haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
ako se bude igralo sa samo 16 igrača 1v1 turnir se može odraditi i za jedan dan, ne vidim razlog zašto bi otezali
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Prijavljujem se i ja !volimliverpool je napisao/la:Želim ja da organiziram kao neko natjecanje.
-Bit' će 16 igrača i odmah ide 1/8 finala
-Parove 1/8 finala ću ja izvući (16 papirića,na svakim ime jednog od takmičara i smotam ih,pa izvlačim)
-Takmičenje počinje od sutra.Igrat' će se nedjeljom i srijedom.
-Termini odigravanja su 14:30 i 21:30.
-Ako npr. jedan takmičar dođe u 14:30,a ovaj drugi ne dođe,pa niko ne dođe u 21:30,utakmica se registruje 3:0 za takmičara koji je došao u 14:30.Samo je potrebno da se taj takmičar javi ovdje i kaže da nema drugog takmičara.Ako jedan takmičar dođe u 14:30 pa ne dođe u 21:30,a ovaj drugi ne dođe u prvi termin pa dođe u drugi,onda imaju i ostali dani za odigravanje tekme (osim nedjelje ima i ponedjeljak,utorak).Valjda se neće potrefiti da se takmičari mimoilaze 3 dana zaredom.Kontate ovo pravilo?
-Igrati će se 4 minute,a golovi neograničeno,teren classic.
Dakle,dosada je problem bio izostanak jednog od igrača.Sada je samo potrebno da se ovaj drugi igrač pojavi i kaže da nema njegovog suparnika i piše se njemu 3:0.Naravno,ako jedan igrač dođe u jednom terminu pa ne dođe u drugom,a njegov suparnik ne dođe u prvom pa dođe u drugom,tekma se mođe igrati i drugi dan.Već sam to ponovio.![]()
Ima li zainteresovanih?Ja se prijavljujem kao prvi.
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
Dje da se prijavim igram haxball nick(david villa)armanix je napisao/la:Prijavljujem se i ja !volimliverpool je napisao/la:Želim ja da organiziram kao neko natjecanje.
-Parove 1/8 finala ću ja izvući (16 papirića,na svakim ime jednog od takmičara i smotam ih,pa izvlačim)
-Ako npr. jedan takmičar dođe u 14:30,a ovaj drugi ne dođe,pa niko ne dođe u 21:30,utakmica se registruje 3:0 za takmičara koji je došao u 14:30.Samo je potrebno da se taj takmičar javi ovdje i kaže da nema drugog takmičara.Ako jedan takmičar dođe u 14:30 pa ne dođe u 21:30,a ovaj drugi ne dođe u prvi termin pa dođe u drugi,onda imaju i ostali dani za odigravanje tekme (osim nedjelje ima i ponedjeljak,utorak).Valjda se neće potrefiti da se takmičari mimoilaze 3 dana zaredom.Kontate ovo pravilo?
Dakle,dosada je problem bio izostanak jednog od igrača.Sada je samo potrebno da se ovaj drugi igrač pojavi i kaže da nema njegovog suparnika i piše se njemu 3:0.Naravno,ako jedan igrač dođe u jednom terminu pa ne dođe u drugom,a njegov suparnik ne dođe u prvom pa dođe u drugom,tekma se mođe igrati i drugi dan.Već sam to ponovio.![]()
* * * *
- VolimLiverpool
- Kontakt:
14.
Još dvojica fale.
MuX
Pa neće svih 16 igrača biti u isto vrijeme na forumu.
Još dvojica fale.
MuX
Pa neće svih 16 igrača biti u isto vrijeme na forumu.

You'll never walk alone.
Evo i ja.. 

Hoce li biti sta od turnira? 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Hoće aBd.
Još jedan igrač fali.
Nadam se da ću ga dobiti za sat,dva pa da odmah izvučem parove i postavim ovdje.
Još jedan igrač fali.
Nadam se da ću ga dobiti za sat,dva pa da odmah izvučem parove i postavim ovdje.
You'll never walk alone.
Hajd daj boze da dodje jos neko, da veceras saznam protiv koga igramvolimliverpool je napisao/la:Hoće aBd.
Još jedan igrač fali.

Koji sam peh ja ću dobiti najjačeg !
Champions
pw:10986 hajde da odigramo koju !

