronađeni „topovski udari“, italijanska policija zabranila je polazak navijača i naredila detaljan pretres, kako gledalaca iz Srbije, tako i svih autobusa.

Policija je privela ukupno 138 Srba, od kojih je 17 zadržano u pritvoru, 35 je pušteno na slobodu, a ostali se još ispituju, javila je italijanska agencija ANSA, dodajući da je povrijeđeno desetak ljudi.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Utakmica će biti registrirana 3:0 za Italiju.
S tim ništa nisu dobili ako ne nađu krivce i oštro ih ne kazne.
S tim ništa nisu dobili ako ne nađu krivce i oštro ih ne kazne.
...što je više lome to je volim jače...
- Evil Genius
- Kontakt:
ja ipak mislim da su to sve stvari koje nemaju veze s fudbalom i da su zapravo ovi huligani ljudi koji brukaju srpski narod a ne tadic ili karadzic (istog sam misljenja i za bhf kad su nasi incidenti u pitanju).
nadrogirana stoka na jeftinom horsu se nabrijala i dosla do svojih 5 minuta slave
nadrogirana stoka na jeftinom horsu se nabrijala i dosla do svojih 5 minuta slave

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Covece, Delije nikad nisu organizovano pratile reprezentaciju i odjednom ih ode 250 u Italiju? Ovde je bio cilj da Srbija zavrsi kvalifikacije i da ljudi iz FSS daju otkaz i da dodju ljudi iz Zvezde posto po njihovoj prici, Tole Partizanu donosi vec 3 godine titulu pa hoce da ubace njihove ljudi u FSS i na nesportski nacin uzmu trofej...
Prva pametna od tebe-Paja je napisao/la:Kad su u pitanju reprezentacije jedino jos pecinski ljudi sa balkana nisu shvatili da je to samo sport pa tako jedino mozemo vidjeti navijace bih, hrvatske i srbije kako rade ovakve stvari.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Da li će "večiti derbi" biti odložen?
Posle divljanja huligana u Đenovi i napad na golmana Partizana Vladimira Stojkovića postavlja i pitanje održavanja "večitog derbija". Tim povodom MONDO je kontaktirao generalnog sekretara Zajednice superligaša Srbije.

Nešto što smo nekada zvali (a hteli bi i dalje) praznikom fudbala, duel između Crvene zvezde i Partizana planiran je za 23. oktobar, odnosno za deset dana.
Međutim, u svetlu najnovijih nemilih događaja iz Đenove, gde je grupa navijača Crvene zvezde vređala i fizički nasrnula na golmana reprezentacije i Partizana Vladimira Stojkovića, postavlja se logično pitanje da li će "večiti derbi" biti odigran, odnosno da li je možda pametnije da bude odložen na neko vreme?
MONDO je tim povodom kontaktirao generalnog sekretara Zajednice superligaša Miodraga Jankovića, koji tu mogućnost nije isključio.
"Trenutno smo fokusirani na kolo koje nas očekuje ovog vikenda, a posebno na meč visokog rizika u Lučanima (Sloboda Sevojno dočekuje Crvenu zvezdu). To, naravno, ne znači da ne razmišljamo unapred i o tome kako treba organizovati 'večiti derbi'. U svakom slučaju, vrlo brzo ćemo u dogovoru sa državnim organima uraditi bezbednosnu procenu u vezi sa održavanjem te utakmice", rekao je Janković za MONDO.
Pravilnik Zajednice superligaša Srbije, kaže Janković, nije sporan i on dozvoljava odlaganje utakmice, ali je istakao da bi ta utakmica trebalo svakako da bude odigrana do kraja godine.
"Možda je bolje da se odigra sada, jer ima zgnusnut raspored, a i Partizan ima obaveza u Ligi šampiona. Videćemo, uradićemo najpre bezbednosnu procenu", rekao je Janković.
Marko Nikolovski portparol Crvene zvezde, koja je domaćin derbija, za Mondo nije želeo da spekuliše na ovu temu.
"Sve što mogu da kažem je da se naš klub već priprema za tu utakmicu o čemu govori i činjenica da se već tri dana sa južne tribine našeg stadiona skidaju plastične stolice koje su mnogo puta lomljene i bile deo incidenata na derbijima", rekao je Nikolovski.
Mondo
****.RS: Zvezda uklanja stolice

