On ne traži previše.nerminh74 je napisao/la:nista od markovica trazi previse para, ali zato ganjate tea papalukasa

Vjerovatno smo ga kontaktirali, sad koliko je to blizu... vidjećemo.
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
On ne traži previše.nerminh74 je napisao/la:nista od markovica trazi previse para, ali zato ganjate tea papalukasa
Ma šta će vam on...Devil je napisao/la:Mediji prepisuju jedni od drugih,ja ne mogu da dobijem frenda na mob da vidim da li je istina.Ali ipak i sama pomisao da se Teo dovodi u vezu sa Zvezdom je **** predobra.
Ko je rekao da su finansije problem dovodjenja Markovica ?skeva je napisao/la:Istrcao sam pred rudu sa onim dolaskom Stefana Markovica al dobro.... Teo Papalukas, koliko god da je star kad se nismo uspjeli uklopiti potrazivanja Markovica necemo sigurno ni za njega imati para.
Ugovor sa Valensijom, tj. obeštećenje.skeva je napisao/la:A sta bi drugo bilo? Ambicije, evroliga? Inace, Markovic je znacajno bio smanjio zahtjeve zbog Zvezde ali Cedevita je bas zapaprila
Valencia aktivirala +1 klauzulu u ugovoru.skeva je napisao/la:A sta bi drugo bilo? Ambicije, evroliga? Inace, Markovic je znacajno bio smanjio zahtjeve zbog Zvezde ali Cedevita je bas zapaprila
nista od tea zeli da igra u ELbraoolyo je napisao/la:On ne traži previše.nerminh74 je napisao/la:nista od markovica trazi previse para, ali zato ganjate tea papalukasa![]()
Vjerovatno smo ga kontaktirali, sad koliko je to blizu... vidjećemo.
Pa sad.... Možda završi karijeru... Nije valjda da misliš da treba doći?braoolyo je napisao/la:A ako ne dobije ponudu za EL...
Mator, istrošen i pregažen?!braoolyo je napisao/la:Sve je moguće, meni je najbitnije što se traži plej i to upravo onakav tip igrača kakav je trenutno potreban.
Upravo to.DANTES je napisao/la: Mator, istrošen i pregažen?!
Ako već imate pare bolje dovesti Jaku, Zizisa ili nekog amera...braoolyo je napisao/la:Upravo to.DANTES je napisao/la: Mator, istrošen i pregažen?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.