Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Sta god da je,nema veze. Necu prihvatiti. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Zezam se a u isto vrijeme hvalim njegovo auto jer to auto moj san samo sto ga nema ovdje na Americkom trzistu. A sta sti pomislio da sam ja svoje vec natovario na brod i poslo mu?HZ_ilidzaa je napisao/la:Prijatelju kako ces mu nuditi vozilo za americko trziste ? Ili mu nudis samo da se pohvališ ?mambabalkan je napisao/la:Evo nudim ti ja 2013 CC sport plus ili 2010 Jeep Wrangler Sahara sa Premium soundDevil je napisao/la:Uzimam ga definitivno.Danas sam ga vozao, bio na diagnostici sve je u redu, nije udaren nigde tako da mi nije jasna cena od 9000+ Civic.Al' pitacu ga svakako kada zavrsimo dil.
Prema ovome liku,potrosnja je 6 u gradu, 5 na otvorenom,videcemo da li je tako i stvarno.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Prijatelju svako malo spominjes ja imam CCa 
Devile , koji je motor kod Scirroca ? Nadam se da je 2.0 TSI , sa cipom ides za 5 i kusur sekundi do 100ke ,a za 25 do 200

Devile , koji je motor kod Scirroca ? Nadam se da je 2.0 TSI , sa cipom ides za 5 i kusur sekundi do 100ke ,a za 25 do 200

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
To je tvoje subjektivno misljenjeŠB_Fidelis je napisao/la:Ne bi se ja time hvalio, znaci nije do toga.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- Citizen-X
- Kontakt:
sa cipom do stotke za 5 sekundi 2.0 TSI
da mi je vidjet taj TSI od 350-400 KS
mozda je slucajno bio WRX STI 4x4 Turbo
pa ti se malo pomijesalo xD

da mi je vidjet taj TSI od 350-400 KS

mozda je slucajno bio WRX STI 4x4 Turbo

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
- Kontakt:
ne hvalim se nego je jednom prije bila diskusija (preduga doduse) o tom autu i to upravo sa ovim SB_Fidelis.HZ_ilidzaa je napisao/la:Prijatelju svako malo spominjes ja imam CCa
Puno vecem iskustvu od?ŠB_Fidelis je napisao/la:Bazirana na objektivno puno vecem iskustvu.
A ja kao i vecina ljudi kupuje auto iz subjektivnih razloga. Jer da svi kupujemo iz objektivnih svi bi kupovali isto auto ono najobjektivnije.

A ovaj Scirroco je stvarno super auto.
-
- Kontakt:
5.0 i 5.9 sekundi je ogromna razlika. On nije ni reko da je tacno 5 sekundi. Cip za CC (ovjde na Americkom trzistu) dize konjsku snagu na 265KS i spusta vrijeme od 0-100 na 5.8 sto je ovaj momak upravo reko a stvar je u tome to sto kosta samo oko $300. A WRX STI vec godinama ide ispod 5 sekundi.Citizen-X je napisao/la:sa cipom do stotke za 5 sekundi 2.0 TSI![]()
![]()
![]()
![]()
da mi je vidjet taj TSI od 350-400 KS![]()
![]()
mozda je slucajno bio WRX STI 4x4 Turbopa ti se malo pomijesalo xD
Ne pratis temu.HZ_ilidzaa je napisao/la:Prijatelju svako malo spominjes ja imam CCa

Nudi mi lik za 9000 eura + moja Honda,njega 2009.godiste 2.0 TDI 170 KS,125 kW.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nije se meni nista pomijesalo , scirroco r bez cipa sa 211 KS ide za ravno 6 sekundi do stotke.Citizen-X je napisao/la:sa cipom do stotke za 5 sekundi 2.0 TSI![]()
![]()
![]()
![]()
da mi je vidjet taj TSI od 350-400 KS![]()
![]()
mozda je slucajno bio WRX STI 4x4 Turbopa ti se malo pomijesalo xD
[youtube][/youtube]
inteligentno kako to samo top gearovci rade(ova postava)
inteligentno kako to samo top gearovci rade(ova postava)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
U ovo auto sam se zaljubio i aBd jednog dana cu ga imati, prodacu sve zivo ako treba
slike otvorite u novoj kartici jer su prevelike

slike otvorite u novoj kartici jer su prevelike

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Meni je smijesan naspram ovog

HZ_ilidzaa je napisao/la:Meni je smijesan naspram ovog![]()

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nekad Passat, valjda sad samo CC prva generacija
sto se tice CC 2. gen, ruzan naprijed, nazad prelijep, a prednja svjetla su fina
sto se tice CC 2. gen, ruzan naprijed, nazad prelijep, a prednja svjetla su fina
@Hz_ilidza uh taj je premocan, da mi je to provozati kad polozim i proci kroz grad otvorenog prozora da me raja vidi, odmah mogu umrijeti 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@enobarca ... Posjedujem ovog gotovo identicnog, vjeruj mi nije proslo 2 mjeseca pros'o me cejf... Sad gledam clsove , panamere i sl. pa ces poslije njih gledati bugatije , enze i sl... Tako to ide , covjeku nikad dosta... Primarno zadovoljstvo treba traziti u necem drugom, a ovo staviti najvise na tercijarno...npr. ja sam dosta toga iscejfio i sad me najvise zadovoljava obicna crna tinta oslojena na papir tj. knjiga.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja kad sam pricao da passat i cc nije isto (nekad jeste), na mene bilo 100 avaza 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
2009 kad je izasao zvao se Passat CC (comfort coupe). U Americi barem poslje godinu mjenjaju ime i od 2010 se zove samo CC.Bosniacum Lilium je napisao/la:ja kad sam pricao da passat i cc nije isto (nekad jeste), na mene bilo 100 avaza
@enobarca Ovaj sto ga je Ilizda postavio je model koji se pravio je od 2009-2012. A ovaj sto si ga ti postavio je 2013. Ja imam upravo ovog sto si ti postavio i to bijelog. A slazem se sa Quaresmom. Naprijed stari puno ljepsi al sto se tice odzada i svjetala ovaj novi je zakon barem meni.