Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la badblueboylivno » 10 okt 2010, 12:30

silenT. je napisao/la:
Josip321 je napisao/la:Znali li itko sada da mi odgovori? Kada ih već netko spomenu. Da li je igrao Perišić, Kalinić? Da li u uzvratu igraju Rakitić, Lovren, Vukušić??
igrali su i Perišić i Kalinić... Perišić bio slab, Kalinić bio solidan on je pucao kod gola De gea obranio a onaj Školnik samo ubacio loptu u gol.... Kalinić ne igra u revanšu radi žutih... Vukušić je ušao pred kraj umjesto Perišića nije imao prilike ništa pokazat...

u revanšu će igrat i Lovren i Rakitić
Nije igrao Perišić. Vukušić je ušao u nadoknadi, mislim, umjesto Vide.

A Jacky, volio bih da naši prođu, ali realno, jako teško će se to ostvariti.
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 16:32

Neki Robert Žulj zabio za austrijsku u19 reprezentaciju.
Evo profil na transfermarktu:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/rober ... 22676.html

Nisam našao nikakve podatke o njemu samo da je rođen 5.2.1992. i da igra za austrijski Ried..

Treba ga pratiti pomalo.. sigurno da je loš nebi bio u nacionalnoj selekciji Austrije. inače radi se o napadaču.

Isto tako neki Igor Mijatović zabio za Švicarsku.. isto napadač, rođen 21.11.1992. Igra za Bellinzona u švicarskoj ligi.

--- evo Zulj i drugi gol.
...što je više lome to je volim jače...

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 12 okt 2010, 13:12

Danas mladi u 16:00, nema Vrsaljka i Kalinića u odnosu na prvu utakmicu, ali smo pojačani za Rakitića, Lovrena, Jajala i Perišića. Sastav bi trebao biti ovaj:
...................Kelava...............
Vida....Maloča......Lovren....Jozinović
...........Ademi.......Jajalo............
...Tomečak.......Rakitić.........Badelj..
...(Oremuš)......Perišić...................
Neće bit lako al nadam se prolazu.
A selekcija igra sa Norveškom u 20:15, Norvežani vrlo dobri ove godine, očekujem pobjedu i debi Iličevića
Audere est Facere

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 12 okt 2010, 16:20

norveska veceras bez 8 standarni igraca protiv hrvatske, cisti kec u ovom mecu..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 okt 2010, 16:43

jel igra hrvatska veceras, odigro sam je na kladionici a nema je livescor i **** u ponudi :?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 okt 2010, 17:34

Sudac **** ti mater, i tebi i Platiniju, ovo je klasična UEFINA namještaljka. ponište nam čist gol, isključe nam igrača a Španjolci zabiju gol nakon OČITOG prekršaja na vrataru. Svaka čast Ladiću i momcima, bore se ali protiv Uefine mafije se ne može. Kad nego mora proć mora
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 12 okt 2010, 17:49

sramota i ništa drugo... bruka kakvo suđenje
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 12 okt 2010, 18:09

Evo taman došao kući, nažalost nisam pogledao ni minutu utakmice.. vidim da su nam zabili 2 gola u produžecima i da je isključen Lovren...

jeli imaju negdje sažeci?

EDIT:

Meni nije jasan ovaj koncept na koji se momčadi plasiraju na EP. Budeš prvi u grupi pa opet igraš baraž ?

Ali nisam previše razočaran, važno je da su momci pokazali kvalitetu i da će dobar dio njih već sada ili u bližoj budućnosti konkurirati za A reprezentaciju i da ćemo se tako riješiti nekih igrača koji trenutno igraju za A reprezentaciju.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 okt 2010, 18:58

silenT. je napisao/la:sramota i ništa drugo... bruka kakvo suđenje
Kad netko odozgo naredi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2010, 20:53

Ovaj Lovren svestran.Hem sto shjeba Lyon,stigne usput malo i Hrvatsku repku zeznuti.Svaka mu cast. :mrgreen: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 12 okt 2010, 21:11

1-1 prazan Maksimir ;) Mandžooo

Igra ništa ekstra!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 12 okt 2010, 22:24

Poderali smo ih ko cigan napolitanku, realan rezultat bi trebao biti 3 ili 4 : 0. Šta smo sve promašili u prvom poluvremenu.. od prečke Vukojevića do udarca glavom Šimunića, Schildenfelda, Eduarda.. udarca Mandžukića nakon asistencije Eduarda, udarca Vukojevića 2 cm od stative, prečke Kranjčara (bomba), onda u drugom poluvremenu par udaraca Kranjčara, onda ona lopta što ju je Mandžo provukao kraj golmana ali stoper Norveške izbija, par forsiranih udaraca Bilića iz daleka.. možda sam nešto zaboravio. :P Zadovoljan sam utakmicom, očekivao sam tvrdu utakmicu i 0:0 eventualno 1:0.. ali igra je bila odlična s obzirom da je prijateljska i da nam nedostaje dosta igrača.
U Iličeviću ima potencijala samo da malo ojača nekakav je slab u duelima.

