EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

soba 39
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la soba 39 » 31 avg 2011, 16:30

Tribalian je napisao/la:@ Dilane ima logike u tome :mrgreen:

Sta bi ovim Spancima da se muce ovako,pobedili su 83:78,ali su izgubili i 3. i 4. cetvrtinu :?

Gruzija kosarkaska sila :mrgreen:
Španci se zahebavaju,pojačaće kad bude trebalo.
Ovi naši teže nego što se očekivalo protiv žabara :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 31 avg 2011, 16:31

Dasic 20 poena, 16 skokova. :P

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 31 avg 2011, 16:46

Jedva cekam ovu utakmicu Nemacke veceras ,da vidimo na cemu su . :mrgreen:

A kablovskoj kuci "SBB" cestitam na odabiru bosanskih kanala za gledanje u Srbiji "OBN" i "BN" :? :roll: Da su hteli gore nisu mogli :!: Ni "BHT" ni "RTRS" ni "FTV" nego dve najgore televizije.Sad gledaj basket na streamu ko saban.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 31 avg 2011, 16:46

Španija-Poljska 83-78 :mrgreen: ..Ja mislim da su ovo Španci malo neozbiljno shvatili,relano bi bilo 20+..Vidim da su kod Španaca "šamarali" braća Gasol(Pau 29p,7sk :D ,Mark 16p,7sk) u Navaro 23p,3sk,2ass..Ovi ostali nisu bili nešto raspoloženi.....Belgija-Gruzija 59-81 :D ..Gruzija dominira :D ,za njih navijam poslije Srbije :D :mrgreen: ..Šalu na stranu,imaju solidan tim,mogu u 2.krug,to su dokazali i ovom sjajnom pobjedom.Pačulia bio najbolji sa 16 poena,Sanakidze i Šengela dali 13,Šermadini ispod svog prosjeka,a iskusni Boisa 10 poena.Belgija će biti topovska hrana....Crna Gora-Makedonija 70-65 :lol: Navijao sam za Makedonce :cry: :lol: ..vidim da je bila čvrsta utakmica,Dašić odigrao u stilu Dvajta Hauarda 20 p,16 sk :shock: ,svaka mu dala :mrgreen: ...Dragičević standardan,Peković nije baš na svom nivou bio pa opet skupio 9 poena i 9 skokova,jeretin koristan....Ovamo za Makedonce "šamarao" Bo sa 17p,4sk,4ass...ali nije mogao sam...Antić i Stojanovski bili raspoloženi uz njega.Izgleda da je CG ovom pobjedom sebi vizirala 3 .mjesto :lol: :mrgreen: (možda i 2.)

Sad malo o nama :D ..Šta reći,pobjeda kolektiva i selektora, a ne NBA zvjezda...Imamo baš dugačku klupu,kad nije išlo Savana i tea,trpali su Tepić i mačvan(odliča danas,očekujem još više u daljoj fazi)...Ni Krle nije odigrao baš najbolje,ali dao svoj doprinos..Teo ekstra odigrao 15p,8 ass,3 sk :D ...Marković i Bjelica sjajni u odbrani....Očekujem dve lagane pobjede naredna dva dana,da se igrači još više razigraju i raspucaju...Kod "žabara" :mrgreen: ,ništa novo...Barnjani odigrao u NBA stilu 22p,9 sk...Galinari u 1.pol dobar,kasnije ništa..mislim da je 15 poena dao...Belineli skromno,9p,5 ass...Ostali slabi,ja msilim da su svega 20 poena dali...bez ovog tria,Italija je kanta za nabijanje..Mislim da će teško u 2.krug.

Što se tiče naredne 4 tekme:

Francuska-Letonija 80%-20%
Turska-Portugal 95-5%
Grčka-Bih 90%-10%
Slovenija-Bugarska 85%-15%(moguće izenanđenje dana :mrgreen: )
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 31 avg 2011, 16:54

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Španija-Poljska 83-78 :mrgreen: ..Ja mislim da su ovo Španci malo neozbiljno shvatili,relano bi bilo 20+..Vidim da su kod Španaca "šamarali" braća Gasol(Pau 29p,7sk :D ,Mark 16p,7sk) u Navaro 23p,3sk,2ass..Ovi ostali nisu bili nešto raspoloženi.....Belgija-Gruzija 59-81 :D ..Gruzija dominira :D ,za njih navijam poslije Srbije :D :mrgreen: ..Šalu na stranu,imaju solidan tim,mogu u 2.krug,to su dokazali i ovom sjajnom pobjedom.Pačulia bio najbolji sa 16 poena,Sanakidze i Šengela dali 13,Šermadini ispod svog prosjeka,a iskusni Boisa 10 poena.Belgija će biti topovska hrana....Crna Gora-Makedonija 70-65 :lol: Navijao sam za Makedonce :cry: :lol: ..vidim da je bila čvrsta utakmica,Dašić odigrao u stilu Dvajta Hauarda 20 p,16 sk :shock: ,svaka mu dala :mrgreen: ...Dragičević standardan,Peković nije baš na svom nivou bio pa opet skupio 9 poena i 9 skokova,jeretin koristan....Ovamo za Makedonce "šamarao" Bo sa 17p,4sk,4ass...ali nije mogao sam...Antić i Stojanovski bili raspoloženi uz njega.Izgleda da je CG ovom pobjedom sebi vizirala 3 .mjesto :lol: :mrgreen: (možda i 2.)