Crvena zvezda je počela sa uklanjanjem stolica sa južne tribine svog stadiona. Kako je zabeležio fotoreporter ****.RS, stolice su skoro potpuno uklonjene iz preostrožnosti tako da navijači Partizana, koji budu bili prisutni na večitom derbiju, neće moći da ih uništavaju kao u nekim prethodnim slučajevima.
Pored toga, južna tribina je smanjena tako što su napravljena dva, posebnom ogradom odvojena dela, i to prema zapadu i istoku, koji će očigledno služiti kao „tampon zona". Izgleda sa su događaji iz Đenove naterali odgovorne na Marakani da deset dana pre derbija počnu pripreme, kako bi se utakmica bezbedno odigrala.
Menadžer za bezbednost Crvene zvezde Ivan Petrić potvdio je našu informaciju.
- Crvena zvezda, kao i uvek, na vreme brine o svim potencijalnim problemima koji mogu da se dese na utakmici. Poučeni ranijim iskustvima odlučili smo da uklonimo stolice sa južne tribine. Ovu odluku smo doneli pre nekoliko dana kada je i počela demontaža, tako da ona nema nikakve veze sa događajima u Đenovi - rekao je Petrić.

Posle divljanja huligana u Đenovi i napad na golmana Partizana Vladimira Stojkovića postavlja i pitanje održavanja "večitog derbija". Tim povodom MONDO je kontaktirao generalnog sekretara Zajednice superligaša Srbije.

Nešto što smo nekada zvali (a hteli bi i dalje) praznikom fudbala, duel između Crvene zvezde i Partizana planiran je za 23. oktobar, odnosno za deset dana.
Međutim, u svetlu najnovijih nemilih događaja iz Đenove, gde je grupa navijača Crvene zvezde vređala i fizički nasrnula na golmana reprezentacije i Partizana Vladimira Stojkovića, postavlja se logično pitanje da li će "večiti derbi" biti odigran, odnosno da li je možda pametnije da bude odložen na neko vreme?
MONDO je tim povodom kontaktirao generalnog sekretara Zajednice superligaša Miodraga Jankovića, koji tu mogućnost nije isključio.
"Trenutno smo fokusirani na kolo koje nas očekuje ovog vikenda, a posebno na meč visokog rizika u Lučanima (Sloboda Sevojno dočekuje Crvenu zvezdu). To, naravno, ne znači da ne razmišljamo unapred i o tome kako treba organizovati 'večiti derbi'. U svakom slučaju, vrlo brzo ćemo u dogovoru sa državnim organima uraditi bezbednosnu procenu u vezi sa održavanjem te utakmice", rekao je Janković za MONDO.
Pravilnik Zajednice superligaša Srbije, kaže Janković, nije sporan i on dozvoljava odlaganje utakmice, ali je istakao da bi ta utakmica trebalo svakako da bude odigrana do kraja godine.
"Možda je bolje da se odigra sada, jer ima zgnusnut raspored, a i Partizan ima obaveza u Ligi šampiona. Videćemo, uradićemo najpre bezbednosnu procenu", rekao je Janković.
Marko Nikolovski portparol Crvene zvezde, koja je domaćin derbija, za Mondo nije želeo da spekuliše na ovu temu.
"Sve što mogu da kažem je da se naš klub već priprema za tu utakmicu o čemu govori i činjenica da se već tri dana sa južne tribine našeg stadiona skidaju plastične stolice koje su mnogo puta lomljene i bile deo incidenata na derbijima", rekao je Nikolovski.
Mondo
****.RS: Zvezda uklanja stolice

