nadam se da ce izaci iz iste do tekme sa lalama
Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemacke - Elf
kapitenova mlada je sigurno bila u crvenoj zoni ovih dana
Thomas Müller - Fußballgott
Sarah je trenutno u Hamburgu snima neki reality-show i obecala je da ce pokusati da dodje na sto vise utakmica Elf-a.effe_sa je napisao/la:Sarah je kraljica mora biti tu, da još više sreće i Schweiniju a i kompletnom Elf-u doneseamerosm je napisao/la: Ukoliko zelimo osvojiti EP moramo podhitno dovesti Sarah-u, jer Schweinsteiger jucer nije bio na nivou.Zato sam baš i stavio ovu gore sliku, s razlogom, jer Khedira je bio asistent i jedan od najbolji, a Mario uvalio golamerosm je napisao/la: Zanimljivo da su najbolje ocjenjeni igraci ti cije su djevojke bile na tribinama.![]()
Doduše i Kathy je bila na tribinama, pa je i Hummels fenomenalno odigrao.
E sad ne znam samo za Neuerovu?
Neuer-ova djevojka je kako sam uspio procitati okupirana svojim fakultetom tako da ce najvjerovatnije samo dolaziti na vaznije utakmice, a znimljivo da jucer nije bila ni jedna djevojka iz tabora Bavaraca.Nedostajala je Lisa, a za Lahamova djevojka ima opravdanje jer je trudna.
Navijaci ostalih reprezentacija se brinu za igru i traze najbolja rijesenja, a mi se ovdje brinemo cija je djevojka bila na tribinama, a cija nije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Neka se o tome brinemo, jer nam je dobro krenuloamerosm je napisao/la:
Navijaci ostalih reprezentacija se brinu za igru i traze najbolja rijesenja, a mi se ovdje brinemo cija je djevojka bila na tribinama, a cija nije.![]()
![]()
![]()
A evo razloga što se brinemo pa Njemačka je već prvak u tom segmentu:

A da Bog da se Jogi ovako radovao do kraja

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- legenda reala
- Kontakt:

Evo ušla Sara u idealnih 11
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta pare rade kad su u pitanju zene. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- legenda reala
- Kontakt:
Ne prepravljaj, ostavi i ono da bi balili ovako i oni ko i mi, da nisu fudbaleriElegant je napisao/la:Sta pare rade kad su u pitanju zene.
Šta mislite da li bi ja imo šansi kod Sare
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nadam se da je @Legenda uvidio kvalitetu Gomeza. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Do Sare ćeš teže, ali slične Sari možeš upoznat u Njemačkoj, samo kad se dobro provrtiš na pravim mjestimalegenda reala je napisao/la:
Šta mislite da li bi ja imo šansi kod Sare![]()
effe, amere kako da dođem do nje
![]()
A prije bi te za slikanje ili kafu neka naša manekenka odbila nego Sarah, garantovanooo
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Evo gledam press-konferenciju za medije i siguran sam da ce Mats Hummels biti naredni vodja Elf-a. Momak je miran, stoji objema nogama na zemlji, detaljno bez nekog mudrovanja je izanalizirao greske koje su jucer napravljenje. Na pitanje sta misli o narednom protivniku rekao je da ce sigurno biti pogledana prijateljska utakmica odigrana prosle godine i da ce iz nje ponovo pokusati izvuci odredjene pouke.
@ legenda
evo procitaj njen interviju, pa prosudi imas li sansi kod nje.
http://www.gq-magazin.de/unterhaltung/g ... -interview
Do nje ti je lahko doci. Kupi VIP ulaznicu za utakmicu Bayerna. Inace meni je licno od svih najbolja Lisa Müller, jer je sa Thomasom od njegove 15.godine u vezi (ko fol oni tada znali sta je veza
).
@ legenda
evo procitaj njen interviju, pa prosudi imas li sansi kod nje.
http://www.gq-magazin.de/unterhaltung/g ... -interview
Do nje ti je lahko doci. Kupi VIP ulaznicu za utakmicu Bayerna. Inace meni je licno od svih najbolja Lisa Müller, jer je sa Thomasom od njegove 15.godine u vezi (ko fol oni tada znali sta je veza
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Metnu ga mezGo.
Losa i bezidejna igra, al uz malu pomoc fortune, i to je bilo dovoljno da padnu omrazeni Portugalci. Odbrana odlicno odigrala, jedino Lahm podbacio. Vezi red ocajan u ofanzivi, krila nkatastrofalna, Gomez nevidljiv, ali mora mu se oprostiti. Protiv Holandeza bi trebalo biti lakse, iskljucivo zbog cinjenice da oni moraju krenuti svim snagama naprijed, sto ce ostaviti dosta prostora za ubitacne svapske kontre.
Sinoc je itekako bilo vidljivo da onakav sastav nije u stanju ozbiljnije ugroziti protivnicki bunker, te ce Jeguljica morati ubaciti u pocetni sastav tehnicki dominantnije igrace (Kroos, Reus, Gotze), ukoliko zeli napraviti uspjeh na ovom prvenstvu.
PS: Mozda i izadju iz grupne faze.
Losa i bezidejna igra, al uz malu pomoc fortune, i to je bilo dovoljno da padnu omrazeni Portugalci. Odbrana odlicno odigrala, jedino Lahm podbacio. Vezi red ocajan u ofanzivi, krila nkatastrofalna, Gomez nevidljiv, ali mora mu se oprostiti. Protiv Holandeza bi trebalo biti lakse, iskljucivo zbog cinjenice da oni moraju krenuti svim snagama naprijed, sto ce ostaviti dosta prostora za ubitacne svapske kontre.
Sinoc je itekako bilo vidljivo da onakav sastav nije u stanju ozbiljnije ugroziti protivnicki bunker, te ce Jeguljica morati ubaciti u pocetni sastav tehnicki dominantnije igrace (Kroos, Reus, Gotze), ukoliko zeli napraviti uspjeh na ovom prvenstvu.
PS: Mozda i izadju iz grupne faze.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 10 jun 2012, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Evo vam još malo Khedire jer ga toliko volite.....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
A dosta više ljepotica, evo nam sad i Gome junaka u trenutku potapanja protivnika.
Obratite pažnju na lice Podolskog (koliko strepnje, koliko nade
)

Obratite pažnju na lice Podolskog (koliko strepnje, koliko nade

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
eh ovo je ono sto ELF-u treba, ovakve pobjede su najslađe... bez puno glanza bez puno patnje,
Tekma je odlicno pokazala gdje skripi i gdje bi se trebale izvrsiti neke izmjene, Muller il poldi jedan od nijih mora na klupu, mogu obojica puno bolje samo to su sinoc morali demonstrirati, onoliko prostora koliko su oni imali ne dobijas uvjek... Mats (vuce ko deutz), studer, boa, khedira samo pohvale na njihov racun,,,, NEUER einfach WELTklase...

Tekma je odlicno pokazala gdje skripi i gdje bi se trebale izvrsiti neke izmjene, Muller il poldi jedan od nijih mora na klupu, mogu obojica puno bolje samo to su sinoc morali demonstrirati, onoliko prostora koliko su oni imali ne dobijas uvjek... Mats (vuce ko deutz), studer, boa, khedira samo pohvale na njihov racun,,,, NEUER einfach WELTklase...
Zuerst ignorieren sie dich, dann lachen sie über dich, dann bekämpfen sie dich und dann gewinnst du.
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam još, ljut sam an Joachima, Miro mi treba kao najbolji strijelac i ne zabije li bar dva Holanđanima jbaću mu sveSaurman je napisao/la:Nadam se da je @Legenda uvidio kvalitetu Gomeza.
Joj da je doći do Njemačke i ti Švabica
Eh VIP ulaznica košta
Amere ja sam čovjek za nju
Vodim te da mi prevodiš dok ne naučim Njemački i idemo za Sarom
dajte ljudi da organizujemo sergiju, da ovoj Leni kakve hlace kupimo, moze se slucajno prehladit pa ce nam Khedira falit tokom prvenstva