Sad malo o nama :D ..Šta reći,pobjeda kolektiva i selektora, a ne NBA zvjezda...Imamo baš dugačku klupu,kad nije išlo Savana i tea,trpali su Tepić i mačvan(odliča danas,očekujem još više u daljoj fazi)...Ni Krle nije odigrao baš najbolje,ali dao svoj doprinos..Teo ekstra odigrao 15p,8 ass,3 sk :D ...Marković i Bjelica sjajni u odbrani....Očekujem dve lagane pobjede naredna dva dana,da se igrači još više razigraju i raspucaju...Kod "žabara" :mrgreen: ,ništa novo...Barnjani odigrao u NBA stilu 22p,9 sk...Galinari u 1.pol dobar,kasnije ništa..mislim da je 15 poena dao...Belineli skromno,9p,5 ass...Ostali slabi,ja msilim da su svega 20 poena dali...bez ovog tria,Italija je kanta za nabijanje..Mislim da će teško u 2.krug.

Turska-Portugal 95-5%
Grčka-Bih 90%-10%
Iznenadjenje dana bi mogao biti Izrael, a Letonci ce biti nezgodni zbog publike koja ce biti na njihovoj strani tako da im dajem 35 %. :lol:
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 31 avg 2011, 17:03

Ajmo Letonci 50 %. :lol:
I think I'm a pussy one.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 31 avg 2011, 17:03

Texi je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Španija-Poljska 83-78 :mrgreen: ..Ja mislim da su ovo Španci malo neozbiljno shvatili,relano bi bilo 20+..Vidim da su kod Španaca "šamarali" braća Gasol(Pau 29p,7sk :D ,Mark 16p,7sk) u Navaro 23p,3sk,2ass..Ovi ostali nisu bili nešto raspoloženi.....Belgija-Gruzija 59-81 :D ..Gruzija dominira :D ,za njih navijam poslije Srbije :D :mrgreen: ..Šalu na stranu,imaju solidan tim,mogu u 2.krug,to su dokazali i ovom sjajnom pobjedom.Pačulia bio najbolji sa 16 poena,Sanakidze i Šengela dali 13,Šermadini ispod svog prosjeka,a iskusni Boisa 10 poena.Belgija će biti topovska hrana....Crna Gora-Makedonija 70-65 :lol: Navijao sam za Makedonce :cry: :lol: ..vidim da je bila čvrsta utakmica,Dašić odigrao u stilu Dvajta Hauarda 20 p,16 sk :shock: ,svaka mu dala :mrgreen: ...Dragičević standardan,Peković nije baš na svom nivou bio pa opet skupio 9 poena i 9 skokova,jeretin koristan....Ovamo za Makedonce "šamarao" Bo sa 17p,4sk,4ass...ali nije mogao sam...Antić i Stojanovski bili raspoloženi uz njega.Izgleda da je CG ovom pobjedom sebi vizirala 3 .mjesto :lol: :mrgreen: (možda i 2.)

Turska-Portugal 95-5%
Grčka-Bih 90%-10%
Iznenadjenje dana bi mogao biti Izrael, a Letonci ce biti nezgodni zbog publike koja ce biti na njihovoj strani tako da im dajem 35 %. :lol:

Pa da Izraelci imaju milione razloga da pobjede Švabe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..svakako da će biti naboj,da će Izrael "izginuti" da uradi nešto ovde,a mogu,nisu oni baš loša ekipa...vidjećemo 8-) ...A volio bih da Letonci uzmu Francuze,ali čini mi se to ipak nemoguće(mada me trenutni rezultat demantuje :mrgreen: ).

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 31 avg 2011, 18:44

Iz dosadašnjih susreta prvoga kola vidjelo se da nijedna ekupa nije za podcijeniti ;)
Philadelphia
Championship
............................

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 avg 2011, 19:43

Odgledo sam tri meča danas Srbija -Italija ,BIH -Grčka ,Francuska -Latvia

Znači kao što smo ja i neno govrili Dylančiću ,nema Italija tima za nešto više ,kad ide ove prve zvjezde igraju čim ih stane i nema od njih ništa i kad ja kažem nemože njih trojicu ići u isto vrijeme nikako ,krene Galinaria i on sam igra i dok ga je išlo oni su vodili ,stalo ga Srbi preokrenuli ,krenulo Bargniani oni se vratili ,stalo i njega na kraju i više im nije bilo pomoći .