Crvena zvezda je počela sa uklanjanjem stolica sa južne tribine svog stadiona. Kako je zabeležio fotoreporter ****.RS, stolice su skoro potpuno uklonjene iz preostrožnosti tako da navijači Partizana, koji budu bili prisutni na večitom derbiju, neće moći da ih uništavaju kao u nekim prethodnim slučajevima.
Pored toga, južna tribina je smanjena tako što su napravljena dva, posebnom ogradom odvojena dela, i to prema zapadu i istoku, koji će očigledno služiti kao „tampon zona". Izgleda sa su događaji iz Đenove naterali odgovorne na Marakani da deset dana pre derbija počnu pripreme, kako bi se utakmica bezbedno odigrala.
Menadžer za bezbednost Crvene zvezde Ivan Petrić potvdio je našu informaciju.
- Crvena zvezda, kao i uvek, na vreme brine o svim potencijalnim problemima koji mogu da se dese na utakmici. Poučeni ranijim iskustvima odlučili smo da uklonimo stolice sa južne tribine. Ovu odluku smo doneli pre nekoliko dana kada je i počela demontaža, tako da ona nema nikakve veze sa događajima u Đenovi - rekao je Petrić.

- drinin vuk
- Kontakt:
Zao mi je zbog igraca sto se ovo sve desilo jer Srbija u ovom momentu ima ekipu koja je medju 5 u Evropi po imenima.A s druge strane mi je drago zbog onog Karadzica debila koji je smijenio Antaru,drago mi je zbog onog Tadica ****,koji je dozvolio paradu bolesnih na ulicama. Isto tako sta tek ocekivati od derbija koji ce biti za nekoliko dana.Stojkovic definitivno nije trebao branit,ispao je po ko zna koji put pi.ka jer on mjenja stavove i misljenja ko neko carape.S druge strane,kazna koja ce stici je ne sumnjam diskvalifikacija,nek je na cast Tadicu ali i onim koji su pravili probleme,jer igraci kakvi su Vidic,Stankovic,Krasic nisu to zasluzili....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Vidic i Stankovic mogu slobodno da mi popuse *****! Dzukele obicne! Njih dvojicu organski ne podnosim, molim Boga da nikad vise ne zaigraju za reprezentaciju!
- drinin vuk
- Kontakt:
NukeR_G1970 je napisao/la:Vidic i Stankovic mogu slobodno da mi popuse *****! Dzukele obicne! Njih dvojicu organski ne podnosim, molim Boga da nikad vise ne zaigraju za reprezentaciju!

Potpuno se slazem sa ljudske strane,onaj moj post se odnosio na sportsku stranu.Samo se nadam da ce otjerati Pizona kog je dovela mafija koja upravlja savezom. Vidic odavno je pokazao da mu je do dresa reprezentacije stalo ko do jucerasnjeg snijega,covjek nikada nije pjevao Boze Pravde, dobija zuti protiv Estonaca da ne bi igrao protiv Talijana,jos nekoliko puta je to radio u proslim kvalifikacijama. Dabogda vise nikad u reprezentaciju ne pozvali Stojkovica, Ninkova,Lomica, MIlijasa,Zigica. Onda ce igra liciti na nesto....Tadic je jedini krivac za sve i njegova bolesna politika.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- NoName
- Kontakt:
Ozbiljno pitam. Kakve sad ima veze Tadić sa ovim dešavanjima, vidim da se njegovo ime (prezime) provlači kroz postove ovdje ali mi nije jasna uloga - nije valjda da su se neredi pravili radi glupe gay parade? Ne kontam.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- drinin vuk
- Kontakt:
NoName je napisao/la:Ozbiljno pitam. Kakve sad ima veze Tadić sa ovim dešavanjima, vidim da se njegovo ime (prezime) provlači kroz postove ovdje ali mi nije jasna uloga - nije valjda da su se neredi pravili radi glupe gay parade? Ne kontam.
Nadam se da ovim postom nisi zelio provocirati....

