Jeli uopšte tačno da se desio neki incident?aleksandar_veliki je napisao/la:Bicu malo bezobrazan i reci cu, nabijem ma **** onog koje god ovo pisao. Dodje frajer, pise, on zna sta se desilo i u tekstu naglasi da je Hamdo Spahic clan Izvrsnog odbora. Oj profesijo nabijem i tebe na ****.
Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa i da se desio ti ćeš ga negirati i reći kako su miševi
a svakako to nijedan naš medij ne smije objaviti boje se naših reprezentativaca ko guje 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Sta sad, da pravimo Watergate od ovog!? Pa svugdje se desavaju takve stvari, u svlacionici svakako... mi (narod) smo zeljni senzacija, zato novinari od muhe prave slona. Nema se tu sta sikirati (dvojica cugnuli pa se malo zakacili ... gdje Toga nema a pogotovo kod nas na Balkanu!?)
Zamislite tek frke kad milioni legnu na racun hehe, ima krvi da bude.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
samoposmatram
- Kontakt:
Znali iko ko je izabrao Amera Halepa za clana izvrsnog odbora? Njegov pedigre je za povratiti. Balavac od 25 godina u izvrsnom odboru jednog fudbalskog saveza. Bivsi clan uprave NK Vlasic i sadasnji clan FK Lasva Slimena...
[youtube][/youtube]
Orginal Pape takticar..
Predatore
misevi, krokodili...
Orginal Pape takticar..
Predatore
Ne da djubre! 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:

Maki juce u Bihacu.
Kakva je ovo lopta gore ?

-
robijas_Ri
- Kontakt:
,,Postojala je mogućnost da se reprezentacija priprema u trening centru NFSBIH u Zenici, no naši Zmajevi izrazili su želju za održavanjem kontiuiteta po pitanju smještaja i mjesta treninga, te je odlučeno da okupljanje naše reprezentacije bude u već uhodanoj bazi u hotelu Hercegovina na Ilidži."
Ovo mi nije jasno nikako, ako vec postoji trening centar onda ga i koristi. Al sto nesto iskoristit besplatno ako mozes platiti hotelu Hercegovina na Ilidzi.
Ovo mi nije jasno nikako, ako vec postoji trening centar onda ga i koristi. Al sto nesto iskoristit besplatno ako mozes platiti hotelu Hercegovina na Ilidzi.
Desavanja unutar reprezentacije
Lakše im je vilahati po Sarajevu nego biti u dosadnoj Zenici...
Da budem jasan, ja bih i sigurno poslao u Zenicu jer su uslovi bolji, no njima su bitnije neke druge stvari od oranice u Hrasnici...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da budem jasan, ja bih i sigurno poslao u Zenicu jer su uslovi bolji, no njima su bitnije neke druge stvari od oranice u Hrasnici...
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Previse su igraci uzeli sebi za pravo da odredjuju gdje se sta treba, neke stvari treba rjesavati Savez, a ovo je odluka koja je na stetu Saveza jer mora placati smjestaj. Vjerojatno igraci misle da imaju veci mir u Hrasnici, al moze se i kamp u Zenici izolovat da ne smije niko primirisat i gledat treninge ako im to smeta...Batko je napisao/la:Lakše im je vilahati po Sarajevu nego biti u dosadnoj Zenici...
Kako amidza taba put ili ti ga teren zaa bratica neofirno pravo..Docekacu Vahu abd na mjestu selektora
I kad vaha pozove nekog iz mostara i njemu ces mater dernuti
- Omerbavarac
- Kontakt:
Potvrdjene jakosne grupe za Euro.
Prva jakosna grupa: Španija, Njemačka, Holandija, Italija, Engleska, Portugal, Grčka, Rusija i Bosna i Hercegovina
Druga j.g. : Ukrajina, Hrvatska, Švedska, Danska, Švicarska, Belgija, Češka, Mađarska i Irska
Treća j.g. : Srbija, Turska, Slovenija, Izrael, Norveška, Slovačka, Rumunija, Austrija i Poljska
Četvrta j.g. : Crna Gora, Armenija, Škotska, Finska, Latvija, Vels, Bugarska, Estonija, Bjelorusija
Peta j.g. : Island, Sjeverna Irska, Albanija, Litvanija, Moldavija, Makedonija, Azerbajdžan, Gruzija i Kipar
Šesta j.g. : Luksemburg, Kazastan, Lihtenštajn, Farska Ostrva, Malta, Andorra, San Marino i Gibraltar
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
http://de.uefa.com/uefaeuro/finals/news ... on+fixiert" onclick="window.open(this.href);return false;
U prvoj smo! Hvala Pape, hvala Svabo, hvala igracima!
U prvoj smo! Hvala Pape, hvala Svabo, hvala igracima!
Tin sušić ni u snovima nesmije biti na spisku za SP, to bi bila potpuna devalvacija kriterija koji su potrebni za satus reprezetantivca. Vratili bi se na period ilje i kompanije
Bosna i Hercegovina, Hrvatska,Srbija, Crna Gora, Makedonija i Luksemburg
Daj nam ovaku grupu da se poigramo

Daj nam ovaku grupu da se poigramo
Ja te volim, volim Željo..
Ako 24 ekipe ucestvuju na EP znaci prvi i drugi direktno, a treci u baraz, sa tim da 3 najslabije trecrplasirane ekipe odpadaju?
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne, svi prvi, svi drugi i najbolji treći izravno, osam trećih u playoff za preostala četiri mjesta.
Želja mi je:
BiH
Mađarska
Slovenija
Estonija
Cipar
San Marino
Ali koju god da dobijemo, idemo u Francusku. Ovo gore želim zbog bubanja gol-razlike.
Želja mi je:
BiH
Mađarska
Slovenija
Estonija
Cipar
San Marino
Ali koju god da dobijemo, idemo u Francusku. Ovo gore želim zbog bubanja gol-razlike.
Hayley <3