Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

daffy
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la daffy » 22 nov 2009, 22:47

uh Momo je drama.. a i Poulsen se malo k'o popravio.. :D ali steta za njega, jer se nasao u nezgodno vrijeme popravljati.. btw. dobro dodje alternativa u svakom slucaju..

Melo - Sissoko.. pa kako ce da ovi jebu Bordo-a , francuzi jos nisu svjesni :D

Amauri izuzetno los.. prodati nista drugo :(

1:0 kako bi rekli "u Juventusovom stilu".. nismo krkani da se izivljavamo, mi gentlemani i lijepo pobjedimo :D
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 nov 2009, 23:05

iaquinta i treze su povrijeđeni sto znaci da nemamo pravu zamjenu za amauria......valjda cemo izdrzat neko vrijeme i da ce sve bit udure jer tesko amauri moze sam
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 nov 2009, 23:08

vratio se Alex.. trebalo bi probati sa njim u 4-2-3-1.. ja mislim da bi odma zabili jedno 7,8 komada :D..

btw. imamo Immobile-a.. koji ce ako Amauri ovako nastavi , sigurno dobijat vise priliku da igra.. a svi znamo da je nevjerovatan talenat..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 nov 2009, 23:15

ne diraj mi amauria ;) on ce zabit kad najvise bude trebalo hehe
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 nov 2009, 07:06

to ti ozbiljno??

njegov jedan gol, kosta 1m.. platili smo ga vise miliona nego sto je on u ove dvije godine postigao golova.. jako los napadac.. jako!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2009, 15:45

dafi je napisao/la:to ti ozbiljno??

njegov jedan gol, kosta 1m.. platili smo ga vise miliona nego sto je on u ove dvije godine postigao golova.. jako los napadac.. jako!

ma ja ga gotivim i mislim da je dobar igrac...doduse nije to pokazo u ove dvije god u juventusu....cinjenica...al mislim da moze koristiti i da ce zabit neke odlucujuce golove...nek pocene sa sinterom :D

Forza Amauri...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 nov 2009, 17:37

sarajlija89 je napisao/la:iaquinta i treze su povrijeđeni sto znaci da nemamo pravu zamjenu za amauria......valjda cemo izdrzat neko vrijeme i da ce sve bit udure jer tesko amauri moze sam
Pa ako nista, ALex moze igrati u vrhu napada, kao sto je to nekad. Jest da je sada druga formacija ali ako bas zatreba, a na kraju krajeva ima isto ima ovaj mali Immobile, bice nesto od njega.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 nov 2009, 20:53

Amaurija ja nemogu nikako.. odvalili smo pare za njega, da bi dobili 10 golova u dvije godine.. mislim da se previse ceka da krene.. da postigne 3 gola u sljedecoj tekmi, to nemoze bacit u zaborav prosle sezone i kako je lose igrao.. eh sad kad bi do kraja odigrao na nivou i bio prvi ili drugi strelac lige onda bi mogao ostati.. ako ne odma ga prodati.. i njega i Iaquintu.. ostaviti Alexa i Trezegueta.. malog Immobilea u prvi plan i dovesti nekog od Zarate, Lavezzi ili Dzeko.. ili eventualno Aguero.. mada ja mislim da cemo mi vise pare potrositi na odbranu, tako da necemo imati za Kuna pare..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 nov 2009, 21:20

Blanc izjavio da Juve ide malo u "shopping" u januarskom roku.

Naime, nikakva tajna nije da Juve trazi pojacanja, i to u zadnjim redovima gdje malo skripi.

Blanc je izjavio za Tuttosport, da ce klub, gledati da se malo pojaca u prelaznom roku.

Isto tako su na se posmatraju igraci za buducnost Juventusa, ali nije htio objaviti imena istih, bar jos nista.

Druga bitna stvar, kako se spekulise u medijima, je dovodjenje Drenthe-a iz RM, kao zamjenja za Grosso-a.