Kranjčar majstor.. kakav gol danas.. stvarno je u formi. Prešao 3 igrača i lagano zabija..... :mrgreen:

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 13 okt 2010, 08:20

Uefa=mafia, uz onako suđenje nema šanse da se prođe, Rakitić nakautiran a nije ni sviran faul, a tek drugi žuti za Lovrena smješno, A selekcija očekivano uz puno bolju igru
Audere est Facere

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 14 okt 2010, 15:10

Evo ovih dana je kroz novine aktualan pokušaj Igora Štimca da svrgne Markovića i postane predsjednik HNS-a.
Mislim da je nesposobnom Markoviću vrijeme prošlo. Ali opet.. alternativa je ništa više sposobni Štimac. :(
Živim za dan kada će Boban, Šuker i co. preuzeti fotelje u HNS-u i napokon pokrenuti nešto. Ali to se neće u bližoj budućnosti dogoditi, ipak je mafijaški klan Marković - Mamić - Srebrić prejak.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 okt 2010, 10:23

Srna jučer upisao novu asistenciju u pobjedi protiv Metalurga.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 17 okt 2010, 08:39

Ivan Klasnić zabio za Bolton i donio pobjedu svom timu, ali u istoj minuti i zaradio crveni karton.

Od manje poznatih igrača, Ivan Leko bivši reprezentativac i igrač Hajduka, Malage i Club Bruggea zabio za pobjedu svog tima Lokerena protiv Charleroia.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 okt 2010, 23:01

Rakitić dvi asistencije, jedna Juradu jedna Raulu.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 okt 2010, 23:48

Domagoj Vida odigrao cijelu susret za Leverkusen na gostovanju kod Arisa (0:0) na poziciji desnog beka. 8-)

Neka je se i njemu očepilo, nadam se da će od sada dobijati što više prilika..

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 23 okt 2010, 19:32

Ivan Rakitić već na zimu seli u Englesku, i to u klub iz vrha Premiershipa!

Minulog tjedna iz Italije se zakotrljala vijest kako su talijanski klubovi, Milan, Napoli i Juventus, zainteresirani za našeg Ivana Rakitića, kojemu u lipnju sljedeće godine ističe ugovorna obveza sa Schalkeom 04, što znači da će biti slobodni igrač, kojega se može dovesti bez odštete. Naravno, nogometne dragulje, kao što je Rakitić, moćni klubovi svakodnevno prate i dobro su informirani o svim pojedinostima njihovih ugovora, ali i života. Mala je vjerojatnost da će hrvatski reprezentativac produljiti ugovor s njemačkim klubom, a toga su svjesni i bogati prosci iz svih Liga petice, koji su bacili oko na stalnog reprezentativca, pa nas sve te vijesti toliko i ne čude.

Za nas će, na koncu, biti najzanimljivije gdje i u kojem će klubu završiti Raketa. Uvjereni smo da će to biti top klub i top liga!

Naša najnovija vijest, koju smo dobili od uvaženog njemačkog kolege, kaže da će sasvim sigurno Ivan Rakitić završiti na Otoku, u Premiershipu. Po njegovim spoznajama, dva engleska premierligaša već su pripremili ponudu za našeg igrača. Zbog njega su nazočili i utakmici Europske lige Schalke - Hapoel Tel Aviv (3:1), kada je Rakitić za samo 37 minuta uspio biti dvostruki asistent za pobjedu Kraljevsko-plavih. Štoviše, transfer bi se mogao ostvariti već na zimu! Međutim, Nijemac nam nije bio voljan otkriti imena engleskih klubova:

- Morate me razumijeti, ne mogu vam to u ovom trenutku reći, još je prerano, ali radi se o gigantima, kako sportskim tako i financijskim, koji drže vrh Premiershipa. Vjerujte mi, Rakitić će teško odlučiti kome će pristupiti. Uostalom, tu ekskluzivu ostavio sam za svoj list.

Niti Rakitić, iako odlično raspoložen, nije bio spreman bilo što reći o toj temi:

- Može o svemu, samo ne o transferima. Kad dođe vrijeme za to, sve ćete saznati. Ne obazirem se na takve vijesti, čvrsto sam na zemlji, sva moja razmišljanja i koncentracija vezani su uz Schalke! Istina je da sam otvoren za sve opcije, ali tek kad budem imao pravo pregovarati. Dotad, i krv svoju za Schalkeovu plavu boju.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 okt 2010, 22:59

Tri gola Lakića, asistencija Rakitića.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.