Melo - Sissoko.. pa kako ce da ovi jebu Bordo-a , francuzi jos nisu svjesni

Amauri izuzetno los.. prodati nista drugo

1:0 kako bi rekli "u Juventusovom stilu".. nismo krkani da se izivljavamo, mi gentlemani i lijepo pobjedimo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
dafi je napisao/la:to ti ozbiljno??
njegov jedan gol, kosta 1m.. platili smo ga vise miliona nego sto je on u ove dvije godine postigao golova.. jako los napadac.. jako!
Pa ako nista, ALex moze igrati u vrhu napada, kao sto je to nekad. Jest da je sada druga formacija ali ako bas zatreba, a na kraju krajeva ima isto ima ovaj mali Immobile, bice nesto od njega.sarajlija89 je napisao/la:iaquinta i treze su povrijeđeni sto znaci da nemamo pravu zamjenu za amauria......valjda cemo izdrzat neko vrijeme i da ce sve bit udure jer tesko amauri moze sam
sto ga kiksnu kad rece da je losa uprava.. jebga..Nerko_Juventino je napisao/la:Ma nema od pojacanja nista, daj Boze da grijesim,al ova uprava je totalno nesposobna. Za mene bi prodaja Poulsena i Grygere u januaru bila ravna pojacanju u vidu nekog zvucnog imena. To ce bit praznik.
P.S.Sljedece kolo u Cagliari po 3 boda i onda da j.ebemo šInter u Torinu i ukljucit se konacno u bitku za Scudetto.
dafi je napisao/la:ako ces iskreno i ja sam ga na pocetku branio fkt.. radi njegove borbenosti.. ali onda je jedan clan na juvebalkan izvadio njegovu statistiku sa dvije tekme.. dvije tekme koje smo gledali na obn.. znaci bilo je 0 od 7 dobrih centarsuta.. losih pasova.. dosta puta lopta preko njegove strane se ubacivala.. a da ne pricam koliko su puta prosli po njegovoj strani.. 1000 losih stvari, a samo jedna dobra stvar.. borbenost.. to nije igrac za Juventusa.. igrao je malo tekmi, istina, ne treba diskutovati.. ali i Grosso je ovdje samo dvije sezone.. na kraju sljedece ode Grosso.. a cinjenica da mu je odbrana slabija strana..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.