Postoji mogucnost da je u biti skroz rijec o drugom igracu, ali je pitanje koje to ustvari. Blanc to sve do sada drzi u tajnosti, i ostaje da se ceka januarski rok, da vidim sta je na stvari.

Svakako ce btii inetersantno, ko ce doci, ili hoce li uopste biti pojacanja. :)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 nov 2009, 21:30

Drente i VDV iz Reala su kao na listi..

pa stoper iz Barija Ranocchi..

bit ce svasta.. ali ja bi najvise volio Nanija iz Man utd.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 23 nov 2009, 22:47

Ma nema od pojacanja nista, daj Boze da grijesim,al ova uprava je totalno nesposobna. Za mene bi prodaja Poulsena i Grygere u januaru bila ravna pojacanju u vidu nekog zvucnog imena. To ce bit praznik.

P.S.Sljedece kolo u Cagliari po 3 boda i onda da j.ebemo šInter u Torinu i ukljucit se konacno u bitku za Scudetto.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 nov 2009, 23:55

Nerko_Juventino je napisao/la:Ma nema od pojacanja nista, daj Boze da grijesim,al ova uprava je totalno nesposobna. Za mene bi prodaja Poulsena i Grygere u januaru bila ravna pojacanju u vidu nekog zvucnog imena. To ce bit praznik.

P.S.Sljedece kolo u Cagliari po 3 boda i onda da j.ebemo šInter u Torinu i ukljucit se konacno u bitku za Scudetto.
sto ga kiksnu kad rece da je losa uprava.. jebga..

ma uprava je zakon.. i ja sam je mrzio, ali kad sagledas realno stvari.. sa kakvim smo finansijama bili cim smo ispali u Seriu B.. odma nas vratili u Seriu A i to prva sezona odma trece mjesto.. druga sezona drugo mjesto.. i sad ova idemo na prvo.. btw. ne treba nikog prodavati, osim Molinara kojeg bi ja dao djaba.. jer treba nam alternative.. naravno u ljeto Poulsena i Tiaga.. out!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 nov 2009, 00:04

a sto ste ludi :D sto bi molinara prodo,savim solidan za rotaciju sa grosom...tu smo pokriveni...nama fali desni bocni,caceres je dobar al nije klasicni desni bek,volio bi rafinhu ili ebuea i....i sredina je dosta dobro pokrivena...sta ce nam vdv ili drenthe...gdje bi igrali,ionako giovinco ispasta jos da neko dodje gdje bi igro.....napadac nam ne treba isto jer imamo 4 al povrede nas ubise pa eto hajmo rec da bi nam jedan mozda i trebo....mozda jedan veznjak umjesto tiaga ili poulsena al da je kreativniji....al opet imamo marchisia.

sve u svemu,nezz ko bi nam mogo bit eventualno pojacanje...moja zelja je da nas povrede zaobidju i to je to...sta ce nam pojacanja,realno jaki smo ....samo da nema povreda,nama ne treba vise

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 nov 2009, 12:22

ja sam naveo one koji se spominju u zadnje vrijeme..

btw. odbrana nam qrcu ne valja.. sve ostalo je manje vise odlicno.. mozda napad jos malo podmladiti onako kako sam rekao u predhodnom postu.. Molinaro da bude zamjena?? uh pa taj rehljo ne zna ni vodu donjeti kako treba.. Caceres iako nije bek po prirodi igra to fantasticno.. ima brzinu i centarsut odlican.. mogao bi se on prebaciti na bek poziciju.. na toj strani imamo jos Grygeru koji ruku na srce je odlican ove sezone i Zebinu koji uvijek moze biti solidna zamjena.. ali ovaj rahljo Molinaro nikako.. pa lik ne zna nista.. osim trcati ko debil nekakav..

