Španija-Poljska 83-78

..Ja mislim da su ovo Španci malo neozbiljno shvatili,relano bi bilo 20+..Vidim da su kod Španaca "šamarali" braća Gasol(Pau 29p,7sk

,Mark 16p,7sk) u Navaro 23p,3sk,2ass..Ovi ostali nisu bili nešto raspoloženi.....Belgija-Gruzija 59-81

..Gruzija dominira

,za njih navijam poslije Srbije

..Šalu na stranu,imaju solidan tim,mogu u 2.krug,to su dokazali i ovom sjajnom pobjedom.Pačulia bio najbolji sa 16 poena,Sanakidze i Šengela dali 13,Šermadini ispod svog prosjeka,a iskusni Boisa 10 poena.Belgija će biti topovska hrana....Crna Gora-Makedonija 70-65

Navijao sam za Makedonce

..vidim da je bila čvrsta utakmica,Dašić odigrao u stilu Dvajta Hauarda 20 p,16 sk

,svaka mu dala

...Dragičević standardan,Peković nije baš na svom nivou bio pa opet skupio 9 poena i 9 skokova,jeretin koristan....Ovamo za Makedonce "šamarao" Bo sa 17p,4sk,4ass...ali nije mogao sam...Antić i Stojanovski bili raspoloženi uz njega.Izgleda da je CG ovom pobjedom sebi vizirala 3 .mjesto

(možda i 2.)
Sad malo o nama

..Šta reći,pobjeda kolektiva i selektora, a ne NBA zvjezda...Imamo baš dugačku klupu,kad nije išlo Savana i tea,trpali su Tepić i mačvan(odliča danas,očekujem još više u daljoj fazi)...Ni Krle nije odigrao baš najbolje,ali dao svoj doprinos..Teo ekstra odigrao 15p,8 ass,3 sk

...Marković i Bjelica sjajni u odbrani....Očekujem dve lagane pobjede naredna dva dana,da se igrači još više razigraju i raspucaju...Kod "žabara"

,ništa novo...Barnjani odigrao u NBA stilu 22p,9 sk...Galinari u 1.pol dobar,kasnije ništa..mislim da je 15 poena dao...Belineli skromno,9p,5 ass...Ostali slabi,ja msilim da su svega 20 poena dali...bez ovog tria,Italija je kanta za nabijanje..Mislim da će teško u 2.krug.
Što se tiče naredne 4 tekme:
Francuska-Letonija 80%-20%
Turska-Portugal 95-5%
Grčka-Bih 90%-10%
Slovenija-Bugarska 85%-15%(moguće izenanđenje dana

)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...