Ovi Grci nisu ni slika od one ekipe sa priprema ,kako su nas razbili u Riminiju ovo danas nije ni približno dobro ,možda dolazi do izražaja ona nenova da su rano tempirali formu pa da bi mogli imati problema na prvenstvu ,ako budu igrali ovako do kraj i Hrvati ,Crnogorci i Makedonci (ako ih krene šut )će ih dosta namučiti .

Francuska po meni ova ekipa da nema Parkera bi bila obična kanta ,jednostavno ostali samo divljaju i ako je njihov dan igraju dobro ,ako nije nikakvog hajra od njih ,sva igra se zasniva na Parkeru to se danas vidjelo 31 poen uz dosta razigravanja ,kad nema rješenja Toni uzima loptu i ide na ulaz to je uvjek ili polaganje ,2+1 ili slobodna .Nedaj bože (po Francuze ) kad bi im se Parker povrijedio .Mislim da oni protiv ovih jači ekipa koje igraju timski nemaju nikakvih šansi .Latvia solidna reprezentacija imaju dobru tricu Blums(32p) pogađa i dosta razigrava ,mislim da Biendrish ne igra da je on bio tu nebi me iznendilo da su dobili Francuze .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 31 avg 2011, 19:43

Igrali smo suviše 'toplo-hladno', a sa 17 poena prednosti smo vrlo lako počeli da slavimo, pa smo prestali da igramo odbranu i spali na plus 4... Dobra stvar je što smo na zonsku odbranu Italijana odigrali školski, kvalitetno i razigrano.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 31 avg 2011, 19:50

rebonja je napisao/la:Igrali smo suviše 'toplo-hladno', a sa 17 poena prednosti smo vrlo lako počeli da slavimo, pa smo prestali da igramo odbranu i spali na plus 4... Dobra stvar je što smo na zonsku odbranu Italijana odigrali školski, kvalitetno i razigrano.

BiH je igrala sa Grčkom, ne sa Italijom ;)
FORZA MARŠAL !!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 avg 2011, 19:54

legenda reala je napisao/la:Odgledo sam tri meča danas Srbija -Italija ,BIH -Grčka ,Francuska -Latvia

Znači kao što smo ja i neno govrili Dylančiću ,nema Italija tima za nešto više ,kad ide ove prve zvjezde igraju čim ih stane i nema od njih ništa i kad ja kažem nemože njih trojicu ići u isto vrijeme nikako ,krene Galinaria i on sam igra i dok ga je išlo oni su vodili ,stalo ga Srbi preokrenuli ,krenulo Bargniani oni se vratili ,stalo i njega na kraju i više im nije bilo pomoći .

Ovi Grci nisu ni slika od one ekipe sa priprema ,kako su nas razbili u Riminiju ovo danas nije ni približno dobro ,možda dolazi do izražaja ona nenova da su rano tempirali formu pa da bi mogli imati problema na prvenstvu ,ako budu igrali ovako do kraj i Hrvati ,Crnogorci i Makedonci (ako ih krene šut )će ih dosta namučiti .

Francuska po meni ova ekipa da nema Parkera bi bila obična kanta ,jednostavno ostali samo divljaju i ako je njihov dan igraju dobro ,ako nije nikakvog hajra od njih ,sva igra se zasniva na Parkeru to se danas vidjelo 31 poen uz dosta razigravanja ,kad nema rješenja Toni uzima loptu i ide na ulaz to je uvjek ili polaganje ,2+1 ili slobodna .Nedaj bože (po Francuze ) kad bi im se Parker povrijedio .Mislim da oni protiv ovih jači ekipa koje igraju timski nemaju nikakvih šansi .Latvia solidna reprezentacija imaju dobru tricu Blums(32p) pogađa i dosta razigrava ,mislim da Biendrish ne igra da je on bio tu nebi me iznendilo da su dobili Francuze .
Sto ti u zadnje vrijeme volis da ispadnes pametan :lol:

Izgubilo se protiv potencijalno novog prvaka evrope,ja sam vidio i dosta dobrih stvari,Gallinari me impresionirao,morao sam ga staviti na avatar,ne dajem ja ni sam tolike sanse Italiji ali i dalje vjerujem u njih,moze to i bolje,ali kakvih kloceva ima u rosteru Italije,Kenan Bajramovic je Jordan za njih :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 avg 2011, 20:04

Dylan Dog je napisao/la: Sto ti u zadnje vrijeme volis da ispadnes pametan :lol:

