BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
MOŽEMO MI TO ... 

Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Da nam je sutra pobijediti i niko sretniji od mene. 

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
-
- Kontakt:
sta mislite koji ce rezultat biti, ja imam osjecaj 2-0 za nas naravno, nemojte reci da nisam najavio....
to cu i uplatiti pa da vidimo...

to cu i uplatiti pa da vidimo...
Ma sumnjam da ce sad ubaciti Besica.Treba mu neko ko ce napraviti faul kada Rumuni krenu u kontru a nema boljeg od Rahimica za taj zadatak.I ovako smo plaho ofanzivni.Medjutim, u Rumuniji vjerovatno ce igrati Besic u prvoj postavi.
Besic je jos mlad a voli poletiti naprijed tako da nam niko ne bi u odbrani ostao.Djaba ti njemu govori da se ne smije zaletati
..
Vjerovatno je Pape to izjavio uzbudjen jer je hairli nasao zamjenu za Rahimica.Jos mu samo fali kvalitetan stoper i bili bi tip top..
Besic je jos mlad a voli poletiti naprijed tako da nam niko ne bi u odbrani ostao.Djaba ti njemu govori da se ne smije zaletati

Vjerovatno je Pape to izjavio uzbudjen jer je hairli nasao zamjenu za Rahimica.Jos mu samo fali kvalitetan stoper i bili bi tip top..
jutros u skolu krenem kad po citavom gradu neki plakati Jedan Savez jedan predsjednik jedna reprezentacija spasimo bh fudbal itd. da li neko zna o cemu se radi i koje to stavljo?
inace ves sada se u gradu osjeca neka pozitivna energija pun grad ljudi na autima male zastavice kafici puni i glavna tema je sutrasnja tekma
inace ves sada se u gradu osjeca neka pozitivna energija pun grad ljudi na autima male zastavice kafici puni i glavna tema je sutrasnja tekma
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Konferencija, LIVE STREAM: http://www.sport.ro/live/ibu10.html
-
- Kontakt:
slazem se u vezi besica ali vjerujem, zavisno do rezultata da bi mogao uci. odnosno, da se pape nece libiti uvesti ga.bice zanimljivo vidjeti kako ce se ponasati ibisevic, misimovic,pa i pjanic u odbrambenim zadatcima jer kako vidim pape to od njih ocekuje.u stvari oni se moraju vracati vise nego sto je to do sada bio slucaj, posebno misimovic. iskreno vise bih volio vidjeti subu na boku a gore lulica prije ibisevica ali dobro. bice zeznuto i ne vjerujem da cemo uspjeti na horuk opciju.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Po meni treba Ognjena Vranjesa stavit pored Spahica. Za klasu bolji i od Pandze i od Mravca. Covjek igra bez straha i bez kompromisa. Nesto kao Pandza, samo sto ovaj ima 100 puta bolji tehniku i mirniji je.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kvalitetan mec Besica,gotovo bi ga sigurno opet bacilo u pogon HSV.delija je napisao/la:Ma sumnjam da ce sad ubaciti Besica.Treba mu neko ko ce napraviti faul kada Rumuni krenu u kontru a nema boljeg od Rahimica za taj zadatak.I ovako smo plaho ofanzivni.Medjutim, u Rumuniji vjerovatno ce igrati Besic u prvoj postavi.
Besic je jos mlad a voli poletiti naprijed tako da nam niko ne bi u odbrani ostao.Djaba ti njemu govori da se ne smije zaletati..
Jer ovaj novi trener nije slijepac kao Veh,valjda.
Ipak prednost Mudonje lezi u tome sto je bolje zna nabaciti,a i dati gol mu nije strano.
Besic bi morao da kupi Rahimiceve ''fore'' dok je tu u repci.
P.S Vranjes u svom sesnaestercu

Pogotovo kad znamo da ovaj Spanac sudi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Upravu si mravac ima neki strah zbuni se ponekad...ali nije los.....moze procCartman je napisao/la:Po meni treba Ognjena Vranjesa stavit pored Spahica. Za klasu bolji i od Pandze i od Mravca. Covjek igra bez straha i bez kompromisa. Nesto kao Pandza, samo sto ovaj ima 100 puta bolji tehniku i mirniji je.
E pa ja se nadam da ce treneru HSVa u Rumuniji pokazati o kakvoj je igracini rijecharishp je napisao/la: Kvalitetan mec Besica,gotovo bi ga sigurno opet bacilo u pogon HSV.
Ipak prednost Mudonje lezi u tome sto je bolje zna nabaciti,a i dati gol mu nije strano.
P.S Vranjes u svom sesnaestercu.Odmah Hasagica spremati cijeli dan za penale.
Pogotovo kad znamo da ovaj Spanac sudi.

Ok ali ko ce onda sijeci lopte sa onakvim manirom kao Rahimic.Besicu jos treba malo lufta,a ulog je ogroman.delija je napisao/la:E pa ja se nadam da ce treneru HSVa u Rumuniji pokazati o kakvoj je igracini rijecharishp je napisao/la: Kvalitetan mec Besica,gotovo bi ga sigurno opet bacilo u pogon HSV.
P.S Vranjes u svom sesnaestercu.Odmah Hasagica spremati cijeli dan za penale.
Pogotovo kad znamo da ovaj Spanac sudi..Ovdje su nekako vece sanse da pogrijesi.U Rumuniji cemo igrati vjerovatno sa jednim napadacem pa ce biti potreban neko ko ce brze prenositi loptu u napad jer nas Rahimic tu jako uspori.Dok on doda Medunjaninu pa ovaj dalje vec gotova kontra
Sa 35 skoro sesta,CSKA mu produzuje ugovor na dvije godine.A milionske cifre su u pitanju.
Licno sam 100% siguran da bi se vec plasirali na veliko prvenstvo.Da nam je sudbina bila da Bajramovic i Rahimic igraju duze zajedno u repci.Nije nam se dalo.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
oooo Medunjanin kapiten

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
cega? izvor?Ponos Torina je napisao/la:oooo Medunjanin kapiten![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
pa vidis sta je Susic rekao na pressiciRacitilanA je napisao/la:cega? izvor?Ponos Torina je napisao/la:oooo Medunjanin kapiten![]()

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Principatus
- Kontakt:
Haha vi to ozbiljno? 
Susic je time aludirao na to, da inace kapiten sjedi pored njega na press-konferenciji. Pa je zato rekao, da je doveo kao kapitena sa sobom, pokazujuci na Medunjanina.

Susic je time aludirao na to, da inace kapiten sjedi pored njega na press-konferenciji. Pa je zato rekao, da je doveo kao kapitena sa sobom, pokazujuci na Medunjanina.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Giallorossi
- Kontakt:
Hocel Sehic biti rezervni golman ili Avdukic ?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidi Susica jes raspolozen
. Nikad ga ovakvog nisam vidio.

-
- Kontakt:
a zasto nije Rahimic kapiten? Covjek je posten i suti i radi svoj posao i mislim da bi i te zadatke obavljao na korektan nacin. Dokazao se i kao sportista i kao covjek, kako na terenu tako i van njega.
Ovaj Spahic je smece od covjeka i nicim ne zasluzuje da nosi kap traku, i nije ni pravi Bosanac, koliko god se svima uvlaci u supak.......
Ovaj Spahic je smece od covjeka i nicim ne zasluzuje da nosi kap traku, i nije ni pravi Bosanac, koliko god se svima uvlaci u supak.......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.