Champions

FK Pjetlovi
prijavljujem se i ja xDarmanix je napisao/la:Prijavljujem se i ja !volimliverpool je napisao/la:Želim ja da organiziram kao neko natjecanje.
Eto @volimliverpool
pocni sa izvlacenjem pa nam reci parove.
pocni sa izvlacenjem pa nam reci parove.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Spisak takmičara:
VolimLiverpool
Reds
Unica_Liverpool
Edin TM87
S-Y-L-A-R
QUARESMA 18
ILoveLFC
aleksandarhz
Adin_BiH
muX
njub
bombarder
armanix
danin
alacious
lottdogg
Slučajnim odabirom parovi 1/8 finala su:
QUARESMA 18-alacious
aleksandarhz-bombarder
danin-Adin_BiH
armanix-Unica_Liverpool
VolimLiverpool-njub
lottdogg-EdinTM87
ILoveLFC-muX
Reds-S-Y-L-A-R
Reds,prokleo si sam sebe.
Što se tiče termina odigravanja:
-Ako npr. jedan takmičar dođe u 14:30,a ovaj drugi ne dođe,pa niko ne dođe u 21:30,utakmica se registruje 3:0 za takmičara koji je došao u 14:30.Samo je potrebno da se taj takmičar javi ovdje i kaže da nema drugog takmičara.Ako jedan takmičar dođe u 14:30 pa ne dođe u 21:30,a ovaj drugi ne dođe u prvi termin pa dođe u drugi,onda imaju i ostali dani za odigravanje tekme (osim nedjelje ima i ponedjeljak,utorak).Valjda se neće potrefiti da se takmičari mimoilaze 3 dana zaredom.
Počinje od sutra,igra se ponedjeljkom i četvrtkom.Pitanja?
VolimLiverpool
Reds
Unica_Liverpool
Edin TM87
S-Y-L-A-R
QUARESMA 18
ILoveLFC
aleksandarhz
Adin_BiH
muX
njub
bombarder
armanix
danin
alacious
lottdogg
Slučajnim odabirom parovi 1/8 finala su:
QUARESMA 18-alacious
aleksandarhz-bombarder
danin-Adin_BiH
armanix-Unica_Liverpool
VolimLiverpool-njub
lottdogg-EdinTM87
ILoveLFC-muX
Reds-S-Y-L-A-R
Reds,prokleo si sam sebe.

Što se tiče termina odigravanja:
-Ako npr. jedan takmičar dođe u 14:30,a ovaj drugi ne dođe,pa niko ne dođe u 21:30,utakmica se registruje 3:0 za takmičara koji je došao u 14:30.Samo je potrebno da se taj takmičar javi ovdje i kaže da nema drugog takmičara.Ako jedan takmičar dođe u 14:30 pa ne dođe u 21:30,a ovaj drugi ne dođe u prvi termin pa dođe u drugi,onda imaju i ostali dani za odigravanje tekme (osim nedjelje ima i ponedjeljak,utorak).Valjda se neće potrefiti da se takmičari mimoilaze 3 dana zaredom.
Počinje od sutra,igra se ponedjeljkom i četvrtkom.Pitanja?
You'll never walk alone.
Ides na mene !reds je napisao/la:Koji sam peh ja ću dobiti najjačeg !![]()
![]()
Champions

EDIT: nisam vidio, da je vec postavljeno

Ja sam zato da se igra na neutralnom terenu, tj kod muXa

Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 27 feb 2011, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Sve uredu, sto se mene tice. :ugeek:
- aleksandarhz
- Kontakt:
ajmo ljudi soba sportsport.ba
pw je: ss.ba
Da se spremamo malo....
pw je: ss.ba
Da se spremamo malo....

mozemol sad odigrat 

Zašto nisam iznenađen ?reds je napisao/la:Koji sam peh ja ću dobiti najjačeg !![]()
:

Jel kreira onaj ko je domaćin ?
I mogli smo dvomeč da igramo tj. 2 utakmice jednu na "svom" i jednu na gostujućem terenu.

FK Pjetlovi
Bolje ti je ne trazi dvomec kod mene se ne moze cak i meni lagga a kamoli protivnicimareds je napisao/la:Zašto nisam iznenađen ?reds je napisao/la:Koji sam peh ja ću dobiti najjačeg !![]()
:
![]()
Jel kreira onaj ko je domaćin ?
I mogli smo dvomeč da igramo tj. 2 utakmice jednu na "svom" i jednu na gostujućem terenu.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.