Poulsen moze biti zamjena za Marchu, Mela i Sissoka.. dok se Tiaga treba rijesiti.. tu imamo i mladog Marrone-a.. nekad i njemu u kupu dati priliku.! ugl. odbranu treba poboljsati.. tu smo kite..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 nov 2009, 13:20

ma molinaro je moj igrac...ja kad vidim iaquintu i njega kao se srcem bore to je to.......uvijek sam branio molinara jer smatram da nije tolko los kolko ga neki smatraju za takvog.....savim solidan u rotaciji...a eto caceres moze lijevo igrat cak :D samo jedan mladi stoper bi trebo kad se canna oprosti...zapata moj izbor al otom potom....i desni bek podhitno.

ja bi sve dao za lahma...pa sad treba iskoristit ovu situaciju u bayernu i privolit ga da dodje nama....pa zamisli moze i lijevo i desno igrat,jednim udarcem dvije muhe :D ne bi zalio do 30 mil dat jer sigurno vrijedi

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 nov 2009, 13:29

brate i ti i ja bi srcem igrali za Juve.. ali nije to dovoljno.. nije dovoljno samo se truditi.. svi se oni trude, pa i plavusa ( Poulsen ) se trudi na treninzima.. citav ljetni rok sam govorio i zelio da ide iz kluba.. jer fkt. nije bio kvalitet.. ali kada sam vidio jednu sliku.. uh odma sam promjenio misljenje i bilo mi je drago sto je ostao..

slika

to je bilo kada su svi igraci ljetos otisli na Peace Kup.. samo on i De Ceglie ostali u Torinu.. De Ceglie bio ozbiljno povrijedjen.. a njemu se odlucivalo o sudbini.. tad mi je pravo vokri bilo sto sam pricao dosta o njemu. :(

btw. Molinaro out!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 nov 2009, 13:42

nije molinaro tolko los sigurno.....pa prethodne sezone a i one predprosle imali smo velik problema sa odbranom...ne samo s njim....usvakom slucaju ove sezone ne igra skoro nikako pa i nema potrebe diskutovat.....moze poneku tekmu odigrat i to je to....grosso nama odlican

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 nov 2009, 13:50

ako ces iskreno i ja sam ga na pocetku branio fkt.. radi njegove borbenosti.. ali onda je jedan clan na juvebalkan izvadio njegovu statistiku sa dvije tekme.. dvije tekme koje smo gledali na obn.. znaci bilo je 0 od 7 dobrih centarsuta.. losih pasova.. dosta puta lopta preko njegove strane se ubacivala.. a da ne pricam koliko su puta prosli po njegovoj strani.. 1000 losih stvari, a samo jedna dobra stvar.. borbenost.. to nije igrac za Juventusa.. igrao je malo tekmi, istina, ne treba diskutovati.. ali i Grosso je ovdje samo dvije sezone.. na kraju sljedece ode Grosso.. a cinjenica da mu je odbrana slabija strana..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 nov 2009, 14:17

dafi je napisao/la:ako ces iskreno i ja sam ga na pocetku branio fkt.. radi njegove borbenosti.. ali onda je jedan clan na juvebalkan izvadio njegovu statistiku sa dvije tekme.. dvije tekme koje smo gledali na obn.. znaci bilo je 0 od 7 dobrih centarsuta.. losih pasova.. dosta puta lopta preko njegove strane se ubacivala.. a da ne pricam koliko su puta prosli po njegovoj strani.. 1000 losih stvari, a samo jedna dobra stvar.. borbenost.. to nije igrac za Juventusa.. igrao je malo tekmi, istina, ne treba diskutovati.. ali i Grosso je ovdje samo dvije sezone.. na kraju sljedece ode Grosso.. a cinjenica da mu je odbrana slabija strana..

sjecam se kad ga je scorp analiziro hhhhh :D ....btw ismija se onom tacchinardiju na JB hahahaha....joj sta ste mu uradili...poludio skroz :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 nov 2009, 14:53

da, scorp ga analizirao..

tachinardi .. hahaha sta smo mu uradili xD.. sad je banovan.. poludio i poce pucat suplje da je interista.. hahahaha

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.