Izgubilo se protiv potencijalno novog prvaka evrope,ja sam vidio i dosta dobrih stvari,Gallinari me impresionirao,morao sam ga staviti na avatar,ne dajem ja ni sam tolike sanse Italiji ali i dalje vjerujem u njih,moze to i bolje,ali kakvih kloceva ima u rosteru Italije,Kenan Bajramovic je Jordan za njih :mrgreen:
Moram malo :lol: :lol:

I meni se svidio Galinari imao je nekoliko sjajnih poteza i dosta je atraktivan (a ja volim takve košarkaše )posebno ono zakucavanje na početku meča ;)

Preldžić 9 poena za 18 minuta danas :P

Odo Švabe gledati ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 31 avg 2011, 20:06

legenda reala je napisao/la:

Preldžić 9 poena za 18 minuta danas :P

;)

jbo te on :twisted: :twisted:
FORZA MARŠAL !!!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 31 avg 2011, 21:27

hodža je napisao/la:
rebonja je napisao/la:Igrali smo suviše 'toplo-hladno', a sa 17 poena prednosti smo vrlo lako počeli da slavimo, pa smo prestali da igramo odbranu i spali na plus 4... Dobra stvar je što smo na zonsku odbranu Italijana odigrali školski, kvalitetno i razigrano.

Jbt kako uvjek ima ovakvih na forumu? :roll: Halo,čovjek navija za koga hoće,nećeš ti određivati nekome za koga će da navija,to je privatnost,lična stvar svakog pojedinca na ovom dunjaluku...Normalno je ako govori(piše) o reprezentaciji za koju navija da će napisati MI....Uostalom nije to napisao na podforumu reprezentacije BIH,već na temi EP 2011,gdje se piše o svim reprezentacijama.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 31 avg 2011, 21:30

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
hodža je napisao/la:

Jbt kako uvjek ima ovakvih na forumu? :roll: Halo,čovjek navija za koga hoće,nećeš ti određivati nekome za koga će da navija,to je privatnost,lična stvar svakog pojedinca na ovom dunjaluku...Normalno je ako govori(piše) o reprezentaciji za koju navija da će napisati MI....Uostalom nije to napisao na podforumu reprezentacije BIH,već na temi EP 2011,gdje se piše o svim reprezentacijama.

jel' te ko šta pit'o ???
FORZA MARŠAL !!!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 31 avg 2011, 21:32

Nije direktno,ali tvoja provokacija se odnosi i na mene,i na ostale članove ovog podforuma,koji navijaju za neke druge reprezentacije,pa da ti dam do znanja da nećeš nikome ovde soliti pamet i govoriti za koga će da navija.toliko :idea:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 31 avg 2011, 21:33

Pa onda je nepismen, jer sam mu i ja procitao post, ali veze nemam o kome je govorio, mozda je njemacka, izrael, sta ja znam..ako vec govori mi i navija za nekoga (njegova stvar, naravno, sasvim normalno da navija za koga zeli), nek onda bar napiše tko je to mi..i ja navijam za hrvatsku, al uvijek na opčetku spomenem hrvatska a ne mi...a i rijetko se kad poistovjetim, ne igram ja, vec oni...
dubrava je napisao/la:što se tiče hrvatske, moglo bi danas biti jako grbavo i čupavo bez obzira sto je s druge strane slabija Finska. Obično se na početku lošije starta, malo se još traže, privikavaju na koševe, parket i slične gluposti. A Finska već dolazi spremna, u punoj formi s obzirom da su razigravali..
Whose the man :D
kako ih samo znam u dušu, rodila ih majka nesposobna za skočiti...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 avg 2011, 21:34

dubrava je napisao/la:Pa onda je nepismen, jer sam mu i ja procitao post, ali veze nemam o kome je govorio, mozda je njemacka, izrael, sta ja znam..ako vec govori mi i navija za nekoga (njegova stvar, naravno, sasvim normalno da navija za koga zeli), nek onda bar napiše tko je to mi..i ja navijam za hrvatsku, al uvijek na opčetku spomenem hrvatska a ne mi...a i rijetko se kad poistovjetim, ne igram ja, vec oni...
dubrava je napisao/la:što se tiče hrvatske, moglo bi danas biti jako grbavo i čupavo bez obzira sto je s druge strane slabija Finska. Obično se na početku lošije starta, malo se još traže, privikavaju na koševe, parket i slične gluposti. A Finska već dolazi spremna, u punoj formi s obzirom da su razigravali..
Whose the man :D
kako ih samo znam u dušu, rodila ih majka nesposobna za skočiti...
To ti o BiH :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 31 avg 2011, 21:36

@dubrava..mislim da ovo ipak pokazuje o kokok se repki radi ;) ,ali slažem se sa tobom,da se ubuduće naglasi o kome se radi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.