Da ja ne bih ulazio u neke krupne stvari i objasnjavao tebi neke stvari o kojima mozda nemas blage,evo samo po mom misljenju nekoliko glavnih argumenata u stavu da je incident ocekivan i da je rezultat njegove politike.
Gej parada je bolesna manifestacija na kojoj se okupilo 200 bolesnih ljudi ,a nju ne podrzava 98% gradjana Srbije.
Oni momci sto su se suprostavili vlasti vise nisu mogli trpiti bolesnu politiku izdajnika,koji osim licnog ne vidi nikakav drugi interes,o tome svjedoci i podatak da se danas odrze izbori on bi letio u zatvor odmah.
Onda krivac je i Karadzic,kome nista nije sveto,koji kad je vidio da ne moze Antari naredjivati dovodi Pizona koji pravi kardinalnu gresku dovodeci bivseg cigana ponovo na gol,desava se na utakmici s Estonijom ono sto se desava,a u Italiji je eskaliralo,zapravo msm da ce eskalirati u derbiju,u kojem vec sada Stojkovic nece sigurno na golu biti. Onda neko ce reci da dosli su neki huligani,to su ljudi koji su otisli mozda i s namjerom,ali i ljudi kojima e dosta antisprske politike i bolesnih parada,zakona i zaposljavanja samo onih sa vlasti,ljudi koji bi u slucaju rata opet prvi bili potureni na branik otadzbine,tako da reci da su to neki krimosi je smjesno,jer realno najveci broj njih je sinoc bio iz inostranstva,bilo je i Delija,mozda i Grobara,mada realno ove dvije navijacke grupe ne prate reprezentaciju nikada,bar ne u grupi,poznato je da samo UF i Taurunumi dolaze organizovano na utakmice reprezentacije bez obzira o kakvoj se utakmici radilo bilo da je Spanija ili Malta protivnik.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- NoName
- Kontakt:
Ne provociram, zato sam odmah i napisao da ozbiljno pitam. Mislio sam da možda postoji neki Tadić u FS Srbije jer fkt mi ovo izgleda još gluplje kada čujem da se ono sinoć sve desilo zbog takvih gluposti a ja se taman fino namjestio da pogledam dobru utakmicu.
**** ovaj Balkan, ko bi ovo shvatio. Mogu samo zamisliti kako nas gledaju od Triglava na dalje kad vide šta radimo i šta nam je obrazloženje za takva djela.
Ovdje mislim i na Hrvate, Srbe i muslimane. Đetići i Makedonci ispaše gospoda za nas, Slovenci su to uvijek i bili.
**** ovaj Balkan, ko bi ovo shvatio. Mogu samo zamisliti kako nas gledaju od Triglava na dalje kad vide šta radimo i šta nam je obrazloženje za takva djela.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Molim te da ne stavljaš tu rulju primitivnu zaostalu u isti koš sa navijačima Hrvatske.NoName je napisao/la:Ne provociram, zato sam odmah i napisao da ozbiljno pitam. Mislio sam da možda postoji neki Tadić u FS Srbije jer fkt mi ovo izgleda još gluplje kada čujem da se ono sinoć sve desilo zbog takvih gluposti a ja se taman fino namjestio da pogledam dobru utakmicu.
****š ovaj Balkan, ko bi ovo shvatio. Mogu samo zamisliti kako nas gledaju od Triglava na dalje kad vide šta radimo i šta nam je obrazloženje za takva djela.Ovdje mislim i na Hrvate, Srbe i muslimane. Đetići i Makedonci ispaše gospoda za nas, Slovenci su to uvijek i bili.
Zadnji ekces koji se dogodio na utakmici reprezentacije bio je protiv Malte prije 5 godina. Prije toga ne sjećam se kada više.
Naravno u ovo ne podrazumijevam BBB i Torcidu (kada igraju Dinamo ili Hajduk), ali kod navijača Hrvatske nema takvih podjela kada igra Hrvatska, ili ih ima u malim količinama.