Zuerst ignorieren sie dich, dann lachen sie über dich, dann bekämpfen sie dich und dann gewinnst du.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene Bilda za jucerasnju tekmu

A da post ne bude u off-u, malo i ljepsih polovica

Boateng

A da post ne bude u off-u, malo i ljepsih polovica

Boateng

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
mats je napisao/la:dajte ljudi da organizujemo sergiju, da ovoj Leni kakve hlace kupimo, moze se slucajno prehladit pa ce nam Khedira falit tokom prvenstva![]()
![]()
![]()
Hummels juce uz Neura najbolji ubjedljivo .. koju sigurnost covjek ima i snagu u duelima ..
Samo bi se jos Lahm trebao vratiti na prirodnu poziciju ali onda ne znam gdje bi Boateng trebao igrat ?
Muller i Podolski sljedecu napolje pa da vidim i te iz BvB-a
.. mislim da su oni tehnicki potkovaniji i lucidniji od ove dvojice
Samo bi se jos Lahm trebao vratiti na prirodnu poziciju ali onda ne znam gdje bi Boateng trebao igrat ?
Muller i Podolski sljedecu napolje pa da vidim i te iz BvB-a
.. mislim da su oni tehnicki potkovaniji i lucidniji od ove dvojice
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Gomez je izvukao maksimum sinoc...sa Podolskim i Mullerom ni Messi ne bi bolje prosao.Da sam trener obojica bi zavrsila na klupi protiv Holandije...Reus mora igrati.
Ozil i Schweini nista bolji ali njih dvojica moraju igrati...
Odbrana beton...posebno Boateng i Hummels iako i Badstuber je odigrao za 10.Lahm moze puno bolje,ipak se od njega najvise i ocekuje.
Ozil i Schweini nista bolji ali njih dvojica moraju igrati...
Odbrana beton...posebno Boateng i Hummels iako i Badstuber je odigrao za 10.Lahm moze puno bolje,ipak se od njega najvise i ocekuje.
nesto slabije otvaranje prvenstva od strane nijemaca, ali evo vjerovatno kao i sad spanci, to nije nista posebno, podize se forma iz utakmice u utakmicu i tako to rade velike ekipe i kandidati za titulu
protiv holandije ce biti jako zanimljivo, posebno zato sto holandija mora ici na pobjedu i tu cemo vidjeti sav kvalitet njemacke, protiv portugala je to bilo nekako s pola snage i uz dosta srece je izborena ta pobdjeda, protiv holandije mora elf odigrati puno bolje ako ne misli fasovati
a vidim ovdje koliko su se neki nabrijali na njemacku sto nikako ne kontam, kako neko toliko navija za njemacku ko da mu je ocevina, hajnavijati za borusiju ili bayern, al za tudju drzavu, to ne kontam, klub mozes voljeti bez obzira iz kojeg je grada ili drzave, ali tudju reprezentaciju... sve osim blage simpatije je cudno, mozda malo i sramotno postovjecivati se s necim sto nisi, osim ako ima ovdje nekih sto su sluzili u handzar diviziji i vezu ih lijepa iskustva heh
protiv holandije ce biti jako zanimljivo, posebno zato sto holandija mora ici na pobjedu i tu cemo vidjeti sav kvalitet njemacke, protiv portugala je to bilo nekako s pola snage i uz dosta srece je izborena ta pobdjeda, protiv holandije mora elf odigrati puno bolje ako ne misli fasovati
a vidim ovdje koliko su se neki nabrijali na njemacku sto nikako ne kontam, kako neko toliko navija za njemacku ko da mu je ocevina, hajnavijati za borusiju ili bayern, al za tudju drzavu, to ne kontam, klub mozes voljeti bez obzira iz kojeg je grada ili drzave, ali tudju reprezentaciju... sve osim blage simpatije je cudno, mozda malo i sramotno postovjecivati se s necim sto nisi, osim ako ima ovdje nekih sto su sluzili u handzar diviziji i vezu ih lijepa iskustva heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.