Bojane srbine,čekaju te čakijejacky09 je napisao/la:Molim te da ne stavljaš tu rulju primitivnu zaostalu u isti koš sa navijačima Hrvatske.NoName je napisao/la:Ne provociram, zato sam odmah i napisao da ozbiljno pitam. Mislio sam da možda postoji neki Tadić u FS Srbije jer fkt mi ovo izgleda još gluplje kada čujem da se ono sinoć sve desilo zbog takvih gluposti a ja se taman fino namjestio da pogledam dobru utakmicu.
****š ovaj Balkan, ko bi ovo shvatio. Mogu samo zamisliti kako nas gledaju od Triglava na dalje kad vide šta radimo i šta nam je obrazloženje za takva djela.Ovdje mislim i na Hrvate, Srbe i muslimane. Đetići i Makedonci ispaše gospoda za nas, Slovenci su to uvijek i bili.
Zadnji ekces koji se dogodio na utakmici reprezentacije bio je protiv Malte prije 5 godina. Prije toga ne sjećam se kada više.
Naravno u ovo ne podrazumijevam BBB i Torcidu (kada igraju Dinamo ili Hajduk), ali kod navijača Hrvatske nema takvih podjela kada igra Hrvatska, ili ih ima u malim količinama.

it's football day
Moraš znati razlikovati neke stvari.Baboon je napisao/la: Bojane srbine,čekaju te čakije
Takvih parola ima i u županijskim ligama. I biti će.. to je neusporedivo sa ovim sinoć.
Kada bi grupa od 10-tak Torcidaša ili BBB napala Pletikosu ili Runju pa bili bi mrtvi isti dan. Bili bi pribijeni na križ doslovno..
pa ovo realno nije neki veliki incident 2-3 baklje na teren
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
najsmjesnije je kad mjesas tadica i "svetu srpsku zemlju" i ove stvari da ste pametni koliko niste znali bi da je tadic imo najmanje veze sa tim davno je to izgubljeno samo se on zadesio na kraju,vjerovatno da ste malo pametniji znali bi da su je izgubili oni koje zovete herojima ali jbg vi to gledate sa vise aspekata,inace ne volim se mjesat u ovakve rasprave ali et da vam kazem da otvorite oci:D ,sto se tice **** i belaja i sagledate to sa vise aspekata bit ce vam jasno da je velika manjina napala ucesnike dok je velika vecina pljackala granape i opet razmislite malo i vidjet cete da ne mozes za 2-5 godina unistit zemlju,puno prije tadica je narod pokraden 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
U tom grmu lezi zec,zasto i ja se pitamtik-tak je napisao/la:pa ovo realno nije neki veliki incident 2-3 baklje na teren

Nema to nikakve veze sa Tadicem. To je skupina navijaca koji imaju tetovaze a takvi su oni koji imaju osnovnu i maksimalno srednju skolu i ne rade nigdje pa ne znaju sta ce od svog zivota. Onda idu po drugim drzavama ili gradovima i razbijaju izloge po ulicama, sukobe se s drugim navijacima, prave nerede na stadionu, zbog njih se prekidaju utakmice, i onda kriv Tadic a nogomet nikakve veze sa Kosovom nema.
Srbi su bombardovali Hrvatsku i Bosnu od 91. do 95. godine pa kad Tadic dodje u te drzave svecano je docekan.
Mentalitet bolesnih ljudi sa Balkana.
Sve huligane treba pretuci tako da vise ne mogu hodati. Na nogometne stadione se ide uzivati u nogometu a ne glumiti facu pa pjevati navijacke pjesme (govorim za gostovanja) i dobiti po nosu, i kad nekoga od navijaca ubiju jer se napalio na huliganstvo, govori se kako je drzava kriva.
Dabogda ukinuli te navijacke skupine, a Srbija nije zasluzila da je kazne jer je jedna od najboljih nogometnih nacija u Evropi. Bez njih nogomet nije isti, a bogami ni s tim huliganima.
Srbi su bombardovali Hrvatsku i Bosnu od 91. do 95. godine pa kad Tadic dodje u te drzave svecano je docekan.
Mentalitet bolesnih ljudi sa Balkana.
Sve huligane treba pretuci tako da vise ne mogu hodati. Na nogometne stadione se ide uzivati u nogometu a ne glumiti facu pa pjevati navijacke pjesme (govorim za gostovanja) i dobiti po nosu, i kad nekoga od navijaca ubiju jer se napalio na huliganstvo, govori se kako je drzava kriva.
Dabogda ukinuli te navijacke skupine, a Srbija nije zasluzila da je kazne jer je jedna od najboljih nogometnih nacija u Evropi. Bez njih nogomet nije isti, a bogami ni s tim huliganima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.